Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MARTA PÓŁTORAK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:57
    RZESZOWOWI GRATULUJEMY MARTY PÓŁTORAK!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 21:32
        Gość portalu: 1967 napisał(a):

> RZESZOWOWI GRATULUJEMY MARTY PÓŁTORAK!!!!!!!!

Dlaczego? Co takiego zrobila Marta Poltorak? Ze niby zawodnicy dobrze jeżdzili,
        czy ze kasa byla w kasie? Poza tym, musisz wiedziec, ze zostajac prezesem,
        poslem czy innym kims z fajna pensja, trzeba komus dupke polizac, czy karczek
        ugiac i kolanka. Trzeba miec znajomych i do dobrych znajomych. I nie szkodzic
        zbytnia samodzielnoscia Za co jej gratulujesz? Ona jezdzila? Jesli wiesz, ze
        sukces druzyny, to jej sukces i umiesz to udokumentowac, co takiego zrobila,
        poza byciem prezesem, to przepraszam. Jesli nie, szkoda miejsca na forum.

• Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:01
          zinnek- Ja z natury nie obrażam ludzi.Ale czytając Twój komentarz to myśle
          sobie że takich ,,mądrych inaczej ,,powinno sie wsadzić na motor żużlowy i na
          maxa odkręcic gaz- a tam już tylko - banda dmuchana. A rozum ,,leży,, na torze
          • kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:26
            jak narazie to twoje komentarze i debilne wątki nie wprowadzające nic świeżego
            do forum, to są w twoim wykonaniu...
            proponuję jeszcze więcej takich kretyńskich postów w stylu: "Gratuluję x-owi, bo
            to równy chłop", to rzeczywiście forum będzie usychac!
            • kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:28
              może jeszcze dorzuć coś oryginalnego i zacznij krzyczeć "Rzeszów MISTRZ" jak to
              ostatnio jest modne tu na forum w wykonaniu innych kretynków!
            • Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:31
              Ale jesteś inteligientny.
              ŻĄL CI SIEROTO ŻE JESZCZE W POLSCE SĄ LUDZIE , KTÓRZY ROBIĄ WSZYSTKO ABY TEN
              SPORT ROZWIJAŁ SIE.
              kibic zalogowany- ekspert od siedmiu boleści
              • kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 23:13
                chłopcze... skoro z ciebie taki znawca i ekspert, to powiedz wszystkim co
                takiego zawdzięcza Rybnik Ślakowi???
                • kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 07.01.06, 00:19
                  no i co tak zamilkłeś pseudo-expercie???
                  skoro dla ciebie takie autorytety jak Ślak robią masę dobrego dla żużla, to
                  jesteś naprawdę dyletantem na skalę światową!!!
          • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:30
            Czyli typowo. Zespol zrobil wynik, a TY gratulujesz osobie, o ktorej nie masznic
            pojecia.

Stu gosci powie ze jakis debil jest geniuszem. Zacznie to powtarzac reszta i
            mamy legende. Zenada.

Pozdrawiam.
            • Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:39
              zinnek- tym pierwszym debilem jesteś ty.
              Pomyśl , jeśli masz debilu rozum ,że jeśli by nie było takich ludzi jak Marta
              Półtorak , a wcześniej Grzegorz Ślak to musiał byś debilu ,,w.... k....,,
              • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:42
                Dziekuje, nie nazwalem Cie debilem. Widocznie cos z Toba nie tak. Jakim prawem
                nazywasz mnie debilem, skoro nie zione wobec Ciebie agresja i staram sie tylko
                zrozumiec Twoj sposob myslenia.

Myslalem ze bedzie jakas polemika, tymczasem, jest gnojowisko.Szkoda.

Pozdrawiam mimo to.
                • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:45
                  Nie dziwie sie , ze Iks, symon i inni juz tu nie pisza, bo dorwali sie do tego
                  forum dzieciaki tuz pos tudiach i zakompleksione p....y. Tez bede tylko czytal.
                  Chyba ze wrożka mnie wkurzy i nie wytrzymam.
          • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:33
            Gość portalu: 1967 napisał(a):

zinnek- Ja z natury nie obrażam ludzi.Ale czytając Twój komentarz to myśle
            sobie że takich ,,mądrych inaczej ,,powinno sie wsadzić na motor żużlowy i na
            maxa odkręcic gaz- a tam już tylko - banda dmuchana. A rozum ,,leży,, na torze

Super. fakty prosze. Czym sobie zaluzyla Marta na uwielbienie. Fakty.

• Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:58
              TYM DEBILU , ŻE JESZCZE ROK TEMU RZESZÓWEK MÓGŁ MARZYĆ O E-LIDZE.
              ALE ZJAWIŁA SIĘ KASA Z FIRMY MARMA POLSKIE FOLIE I DZIŚ TO TY DEBILU
              ZAZDROŚCISZ RZESZÓWKOWI.
              PRZYPUSZCZAM ŻE JESTEŚ Z :
              - GORZOWA
              - RYBNIKA
              - OSTROWA
              A NAPEWNO JESTEŚ NIKIM.
              • zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 07.01.06, 00:28
                Mam dwa fakultety, ale co z tego. Pozdrawiam Serdecznie.
                • Gość: wróżka daj glos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 10:10
                  przestan juz zinku mamisynku
                  masz kompleks studentow, bo pienisz sie na tę materię juz od dobrych 12
                  miesiecy i kazdego, kto ci przygada, z autmatu probujesz takimi uwagami raczyc.
                  a co u cie prywatnie?
                  wrociles juz dzis ze swej roboty panie "samodzielny"
                  mama nadal dumna, bo nie musi dawac ci juz kieszonkowego a czasem i ty na hotel
                  dorzucisz?
                  twoja znajomosc psychiki i psychologi ciut lepsza, czy dalej jestes jak dziecko
                  we mgle a twoje wnioski banalne i naiwne?
                  • zinekk Re: daj glos:) 07.01.06, 14:38
                    Tak, nie lubie studentów, bo sam ich ucze. Garstka z nich, zasługuje na to, by
                    zdobywać wyższe wykształcenie. Bo tego chce i jest to ich pasją. Tak zwane
                    studia zaoczne, czy wieczorowe doprowadziły do tego, ze studiowac obecnie moze
                    kazdy.

I pojawiaja sie na zajeciach, zle ubrani, skacowani, nioczytani. Siedza na
                    wykładach, a w rzeczywistosci, g...o ich to obchodzi.

A co do tematu. Dla mnie Marta Półtorak, to nikt wielki. Zapewne wyleci z posady
                    z hukiem, kiedy Rzeszów zacznie przegrywac. Bo takie jest życie, dzieci.
                    • Gość: wróżka nisko latasz zinek IP: *.tvk.torun.pl 08.01.06, 19:40
                      no to masz bardzo niefajnie, wykonując pracę, której nie lubisz.
                      a jak taki światły i rozsądny pan godzi sie na taki nieciekawy życiowy
                      scenariusz? brak innym perspektyw?jestes tak nieżyciowy, że tylko to pozostalo
                      i kurczowo sie trzymasz stołka?
                      po pracy polepszasz sobie humor i odnajdujesz sens życia oglądająć
                      stowarzyszenie umarłych poetów, lub "uśmiech mony lisy"- to taka feministyczna
                      i aktualniejsza wersja stowarzyszenia- Julia Roberts w roli głównej:)

losy Półtorak (w Toruniu poprzez pewnego radnego, nazwisko to nabiera fatalnych
                      skojarzeń hehe)moga byc różne, raczej stabilne przewiduję.
                      natomiast nie da sie przejśc obojętnie wobec faktu, iż tego pokroju działacze
                      będa nadawali ton w środowisku żuzlowym coraz czesciej, bo inaczej sie nie da.
                      smutni dzialacze, mentalnie niereformowalni, w szarych marynarkach i
                      niebieskich krawatach, niepotrafiący sie odnależć w nowych-rynkowych,
                      finansowych i marketingowych realiach zużla będa wykopywani przez element
                      finansujacy, czyli sponsorów- na rzecz własnie takich ludzi jak Slak czy
                      Półtorak.
                      bo oni rozumieją na czym to polega- na generowaniu zysku przedsiębiorstwa pod
                      nazwa klub sportowy poprzez wynik sportowy.
                      spełniają stawiane przed nimi oczekiwania.
                      a że raz są, a za chwile juz ich nie ma? najnormalniejszy los menedzerów.
                      a p. Półtorak trzeba przyznac skuteczność, twardą realizację przyjętego planu.
                      robi to widowiskowo, nie budzi negatywnych emocji i kontrowersji, zjednała
                      sobie sponsora, zawodnikow, reszte dzialaczy klubowych i kibiców. nie traktuje
                      rzeszowskiego kluby poprzez pryzmat trampoliny lub blyskawicznego lansu swojej
                      osoby.
                      nieporównywalnie inna jakość, niz ludzie pokroju Formeli, Ruska, Tyllingera,
                      Nagla & Batorskiego
                      • zinekk . 09.01.06, 00:53
                        Gość portalu: wróżka napisał(a):

> no to masz bardzo niefajnie, wykonując pracę, której nie lubisz.
                        > a jak taki światły i rozsądny pan godzi sie na taki nieciekawy życiowy
                        > scenariusz? brak innym perspektyw?jestes tak nieżyciowy, że tylko to pozostalo
                        > i kurczowo sie trzymasz stołka?
                        > po pracy polepszasz sobie humor i odnajdujesz sens życia oglądająć
                        > stowarzyszenie umarłych poetów, lub "uśmiech mony lisy"- to taka feministyczna
                        > i aktualniejsza wersja stowarzyszenia- Julia Roberts w roli głównej:)

Niezupelnie. Moi studenci mnie lubią. Częsc, dalaby sie za mnie pokroic. Jest
                        jednak grupa, której nie lubie. Oni mnie tez nie lubią. Normalna rzecz.

Problem w tym, Wróżka, że pomyslałem o Tobie, jako o jednym z takich, których
                        musze uczyc, a których nie lubie. Cwaniaku, który błyszczy wsród kumpli, który
                        nie ma ciekawych zainteresowan, pustym i ordynarnym. I to był błąd.

Przecież ja Ciebie nie znam. Nie wiem kim jesteś. Nie wiem co robisz, jakie sa
                        Twoje ideały, czy lubisz czytac, chodzic do teatru, a moze uprawiasz dyscypline
                        sportową, nie wiemy o sobie w internecie nic. Ty tez nic o mnie nie wiesz.
                        Prawdopodobnie masz mnie za karierowicza, bufona i zgorzknialego, sfrustrowanego
                        pajaca, który ciagle gada o tym, co zrobiłby, ale mu ludzie kłody pod nogi
                        rzucają :)

Nic bardziej mylnego.

Prawdopodobnie jestes normalnym, dobrym, młodym człowiekiem, który dostał ode
                        mnie po łbie. Mysle teraz, ze niesłusznie. I za to chce Cie przeprosic.

Nie chce mi sie juz pisac na ten temat. Zmeczony tym jestem i chyba
                        zniesmaczony. Mysle , ze forumowicze tez. Przepraszam , ze nie na temat.

Pozdrawiam
                    • jack49 [...] 17.01.06, 12:16
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka