Gość: znudzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:34 Co nas obchodzi sport w USA !!! Więcej o naszych bohaterach piszcie. Jak tam Adaś ? Co z Kubicą ? Gdzie orły Janasa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cin pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:40 Przepraszam, ale odkąd w NBA gra drużyna Atlanta Trashers. Zawsze mi się wydawało, że jest to nazwa hokeistów z tego miasta. A o ile pamiętam w NBA gra zespół Atlanta Hawks.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pienkowo Re: pomyłka 2 IP: *.upc-h.chello.nl 28.11.05, 11:02 N apoczatku tekstu napisane jest iz Kobe spudlowal 14 z 16 rzutow wolnych. Powinno byc iz trafil 14 z 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz A MNIE CIEKAWI CO TAM MADAFAKI ZA OCEANEM ROBIA IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 11:55 niech pisza co tam w enbieju slychac. a w ogole wie ktos jak przez neta ogladac na zywo nba???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly guy NBN fantasy-dołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:33 Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio Re: NBA: Zwycięstwa na wyjazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:39 Ty buraku, sport to nie tylko twoje podwórko, a właściwie zwłaszcza nie... stety Odpowiedz Link Zgłoś