Gość: gonzo IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 20:23 A miało być tak pieknie,wywiady miały być ..... :) To świetny prognostyk przed meczem z Schalke04, jak zapowiadal Okuka:"Legia w tym roku pokaże na co ją stac!" ... i pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 21:18 Byłem, widziałem. Legia odpuscila. Niestety. Plus Łapinski i Gusnic w składzie. Nie ciesz się tak Gonzo. W sobotę zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.pl 16.10.02, 21:26 Łapiński był "najlepszy"... A głupek w dodatku nie chciał się zgodzić na obniżenie kontraktu. To jest dopiero chamstwo. Gusnic trzy razy gorszy od Szali, co wydawało się być niemożliwe. Ale przegrali na własne życzenie, prócz poprzeczki Saganowskiego nie mieli żadnej dobrej sytuacji. Łapiński won z Legii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.zetozg.pl 16.10.02, 21:26 mISTRZ MISTRZ legia mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 16.10.02, 23:07 a co kogo obchodzi Puchar Polski wazna jest Liga Odpowiedz Link Zgłoś
bnsk Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 16.10.02, 23:17 byłem na tym meczu i myślałem że wyjde po pierwszej połowie taka nuda była nawet kibicować się nie chciało. ale śmiesznie przynajmniej było tylko mało śmiesznie sie skończyło!!! A Łapiński to albo do 4 ligi albo niech do łodzi wypierdala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:30 Moze to i lepiej beda mieli mniej meczy i beda swiezsi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsw Re: Legia - RKS Radomsko 0:1 IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 00:39 legła mistrz :)))))) Oj juz niedlugo Valencia dwa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś