gawk 28.01.10, 11:17 Którego notaiusza polecacie lub którego mam unikac ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-der Re: Notariusze 29.01.10, 14:55 polecam Panią A. Szulepa - kancelaria przy Piłsudskiego 9 Odpowiedz Link Zgłoś
yashee Re: Notariusze 02.02.10, 08:15 polecam: Maria Gliszczyńska-Kudelska, ul. Bp. J. Świrskiego 24 dwa razy mieszkanie u niej kupowałam, na pewno godna zaufania za to zdecydowanie odradzam Jana Romanowskiego, Swirskiego 14 Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Notariusze 02.02.10, 11:13 yashee napisała: > polecam: Maria Gliszczyńska-Kudelska, > odradzam Jana Romanowskiego, Jak sprzedawałem mieszkanie, formalności z tym związane załatwiała p. Kudelska, a jak kupowałem - p. Romanowski. Nie zauważyłem żadnych różnic w jakości obsługi i wysokości opłat notarialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gawk Re: Notariusze 02.02.10, 12:35 a może jakiś specjalista od podziałów działek i sporów granicznych z sasiadami. Polecono mi Pana Mydlaka ale chetnie skorzystam z innych propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: Notariusze 19.02.18, 05:38 Wpis wprawdzie sprzed kilku lat, ale dlaczego odradzasz p. Romanowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
barbie515 Re: Notariusze 22.03.10, 22:03 Robiłam akt u pani Kudelskiej. Wszystko szybko, tanio. Super poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
savilala Re: Notariusze 23.03.10, 12:16 A ja polecam świetnego notariusza w MM Notariusz Orłowski. Kancelaria mieści się na ulicy Warszawskiej (czyli tej głównej jak sie jedzie na Warszawe) Przejedź się do Mińska Mazowieckiego To tylko 50 km ale naprawdę warto. Za załatwienie sprawy inny notariusz krzyknął mi 2 tys zł a tam zrobili mi to za 1 tys. Także różnica w cenie ogromna a jakość i szybkość obsługi super! (bardzo sympatyczna asystentka tam pracuje polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rbako Re: Notariusze 24.03.10, 21:15 Hej gawk, Ostatnio w miłej atmosferze i szybciutko robiłem umowę u nowej notariusz w Mińsku Mazowieckim - Anna Chomiuk. Dojazd ułatwiony, bo biuro jest blisko PKP, nie było problemu ze zrobieniem aktu w sobotę. Ta kancelaria ma swoją stronę internetową notariusz.neostrada.pl. Odpowiedz Link Zgłoś