Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum

IP: *.softpro2.pl 09.12.05, 13:17
    taka sobie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: mamama Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:23
        i tak jej nie zobaczysz. co za różnica.
        • Gość: dorota751 na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.pekao.com.pl 09.12.05, 13:28
          ... wcale nie wygląda jak "eksportowa" modelka. Sorki, wydaje mi się, że prawie
          każda Polka może ją przebić pod względem figury. Tyle, że strój... przyciąga
          oko, zamiast jej bioder.
          • Gość: Cyfra Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.j.pppool.de 09.12.05, 13:43
            dorotko751 nie wiem jak T y wygladasz ale zareczam Ci ze malo jest Polek ktore
            uroda by jej mogly dorownac...
            • Gość: Schuja juz 2x zrobilem sobie dobrze przy jej zdj. :)) IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 17:54
              to jest prawdziwa kobieta. posiadlem ja jak wiele innych kobiet w formacie .jpg
              • Gość: stary Schuji GLUPIA BABA. NAJPIERW BYLA Z OBLESNYM DZIADEM IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 21:01
                (ciekawe co w nim widziala poza kasa??) teraz jest z sealem (znowu kasa).
                glupia niemka co to sie sprzedaje za kase. ma duzo a chce jeszcze wiecej
                • mieszko966 Re: GLUPIA BABA. NAJPIERW BYLA Z OBLESNYM DZIADEM 09.12.05, 22:44
                  Nie przesadzaj. Seal to miły facet i całkiem przystojny, a do tego ma miły
                  głos. Sam bym za niego chętnie wyszedł za mąż, ale nie wiem, co na to moja
                  dziewczyna. ;-)
                  A Heidi cóż... mnie się podoba i to pomimo tego, że zasadniczo nie przepadam za
                  blondynkami, a to chyba o czymś świadczy. Poza tym, ma fajny uśmiech, no i do
                  twarzy jej z tym pucharem. ;-)
          • Gość: mika Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: 193.170.62.* 09.12.05, 13:47
            to zdjecie bylo zrobione jakies 2 miesioce (a moze i mniej) po urodzeniu
            dziecka... mysle, ze kazda Polka chciala by tak wygladac. nawet bez porodu :))
            • anna-dark Co to za kupa ??? 09.12.05, 16:22
              GCo to za kupa ???
            • Gość: @rturo Czy ona na 10-tym zdjeciu ma ... IP: *.ericsson.net 09.12.05, 23:09
              siusiaka ...?
          • Gość: kem Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.hhp.de / 195.125.217.* 09.12.05, 14:09
            nie zgadzam się, jest obiektywnie wyjatkowo piekną kobietą, dla mnie zdjęcie nr
            3 jest the best
            • Gość: stachu Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:18
              najlepsze jest zdjecie nr 2:)) a tak poza tym moja Asia jest lepsza!
              To jest dopiero najlepsza kobitka!!!
              • Gość: bocz Re: na tym ostatnim zdjęciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:47
                to fakt... dobra jest w te klocki
          • Gość: Adam Szczuka lepsza;-) IP: *.chello.pl 09.12.05, 21:00
            a tak serio to Heidi jest piekna
            • Gość: afdsdf Re: Szczuka lepsza;-) IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 21:35
              może i pienkna ale mówi o Polakach polskie świnie - jak każdy Niemiec
      • Gość: r.p.mcmurphy nie obrazilbym sie gdyby mnie wylosowala... IP: *.idpm.man.ac.uk 09.12.05, 14:35
      • Gość: ace Taka sobie? IP: 193.192.62.* 09.12.05, 15:35
        To gdzie masz te piękne? Jakby spojrzala na ciebie to byś się popłakał.

Ale oczywiscie: taka sobie, mam wysokie wymagania, dla mnie słabiutka.
        • Gość: zydokomuch Re: Taka sobie? IP: 81.219.72.* 09.12.05, 16:09
          Nie jest brzydka, ale sa duzo ladniejsze modelki jak chocby Adriana Lima. le
          fakt, ze jest z Seal'em to ewolucyjna pomylka. Moze jest niewidoma?
      • Gość: jarl Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:20
        to nie może byc Niemka- niemożliwe
      • bazyliszek4 Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 16:41
        na zdjęciu nr 8 wcale nie wygląda jakby była w ciąży...

;-)
        • Gość: pipa Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.05, 16:44
          ...... wcale nie wygląda jak "eksportowa" modelka. Sorki, wydaje mi się, że
          prawie
          każda Polka może ją przebić pod względem figury.

• Gość: fakej W sam raz na raz IP: router.kraszewskiego* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:53
        Chyba jednak wolałbym bzykać Klaudię Schiffer. Oczywiście chodzi mi o stan na
        dzień dzisiejszy, bo jeśli mówimy o Klaudii sprzed 10-15 lat to wogóle trudno
        porównywać.
        • Gość: he Re: W sam raz na raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:17
          mozesz se wolec, i tak se nie pobzykasz, ani jednej , ani drugiej, wiec sie tak
          nie podniecaj
          • Gość: Fakej Re: W sam raz na raz IP: router.kraszewskiego* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:57
            O a Ty potrafisz przepowiadać przyszłość? Więc może jak jesteś taki dobry to
            sam sobie pobzykasz Seala albo Sepa Blattera??? Gratulacje Złamasie Kutany
      • Gość: ciekawy A jaka stacja to pokaże? IP: *.fn.pl 09.12.05, 19:06
        • Gość: Basia Re: A jaka stacja to pokaże? IP: *.server4you-dsl.de 09.12.05, 21:32
          Dzieki telewizji satelitarnej mozesz obejrzec losowanie o 21.30 na programie
          pierwszym ARD :))
      • ugugunana Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 19:48

Bbbbrzrzrzrzrzyyyyyyydaaaaaaaaaaalllllllll
        • Gość: ano ja Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: 82.160.248.* 09.12.05, 21:08
          naprawde ładna kobieta.tylko kazdy macho mysli ze szalowy i ,,za
          slaba'' :|zenada.znajdzcie mi cfaniaczki drugą taką modelkę.tylko z Polski co??
          • Gość: gosia Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 22:22
            przepraszam ale po przeczytaniu waszych postow smutno mi się zrobilo
      • Gość: [MOS]Michal[PL] Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.chello.pl 09.12.05, 22:22
        Nie znasz się .... bardzo fajna pani , losowanie tez nie najgorsze ::))
      • oli.bierchof Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 23:18
        Brzydka, wstretna, ladniejsze sa kobiety na swiecie. Glupia, za wysoka, za
        gruba (po dziecku), za piskliwa (fakt:)), no nijaka po prostu.

Slowem- idz do zony (milczenie,a po chwili: Hahahaha)

OB
      • Gość: ctx Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:27
        ma zeza ta brzydula...
        • oli.bierchof Re: Losowanie poprowadzi modelka Heidi Klum 09.12.05, 23:30
          i glupia jest przeokrutnie. A te wlosy?! Za dlugie, a te zeby?! Za biale! A
          mozgu?! Nic a nic.

Lepsza Angela Merkel: inteligentna, ponentna, urocza i sexy. A-cha i glos ma
          tez wspanialy.

OB

• Gość: gosc FAJNE foto IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.04.06, 10:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka