Gość: 1967 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:57 RZESZOWOWI GRATULUJEMY MARTY PÓŁTORAK!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 21:32 Gość portalu: 1967 napisał(a): > RZESZOWOWI GRATULUJEMY MARTY PÓŁTORAK!!!!!!!! Dlaczego? Co takiego zrobila Marta Poltorak? Ze niby zawodnicy dobrze jeżdzili, czy ze kasa byla w kasie? Poza tym, musisz wiedziec, ze zostajac prezesem, poslem czy innym kims z fajna pensja, trzeba komus dupke polizac, czy karczek ugiac i kolanka. Trzeba miec znajomych i do dobrych znajomych. I nie szkodzic zbytnia samodzielnoscia Za co jej gratulujesz? Ona jezdzila? Jesli wiesz, ze sukces druzyny, to jej sukces i umiesz to udokumentowac, co takiego zrobila, poza byciem prezesem, to przepraszam. Jesli nie, szkoda miejsca na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:01 zinnek- Ja z natury nie obrażam ludzi.Ale czytając Twój komentarz to myśle sobie że takich ,,mądrych inaczej ,,powinno sie wsadzić na motor żużlowy i na maxa odkręcic gaz- a tam już tylko - banda dmuchana. A rozum ,,leży,, na torze Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:26 jak narazie to twoje komentarze i debilne wątki nie wprowadzające nic świeżego do forum, to są w twoim wykonaniu... proponuję jeszcze więcej takich kretyńskich postów w stylu: "Gratuluję x-owi, bo to równy chłop", to rzeczywiście forum będzie usychac! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:28 może jeszcze dorzuć coś oryginalnego i zacznij krzyczeć "Rzeszów MISTRZ" jak to ostatnio jest modne tu na forum w wykonaniu innych kretynków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:31 Ale jesteś inteligientny. ŻĄL CI SIEROTO ŻE JESZCZE W POLSCE SĄ LUDZIE , KTÓRZY ROBIĄ WSZYSTKO ABY TEN SPORT ROZWIJAŁ SIE. kibic zalogowany- ekspert od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 23:13 chłopcze... skoro z ciebie taki znawca i ekspert, to powiedz wszystkim co takiego zawdzięcza Rybnik Ślakowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: MARTA PÓŁTORAK 07.01.06, 00:19 no i co tak zamilkłeś pseudo-expercie??? skoro dla ciebie takie autorytety jak Ślak robią masę dobrego dla żużla, to jesteś naprawdę dyletantem na skalę światową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:30 Czyli typowo. Zespol zrobil wynik, a TY gratulujesz osobie, o ktorej nie masznic pojecia. Stu gosci powie ze jakis debil jest geniuszem. Zacznie to powtarzac reszta i mamy legende. Zenada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:39 zinnek- tym pierwszym debilem jesteś ty. Pomyśl , jeśli masz debilu rozum ,że jeśli by nie było takich ludzi jak Marta Półtorak , a wcześniej Grzegorz Ślak to musiał byś debilu ,,w.... k....,, Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:42 Dziekuje, nie nazwalem Cie debilem. Widocznie cos z Toba nie tak. Jakim prawem nazywasz mnie debilem, skoro nie zione wobec Ciebie agresja i staram sie tylko zrozumiec Twoj sposob myslenia. Myslalem ze bedzie jakas polemika, tymczasem, jest gnojowisko.Szkoda. Pozdrawiam mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:45 Nie dziwie sie , ze Iks, symon i inni juz tu nie pisza, bo dorwali sie do tego forum dzieciaki tuz pos tudiach i zakompleksione p....y. Tez bede tylko czytal. Chyba ze wrożka mnie wkurzy i nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 06.01.06, 22:33 Gość portalu: 1967 napisał(a): zinnek- Ja z natury nie obrażam ludzi.Ale czytając Twój komentarz to myśle sobie że takich ,,mądrych inaczej ,,powinno sie wsadzić na motor żużlowy i na maxa odkręcic gaz- a tam już tylko - banda dmuchana. A rozum ,,leży,, na torze Super. fakty prosze. Czym sobie zaluzyla Marta na uwielbienie. Fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1967 Re: MARTA PÓŁTORAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:58 TYM DEBILU , ŻE JESZCZE ROK TEMU RZESZÓWEK MÓGŁ MARZYĆ O E-LIDZE. ALE ZJAWIŁA SIĘ KASA Z FIRMY MARMA POLSKIE FOLIE I DZIŚ TO TY DEBILU ZAZDROŚCISZ RZESZÓWKOWI. PRZYPUSZCZAM ŻE JESTEŚ Z : - GORZOWA - RYBNIKA - OSTROWA A NAPEWNO JESTEŚ NIKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: MARTA PÓŁTORAK 07.01.06, 00:28 Mam dwa fakultety, ale co z tego. Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka daj glos:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 10:10 przestan juz zinku mamisynku masz kompleks studentow, bo pienisz sie na tę materię juz od dobrych 12 miesiecy i kazdego, kto ci przygada, z autmatu probujesz takimi uwagami raczyc. a co u cie prywatnie? wrociles juz dzis ze swej roboty panie "samodzielny" mama nadal dumna, bo nie musi dawac ci juz kieszonkowego a czasem i ty na hotel dorzucisz? twoja znajomosc psychiki i psychologi ciut lepsza, czy dalej jestes jak dziecko we mgle a twoje wnioski banalne i naiwne? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: daj glos:) 07.01.06, 14:38 Tak, nie lubie studentów, bo sam ich ucze. Garstka z nich, zasługuje na to, by zdobywać wyższe wykształcenie. Bo tego chce i jest to ich pasją. Tak zwane studia zaoczne, czy wieczorowe doprowadziły do tego, ze studiowac obecnie moze kazdy. I pojawiaja sie na zajeciach, zle ubrani, skacowani, nioczytani. Siedza na wykładach, a w rzeczywistosci, g...o ich to obchodzi. A co do tematu. Dla mnie Marta Półtorak, to nikt wielki. Zapewne wyleci z posady z hukiem, kiedy Rzeszów zacznie przegrywac. Bo takie jest życie, dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka nisko latasz zinek IP: *.tvk.torun.pl 08.01.06, 19:40 no to masz bardzo niefajnie, wykonując pracę, której nie lubisz. a jak taki światły i rozsądny pan godzi sie na taki nieciekawy życiowy scenariusz? brak innym perspektyw?jestes tak nieżyciowy, że tylko to pozostalo i kurczowo sie trzymasz stołka? po pracy polepszasz sobie humor i odnajdujesz sens życia oglądająć stowarzyszenie umarłych poetów, lub "uśmiech mony lisy"- to taka feministyczna i aktualniejsza wersja stowarzyszenia- Julia Roberts w roli głównej:) losy Półtorak (w Toruniu poprzez pewnego radnego, nazwisko to nabiera fatalnych skojarzeń hehe)moga byc różne, raczej stabilne przewiduję. natomiast nie da sie przejśc obojętnie wobec faktu, iż tego pokroju działacze będa nadawali ton w środowisku żuzlowym coraz czesciej, bo inaczej sie nie da. smutni dzialacze, mentalnie niereformowalni, w szarych marynarkach i niebieskich krawatach, niepotrafiący sie odnależć w nowych-rynkowych, finansowych i marketingowych realiach zużla będa wykopywani przez element finansujacy, czyli sponsorów- na rzecz własnie takich ludzi jak Slak czy Półtorak. bo oni rozumieją na czym to polega- na generowaniu zysku przedsiębiorstwa pod nazwa klub sportowy poprzez wynik sportowy. spełniają stawiane przed nimi oczekiwania. a że raz są, a za chwile juz ich nie ma? najnormalniejszy los menedzerów. a p. Półtorak trzeba przyznac skuteczność, twardą realizację przyjętego planu. robi to widowiskowo, nie budzi negatywnych emocji i kontrowersji, zjednała sobie sponsora, zawodnikow, reszte dzialaczy klubowych i kibiców. nie traktuje rzeszowskiego kluby poprzez pryzmat trampoliny lub blyskawicznego lansu swojej osoby. nieporównywalnie inna jakość, niz ludzie pokroju Formeli, Ruska, Tyllingera, Nagla & Batorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk . 09.01.06, 00:53 Gość portalu: wróżka napisał(a): > no to masz bardzo niefajnie, wykonując pracę, której nie lubisz. > a jak taki światły i rozsądny pan godzi sie na taki nieciekawy życiowy > scenariusz? brak innym perspektyw?jestes tak nieżyciowy, że tylko to pozostalo > i kurczowo sie trzymasz stołka? > po pracy polepszasz sobie humor i odnajdujesz sens życia oglądająć > stowarzyszenie umarłych poetów, lub "uśmiech mony lisy"- to taka feministyczna > i aktualniejsza wersja stowarzyszenia- Julia Roberts w roli głównej:) Niezupelnie. Moi studenci mnie lubią. Częsc, dalaby sie za mnie pokroic. Jest jednak grupa, której nie lubie. Oni mnie tez nie lubią. Normalna rzecz. Problem w tym, Wróżka, że pomyslałem o Tobie, jako o jednym z takich, których musze uczyc, a których nie lubie. Cwaniaku, który błyszczy wsród kumpli, który nie ma ciekawych zainteresowan, pustym i ordynarnym. I to był błąd. Przecież ja Ciebie nie znam. Nie wiem kim jesteś. Nie wiem co robisz, jakie sa Twoje ideały, czy lubisz czytac, chodzic do teatru, a moze uprawiasz dyscypline sportową, nie wiemy o sobie w internecie nic. Ty tez nic o mnie nie wiesz. Prawdopodobnie masz mnie za karierowicza, bufona i zgorzknialego, sfrustrowanego pajaca, który ciagle gada o tym, co zrobiłby, ale mu ludzie kłody pod nogi rzucają :) Nic bardziej mylnego. Prawdopodobnie jestes normalnym, dobrym, młodym człowiekiem, który dostał ode mnie po łbie. Mysle teraz, ze niesłusznie. I za to chce Cie przeprosic. Nie chce mi sie juz pisac na ten temat. Zmeczony tym jestem i chyba zniesmaczony. Mysle , ze forumowicze tez. Przepraszam , ze nie na temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jack49 [...] 17.01.06, 12:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś