Gość: gohar IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 29.11.05, 21:18 serdecznie zapraszamy do Wrocławia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpr Re: Anwil bez największej gwiazdy IP: *.ppp.onetel.net.uk 29.11.05, 21:30 Kadziu do Śląska jak najbardziej :D Hej Śląsk hej WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as po co IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.11.05, 21:35 Ale po co do Wrocka, po kolejny przegrany sezon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla fanów NBA!! NBA fantasy league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:09 Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clax Re: NBA fantasy league IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.11.05, 23:05 Spox ja moge sie do was dolaczyc, tylko co was poyebalo? :D Draft live o 9 rano w piatek?!?! Nie wiem czy jest sens grac na auto-pickach gdy inni draftuja normalnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla fanów NBA!! No to dolaczaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:50 A obowiazku siedzenia przy kompie w czasie draftu przeciez nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola M. Re: Anwil bez największej gwiazdy IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 29.11.05, 22:24 Anwil moze sobie wziac Nikole Mijajlovicia...mysle,ze pasowalby do Urlepa.a,ze nie ta dysplina...?jest mlody i perspektywiczny.no i szybko sie uczy...jest bardzo sprawny fizycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Re: Anwil bez największej gwiazdy IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 30.11.05, 08:13 Tak, Wrocław czeka! Odpowiedz Link Zgłoś