Gość: we IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 13:07 widzicie wyniki treningow? juz sie naskakali utalentowani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petar Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 13:13 taaaak, wszystko wrca do "normy", czyli poza pierwszą 20-tką. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Mateja juz sie zesral dziekujemy 04.01.06, 13:50 Nie trać nadziei może zmienią rozbieg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk R. Sliz bedzie w drugiej rundzie IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:00 teraz zaszaleje i zajmie 28 miejsce!!! BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Mateja juz sie zesral dziekujemy 04.01.06, 14:01 Wypwiedz Mateji mnie zalamała... [...] jeszcze cos jest nie tak nie wie co.. Kiedy u niego było dobrze bo nie przypoinam sobie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Kiedys w Zakopanem po 1.serii byl pierwszy!!! 04.01.06, 15:42 Najstarsi gorale pamietaja skok Mateji w Zakopcu. Mateja prowadzil po 1.serii, ostatecznie byl dwudziesty-ktorys... Od tego czasu zawsze bylo cos nie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:03 No nie Szaranowicz juz sie podnieca że jest dobrze... Ku.. mać Co tam jest dobrego...? Ze jeden awansowal do finalowej 30-stki Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:07 No to Mateja już się pakuje do Bishofshoffen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk a co sadzicie o wstrzaajacym wyznaniu Matei ze IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:09 dzieli pokoj z Kamilem ktory ma inne zainteresowania....wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:09 kuttin musi odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:11 Tak i wróci A.Tajner, W. Tajner, T. Tajner itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:41 A co mądralo powiesz, że najlepiej skoczył chłopak, który z Kuttinem nie trenował? Natomiast na temat Stocha dziś Kuttin powiedział, że jest choć jest dobrym technikiem to jest słaby fizycznie. Zajebista motywacja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:43 To dopiero jeden skok nie ekscytuj się. Zresztą zmiana na Horngahera byłaby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 14:53 Może i jeden skok, ale w takim wypadku widać, że potrafi. Jak to się więc dzieje, że to jest zawsze tylko jeden skok? Nikt nie potrafi powiedzieć: skacz tak jak wtedy, bo dobrze zrobiłeś to i to, a tego nie powtarzaj, bo było kiepskie? Może trochę upraszczam, ale na Boga, dlaczego mamy być krajem zmarnowanych talentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: 195.217.52.* 04.01.06, 14:45 Qrna, kto tego Kuttina tam tak na sile trzyma??? I po kiego zlamasa?? Chyba ze w kontrakcie ketchup ma taka odprawe, ze nikomu nie chce sie podpisac pod rozwiazaniem umowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domniemany_kretyn Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.cable.wsm.wielun.pl 04.01.06, 14:29 Słyszeliście przed chwilą naszego asa? Cóż za elokwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk nasze orły to intelektualisci..z drugiej strony ma IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:32 ja skakac a nie elaboraty filozoficzne pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk K. Stoch beznadzieja. gdzie ten drugi Malysz IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:33 Ludzie! opamietajcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek srujek a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: 87.207.210.* 04.01.06, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? 04.01.06, 14:36 Brakuje mi diabełka (Bachledy) i jego wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:36 juz dawno. bedzie z 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reynevan_30 Re: a jak tam Fijas?? skakał już???????? IP: *.toya.net.pl 04.01.06, 17:15 Chyba trochę przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoch STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 04.01.06, 14:36 No, i Stoch pokazał klasę. Rośnie nam drugi Mateja, albo trzeci Tajner ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:48 Nie znasz sie na skokach wiec sie nie wypowiadaj... Oszczedz ludziom nerwow. Pozdrawiam P.s W tych warunkach lubiacy wiatr pod narty Stoch nie mogl lepiej skoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he , he Re: STOOOOOOOOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 149.156.22.* 04.01.06, 14:55 Gość portalu: Stoch napisał(a): > No, i Stoch pokazał klasę. Rośnie nam drugi Mateja, albo trzeci Tajner ... dobre, uśmiałem się. Ale ja bym młodego tak całkiem nie przekreślał, bo może po prostu rzeczywiście miał kiepskie warunki, bo Niemiec co był z nim w parze zdaje się jest pod koniec trzydziestki. A słaby skok może zdarzyć się każdemu, ten co dzisiaj prowadzi zdaje się w Obersdorfie też się nie zakwalifikował do II serii Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Brawo Rafał!!! 04.01.06, 14:40 Kurzejewski mowi ze nie jest źle 17 miejsce są punkty Nie wiem na co narzekacie:D Odpowiedz Link Zgłoś
viscon komentarze i wywiady... 04.01.06, 14:53 bardziej żenujące niż same skoki. najpierw niejaki Brzęczek miał przynieść polskim skoczkom szczęście - no tak, tylko szczęście, a raczej nieszczęście rywali może tu pomóc. potem kolejny wstrząsający wywiad z Mateją, który cały czas na to samo pytanie udziela tej samej odpowiedzi: dlaczego było źle? bo jeszcze nie jest dobrze. powtarzany jak mantra komentarz Kurzajewskiego, że Stoch znokautował rywala to już jest po prostu żałosne. jeżeli temu pajacowi wystarczy do szcęścia taki wynik, to ja dziękuję. no i złotousty Szaranowicz, który zamiast komentować tylko gada, gada i gada... a w ogóle to po jaką cholerę oni tych naszych "orłów" męczą tymi wywiadami? co ciekawego może powiedzieć Mateja czy inny Hula po takich występach? Odpowiedz Link Zgłoś
viscon komentarze i wywiady... poprawka 04.01.06, 14:56 pardon - to chyba Sliz, a nie Stoch był tym nokautującym ciosem... ale co za różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: komentarze i wywiady... IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:57 Czlowieku jak kogos krytykujesz to sam nie popelniaj razacych bledow, bo sie narazasz na smiesznosc... To nie byl Stoch tylko Sliz. Komentarze sa oczywiscie glupie, ale na normalnym poziomie telewizyjnych reporterow, ktorzy do "bystrzakow" nie naleza... Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: komentarze i wywiady... 04.01.06, 15:35 na śmieszność to się naraża ten, co nie czyta. przetrzyj oczy, chłopak, to zauważysz moją korektę - tuż nad twoim postem. skoro już mnie krytykujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczzkurzajewskim kurzajewski to pajac - nie da się słuchać IP: 87.207.210.* 04.01.06, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Bieda Rodacy... IP: *.e-wro.net.pl 04.01.06, 14:53 Żenada.. ten trener zamiast im pomagać po prostu przeszkadza.. nie mówię tu o Matei ,bo temu niedorajdzie nic nie pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:44 Najgorsze warunki miala para Uhrman * Stoch, wiadomo bylo, ze ktory przegra nie awansuje... odrobina niesprawiedliwosci, ale coz taki jest swiat. Skacz tak dalej, to byl na prawde niezly skok 116 w tych warunkach (!) brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH 04.01.06, 14:47 Zaczyna sie jak z Małyszem,zawsze jak siada na belke pogarszaja sie warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 14:51 Jak malysz byl w dobrej formie to warunki mu nie robily roznicy, a paradoksalnie przy dobrym wietrze skakal wzglednie blizej. Stoch jest innym zawodnikiem, tzw. "latawcem" lubi dobry wiatr, wtedy potrafi z niego skorzystac. Malysz mial piorunujaca sile, a z technika zawsze na "bakier", wiec jemu sprzyjal wiatr w plecy, bo inni w podobnych warunkach nie dawali rady .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: 5.6.2R1D* / *.alcatel.fr 04.01.06, 14:52 Nie wiem czy zawsze ale sledzilem caly czas transmisje wylacznie przez internet na zywo. I nie widzac skokow jestem w stanie mniej wiecej stwierdzic kiedys warunki sie pogorszyly (miejsca Jandy i Ahonena dobitnie mowia ze sie pogorszyly znacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH 04.01.06, 14:58 No dobra ja nic nie mowie tylko dlaczego zawsze na siłe musimy szukać jakiegoś usprawiedliwienia a nie umiemy obiektywnie ocenić. To narty nie te buty za ciasne to sędzowie sie na nas uparli to wiatr wieje pod koszulke na koszulke .Małysz zrobił swoje nic od niego więcej nie wymagam ale reszcie to byn kazał na piechote iść ze sprzetem na puchar swiata w JAponi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Stoch nie Łam sie - STRASZNY PECH IP: *.chello.pl 04.01.06, 15:06 Moze i masz racje. Ale obawiam sie ze jesli Stoch utrzyma forme w kolejnych konkursach, to bedziesz musial odszczekac... No, a Sliz rzeczywiscie przyzwoicie, ale on trafil za to na swietne warunki i pewnie w drugiej serii bedzie kolo 25 miejsca, jak dla niego i tak wielki sukces. Nie pomyslalbym... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 dostałby 3x18,5 zamiast 17,5 i byłby wszedł 04.01.06, 15:20 przegrał punktami z austriakiem - odległość miał podobną ale niższe noty... Odpowiedz Link Zgłoś
anjasen Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo 04.01.06, 15:05 Nie wiem dlaczego jestem taki słaby, po prostu tak wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.ifpan.edu.pl 04.01.06, 15:23 A po kwalifikacjach wyglądało, że po wyjeżdzie Małysza chłopcy sie rozskakali. A tu .......... warunki, sprzet, ... itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Szaranowicz - łysy zbok Buhaha :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:35 Szaranowicz cała transmisję o obciąganiu nadawał <lol>. Chyba długo pościł hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Mam dosc !!!!! IP: *.rebis.com.pl / *.rebis.com.pl 04.01.06, 15:50 Zacznijmy moze "ladowac" pieniadze w takich Murańków, a cala ta nasza kadre na czele z Kuttinem przepedzmy. To chyba jedno rozsadne rozwiazanie. No ile ten Mateja lat moze walczyc ( najczesciej bezskutecznie) o wejscie do 30 ? Przeciez to kpina. Byla skuteczna ekipa z tzw "doktorami" jak ich Malysz nazywal i Tajnerem to ktos to musial rozp... I panowie dziennikarze ! Prosze nie pytajcie juz o nic naszego skoczka Roberta, bo on i tak nic nie ma ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Mam dosc !!!!! IP: 82.150.225.* 04.01.06, 16:17 ... w "normalnym kraju" wladze "normalnego zwiazku narciarskiego" rozwiazalyby jeszcze dzisiaj ze skutkiem natychmiastowym umowe z trenerem Kuttinem. Wyniki mowia same za siebie. U nas najspokojniej w swiecie daje sie mu szanse do igrzysk olimpijskich opierajac swoja euforie na jednym skoku kwalifikacyjnym Kamila Stocha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Mam dosc !!!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 16:24 trzeba przetrzepac kiese awerzyscie Pawłowi Włodarczykowi i znalesc kase na PRAWDZIWEGO trenera!!!! a malysz niech sam tre3nuje . Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Mam dosc !!!!! 04.01.06, 16:42 Cio my mamy tu do gadania? =( Nic się przecież nie zmieni przez to, jak napiszemy co o tym myślimy =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Zmiana ternera IP: 149.226.255.* 04.01.06, 17:08 Mysle ze Mateja i Bachleda dojrzeli juz zeby zostac trenerami. Utalentowani, naucza mlodych ja sie skacze:) Szczegolnie Mateja. W ile tam lat jego kariery moze sie pochwalic ze 17 razy byl w finalowej 30. Pod koniec ale byl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zteff TCS = Trampki Czas Spakować IP: *.man.polbox.pl 04.01.06, 17:17 Btw jak czytam tłumaczenia Mateji, to jakoś stolec mi sie luzuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyrz POLACY NIE ZGINĘLI NA SKOCZNI -- SUKCES!!! IP: 212.75.100.* 04.01.06, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 18:15 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: TCS: konkurs w Insbrucku na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:45 mateja jest tche best Odpowiedz Link Zgłoś
777kasienka hmm.... 05.01.06, 16:10 no jakby nie patrzeć, ten konkurs to triumf Norwegów i Kojonkoskiego, który był ostatnio tak krytykowany.. Pierwsze, trzecie i piąte miejsce-dawno nie skakali tak dobrze!! Ale Janne tak daleko, dopiero szósty, jak na niego to dosyć słaby wynik..3,5 metra bliżej niż zwycięzca.. Janda dał popis w drugim skoku!! słabo spisali się Uhrmann, Amman, Kofler, Ito, Hautamaeki.. Bardzo słaba postawa Niemców.. za to Colloredo wysoko! brak Małysza i Martina Schmitta (przez kwalifikacje nie przebrnął...) pozdro 4all:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: hmm.... 05.01.06, 16:51 Ciekawe, kto wygra =P Ja stawiam na Stocha =) Odpowiedz Link Zgłoś