Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY?

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 21:40
    Pytanie!

Oczywiscie, ze zdjac! Do tej pory dziwnie bronilem TVP, a przede wszystkim
    krytykowanych ludzi (glownie komentatorow), ale przejrzalem na oczy. Pytanie
    jest jedno - czy potrzeba strajku, marszow po W-wie, rewolucji, zeby mozni
    telewizji zauwazyli, ze produkuja prowincjonalna tandete?

Nikt nie wie, gdzie sie ruszyc, co powiedziec, kiedy sie usmiechnac - calosc
    wyglada zalosnie i tak, jakby scenariusz pisany byl na zywo. A w momencie, gdy
    wskoczyla Maryla (mialem dla niej wielki szacunek, mialem...) z T-raperami lzy
    zalosci same zaczynaly plynac...

Postuluje zakonczyc ta szopke!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał ZDJĄĆ!!!! ZDJĄĆ!!!!! ZDJĄĆ!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:08
        To był jakiś koszmar... Naiwnie spodziewałem się ciekawych analiz, komentarzy i
        wywiadów, a doczekałem się Maryli Rodowicz... "Sportowa Niedziela" prezentowała
        pomimo wszystko o niebo wyższy poziom i to pod każdym względem. Ta publiczność
        w studiu mnie przeraża!! A najgorszy ze wszystkiego był wywiad z Olim. Pytania
        tak przygotowane, żeby o piłkę nożną za bardzo nie zahaczyć, można było za to
        się dowiedzieć (po raz 394), jak należy interpretować pseudonim "Sad Striker",
        a także, co Emmanuel sądzi o lekkoatletyce nigeryjskiej (i tu Babiarz wymienił
        jakieś 10 przykładowych nazwisk biegaczy z tego kraju)... Aaaargh!!!!
        • Gość: mikady Re: ZDJĄĆ!!!! ZDJĄĆ!!!!! ZDJĄĆ!!!!! IP: *.*.*.* 12.10.01, 13:24
          Zdjąć i to jak najszybciej!!
      • Gość: sorry Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 22:09
        ten program to nieporozumienie , takiej żenady nie ma nawet na polsacie
        • Gość: eustus Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.g-em.pl 09.10.01, 16:53
          Sam już nie wiem, czy sportowa jedynka przebiła relację z domu Małysza w czasie
          turnieju czterech skoczni. Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że jednak
          towarzysz Zadura (to ten debil, który prowadził tę wiejską imprezę) jest nie do
          pokonania nawet dla zawodników tej klasy co Babiarz Przemysław.
      • Gość: aero SPORTOWA JEDYNKA - dziennikarze a Oli. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 22:12
        W porownaniu do Sportowej Niedzieli to totalna klapa. Na sile sciagaja wzorce z
        zachodu, a nieudacznictwo jest ewidentne.
        Ale chcialem jeszcze o czyms powiedziec:
        Kolejny raz dziennikarz (tym razem Babiarz) w rozmowie z Oli wyszedl na idiote.
        Czy zawsze musimy slyszec te same pytania? Zawsze musimy dowiadywac sie, czemu
        Oli sie nie usmiecha, jakie je potrawy.. ktore polskie slowa umie? To juz
        nudne. I ci idioci z TV nie wyciagaja zadnych wnioskow! Przeciez to
        dziennikarze.. dorosli ludzie..nie moga zapytac go o sensowne rzeczy, jak
        normalnego pilkarza? Zawsze beda z Oliego robic jakiegos egzotycznego czlowieka
        z Afryki i zamiast rozmawiac o pilce beda pieprzyc bzdury. I jeszcze smia to
        nazywac WYWIADEM EXKLUZYWNYM. Godne politowania.
        • Gość: morel Re: SPORTOWA JEDYNKA - dziennikarze a Oli. IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 01:14
          mam pytanie - czy ta dzisiejsza szopka była jeszcze bardziej: tandetna,
          żałosna, śmieszna i prowincjonalna od show zaprezentowanego w TV1 po meczu z
          Norwegią? czy to w ogóle możliwe? niestety nie miałem odwagi dziś tego obejrzeć.

ps oglądajcie canal+. dzisiaj wieczorem zaprosili Klejndinsta i Wdowczyka i
          rzeczowo zanalizowali cały mecz. program prowadzony inteligentnie, ciekawie, ze
          sporą dozą poczucia humoru. i jeszcze reportaż z bankietu i rozmowy z żonami
          piłkarzy (gratuluje panie Bąk - tylko nie wiem Jacek? czy Arek?).
          pzdr.
          • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 02:59
            stary!!!

to było naprawdę 1000x gorsze!!!!!!
            ...rozumiem, że trudno ci uwierzyć....
      • Gość: zbyszko Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 02:56
        jezooooooo!

jak najszybciej zdjąć!!... no a dziś to już mnie w taki szok wprowadzili , że
        nie moge dojśc do siebie do tej pory... boże święty! widzisz i nie grzmisz???

i pomijam już całą oprawą - czysty kicz połączony z purenonsensem
        - ale merytorycznie też przegięli.. np wiadomość, że anglicy byli przed
        niemcami bo mieli wiecej bramek :D
        ...albo 'ekskluzywny wywiad' z olim, co za baran wpuścił tam babiarza???? aż 5
        pytań (sic!!) no i jakże interesujących!! - na 4 wszyscy znali odpowiedź
        (wątróbka i takie tam bardzo sportowe bla-bla i hihihi tej ciotki babiarza). no
        i to jedno o lekkoatletów...qrde! o co w tym chodziło???????????????
        szaranowicz może coś obiecał babiarzowi za to pytanie??? naprawdę zawsze
        chciałem sie dowiedzieć czy oli zna nazwiska nigeryjskich lekkoatletów, ZAWSZE!
        DZIĘKI CI TELEWIZJO!!
        ... NO I SEXOWNA MARYLA (znowu!! ten gówniany 'teledysk' sprzed stu lat) -
        wspaniały prezent dla pana engela
        LUDZIE Z TV!!!
        JAK WAM NIE WSTYD?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

ps
        dziękuję także za puszczenie zamaiast magazynu piłkarskiego o 19
        autobiagroficznego filmu eltona johna.. tak naprawdę na to właśnie czekałem...
        jak wszyscy polscy kibice, wszyscy go kochamy!!! BRAWO!
        • Gość: Arti Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 217.96.11.* 09.10.01, 12:02
          Sorry, że się wciskam, ale podoba mi się to co zostało napisane. Ten program to
          szmira!!!!!!! Z matką pokłóciłem się o "Big Brother" bo uważam, że tamto to
          tragedia i czekam sobie na "Sportową 1", a tu co???? Totalny kanał!!!!! Nie
          wiem co mnie mogło zainteresować w tym programie, może tylko J.Engel, bo
          przecież nie Maryla Rodowicz, która po prostu straciła szacunek. W sumie nie
          najgorszy Kurzajewski i ta panna (Rembiszewska bodajże)muszą firmować swoimi
          nazwiskami padakę. Babiarz - wrrrr... słów mi brak. Robi wywiad z Olim, a gada
          o lekkiejatletyce, poziom zadawanych pytań gorszy niż w Big Brother". Skąd oni
          go wzięli?????????? Niech idzie do fortepianów, czy gdzie tam był ostatnio.
          Ktoś go już na forum opisał.... Szpaq już byl lepszy w "Sportowej
          niedzieli", przynajmniej durnia z siebie nie robił. Pozdrawiam A.
      • Gość: Kosa Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 10.10.15.* / 195.164.254.* 08.10.01, 10:41
        Z tej ekipy nadaje się tylko blondynka ,lecz dla niej nie sportowa jedynka a
        Różowa Landrynka byłaby odpowiednim programem.
        PS. ..reszta na bezrobocie!!!!
      • Gość: wic Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.metronet.pl 08.10.01, 10:58
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        zdjąć
        itd.
        • Gość: poul Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.chem.uni.wroc.pl 08.10.01, 18:48
          Zdjac, i ja za to place abonament?, tragedia, przebolalem brak koszykowki w TV,
          brak Ligi Mistrzow, brak meczow eliminacj MS 2002 na zywo, jakies gale
          bokserskie na ktorych ja moglbym walczyc w walce wieczoru, ale tego programu
          juz nie moge przebolec. TRAGEDIA i DNO. Niech sportowcy to zbojkotuja i nie
          przychodza tam.
      • jusup Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? 08.10.01, 18:59
        Zdjąć i to w trybie natychmiastowym. Telewizja publiczna za cudze (od kilku
        miesięcy już nie moje) funduje totalną tandetę, chłam i najgorsze co można
        obejrzeć. Oni chyba zatrudniają specjalnych fachowców od wymyślania najgorszych
        pomysłów, bo coś takiego samo nie mam prawa przyjść do głowy. Myślałem już co
        prawda, że to ja jestem jakiś dziwny, bo oni chyba poprzedzają wprowadzenia
        programów jakimiś badaniami rynku, ale teraz wiem że są to pomysły
        racjonalizatorskie recenzowane kolega koledze.
      • Gość: merlin Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.chello.pl 08.10.01, 20:18
        Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Błagam djcie mi adres tego który wymyslił ten program
        Błagam błagam .No niech kolesia dostane w swoje ręce to po prostu
        aaaarghhhh
        • Gość: ciocia dobry program IP: *.supermedia.pl 09.10.01, 10:58
          Bardzo dziekuję redakcji sportowej TVP za sympatyczny
          program z MarylA Rodowicz. Od teraz zawsze będą oglądała
          Sportową Jedynkę chociaż sportem do tej pory się nie
          interesoewałam. Najbardziej podobał mi się wywiad z
          naszym piłkarzem Olisadebe. Pan Babiarz zadawal bardzo
          ładne pytania. Mojej sąsiadce spod 8.też się podobało.
          I atmosfera była taka eksluzywna - przecież Pan Babiarz
          rozmawiał po angielsku. To że czytał pytania z karki nic
          nie znaczy. Na naukę niegy nie jest za późno.
          Gorąco pozdrawiam i proszę o następne takie programy dla
          starszych osób (czy gościem za tydzień mógłby być Piotr
          Szczepanik?)

Ciocia Hela
      • Gość: seb SZPAKOWSKI I SZARANOWICZ NA EMERYTURE!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 21:19
        Dodać świeżej krwi do sportowej TVP, albo nikt nie będzie tego oglądał!!!
      • Gość: dom Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.pfleiderer.com.pl 08.10.01, 22:02
        hmmm zgadzam sie z moimi przedmowcami ...tylko nierozumiem dlaczego tej
        sytuacji niechce (niepotrafia )wykorzystac telewizje komercyjne
        przeciez mozna w tym czasie ogladac program sportowy w innej telewizji
        bo dla przykladu podam magazyn bundesligi w tv4 naprawde super dobrani
        goscie ....rozmowy telefoniczne z polakami z budesligi......fachowy komentarz
        tylko szkoda ze o tak poznej porze.....
        pozdrawiam wszystkich
      • Gość: PUDEL Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 213.76.134.* 09.10.01, 08:20
        TO JEST KOMPROMITACJA I TYLE.
        • Gość: mumma Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 213.134.142.* 09.10.01, 09:02
          Dokładnie tak! Kicha i żenada - dotyczy to wszystkich aspektów: przekazu
          informacji, rodzaju informacji, obsady i "choreografii". A co do prowadzących -
          jeszcze niedawno śmiałem się z tego gościa, który prowadzi "Gola" - a teraz
          przy B i Z ten gość jest moim bogiem.
      • Gość: Luck To jest po prostu żenada. IP: *.pagi.pl 09.10.01, 10:01
        Jak chcieli zrobić kolejną biesiadę to naprzód, ale czemu kosztem najdłuższego
        programu sportowego jakim była Sportowa Niedziela.
        W ten sposób TV publiczna pokazała jaki reprezentuje poziom.
        Cała redakcja sportowa na czele z Dariuszem Szpakowskim, która bierze udział w
        tej kiszce wzdętej powinna podać się do dymisji.
        Przemysław Babiaż (mistrz świata dziennikarzy w wadze piórkowej) to powinien
        prowadzić tokszoł dla sfrustrowanych kobiet, a nie brać się za wywiady, podczas
        których de facto nie słucha odpowiedzi na postawione pytania.
        Słowem zrobili ze sportu powód do kolejnej biesiady, w których i tak na razie
        wygrywa pr.2 TVP.
        Zamiast informacji sportowych oglądamy Maćka Kurzajewskiego wraz z jakąś
        (całkiem ładną co prawda) lalką, którzy nie do końca łapią sie w tym wszystkim.
        Mi osobiście jest żal, że najdłuższy, stały czas antenowy jaki był przeznaczony
        na sport jest w tak bezdennie głupi sposób stracony.
      • Gość: Lukasz obejrzyjcie sobie C+ IP: *.enterpol.pl 09.10.01, 10:36
        do panow Szpakowskiego i Szaranowicza:o
        berzyjcie sobie jeden odcinek magazynu SPORT+ to zrozumiecie jak bardzo
        komprumitujecie sie swoimi programami w TVP

prosty przykład - w C+ zawsze 15 minut wstepu do meczu [kazdego!], a w TVP
        zadko wam sie udaje pokazac pierwsze minuty spotkania - po prostu zenada i
        tandeta
      • Gość: Arinho Odp.: Nie zdejmować!!! IP: *.geo.uw.edu.pl 09.10.01, 10:56
        Bez tego programu musiałbym spadać śmiać się przy "Śmiechu warte". A tak mam tą
        żenadę prowadzoną na powaznie i ... co tu gadać sami widzieliście :)))
      • Gość: miki podaje adresy IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 09.10.01, 12:11
        feedback@tvp.pl
        pod ten adres mozna kierowac uwagi, pytania i propozycjedotyczace dzialalnosci
        programowej tv publicznej oraz konkretnych audycji.

imie.nazwisko@waw.tvp.pl
        to chyba szerokie pole do popisu dla nas wszystkich, ktorzy pragna audycji
        sportowych na najwyzszym poziomie
        np: przemyslaw.babiarz@waw.tvp.pl
        oczywiscie to tylko przyklad..
        a wiec do dziela..
        pzdr
        • Gość: maro ZENADA, ZENADA, ZENADA !!!!!!!!!!! IP: 193.9.133.* 09.10.01, 14:22
          ZENADA, ZENADA, ZENADA - SPORT W TVP
        • Gość: soir Re: podaje adresy IP: *.ppp.polbox.pl 09.10.01, 22:46
          Gość portalu: miki napisał(a):

> feedback@tvp.pl
          > pod ten adres mozna kierowac uwagi, pytania i propozycjedotyczace dzialalnosci
          > programowej tv publicznej oraz konkretnych audycji.
          >
          > imie.nazwisko@waw.tvp.pl
          > to chyba szerokie pole do popisu dla nas wszystkich, ktorzy pragna audycji
          > sportowych na najwyzszym poziomie
          > np: przemyslaw.babiarz@waw.tvp.pl
          > oczywiscie to tylko przyklad..
          > a wiec do dziela..
          > pzdr

W nos sie mozesz ugryzc z tymi adresami. Wyslalem piekne
          zaproszenie do Babiarza, by poprowadzil pokaz mody meskiej
          w ramach klubu Lambda i co dostalem w odpowiedzi?

Your message

To: przemyslaw.babiarz@waw.tvp.pl
          Subject:
          Sent: Tue, 9 Oct 2001 22:32:15 +0200

did not reach the following recipient(s):

przemyslaw.babiarz@waw.tvp.pl on Tue, 9 Oct 2001 22:27:35 +0200
          The recipient name is not recognized
          The MTS-ID of the original message is: c=pl;a=
          ;p=tvp;l=EXREL0110092027TZQJ508H
          MSEXCH:IMS:TVP:REL:EXREL 0 (000C05A6) Unknown Recipient

• Gość: primus Re: podaje adresy IP: *.ds.uj.edu.pl 13.10.01, 11:33
          thanx Miki za namiar.
          ha ha, w TVP zamiast uwag maja juz feedbacki. Zapewne rowniez breaki na lunche.
          A swoja droga, dosyc ciezko ubrac w slowa tych kilka mysli, ktorymi chcialbym
          sie podzielic ze zlotoustym p. Babiarzem. Mam ogromna ochote zaczac od "Qrva,
          czlowieku!!!!!"
          gretz'y
      • Gość: ZIPPO Re: Zdjąć i posiekać na kawałki IP: *.*.*.* 09.10.01, 14:51
        Ten przeuroczy, zwalający z nóg uśmiech Babiarza, kiedy Oli
        powiedział "wątróbka". Ten skazany na sukces nowy piłkarski przebój Maryli.
        Szpakowski, żywiołowa publiczność w studio, świeża blondyna na okrasę. I jeden
        wielki pozbawiony sensu bełkot. Wy się ludzie denerwujecie, bo myślicie, że to
        był program sportowy. Nic z tych rzeczy, to była odpowiedź "jedynki" na
        polsatowski "Disco Relax". Póki co DR wygrywa. Jest inteligentniejszą audycją.
      • Gość: Grzesiu Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.*.*.* 09.10.01, 15:03
        Dlaczego od razu zdjąć ?
        Przywrócić Sportową Niedzielę i faktycznie skończyć z ekstra amerykańskim
        stylem prowadzenia programu. Brakuje tylko dziewczyn z pomponami, a może sa i
        tylko nie zauważyłem?
      • Gość: Wilt Zdjąć i przywrócić Sportową Niedzielę IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 09.10.01, 15:13

Jak w temacie. Babiarza przesunąć na bardziej odpowiedzialne stanowisko - do
        "Randki w ciemno", a Szpakowski... Chyba nie zasłużył na wcześniejszą emeryturę
        (w przeciwieństwie do Zydora), więc przyznaję otwarcie; nie mam pomysłu, co z
        nim zrobić, oprócz takich za które Pan Admin mógłby się na mnie śmiertelnie
        obrazić...
      • Gość: zbyszko Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 16:05
        Arti!
        A propos bigbradera - mam dygresyjkę:

-po prostu ten program to przykład , że NIE POWINNIŚMY NARZEKAĆ na nic w
        telewizji... bo.... zawsze może być jeszcze gorzej. Kiedy telewizja osiąga dno,
        wydaje ci się , że nie ma już nic gorszego -BŁĄD! -zawsze jest jeszcze kolejne
        (drugie) dno w zanadrzu. Kiedy pojawił się bigbrader pomyślelem - to już
        koniec, czy może być głupszy program? Oczywiście! Odpowiedział pan soloż z
        polsatu i ukazał moim naiwnym oczom dwabraty (czy jak to tam się nazywało)..
        koniec? Najgłębsze dno??? Ależ skąd! Amazanki, gladiatorzy... teraz wiem, że
        stać ich na więcej! Sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga!

...tak samo jest ze sportem w 'telewizji polskiej' ..tfu! znaczy w 'polskiej
        telewizji biesiadnej' -człowiek załamuje się patrząc na klikę szpaka, zydora i
        reszty...narzeka na forum na ich poziom.. przeraża go głupota, samouwielbienie
        tychże, wkurza się, że w sportowej niedzieli prowadzący sam sobie odpowiada na
        zadawane pytania, że musi oglądać relację pana zadury z wisły o teściowej
        małysza zamiast skoków (pamiętacie te szpoke ?:), że magazyn gol, ta marna
        imitacja nie wiem czego - jest tak beznadziejny, że nawet nie śmieszny.., że
        telewizja polska nie jest w stanie przeprowadzić transmisji z mś... itd.
        itp... -a tu niespodzianka dla wszystkich niezadowolonych! Narzekasz?? No to
        masz! TERAZ BĘDZIE GORZEJ!
        • Gość: zbyszko Re:( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 16:07
          Tylko Emsiego żal...
          .. jak człowiek ogląda coś takiego w POLSKIEJ telewizji to się może wstydzić ,
          że jest Polakiem... a biedny Oli (Engel zresztą też) musi jeszcze to firmować
          swoją osobą (no bo odmówić 'występu' nie wypada)
        • Gość: jurek Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 09.10.01, 16:20
          zbyszko, 1000% racji, podpisuje sie pod tym wszystkim co szanowni forumowicze
          napisaliscie tylko jeden problem: czy te gamonie i tumany z TVP przeczytaja to
          i wreszcie zrobia cos z tymi swoimi dziennikarskimi i pseudorezyserskimi
          wypocinani i zaczna byc naprawde merytoryczni sportowo - tak jak my tego
          oczekujemy

pozdrawiam

jurek
          • Gość: Waldek Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.pekao.com.pl 12.10.01, 11:46
            Podpisuje sie rekami i nogami pod tym, co wyprawiaja komentatorzy sportowi tv
            polskiej. Mnie przypomina sie sportowa niedziela po wygranym meczu z Norwegia.
            Coz, te choralne spiewy (Polskaaaaaa, bialo czerwoniiiiii itp.), brakowalo
            tylko flaszki, a moze byla, tylko pod stolem. Niestety, zalosci polskich
            komentatorow czasami dorownuja polscy pilkarze. Vide:wypowiedzi niektorych z
            nich, np. Jerzego Dudka:"Ten mecz byl ciezejszy". Proponuje, aby Szpakowskiego
            i spolke wyslac do prowadzenia wiejskich wesel, a pilkarze to lepiej niech
            graja, gdyz ich wypowiedzi tez czasami ciezko jest sluchac.Jezeli zas redakcja
            sportowa potrzebuje lekcji jezyka ang. to jestem chetny takowych udzielic panom
            komentatorom. Wstydem jest dla studenta anglistyki wysluchiwanie takiego
            dukania i arykulacji.
      • Gość: Kuba Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.multicon.pl 09.10.01, 19:13
        Co to za program, w którym zamiast rozmów o sporcie występują
        jacyś pajace i poprzebierani kibice, którzy naprawdę byli może
        raz czy dwa na meczu naszej reprezentacji?
        Kiedy była sportowa niedziela z przyjemnością zasiadałem przed
        telewizorem i słuchałem rozmowy z zaproszonymi gośćmi. A teraz?!
        Jerzy Engel w "sportowej jedynce" odpowiedział na jedno pytanie,
        posłuchał żenady Maryli i na tym koniec. To ma byc program o sporcie?!!!
        Dziękuje za takie coś.
        Pamowie z Tvp! Obejrzyjcie sobie sport+ to jest dopiero profesjonalny
        program, gdzie goście wypowidają się wyczerpująco, a prowadzący
        potrafią zainteresować widza.
        Tak więc jestem za jak najszybszym zdjęciem "sportowej jedynki" i
        powrotu do "sportowej niedzieli".
      • Gość: Al Bundy Re: Wykrakaliśmy?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 20:51
        Patrzę na program TVP1 na niedzielę i co - wogóle nie ma żadnego programu
        sportowego wieczorem !!! Czyżby to nasza sprawka - zdjęli jak chcieliśmy...
        • Gość: acton badziew IP: *.jedwab.net.pl 09.10.01, 23:44
          Nie można nazwać tego inaczej jak BADZIEW. Jeśli chcą naśladować jakieś
          zachodnie stacje, to proszę mi podać. Która stacja na świecie robi podobny
          badziew??? Na wakacjach w Armenii oglądałem program ze skrótami meczów o Puchar
          UEFA. Trzeci świat robi programy o niebo lepsze od TVP. Mam pytanie: w jaki
          sposób pospolity kibic może wpłynąć na to za co płaci. To przecieć TVP jest dla
          nas, a nie my dla nich.
          • Gość: lik zdejmą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 00:27
            Mam taką teorię na ten temat. TVP pozbyła się właściwie prawa do pokazywania
            czegokolwiek związanego ze sportem. Mieli przez 3 lata umowę z PLK ale ile
            meczy transmitowali to każdy wie (nie wspominając kompromitacji z przerywaniem
            transmisji w finałach na 2 minuty przed końcem meczu). Została tylko Sportowa
            Niedziela, więc wymyślili Sportową Jedynkę! Za, powiedzmy, trzy miesiące
            powiedzą, że program sportowy w niedzielny wieczór ma za małą oglądalność i
            przeniosą go na poniedziałek, godz. 14.20. :)

ps. Niestety, ale tak naprawdę to nie ma w TVP geniusza, który by wpadł na coś
            takiego, więc pewnie chcieli dobrze tylko im nie wyszło.
      • Gość: oligoll Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.*.*.* 10.10.01, 11:19
        a najgorsza jest ta bezsilnosc ze nie ma bata na tych idiotow
        Juz po spotkaniu z norwegia gdy puscili gorskiemu maryle jak jeszcze wazyla
        mniej niz sto kilo-myslalem ze mnie krew zaleje a tu zamiast analizy meczu czy
        chocby kilku pytan do engela -maryla razy dwa,o babiarzu juz nie wspomne,---
        plakac sie chce
      • Gość: sayko Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: 132.168.11.* 10.10.01, 16:40
        Zastanawiam sie czy sportmasterzy z TVP widza to samo co my.Moze maja jakies specjalne
        szkla kontaktowe i wydaje im sie ze tworza niesamowity show w czasie ktorego nie mozna
        oderwac sie od odbiornika TV.Ja osobiscie nie moglem powstrzymac mdlosci.No i jeszcze ten
        przeboj, czekam kiedy wydadza go na CD. Wtedy kupie sobie 7 egzemplarzy i obdaruje moja
        rodzine. Na pewno poplacza sie ze szczescia
      • Gość: APSking Re: SPORTOWA JEDYNKA - CZY ZDJAC Z ANTENY? IP: *.inet.com.pl 11.10.01, 10:31
        Przyjechał do mnie kumpel z Anglii. Razem oglądaliśmy mecz Polski z Ukrainą a
        potem Anglii z Grecją. Jak on zachwycał się bramką Emsiego. Gdy mu powiedziałem
        że będzie wieczorem "ekskulzywny wywiad" i to po angielsku (nie powiedziałem że
        z dabingiem Babiarza)w TV to oszalał ze szczęścia, kazał mi kupić kasetę i
        nagrać. Trzeba było oglądać jego twarz i reakcję po zakończeniu "wywiadu"
        Potem spytał tylko czy u nas w TV jest tak zawsze. I co ja biedny miałem mu
        powiedzeć. Nagadałem mu bzdur że to I część z telenoweli Sportowa jedynka i że
        w każdej do rozpoczęcia MŚ będzie 5 pytań do Emsiego. Przyjął do wiadomości ,
        kasetę zostawił i kazał nagrywać.
        W zwiąku z tym zwracam się z prośbą: Czy ktoś może nagrał Super Supergol w TV4
        we wtorek późnym wieczorem? Będę dźwięczny za pomoc.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka