Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TCS: konkurs w Insbrucku na żywo

IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 13:07
    widzicie wyniki treningow? juz sie naskakali utalentowani
    Obserwuj wątek
      • petar Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 13:13
        taaaak, wszystko wrca do "normy", czyli poza pierwszą 20-tką.
      • Gość: mk Mateja juz sie zesral dziekujemy IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 13:46
        • gromek1 Re: Mateja juz sie zesral dziekujemy 04.01.06, 13:50
          Nie trać nadziei może zmienią rozbieg....
          • Gość: mk R. Sliz bedzie w drugiej rundzie IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:00
            teraz zaszaleje i zajmie 28 miejsce!!! BRAWO
          • dennis26 Re: Mateja juz sie zesral dziekujemy 04.01.06, 14:01
            Wypwiedz Mateji mnie zalamała... [...] jeszcze cos jest nie tak nie wie co..
            Kiedy u niego było dobrze bo nie przypoinam sobie:/
            • artur74 Kiedys w Zakopanem po 1.serii byl pierwszy!!! 04.01.06, 15:42
              Najstarsi gorale pamietaja skok Mateji w Zakopcu.
              Mateja prowadzil po 1.serii, ostatecznie byl dwudziesty-ktorys...
              Od tego czasu zawsze bylo cos nie tak!!!
      • dennis26 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:03
        No nie Szaranowicz juz sie podnieca że jest dobrze... Ku.. mać Co tam jest
        dobrego...? Ze jeden awansowal do finalowej 30-stki
        • gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:07
          No to Mateja już się pakuje do Bishofshoffen
          • Gość: mk a co sadzicie o wstrzaajacym wyznaniu Matei ze IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:09
            dzieli pokoj z Kamilem ktory ma inne zainteresowania....wrrr
      • xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:09
        kuttin musi odejść!!!
        • gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:11
          Tak i wróci A.Tajner, W. Tajner, T. Tajner itd.
          • xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:41
            A co mądralo powiesz, że najlepiej skoczył chłopak, który z Kuttinem nie
            trenował?

Natomiast na temat Stocha dziś Kuttin powiedział, że jest choć jest dobrym
            technikiem to jest słaby fizycznie. Zajebista motywacja, nie?
            • gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:43
              To dopiero jeden skok nie ekscytuj się.
              Zresztą zmiana na Horngahera byłaby OK.
              • xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:53
                Może i jeden skok, ale w takim wypadku widać, że potrafi. Jak to się więc
                dzieje, że to jest zawsze tylko jeden skok? Nikt nie potrafi powiedzieć: skacz
                tak jak wtedy, bo dobrze zrobiłeś to i to, a tego nie powtarzaj, bo było
                kiepskie? Może trochę upraszczam, ale na Boga, dlaczego mamy być krajem
                zmarnowanych talentów?
            • Gość: dix Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: 195.217.52.* 04.01.06, 14:45
              Qrna, kto tego Kuttina tam tak na sile trzyma??? I po kiego zlamasa??
              Chyba ze w kontrakcie ketchup ma taka odprawe, ze nikomu nie chce sie podpisac
              pod rozwiazaniem umowy...
      • Gość: mk Hula good bye IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:25
        • gromek1 Re: Hula good bye 04.01.06, 14:26
          Rozhulał się, że aż hej
          • zbig72 kupić mu Hula-Hop 04.01.06, 15:27
            • Gość: wiaterek Hula-Bula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:45
      • Gość: domniemany_kretyn Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.cable.wsm.wielun.pl 04.01.06, 14:29
        Słyszeliście przed chwilą naszego asa? Cóż za elokwencja...
        • Gość: mk nasze orły to intelektualisci..z drugiej strony ma IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:32
          ja skakac a nie elaboraty filozoficzne pisac
          • Gość: dix Jakie orly?? Chyba kiwi? n/t IP: 195.217.52.* 04.01.06, 14:33
        • Gość: mk K. Stoch beznadzieja. gdzie ten drugi Malysz IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:33
          Ludzie! opamietajcie sie!!
          • Gość: wujek srujek a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: 87.207.210.* 04.01.06, 14:35
            • dennis26 Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? 04.01.06, 14:36
              Brakuje mi diabełka (Bachledy) i jego wypowiedzi
            • Gość: mk Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:36
              juz dawno. bedzie z 25 lat
              • Gość: reynevan_30 Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: *.toya.net.pl 04.01.06, 17:15
                Chyba trochę przesadziłeś
      • Gość: Stoch STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:36
        No, i Stoch pokazał klasę. Rośnie nam drugi Mateja, albo trzeci Tajner ...
        • Gość: chlopak Re: STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:48
          Nie znasz sie na skokach wiec sie nie wypowiadaj... Oszczedz ludziom nerwow.
          Pozdrawiam
          P.s
          W tych warunkach lubiacy wiatr pod narty Stoch nie mogl lepiej skoczyc...
        • Gość: he , he Re: STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 149.156.22.* 04.01.06, 14:55
          Gość portalu: Stoch napisał(a):

> No, i Stoch pokazał klasę. Rośnie nam drugi Mateja, albo trzeci Tajner ...

dobre, uśmiałem się.
          Ale ja bym młodego tak całkiem nie przekreślał, bo może po prostu rzeczywiście
          miał kiepskie warunki, bo Niemiec co był z nim w parze zdaje się jest pod koniec
          trzydziestki. A słaby skok może zdarzyć się każdemu, ten co dzisiaj prowadzi
          zdaje się w Obersdorfie też się nie zakwalifikował do II serii

Pozdrawiam Rafał
      • Gość: wookie Brawo Rafał!!! IP: *.portnet.pl 04.01.06, 14:38
        • dennis26 Re: Brawo Rafał!!! 04.01.06, 14:40
          Kurzejewski mowi ze nie jest źle 17 miejsce są punkty Nie wiem na co narzekacie:D
          • viscon komentarze i wywiady... 04.01.06, 14:53
            bardziej żenujące niż same skoki.

najpierw niejaki Brzęczek miał przynieść polskim skoczkom szczęście - no tak,
            tylko szczęście, a raczej nieszczęście rywali może tu pomóc.

potem kolejny wstrząsający wywiad z Mateją, który cały czas na to samo pytanie
            udziela tej samej odpowiedzi: dlaczego było źle? bo jeszcze nie jest dobrze.

powtarzany jak mantra komentarz Kurzajewskiego, że Stoch znokautował rywala to
            już jest po prostu żałosne. jeżeli temu pajacowi wystarczy do szcęścia taki
            wynik, to ja dziękuję.

no i złotousty Szaranowicz, który zamiast komentować tylko gada, gada i gada...

a w ogóle to po jaką cholerę oni tych naszych "orłów" męczą tymi wywiadami? co
            ciekawego może powiedzieć Mateja czy inny Hula po takich występach?
            • viscon komentarze i wywiady... poprawka 04.01.06, 14:56
              pardon - to chyba Sliz, a nie Stoch był tym nokautującym ciosem...
              ale co za różnica...
            • Gość: chlopak Re: komentarze i wywiady... IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:57
              Czlowieku jak kogos krytykujesz to sam nie popelniaj razacych bledow, bo sie
              narazasz na smiesznosc... To nie byl Stoch tylko Sliz. Komentarze sa oczywiscie
              glupie, ale na normalnym poziomie telewizyjnych reporterow, ktorzy
              do "bystrzakow" nie naleza...
              • viscon Re: komentarze i wywiady... 04.01.06, 15:35
                na śmieszność to się naraża ten, co nie czyta.
                przetrzyj oczy, chłopak, to zauważysz moją korektę - tuż nad twoim postem.
                skoro już mnie krytykujesz...
            • Gość: preczzkurzajewskim kurzajewski to pajac - nie da się słuchać IP: 87.207.210.* 04.01.06, 15:18
          • Gość: fatality Bieda Rodacy... IP: *.e-wro.net.pl 04.01.06, 14:53
            Żenada.. ten trener zamiast im pomagać po prostu przeszkadza.. nie mówię tu o
            Matei ,bo temu niedorajdzie nic nie pomoże..
      • Gość: chlopak Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:44
        Najgorsze warunki miala para Uhrman * Stoch, wiadomo bylo, ze ktory przegra nie
        awansuje... odrobina niesprawiedliwosci, ale coz taki jest swiat. Skacz tak
        dalej, to byl na prawde niezly skok 116 w tych warunkach (!) brawo...
        • dennis26 Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH 04.01.06, 14:47
          Zaczyna sie jak z Małyszem,zawsze jak siada na belke pogarszaja sie warunki
          • Gość: chlopak Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:51
            Jak malysz byl w dobrej formie to warunki mu nie robily roznicy, a
            paradoksalnie przy dobrym wietrze skakal wzglednie blizej. Stoch jest innym
            zawodnikiem, tzw. "latawcem" lubi dobry wiatr, wtedy potrafi z niego
            skorzystac. Malysz mial piorunujaca sile, a z technika zawsze na "bakier", wiec
            jemu sprzyjal wiatr w plecy, bo inni w podobnych warunkach nie dawali rady ..
          • Gość: Neolit Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: 5.6.2R1D* / *.alcatel.fr 04.01.06, 14:52
            Nie wiem czy zawsze ale sledzilem caly czas transmisje wylacznie przez internet
            na zywo. I nie widzac skokow jestem w stanie mniej wiecej stwierdzic kiedys
            warunki sie pogorszyly (miejsca Jandy i Ahonena dobitnie mowia ze sie pogorszyly
            znacznie)
            • dennis26 Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH 04.01.06, 14:58
              No dobra ja nic nie mowie tylko dlaczego zawsze na siłe musimy szukać jakiegoś
              usprawiedliwienia a nie umiemy obiektywnie ocenić. To narty nie te buty za
              ciasne to sędzowie sie na nas uparli to wiatr wieje pod koszulke na koszulke
              .Małysz zrobił swoje nic od niego więcej nie wymagam ale reszcie to byn kazał na
              piechote iść ze sprzetem na puchar swiata w JAponi
              • Gość: chlopak Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 15:06
                Moze i masz racje. Ale obawiam sie ze jesli Stoch utrzyma forme w kolejnych
                konkursach, to bedziesz musial odszczekac... No, a Sliz rzeczywiscie
                przyzwoicie, ale on trafil za to na swietne warunki i pewnie w drugiej serii
                bedzie kolo 25 miejsca, jak dla niego i tak wielki sukces. Nie pomyslalbym...
                • zbig72 dostałby 3x18,5 zamiast 17,5 i byłby wszedł 04.01.06, 15:20
                  przegrał punktami z austriakiem - odległość miał podobną ale niższe noty...
      • anjasen Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 15:05
        Nie wiem dlaczego jestem taki słaby, po prostu tak wyszło...
        • Gość: RJ Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.ifpan.edu.pl 04.01.06, 15:23
          A po kwalifikacjach wyglądało, że po wyjeżdzie Małysza chłopcy sie rozskakali.
          A tu .......... warunki, sprzet, ... itd. itp.
          • zbig72 Janda z 13 na 2 - Krystyna jest z Ciebie dumna! 04.01.06, 15:32
      • Gość: Sokół Szaranowicz - łysy zbok Buhaha :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:35
        Szaranowicz cała transmisję o obciąganiu nadawał <lol>. Chyba długo pościł hehe
      • Gość: Mały Mam dosc !!!!! IP: *.rebis.com.pl / *.rebis.com.pl 04.01.06, 15:50
        Zacznijmy moze "ladowac" pieniadze w takich Murańków, a cala ta nasza kadre na
        czele z Kuttinem przepedzmy. To chyba jedno rozsadne rozwiazanie. No ile ten
        Mateja lat moze walczyc ( najczesciej bezskutecznie) o wejscie do 30 ? Przeciez
        to kpina. Byla skuteczna ekipa z tzw "doktorami" jak ich Malysz nazywal i
        Tajnerem to ktos to musial rozp... I panowie dziennikarze ! Prosze nie pytajcie
        juz o nic naszego skoczka Roberta, bo on i tak nic nie ma ciekawego do
        powiedzenia.
        • Gość: Skorpion Re: Mam dosc !!!!! IP: 82.150.225.* 04.01.06, 16:17
          ... w "normalnym kraju" wladze "normalnego zwiazku narciarskiego" rozwiazalyby
          jeszcze dzisiaj ze skutkiem natychmiastowym umowe z trenerem Kuttinem. Wyniki
          mowia same za siebie. U nas najspokojniej w swiecie daje sie mu szanse do
          igrzysk olimpijskich opierajac swoja euforie na jednym skoku kwalifikacyjnym
          Kamila Stocha .
          • Gość: mk Re: Mam dosc !!!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 16:24
            trzeba przetrzepac kiese awerzyscie Pawłowi Włodarczykowi i znalesc kase na
            PRAWDZIWEGO trenera!!!! a malysz niech sam tre3nuje .
            • karmazynala Re: Mam dosc !!!!! 04.01.06, 16:42
              Cio my mamy tu do gadania? =(
              Nic się przecież nie zmieni przez to, jak napiszemy co o tym myślimy =(
      • Gość: Remik Zmiana ternera IP: 149.226.255.* 04.01.06, 17:08
        Mysle ze Mateja i Bachleda dojrzeli juz zeby zostac trenerami. Utalentowani,
        naucza mlodych ja sie skacze:)
        Szczegolnie Mateja. W ile tam lat jego kariery moze sie pochwalic ze 17 razy
        byl w finalowej 30. Pod koniec ale byl:)))
      • Gość: zteff TCS = Trampki Czas Spakować IP: *.man.polbox.pl 04.01.06, 17:17
        Btw jak czytam tłumaczenia Mateji, to jakoś stolec mi sie luzuje :D
      • Gość: małyrz POLACY NIE ZGINĘLI NA SKOCZNI -- SUKCES!!! IP: 212.75.100.* 04.01.06, 18:06
      • Gość: morfeusz Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 18:15

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: YO Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:45
        mateja jest tche best
      • 777kasienka hmm.... 05.01.06, 16:10
        no jakby nie patrzeć, ten konkurs to triumf Norwegów i Kojonkoskiego, który był
        ostatnio tak krytykowany.. Pierwsze, trzecie i piąte miejsce-dawno nie skakali
        tak dobrze!!
        Ale Janne tak daleko, dopiero szósty, jak na niego to dosyć słaby wynik..3,5
        metra bliżej niż zwycięzca..
        Janda dał popis w drugim skoku!!
        słabo spisali się Uhrmann, Amman, Kofler, Ito, Hautamaeki..
        Bardzo słaba postawa Niemców..
        za to Colloredo wysoko!
        brak Małysza i Martina Schmitta (przez kwalifikacje nie przebrnął...)
        pozdro 4all:)
        • karmazynala Re: hmm.... 05.01.06, 16:51
          Ciekawe, kto wygra =P
          Ja stawiam na Stocha =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka