Gość: pinezka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 20:11 Czy ktos zna ta serie?stosowałyście szampon albo odzywke do włosów?Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: seria Joanny z algami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:43 podciągam wątek ,bo mnie tez interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: seria Joanny z algami 22.09.02, 12:35 Gość portalu: pinezka napisał(a): > Czy ktos zna ta serie?stosowałyście szampon albo odzywke do włosów?Polecacie? Ja uzywalam szamponu z algami i odzywki w sprayu w zeszlym roku latem i spisaly sie swietnie. Mam przetluszczajaca sie skore glowy i wiele odzywek powoduje, ze wlosy smetnie mi zwisaja, bo sa wyjatkowo proste i szybko sie przetluszczaja. Natomiast po odzywce Joanny nie zauwazylam takich "objawow", a do tego - pewnie dzieki filtrom zawartym w odzywce - wlosy nie splowialy mi na greckim sloncu. Niewatpliwym plusem tych kosmetykow jest tez oczywiscie cena:)) Osobiscie polecam! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo. Re: seria Joanny z algami IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 19:44 Właśnie wczoraj kupiłam szampon, bo przypomniało mi się, że parę lat temu go używałam i włosy miałam fantastyczne... ogólnie nie mam problemów z głową ;)) ale połysk jaki daje włosom ten szampon jest nieziemski!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: seria Joanny z algami 30.09.02, 16:30 ja osobiscie polecam szampon rzeczywiscie nawilza i wlosy blyszcza nie to co po dwukrotnie drozszym l`oreal Odpowiedz Link Zgłoś