Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołota kpi z Salety

IP: proxy / 157.25.84.* 15.10.02, 13:38
    "„"Słyszałem od ludzi znających się na rzeczy, którzy przemęczyli się
    patrzeniem na Saletę, że ten Turek też był jakimś nieporozumieniem. Zresztą,
    kto dziś walczy o jakieś EBU (European Boxing Union - przyp.TK) czy EMU? Kto
    w ogóle wie, o co tam chodzi, kto tam walczy? Od początku mówiłem, że z
    frajerami nie ma sensu się bić i chyba wyszło na moje, czyli podtrzymuję to,
    co powiedziałem wcześniej: Saleta nie jest bokserem i nigdy nim nie był. Ale
    i tak mu dołożę przy najbliższej okazji, bo obietnic dotrzymuję" - powiedział
    Gołota, który aktualnie przebywa w Trójmieście.”

Obserwuj wątek
      • wichura Re: Gołota kpi z Salety 15.10.02, 14:02
        No i racja. Saleta był bardzo dobrym kickbokserem, a teraz jest miernym aktorem
        reklamowym... Szkoda, że sędzia się nad nim zlitował, bo nasz turecki brat by
        mu tak obił pysk, że przez miesiąc nie musielibyśmy go oglądać w TV.
        • Gość: Porter Re: Gołota kpi z Salety IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 15.10.02, 16:57
          wichura napisał:

> No i racja. Saleta był bardzo dobrym kickbokserem, a teraz jest miernym
          aktorem
          >
          > reklamowym... Szkoda, że sędzia się nad nim zlitował, bo nasz turecki brat by
          > mu tak obił pysk, że przez miesiąc nie musielibyśmy go oglądać w TV.

Tylko, ze gdyby Golota mial tyle serca i odwagi, co Saleta - to bylby mistrzem
          swiata.
        • Gość: m04 Re: Gołota kpi z Salety IP: proxy / *.lublin.mm.pl 15.10.02, 17:03
          wichura napisał:

> No i racja. Saleta był bardzo dobrym kickbokserem, a teraz jest miernym
          aktorem
          >
          > reklamowym... Szkoda, że sędzia się nad nim zlitował, bo nasz turecki brat by
          > mu tak obił pysk, że przez miesiąc nie musielibyśmy go oglądać w TV.

W zamian mozesz ogladac Michalczewskiego. Nie wiem jak Golota, sam obiekt kpin
          calego narodu, moze sobie pozwalac na smianie sie z kogokolwiek? Najpierw niech
          chociaz z jedna dobra walke stoczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka