Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto mistrzem w 2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:57
    UNIA TARNÓW
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:34
        Prima Aprilis
        • arius5 Re: Kto mistrzem w 2006 26.12.05, 20:11
          Kolporter Korona
      • Gość: Trojan1 Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.05, 21:35
        Patrzac objektywnie to najwieksze szanse ma K.S.Torun
        W.Jagus 10 pkt
        Iverson 9 pkt
        Staadt 9 pkt
        Bjerne 9 pkt
        Zabik 7 pkt
        Miedzinski 8 pkt
        Dryml 3 pkt
        Puszakowski 0 pkt
        to jest skromnie w kazdym meczu 55 pkt.T.z kazdy mecz wygrany!!!!!
        • Gość: ya Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:38
          Polonia !
          Jest tu az 4 zawodnikow ze srednia powyzej 2,1 na bieg.
          Teraz tez zamiast Krzyzaniaka i Robackiego zdobywajacych jakies 2 pkt lacznie
          na wyjezdzie beda Kosciecha i Klecha- ci moga miec spokojnie 15.
          • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:24
            Jak widać okres świąteczno-noworoczny to czas fantazji i zabawy, zdecydowanie
            mniej w tym rozsądku. Wygra oczywiście Wrocław, bo pan prezes dawniej od żużla
            teraz od kopanej specjalista wielki załatwi, że chłopaki od Janasa (zwłaszcza
            Rasiak) dokopią każdemu. Blisko złota będzie też Czewa, ale tylko wtedy gdy
            O.Dyrektor się włączy w temat.
            Zabawnego sezonu życzę.
            • cancro Re: Kto mistrzem w 2006 27.12.05, 10:32
              Gość portalu: Szrek napisał(a):

> Jak widać okres świąteczno-noworoczny to czas fantazji i zabawy, zdecydowanie
              > mniej w tym rozsądku.

Twój wpis tego najdobitniejszym przykładem!

> Wygra oczywiście Wrocław, bo pan prezes dawniej od żużla
              > teraz od kopanej specjalista wielki załatwi, że chłopaki od Janasa (zwłaszcza
              > Rasiak) dokopią każdemu.

Jeśli to swiateczne życzenia dla wrocławskiego klubu, to z serca dziękuję! My we
              Wrocławiu też załujemy odejścia naszego prezesa do piłki kopanej. Wydźwignął
              wrocławski żużel ze sportowego niebytu i zapewnił mu 3 tytuły DMP z rzędu.
              Ciekawe, na kogo teraz "karwany" będą zrzucać winę za swoje niepowodzenia?

> Blisko złota będzie też Czewa, ale tylko wtedy gdy O.Dyrektor się włączy w
              > temat.
              Schizofrenia? Przecież "ojciec dyrektor" to u tam u was rządzi. Już w żużlowym
              światku się mówi, że "jedziemy na mecz do świętego miasta Torunia" :-P

> Zabawnego sezonu życzę.
              Napewno będzie!
              • Gość: Aga Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.petrus.com.pl 27.12.05, 13:48
                Tak, powyżej to kolejny zabawny wpis... :)
                Kogo pamięć nie myli wie, że zawsze powodem niepowodzeń wg "odeszłego w chwale"
                prezesa były owe "karwany" - ciągłe żale i oskarżenia. W Toruniu szczególnie
                ostatnimi czasy powodów do narzekań nie było, jedynie kibiców na marny skałd ;)

Szkoda że święta tak szybko się kończą, złość i fantazja znowu ludzi ponosi, eh
                życie...
                • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:25
                  No tak mi cancro dołożyłeś, że się chyba do sylwestrowej balangi nie pozbieram.
                  Ale mylisz się jakoby O.Dyrektor miał powody tylko klub z Torunia traktować
                  szczególnie, a naten przykład Wrocek zle. W końcu drogę z Radia do Telewizji
                  idzie jakoś "przeTRWAć". Zwłaszcza jak się jedzie mejbachem na telewizyjnych
                  blachach.
      • Gość: a Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:34
        Rzeszów
        • Gość: u.t Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:29
          KTO MISTRZEM JEST - OCZYWIŚCIE UNIA TARNÓW.
          DLA TYCH WSZYSTKICH KTÓRZY PO WYWOŁANIU HASŁA SIĘ PRODUKOWLI , JEDNA RADA.
          PANIE I PANOWIE KIBICE W ROKU 2006 MOŻECIE JUŻ TYLKO WALCZYĆ O WICE-MISTRZA.
          • Gość: qas Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvk.torun.pl 28.12.05, 16:18
            jeśli w następnym sezonie[ 2006 ]Unia T będzie mieszać olej z żużlem tak jak w
            tym [2005]to chyma wygra mistrza
      • Gość: katon2 Re: CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:09
        Tak sobie piszecie i piszecie a mistrzem będzie ckm włukniarz i nic nie poradzicie
        • Gość: Szrek Re: CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:02
          W sumie myśl o ewentualnym DMP dla Tarnowa napawa mnie obrzydzeniem tylko z 1
          powodu: znów w jakijejś knajpie dojdzie do rozpierduchy i tyle. Po co to komu?
          DMP powinien być ktoś, kto umie się z tego cieszyć i to uszanować. A tak znów
          się będzie cała Polska śmiała, że w żużlu chamy jakieś panują.
          • Gość: u.t Re: CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:36
            A taki cham jak ty będzie żałowł , że MISTRZEM znów jest UNIA TARNÓW
        • arius5 Re: CKM 28.12.05, 13:58
          Gość portalu: katon2 napisał(a):

> Tak sobie piszecie i piszecie a mistrzem będzie ckm włukniarz i nic nie poradzi
          > cie

Jestes fanem "wlukniarza" ? Jka dlugo ?
        • Gość: anty katon Re: CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:34
          katon masz racje mistrzem będzie ,,włukniarz,,
          - ty analfabeto !
      • deltalima Re: Kto mistrzem w 2006 28.12.05, 15:27
        mój typ na pierwszą czwórkę sezonu 2006:

1. włókniarz częstochowa
        2. unia tarnów
        3. sparta wrocław
        4. polonia bydgoszcz

pozdrawiam fanów czarnego sportu
        kibic z bydgoszczy
        • Gość: Toma Toruń Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.petrus.com.pl 28.12.05, 16:37
          Ja uważam że Brazylia będzie Mistrzem...
          • Gość: byzydura Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvgawex.pl 28.12.05, 18:39
            ja wiem na 100% kto bedzie mistrzem:
            Unia T.
            Polonia B.
            WłUkniaSz Cz.
            KS T.
            Unia L.
            Atlas W.
            Wybrzeże G.
            Stal Rz.

(niepotrzebne skreślić po zakończeniu sezonu '2006)
            i sprawa zamknięta!
            • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:59
              Nie wiem Byzyduro czy nie przesadziłeś z wysoką pozycją dla Wrocka. Myślisz że
              z tą swoją viagrą tak wysoko zajadą?
              • Gość: byzydura Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvgawex.pl 28.12.05, 20:28
                to byla przypadkowa kolejnosc :) moje typy na przyszly sezon są inne, ale
                wstrzymam sie z osądem poki wszystkie klubu nie skompletują pelnych i
                ostatecznych składow.
                pozdro
                • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:05
                  Spoko, wiem tylko jaja sobie robię. A swoją drogą doradź mi proszę bo nie mogę
                  rozgryść 1 problemu: Czy kibic z Wrocka, któremu będzie bardzo zależało na
                  losach drużyny, będzie mógł powiedzieć, że "los drużyny mu koło ch..ja lata"?
                  No bo do czego sprowadzić zespół z takim fajnym sponsorem?
                  • Gość: byzydura Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvgawex.pl 29.12.05, 09:28
                    Wiesz... podobno kazdy ma to, na co zasluguje. Łącznie z klubami zuzlowymi,
                    ktore maja takich kibicow i sponsorow, na jakich zasluguja.
                    • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:59
                      Zgoda, nawet rozwinę twoją tezę "każdy ma też to czego potrzebuje". A zważywszy
                      te wszystkie "przedwczesne wytryski Wrocka" - czytaj: dumne przedsezonowe
                      zapowiedzi i szajsowne sezony tylko wiagra albo jakieś inne świństwo może im
                      pomóc "dotrwać" do końca sezonu. Jak nie pomoże będą z nich tylko wymiękłe jaja
                      • Gość: shrek2 Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:51
                        Szrek co Ty jajami handlujesz.Nie obrzucaj kolege jajami , bo wydaje mi się że
                        Ty jaja sobie robisz.A tak na poważnie to po ile masz te jaja po viagrze?
                        • Gość: byzydura Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvgawex.pl 29.12.05, 22:40
                          faktem jest ze Wrocław od kiedy awansował z powrotem do e-ligi, co roku ma
                          skład na mistrza, tylko jakos nie mogą tego mistrza zdobyc. bywa :) jedno
                          natomiast trzeba im przyznac z drugiej strony: nie spadają z ligi, co czesto
                          sie przytrafia np. ekipie z Gdańska (nikogo nie chce obrazic, ale takie są
                          fakty), przypomniec chocby zeszly sezon, kiedy mieli full kasy i chcieli
                          wojować w lidze(przed sezonem transferowym), a ostatecznie ratowali sie w
                          barażach. w tym roku z Wrocławiem moze byc bardzo podobnie. (nie)stety.
                      • Gość: Jazon Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 30.12.05, 12:26
                        Wiesz Szrek mam wrazenie że trochę przesadzasz z tymi wycieczkami w kierunku
                        Wrocławia. Aluzje do sponsora może i są trochę zabawne, ale mysle ze mozna im
                        raczej zazdrościc. Ja osobiście z chęcią przywitalbym w Toruniu podobnego
                        sponsora- dającego dość kasy żeby pozwolic na zakontraktowanie prawdopodobnie
                        najdroższego zawodnika w E-lidze. W takim przypadku latało by mi dokladnie co
                        produkują- mógłby to być nawet nawóz naturalny a nazwa klubu zmieniona na OSRAM
                        KS Toruń. O sponsora nie jest łatwo a Wrocław od dawna ma ten komfort że nie
                        musi sie o pieniądze martwic, nawet jezeli nie zawsze ida za tym wyniki
                        sportowe. Biorąc pod uwage sytuacje w Toruniu to naprawde im zazdroszczę.
                        Pozdrawiam
      • Gość: kibic Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 13:05
        "POLONIA MISTRZEM-to speedway'a czar,
        dziś na niebie nie ma innych gwiazd!!!"
        • Gość: czech Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:57
          "....stranieri, bracia G.,........" :))
      • Gość: bananeK Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.petrus.com.pl 20.01.06, 19:00
        a ja sądze że mistrzem będzie zespół który zatrudni chucka norrisa :p
        • Gość: Szrek Re: Kto mistrzem w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:19
          Wandam trochę młodszy i szpagaty niezłe trzaska.
          Jazon spoko, Wrocek sam się prosi żeby jaja z niego robić. Masz rację, że
          wypada zazdrościć kibicom operatywności prezesa R. A z 2 strony wypada im
          współczuć, że dają sobie co roku wmawiać że ci wszyscy sponsorzy to tylko dla
          drużyny żeby mistrza zrobiła. Prawda wychodzi pod koniec każdego sezonu że
          forsa była, nawet wielka tylko nie udało się jej przełożyć na wynik bo...
          poszła nie do tego sejfu co powinna (czyli nie do zawodników). Irytuje mnie też
          prezes R tym, że sam wielkie gó.. w GKSŻ zrobił a teraz pluje jadem na innych.
          Z zazdrości że lepsze efekty mają? Przynajmniej teraz, kiedy zdecydował się
          dopchać kabzę na piłce mógłby żużlowi dać od siebie odpocząć, a jednak tego nie
          robi. Szkoda. A może apel: Rusko pozwól żyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka