Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA: Zwycięstwa na wyjazdach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:34
    Co nas obchodzi sport w USA !!!
    Więcej o naszych bohaterach piszcie.
    Jak tam Adaś ? Co z Kubicą ? Gdzie orły Janasa ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: cin pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:40
        Przepraszam, ale odkąd w NBA gra drużyna Atlanta Trashers. Zawsze mi się
        wydawało, że jest to nazwa hokeistów z tego miasta. A o ile pamiętam w NBA gra
        zespół Atlanta Hawks.Pozdrawiam
        • Gość: pienkowo Re: pomyłka 2 IP: *.upc-h.chello.nl 28.11.05, 11:02
          N apoczatku tekstu napisane jest iz Kobe spudlowal 14 z 16 rzutow wolnych.
          Powinno byc iz trafil 14 z 16.
          • Gość: qaz A MNIE CIEKAWI CO TAM MADAFAKI ZA OCEANEM ROBIA IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 11:55
            niech pisza co tam w enbieju slychac. a w ogole wie ktos jak przez neta ogladac
            na zywo nba????
      • Gość: fly guy NBN fantasy-dołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:33
        Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
        NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
        klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu
        polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć
        to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
        zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie
        wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us!
      • Gość: wio Re: NBA: Zwycięstwa na wyjazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:39
        Ty buraku, sport to nie tylko twoje podwórko, a właściwie zwłaszcza nie... stety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka