Gość: nowy82 IP: *.softpro2.pl 09.12.05, 13:17 taka sobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamama Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:23 i tak jej nie zobaczysz. co za różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota751 na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.pekao.com.pl 09.12.05, 13:28 ... wcale nie wygląda jak "eksportowa" modelka. Sorki, wydaje mi się, że prawie każda Polka może ją przebić pod względem figury. Tyle, że strój... przyciąga oko, zamiast jej bioder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.j.pppool.de 09.12.05, 13:43 dorotko751 nie wiem jak T y wygladasz ale zareczam Ci ze malo jest Polek ktore uroda by jej mogly dorownac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja juz 2x zrobilem sobie dobrze przy jej zdj. :)) IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 17:54 to jest prawdziwa kobieta. posiadlem ja jak wiele innych kobiet w formacie .jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Schuji GLUPIA BABA. NAJPIERW BYLA Z OBLESNYM DZIADEM IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 21:01 (ciekawe co w nim widziala poza kasa??) teraz jest z sealem (znowu kasa). glupia niemka co to sie sprzedaje za kase. ma duzo a chce jeszcze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: GLUPIA BABA. NAJPIERW BYLA Z OBLESNYM DZIADEM 09.12.05, 22:44 Nie przesadzaj. Seal to miły facet i całkiem przystojny, a do tego ma miły głos. Sam bym za niego chętnie wyszedł za mąż, ale nie wiem, co na to moja dziewczyna. ;-) A Heidi cóż... mnie się podoba i to pomimo tego, że zasadniczo nie przepadam za blondynkami, a to chyba o czymś świadczy. Poza tym, ma fajny uśmiech, no i do twarzy jej z tym pucharem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: 193.170.62.* 09.12.05, 13:47 to zdjecie bylo zrobione jakies 2 miesioce (a moze i mniej) po urodzeniu dziecka... mysle, ze kazda Polka chciala by tak wygladac. nawet bez porodu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rturo Czy ona na 10-tym zdjeciu ma ... IP: *.ericsson.net 09.12.05, 23:09 siusiaka ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kem Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.hhp.de / 195.125.217.* 09.12.05, 14:09 nie zgadzam się, jest obiektywnie wyjatkowo piekną kobietą, dla mnie zdjęcie nr 3 jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:18 najlepsze jest zdjecie nr 2:)) a tak poza tym moja Asia jest lepsza! To jest dopiero najlepsza kobitka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocz Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:47 to fakt... dobra jest w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Szczuka lepsza;-) IP: *.chello.pl 09.12.05, 21:00 a tak serio to Heidi jest piekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afdsdf Re: Szczuka lepsza;-) IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 21:35 może i pienkna ale mówi o Polakach polskie świnie - jak każdy Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy nie obrazilbym sie gdyby mnie wylosowala... IP: *.idpm.man.ac.uk 09.12.05, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Taka sobie? IP: 193.192.62.* 09.12.05, 15:35 To gdzie masz te piękne? Jakby spojrzala na ciebie to byś się popłakał. Ale oczywiscie: taka sobie, mam wysokie wymagania, dla mnie słabiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydokomuch Re: Taka sobie? IP: 81.219.72.* 09.12.05, 16:09 Nie jest brzydka, ale sa duzo ladniejsze modelki jak chocby Adriana Lima. le fakt, ze jest z Seal'em to ewolucyjna pomylka. Moze jest niewidoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarl Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:20 to nie może byc Niemka- niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 16:41 na zdjęciu nr 8 wcale nie wygląda jakby była w ciąży... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.05, 16:44 ...... wcale nie wygląda jak "eksportowa" modelka. Sorki, wydaje mi się, że prawie każda Polka może ją przebić pod względem figury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej W sam raz na raz IP: router.kraszewskiego* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:53 Chyba jednak wolałbym bzykać Klaudię Schiffer. Oczywiście chodzi mi o stan na dzień dzisiejszy, bo jeśli mówimy o Klaudii sprzed 10-15 lat to wogóle trudno porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: W sam raz na raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:17 mozesz se wolec, i tak se nie pobzykasz, ani jednej , ani drugiej, wiec sie tak nie podniecaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakej Re: W sam raz na raz IP: router.kraszewskiego* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:57 O a Ty potrafisz przepowiadać przyszłość? Więc może jak jesteś taki dobry to sam sobie pobzykasz Seala albo Sepa Blattera??? Gratulacje Złamasie Kutany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: A jaka stacja to pokaże? IP: *.server4you-dsl.de 09.12.05, 21:32 Dzieki telewizji satelitarnej mozesz obejrzec losowanie o 21.30 na programie pierwszym ARD :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 19:48 Bbbbrzrzrzrzrzyyyyyyydaaaaaaaaaaalllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano ja Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: 82.160.248.* 09.12.05, 21:08 naprawde ładna kobieta.tylko kazdy macho mysli ze szalowy i ,,za slaba'' :|zenada.znajdzcie mi cfaniaczki drugą taką modelkę.tylko z Polski co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 22:22 przepraszam ale po przeczytaniu waszych postow smutno mi się zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [MOS]Michal[PL] Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.chello.pl 09.12.05, 22:22 Nie znasz się .... bardzo fajna pani , losowanie tez nie najgorsze ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
oli.bierchof Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 23:18 Brzydka, wstretna, ladniejsze sa kobiety na swiecie. Glupia, za wysoka, za gruba (po dziecku), za piskliwa (fakt:)), no nijaka po prostu. Slowem- idz do zony (milczenie,a po chwili: Hahahaha) OB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctx Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:27 ma zeza ta brzydula... Odpowiedz Link Zgłoś
oli.bierchof Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 23:30 i glupia jest przeokrutnie. A te wlosy?! Za dlugie, a te zeby?! Za biale! A mozgu?! Nic a nic. Lepsza Angela Merkel: inteligentna, ponentna, urocza i sexy. A-cha i glos ma tez wspanialy. OB Odpowiedz Link Zgłoś