Gość: zbyszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 04:13 zagadka: Czy wiesz kim jest pan Władysław Engel? ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: zagadka dla kibiców repry ! 09.10.01, 08:33 Może jest ojcem Jerzego. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 09.10.01, 08:43 Władysław Jerzy Engel - trener reprezentacji Polski pozdr. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 15:00 no to on jest bardziej władysław czy bardziej jerzy??? ... bo już sam nie wiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilt Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 09.10.01, 15:05 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > no to on jest bardziej władysław czy bardziej jerzy??? > > ... bo już sam nie wiem > ?? A czy Wołodyjowski był bardziej Michał czy Jerzy? Ręce precz od bohaterów narodowych! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: 157.25.121.* 09.10.01, 15:29 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > zagadka: > > Czy wiesz kim jest pan Władysław Engel? > > ..... Tak wczoraj napisali na Eurosporcie. Napisali też, że Szwedom dołożyliśmy 3:0?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 16:11 właśnie o to mi chodziło!!! ale podobno on ma tak naprawdę na imię (patrz wyżej)... no to ja już nie wiem :( co do szwecji.. to w ogóle nie zajarzyłem o co im chodzi .. ale rzeczywiście chyba tak to trzeba rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobertS Re: zagadka dla kibiców repry ! IP: *.waw.pdi.net 10.10.01, 13:23 Spieszę z pomocą : Wybrali jedno z imion Engela, tak jak to robią Brazylijczycy, Portugalczycy czy Hiszpanie, tylko...nie uzgodnili zapewne tego z Engelem. Szwecja to...prawie Norwegia i na odwrót, widocznie dla tych w Eurosporcie to z grubsza to samo :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś