Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robacki na bruku?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:19
    Miał słaby sezon najgorszy w karierze ale czy tak od razu na złom ? Prawdziwi
    kibice pamiętają Michałowi to że ratował z Jonsonem lige dla bydgoszczy gdyby
    nie to to teraz nie było by tych osiągnięć Jak tworzył się BTZ nikt z
    zawodników nie chciał podpisać kontraktu w nowym tworze działaczy jakim był
    BTż Zrobił to pierwszy by dac sygnał innym A teraz nie ma miejsca dla niego !
    10 lat tyle "RObAK" starał się z lepszym lub gorszym skutkiem dla nas
    Pamiętamy bieg z czestochową !! Pewnie jak zawsze pieniądz górą a TY radz
    sobie sam ! ROBAK trzymaj sie!!!Robak na zawsze Bydgoski! Czy ktos chociaż
    zdobędzie się na to i powie dziękuje????
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Robacki na bruku? 24.11.05, 22:55
        a ja się zgadzam z autorem wątku! rzucajcie w nas kamieniami, a my dalej
        będziemy za Robakiem! przez ostatnie 2 sezony wiele przecierpiał dla Polonii i
        ambicji mu nie brakowało, szkoda tylko że rączki były za słabe... mam nadzieję,
        że w 2006 nie popełni takich błędów jak w 2005 i zobaczymy go w barwach Polonii!
      • Gość: maki fans Re: Robacki na bruku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:21
        Był na dobre i na złe z Bydgoskim klubem mógł odejsc jak był na fali
        wznoszącej szkoda go !działacze dajcie mu szanse napewno był by mocnym
        rezerwowym!ROBAK only you!
        • Gość: greg Re: Robacki na bruku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:30
          Robak powinien iść na wyporzyczenie do Grudziądza z opcją ewentualnego
          szybkiego powrotu w razie db. wyników, a póki co dajmy pojeździć tym którzy nie
          zawodzili w 2005
          • Gość: Szrek Re: Robacki na bruku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 05:35
            Czyli Greg "murzyn zrobił swoje i może odejść"? Nie zgadzam się z tobą. Robak
            tyle zrobił dla tej drużyny w poprzednich latach, że teraz po słabszym sezonie
            zasłużył na kredyt zaufania, na wyciągnięcie pomocnej ręki. Niech zapatrzeni w
            swój sukces działacze nie zapomną o jednym: jak nie będą potrafili uszanować
            jedynego wychowanka naszego klubu (a więc jego "korzeni") nie mają co liczyć na
            szacunek i pobłażanie ze strony kibiców w przypadku ewentualnego niepowodzenia.
            Mam nadzieję, że panowie prezesi rozważyli również wobec siebie stosowanie tak
            ostrych kryteriów. Więc kto 1szy?
            • Gość: ania bydziq Re: Robacki odchodzi? IP: *.tvgawex.pl 25.11.05, 10:34
              Podobno maja zamiar pożegnac sie z Robakiem...brak słów za ich
              postępowania...nie zostawia go ba beda sie bali że taki michaś jeszcze bedzie
              lepszy na treniugu od ich zakupionych gwiazd.Bo czuje że ten sezon moze byc dla
              niego przełowmoy, na pewno bedzie robił wszystko by im udowodnic,że to nie
              koniec...
              • Gość: MAVERICK PL Re: Robacki odchodzi? IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 25.11.05, 11:36
                ech... ja bym chciał 'Robaka' w Bydgoszczy.
                Jest to jedyny bydgoski wychowanek. Wyżej spomniane zostało że Robacki się
                poświęcał i że mozliwe że gdyby nie tamte biegi (głównie ten ostatni dzieki
                któremy wygralismy mecz, co po biegu zamiast sie cieszyć wylądował w karetce).
                Robacki naprawde dużo potrafi... przecież on u siebie potrafi wygrywac z
                najlepszymi! a na wyjeździe, no to cóż... przecież sezon 06 może obfitowac w
                równie wspaniałą jazde na 'obcych' torach...

Rozsądek nakazuje zatrzymać 'Robaka'
                Jednak jeśli druzyna chce osiągnąć złoty medal DMP to niby trzeba się wzmacniać,
                ale ja uważam że ze składem z sezonu 06 BTŻ jest w stanie osiągnąć medal.
                Większość pewnie marzy o złocie... mi wystarczy po prostu medal (-:

No i oczywiście wspaniale derby, i 5pkt dla Bydgoszczy :P ;-)
                • Gość: Chris Re: Robacki odchodzi? IP: *.tvk.torun.pl 25.11.05, 11:50
                  A ja pamiętam wypowiedzi tych, którzy teraz piszą ze ma zostać w momencie kiedy
                  na początku obecnego roku nie pozostawiali na nim suchej nitki,a Robacki olewał
                  treningi i zajmował się "swoimi pierogami". Pamiętam dokałdnie wypowiedz,
                  osoby, która stwierdziła że na treningu pokzauje że nie będzie jeżdzić
                  zespołowo i że sie spoźnia na odprawy. Przy takiej kalkulacji w Apatorze
                  mogliśmy zostawić Bajerskiego i Kalwasinskiego, w sporcie zuzlowym nie ma
                  sentymentów...
                  Dlaczego Grudziądz?? :o W Gnieznie jest kapusta,a i trzecia restaurację można
                  otworzyc :D Poza tym zawsze można wrócić jak to Greg ujął z wypożyczenia:)))
                  Pozdrawiam
                  • Gość: mqqq Re: Robacki odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:42
                    robak praktycznie nigdy (nawet w najlepszych sezonach) nie jechal dobrze na wyjazdach. Wypozyczenie do nizszej ligi, gdzie objezdzilby sie na innych torach powinno zaprocentowac. a za rok - powrot do bydgoszczy
                    • Gość: bydgoszczanin Re: Robacki odchodzi? IP: 212.122.214.* 25.11.05, 21:11
                      myślę że wypożyczenie dałoby mu czas aby odpowiedzieć sobie na pytanie czego
                      chce w życiu - czy bardziej bawi go biznes czy chce jeszcze pobawić się w żużel!
                      niejdnokrotnie zorientowani pisali że w tym roku Robacki kładł tzw 'LACHĘ" NA
                      TRENINGACH, no i jeszcze poczuł się zagrożony ze strony Sawiny nagle się
                      okazało że jest którymś tam w szeregu! zamiast zajmować się podnoszenem
                      umiejętności niestety na wyjazdach uprawiał tzw żużel radarowy czyli jazdę w
                      bezpiecznej odległości za ścigającymi się rywalami z przodu, a w domu starał
                      się za wszelką cene udowodnić że jest lepszy od Sawiny! stąd osiągnął takie
                      wyniki jakie osiągnął! musi sam się określić!
                      • Gość: Szrek Re: Robacki odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 07:37
                        Rewela!!! Masz więcej takich określeń jak "żużel radarowy"? Może być nam
                        słownik branżowy wydrukował wtedy pogadamy własnym slangiem. Ale od razu widać
                        że fachowiec, nie?
                        • Gość: Chris Re: Robacki odchodzi? IP: *.tvk.torun.pl 26.11.05, 10:27
                          :)))
                          • Gość: daro Re: Robacki odchodzi? IP: *.crowley.pl 01.12.05, 00:46
                            Ludzie!! przeciez ten czlowiek chociaz jest wychowankiem polonii to jest
                            zuzlowcem slabym a ze mial przeblyski to nic nie znaczy. na pewno nie jest to
                            powod zeby zasmiecac sklad takim zawodnikiem jak mozna w jego miejsce miec
                            lepszego . a prace na pewno znajdzie gdzies go wezma jak nie w karkowie to w
                            lodzi czy pile;) zartuje, jego stac akurat na cos wiecej ale to bylo mniej
                            wiecej tak przesadzone jak wasze dywagacje o tym ze ma zostac. Dajcie spokoj,
                            zenada. poza tym z pizzy sie wyzywi raczej niepotzrebny mu zuzel ;) a do tego z
                            tego co wiem (a wiem z bardzo zaufanego zrodla) robak jest mocno wciagniety w
                            niejasne uklady osiedlowo - alkoholowo - narkotykowe takze jak on tak, to czego
                            on szuka w druzynie wicemistrza kraju!!!
                            • Gość: byzydura Re: Robacki odchodzi? IP: *.tvgawex.pl 01.12.05, 15:35
                              zart bynajmniej malo smieszny.
                              "poza tym z pizzy sie wyzywi raczej niepotzrebny mu zuzel"
                              ale jesli potrafi(i to nawet na przyzwoitym poziomie) i chce jezdzic to niech
                              jezdzi.

>z
                              > tego co wiem (a wiem z bardzo zaufanego zrodla) robak jest mocno wciagniety w
                              > niejasne uklady osiedlowo - alkoholowo - narkotykowe takze jak on tak, to
                              czego
                              >
                              > on szuka w druzynie wicemistrza kraju!!!
                              nikt nie jest winny dopoki nie udowodni mu sie winy. takie prawo jest "niestety"
                              • Gość: Szrek Dowaliłeś Daro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:34
                                No chłopie, jeśli Robak "zaśmieca" skład to co dopiero powiedzieć o tobie na
                                forum?
                                • Gość: fan Re: Dowaliłeś Daro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:49
                                  stary jeżęli Piszesz słowa takie o robaku to chyba nie znaszgo wcale Michała to
                                  że sobie czasem zaimprezuje to jak każdy normalny człowiek Prezydent lekarz
                                  olimpijczykm ale jak mówisz o narkotykach to chyba sam bierzesz bo ja go znam
                                  dobrze i wiem że jest wrogiem tych używek A jak ty łąćzysz zabawe zawsze z
                                  proszkami to twój p-roblem stary DO Daro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka