dobrek40 20.12.05, 17:39 A mnie już brakuje naszych "pokolejkowych" przepychanek. Dyskusji, czy X miał asystę, a Y strzelił bramkę itp. Długo jeszcze do tego marca. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rejmistrz Re: Tęsknota. 20.12.05, 18:35 Musisz się do tego przyzwyczaić.. najgorzej jest na zime :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Tęsknota. 22.12.05, 21:23 Najgorzej, że nawet "gorąca baba" nie pomaga. A jeszce ziebia te sk....yny z PZPN, którzy pod...yli kibicom bilety na Mundial. Chamy jedne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losik-z Re: Tęsknota. 22.12.05, 23:41 chyba wszystkim brakuje.ale mam problem bo dalem posta ze na te zimowe dni bysmy sie nie nudzili organizator zamiast PILKARZYKOW dal by pograc HOKEJA na OLIMPIADZIE w TURYNIE ,ALE ORGANIZATOR MOJE POSTY KASUJE.CO TY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Tęsknota. 24.12.05, 14:08 Na hokeju, tak naprawdę mało osób się zna i mało kogo on interesuje. Może gdyby grali nasi? Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Tęsknota. 24.12.05, 15:05 Ekhm.. ja dałem dwa posty za zapytaniem czy bedzie cos w stylu Decathlonu z 2004 (miło wspominam:D) na pewno by było mnóstwo chetnych, oby tylko było zgłoszenie SMS(oplata kolo 1,22-rozwiazaloby to pewnie czesciowo problem klonów- > z jednego numeru jedno zgloszenie,ale watpie zeby redkacja takie kroki podejmowala:])! Odpowiedz Link Zgłoś