Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FORliga 2002/03 - runda wiosenna

17.11.02, 12:08
    FORliga

Prezesi brani (do tej pory) pod uwagę do udziału w lidze:
    -kuti (Kraków)
    -bachus69 (Kraków)
    -jarek55 (Sulejówek)
    -okęciak (Warszawa)
    -mufan (Lębork)
    -ugugunana (Warszawa)
    -klimon (---)
    -chechaouen (Warszawa)
    -cirkon (Lublin)
    -mirekl3 (Jelenia Góra)
    -adrian.b (Poznań)
    -tompie (Poznań)
    -lucas (---)
    -elektron77 (Tychy)
    -mallina (Frankfurt n/Menem)
    (kolejność wg zgłoszeń)

Max ilość drużyn w 1.lidze wynosi (jeśli większość jest za) 20 (słownie
    dwadzieścia)

Gdyby było więcej (dużo więcej, a na to się raczej nie zanosi) zgłoszeń,
    można by było stworzyć drugą ligę, tzw zaplecze FORligi.

Prezesów Kliomona i Lucasa proszę o podanie miejsca zakwaterowania swojej
    drużyny.
    Obserwuj wątek
      • prof.chaos Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 17.11.02, 13:19
        Czy można (wielkim awansem) zgłosić akces drużyny Kressendorf FC?

Z poważaniem,

Rafał
        • lucasemperor Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 17.11.02, 20:47
          Sorki że tak późno, Kielce.

pzdr. prezes Lucas.
      • Gość: marsl Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 19.11.02, 13:25
        Jeżeli uważacie iż jestem godzien na prubę sił w waszej (może naszej ) FORlidze
        to zgłaszam moją gotowość.
        marsl - obecnie Longinus pre. BARDZODOBRZY uczestnik ligi prezesa UgU i szef
        małej ligi LP SILNICA.
        acha podobnie jak lukasemperror jestem z Kielc (ostatnio na zsyłce do Wa-wy
        NARA
      • Gość: Arch Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:05
        Jeżeli jest taka opcja to chetnie wziąłbym udział w FORlidze na wiosne. Prezes
        archaniol_ Pozdr. :)
      • raschke Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 21.11.02, 22:40
        Myślę, że spróbuję (o ile w ogóle mogę): rach (Kraków-Kielce)
        • Gość: bachus69 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 22.11.02, 00:31
          raschke napisał:

> Myślę, że spróbuję (o ile w ogóle mogę): rach (Kraków-Kielce)

Zgłaszam sprzeciw - kim ty jesteś w ogóle???
          • Gość: kuti Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: Fobos:* / 192.168.1.* 22.11.02, 10:57
            Spokojnie Bachus, znam Go m.in z chata.
            • bachus69 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 22.11.02, 13:08
              Gość portalu: kuti napisał(a):

> Spokojnie Bachus, znam Go m.in z chata.

Czyli rozumiem że przyjmujemy wszystkich na pałę. Zareagowałem tak ostro bo
              przeczytałem ostatnie posty tego gościa na R (nie pamiętam jak on ma) i po
              prostu tryskała z nich nieziemska inteligencja.
              • Gość: kuti Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: Fobos:* / 192.168.1.* 22.11.02, 17:31
                bachus69 napisał:

> Czyli rozumiem że przyjmujemy wszystkich na pałę. Zareagowałem tak ostro bo
                > przeczytałem ostatnie posty tego gościa na R (nie pamiętam jak on ma) i po
                > prostu tryskała z nich nieziemska inteligencja.

Jeszcze nikogo nie przyjmowałem.
      • Gość: chechaouen Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 10:29
        Na ponad tydzień muszę opuścić naszą kochaną ojczyznę i nie będę miał dostępu
        do netu. Wrócę już po zakończeniu tej edycji. Nie chciałbym być niesłusznie
        posądzony o to, że olałem sprawę i się nie udzielam, więc Wam to oznajmiam.
        Życzę wszytkim FORligowcom udanego finiszu i gigantowych awansów w generalce.
        pozdrawiam
        chechaouen
        • Gość: marsl Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 22.11.02, 10:52
          Szerokiej drogi.
          Nie zapomnij wystawić składu (ja tak zrobiłem)
          pzdr
      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 22.11.02, 15:38
        Za chwilę wielki finisz. Moj team juz wystawiony, wlasnie sztab psychologów
        nastawia do boju moich zawodników a Tajki swoimi kapitalnymi masarzami
        przygotowuja i fizykę. Będzie dobrze .
      • mirekl3 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 26.11.02, 08:41
        Straszny marazm zapanował na Forum po zakończeniu tej edycji Piłkarzyków.
        samemu mi jakoś nieswojo ,że to już koniec :) Piłkarzyki LM to jednak tylko
        typowanka. ciekawy jestem jak poszło potencjalnym uczestnikom FORligi w tej
        edycji. ja swój cel zrealizowałem - utrzymałem sie w pierwszej setce (95),
        choc było juz lepiej. czlowiek uczy sie na bledach i mysle ze na wiosne trza
        by zalozyc jakis ambitniejszy plan :) A co u Was drodzy prezesi ? czyżby po
        wyczerpujacym sezonie udaliście sie na urlop do cieplych krajów ???
        • elektron77 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 28.11.02, 13:37
          mirekl3 napisał:

> Straszny marazm zapanował na Forum po zakończeniu tej edycji Piłkarzyków.
          > samemu mi jakoś nieswojo ,że to już koniec :)

Zgadzam się z powyższym.

Piłkarzyki LM to jednak tylko
          > typowanka. ciekawy jestem jak poszło potencjalnym uczestnikom FORligi w tej
          > edycji. ja swój cel zrealizowałem - utrzymałem sie w pierwszej setce (95),
          > choc było juz lepiej. czlowiek uczy sie na bledach i mysle ze na wiosne trza
          > by zalozyc jakis ambitniejszy plan :)

Cóż u mnie raczej kiepsko 822m. i 771pkt. Ale musze dodać,że startowałem od 2-
          giej kolejki i od paru ostatnich kolejek postanowiłem nie dokonywać żadnych
          transferów (ogolnie tez nie bylo ich zbyt wiele) i nie kupować nigdy
          Zurawskiego...
          A i doświadczeń trochę zdobyłem...

A co u Was drodzy prezesi ? czyżby po
          > wyczerpujacym sezonie udaliście sie na urlop do cieplych krajów ???

No prawie... zamiast na zasluzony urlop pojechalem ... z reka do gipsu :(, wiec
          teraz bede rzadziej goscil na forum, bo troche mi niewygodnie stukac tylko lewa
          rączką :(

Niemniej pozdrawiam i mam, nadzieję, że pomysl z FORliga nie zamarznie przez
          zime. :)
      • piko58 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 26.11.02, 12:57
        Jeżeli pozwolicie to chętnie wezmę udział w FORlidze.
        Indywidualnych sukcesów nie zanotowałem (1696 miejsce)
        natomiast "moja" liga prywatna finiszowała na 6 -7
        miejscu.
        Pozdrowionka:)
        piko58, Białystok.
        • Gość: tompie Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.mm.com.pl 27.11.02, 19:33
          Witam Prezesow.
          Milczalem kilka dni ale sprawy zawodowe nie pozwalaly mi goscic w necie.Pytanko
          do prezesa Kutiego,kiedy bedzie wiadomo co z zarzadem ligi?Wstrzymujemy sprawe
          do wiosny czy dzialamy?I kiedy bedzie zamykana lista zgloszen do naszej FORligi.
          Pozdrawiam.Tompie
      • mufan Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 28.11.02, 14:08
        Szykuje się niezła paczka.Mam nadzieję,że rywalizacja będzie na najwyższym
        poziomie.Mam zamiar stworzyć konkurencyjną ligę Piłkarski Poker 2 ,ale będą
        brani pod uwagę tylko Ci prezesi ,którzy w nazwie swojego teamu umieszczą nazwę
        miasta...u mnie nic się nie zmieni Cyklon Lębork.Mam nadzieję,że to nie jest za
        duże wymaganie.Pozdrawiam i do wiosny!!!
      • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 01.12.02, 12:54
        W piątek odbyła się konferencja podsumuwująca sezon w moim klubie. Zarząd
        wyjechał już na wakacje do ...krajów wiecznego śniegu i fiordu, gdzie będą
        mogli zobaczyć najlepszych skoczków świata.

Mały zwiastun przyszłego sezonu:

drużyna: FC Masters Kraków
        barwy: czerwono-czarne
        maskotka: Czarny Kot
        cel: mistrzostwo
        sponsor: do marca 2003 Elf, z możliwościa przedłużenia umowy
        • krzrek część II 29.01.03, 00:41
          Witam wszystkich Prezesów piszących i czytających ten wątek.
          Za sugestią Kutiego pozwolę sobie umieścić tutaj kilka przemyśleń
          dotyczących organizacji rozgrywek między zespołami FORligi.
          Część I (jeśli ktoś byłby zainteresowany)znajduje się w wątku
          TGHC na Ad-Am-Prywatne Federacje.
          W części II chciałbym omówić podział 20 zespołów w 5 grupach po 4 drużyny.
          Na rozgrywki w grupach-mecz i rewanż-potrzebujemy 6 kolejek.
          Po rozważeniu wszystkich za i przeciw (nie będę się o tym rozpisywał)
          uważam,że do następnej rundy powinne wejść 2 najlepsze drużyny z każdej
          grupy oraz 2 zespoły z trzecich miejsc z najlepszym dorobkiem punktowym.
          Tym sposobem będziemy mieli w następnej fazie 12 zespołów.
          Robimy 3 grupy po 4 zespoły i gramy 6 kolejek(mecz i rewanż).
          Do następnej rundy-już pucharowej-awans uzyskują po 2 drużyny najlepsze w
          grupach,oraz znowu 2 najlepsze drużyny z mijsca 3.
          Do rozgrywek pucharowych przystępuje więc 8 zespołów,a do końca ligi mamy 3
          kolejki.
          1 kolejka-4 pary-wygrywający awansuje.
          2 kolejka-2 pary-drużyny które wygrały grają w 3 kolejce mecz finałowy,
          -drużyny które przegrały grają mecz o 3 i 4 miejsce.

W tym wariancie,który przedstawiłem (osobiście bardzo mi się podoba)
          większa ilość drużyn a co za tym idzie-Prezesów-przez dłuższy okres rozgrywek
          ligowych,byłaby wciągnięta w tę zabawę,nie czułaby się opuszczona i może dzięki
          temu częściej udzielała by się na forum.
          Liczę na ożywioną dyskusję na ten temat.Niby do rozpoczęcia rozgrywek jeszcze
          trochę zostało ale czas leci szybko.A po ustaleniu reguł rozgrywek,trzeba
          jeszcze,tak mi się wydaje,ustalić punktację w rozgrywkach grupowych.
          Co o tym myślicie.
          Pozdrawiam.
          • mirekl3 Re: część II 29.01.03, 10:28
            Witam prezesa !
            Ogólnie pomysł bardzo fajny ale osobiście wolałbym taką formę rozgrywek np
            przy organizacji tzw Pucharu FORligi. czyli równoczesnych rozgrywek z Ligą
            właściwą. Tutaj jestem tradycjonalistą i wolałbym raczej kolejność ustalać na
            podstawie zdobytych punktów . Czyli reasumując dla Pucharu tak , dla Ligi nie.
            Dostosuję się jednak do woli większości. Pozdrowienia dla przyszłych
            FORligowców !
            • krzrek Re: część II 29.01.03, 19:36
              Do prezesa Mirekl3.
              Przedstawione przeze mnie propozycje dotyczą tylko i wyłącznie
              rozgrywaniu pucharu w zorganizowanej prywatnej lidze 20 zespołów biorących
              udział w grze Piłkarzyki,a co za tym idzie,rozgrywki ligowe podlegają
              regulaminowi gry Piłkarzyki.
              Pozdrawiam.
              • mirekl3 Re: część II 30.01.03, 08:09
                No tak . Masz rację . W takim razie masz moje poparcie dla swoich propozycji.
                • krzrek Re: część II 31.01.03, 00:52
                  Być może jest jeszcze za wcześnie by budzić Prezesów(misiów)ze snu,ale dzięki
                  za burzliwą dyskusję.
                  Wiem,że milczenie jest zgodą,ale chcę przeczytać choć parę słów krytyki.
                  Pozdrowienia dla wszystkich zainteresowanych i tych przypadkowych to
                  czytających.
      • kuti_master Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 05.02.03, 18:44
        Proszę Prezesów (znajdujących się w głównym wątku) o potwierdzenie zgłoszenia
        swojej drużyny do FORligi, w sezonie 2002/03.

Prezes Kuti
        • krzrek Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 05.02.03, 22:37
          Witam Kuti.
          Od godziny siedzę i zastanawiam się czy odpisać na Twój post czy też nie.
          Za NIE przemawia to,że nie znajduję się w głównym wątku i Twój post nie jest
          skierowany do mnie.Za TAK to,że szkoda by mi było-gdyby zostało wolne miejsce i
          przeszedł bym ostre sito weryfikacji-aby nie rywalizować z Wami w FORlidze.
          No ale zdecydowałem się i oficjalnie zgłaszam chęć przystąpienia do FORligi-
          prezes krzrek z Rzeszowa.Nazwę zgłoszonej drużyny podam po ewentualnej
          akceptacji(nie jestem jeszcze zdecydowany co do nazwy drużyny).
          Pozdrawiam.
          Ps.
          Tym razem chyba bez miodu.
          • kuti_master Dodatkowa lista: FORliga 2002/03 - runda wiosen 06.02.03, 17:01
            Proponuje wziąć pod uwagę jeszcze następujących prezesów:

-krzrek -> kiedy inni jeszcze śpią, on nie zasypuje gruszek w popiele i działa
            -ambroz -> bardziej znany na forum AD-AMa

Toby było na tyle, ewentualnie jakieś za i przeciw proszę zgłaszać
            Kuti
        • mirekl3 Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 06.02.03, 08:14
          Zgłaszam swoja drużynę o niezmienionej nazwie fcjeleniag do rozgrywek
          elitarnej FORligi. u mnie trwaja ostre przygotowania do wiosny choć niestety
          składu z jesieni, przynajmniej na początku, nie da sie odtworzyć. no chyba ze
          redakcja da ze 40 mln na zakupy :)) Ciekawy też jestem ile propozycji zmian w
          regulaminie zostanie uwzględnione. no ale o tym dowiemy sie pewnie dopiero za
          jakis czas...
          pozdrawiam !
        • Gość: Adrian.b Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.devs.futuro.pl 06.02.03, 15:33
          vel Adee potwierdza zgloszenie swojego teamu do udzialu w FORlidze
          • tompie Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 06.02.03, 21:42
            Witam Prezesow.
            Z WIELKA radoscia i niecierpliwoscia potwierdzam swoj udział w elitarnej
            FORLidze.
            druzyna-Swit
            prezes-Tompie
            Słowa poparcia dla niezmordowanego prezesa Krzeka,sorka chyba nigdy nie
            zapamietam-Krzreka.
            poznanska lokomotywa nadchodzi.A przy okazji nie wiem jak Prezesi ale ja
            wystawiam tylko jedna druzyne i tylko w naszej lidze.
            Moze macie ochote na male zaklady na Wiselke z Lazio.Zrobimy nowy watek tylko
            na zaklady .Moja propozycja-chetni oczywiscie Forligowcy typuja wynik i
            zwyciezcy kazdy wysyla ew.przelewa po symbolicznym dychu.W przypadku kilku
            trafien moglby decydowac podany wynik do przerwy.Jesli to nie wystarczy to
            dzielimy kase na tylu ilu trafnie wytypuje.
            Czekam na propozycje czasu jest jeszcze sporo a ew.kasa ok 150 zl.na przyklad
            na browarek sie przyda.Pozdr.
            • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - runda wiosen 07.02.03, 00:05
              Ja jak w poprzednich edycjach podobnie będę grał jedną drużyną, w innym
              przypadku zabawa straci sens:)
              • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - coraz bliżej 15.02.03, 22:30
                Czekam na zgłoszenia, mam nadzieję że to jest cisza przed burzą.
        • chechaouen Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 07.02.03, 14:42
          Prezes chechaouen potwierdza zgłoszenie swojej drużyny FC.Chechaouen do udziału
          w FORlidze. Fajnie, że coś się ruszyło, bo ta piłkarzykowa zima (mimo, że
          pociechy i pewnej rekompensaty szukałem w Hattricku)zaczynała mnie już nieźle
          mulić. Pozdrawiam FORligowców
          • Gość: okęciak Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 15:52
            Oczywiscie ze mnie nie mogloby zabraknac .
            I oczywiscie bede gral tylko jednym teamem.
            Nazwa ekipy jeszcze nie jest znana, a starej nie zamierzam uzywac (nie to ze
            moj brat zmadrzal) bo skoro nowy sezon to i nowa nazwa.
            Skoro zaczynamy juz budowac nasza lige powroci temat wladz.
            Wydaje mi sie ze trzeba bedzie wybrac prezesa i jego vice oraz skarbnika.
            Niniejszym zglaszam swoja kandydature na skarbnika i bardzo licze na poparcie
            Ugiego.Wtedy zgrupowania moglibysly robic na koszt ligi:)))))
            Co do prezesa to chyba kandydatura tez jest tylko jedna.
            Skoro Krakusy nie moga miec mistrza niech chociaz maja prezesa forligi
            • Gość: bachus69 Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 07.02.03, 21:11
              Od 3 dni próbowałem znaleźć to forum i w końcu się udało. Co do kształtu
              FORligi się nie wypowiadam, natomiast potwierdzam swój udział. Nazwa drużyny
              raczej zostanie ta sama czyli Triceps Squad. Miejsce mojego zamieszkania
              również nie uległo zmianie i nadal jestem sąsiadem Prezesa Kutiego. Uważnie
              czytam wszystkie posty i od tej pory będę częściej zabierał głos. Oczywiście
              zazdrość bijącą od Prezesa z Okęcia pozostawiam bez komentarza. Pozdrawiam
              wszystkich Prezesów elitarnej (FOR)ligi.
              • Gość: okęciak Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:27
                Prezesie ale jak masz gadac bzdury to lepiej glosu nie zabieraj.Komu i czego ja
                mam zazdroscic??? To ze w adamie Ci dobrze idzie to czysty przypadek ale to
                nie jest powod do zazdrosci.To ze Legia mistrzem to tez nie jest dla mnie powod
                do zazdrosci .To wy powinniscie miec kompleksy.
                No ale sie ciesze ze liga tuz tuz bo i fora odzywaja i bedzie co poczytac.

Okieciak na skarbnika forligi.
                ---------------------------------------
                TAJNER MUSI ODEJSC.!!!!!!!!
                • Gość: bachus69 Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 08.02.03, 00:08
                  Gość portalu: okęciak napisał(a):

Prezesie ale jak masz gadac bzdury to lepiej glosu nie zabieraj.Komu i czego ja
                  mam zazdroscic???

Prezesie Okięnciak wydaje mi się że swoimi postami dajesz wyraz zazdrości
                  królewskiemu miastu Kraków!!!

To ze w adamie Ci dobrze idzie to czysty przypadek ale to
                  nie jest powod do zazdrosci.

Być może jest to przypadek, choć nie za bardzo wierzę w to żeby na 22 konkursy,
                  22 razy mieć szczęście. A więc to chyba umiejętności. Wielu mi zapewne
                  zazdrości 83 miejsca w klasyfikacji generalnej.

To ze Legia mistrzem to tez nie jest dla mnie powod do zazdrosci .To wy
                  powinniscie miec kompleksy.

legia jest mistrzem Polski. Tak, to prawda. Ale komplesów nie mamy. Dlaczego??
                  Otóż mistrzostwa Polski odbywają się co rok. A kto wygra w tym roku nie muszę
                  publicznie mówić, bo mam uzasadnione nadzieje, że 30 latek w bajki nie wierzy,
                  szczególnie te jugosłowiańskie.

No ale sie ciesze ze liga tuz tuz bo i fora odzywaja i bedzie co poczytac.

Pozostawiam bez komentarza- też się cieszę.

Okieciak na skarbnika forligi.

Okienciak litości!!!
                  ---------------------------------------
                  TAJNER MUSI ODEJSC.!!!!!!!!

OKE NA PRZEDSKOCZKA!!! (będzie miał kto skakać po piwo)
              • Gość: okęciak Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:29
                Gość portalu: bachus69 napisał(a):

> Od 3 dni próbowałem znaleźć to forum i w końcu się udało. Co do kształtu
                > FORligi się nie wypowiadam, natomiast potwierdzam swój udział. Nazwa drużyny
                > raczej zostanie ta sama czyli Triceps Squad. Miejsce mojego zamieszkania
                > również nie uległo zmianie i nadal jestem sąsiadem Prezesa Kutiego. Uważnie
                > czytam wszystkie posty i od tej pory będę częściej zabierał głos. Oczywiście
                > zazdrość bijącą od Prezesa z Okęcia pozostawiam bez komentarza. Pozdrawiam
                > wszystkich Prezesów elitarnej (FOR)ligi.

Nie dodales ze gdyby nie Prezes Okeciak to szukalbys to forum do nastepnej
                wiosny
                • Gość: lucas Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 08.02.03, 19:19
                  Tylko jedna druzyna, nad nazwa jeszcze sie zastanawiam.
                  potwierdzam udzial w FORlidze.

pozd.
                  • Gość: marsl Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.piekna.pl 09.02.03, 18:08
                    jak macie jeszcze wolne miejsce to rozważcie moją kandydaturę. Razem z LULASem
                    będziemy tworzyć duet Swiętokrzyski
                    • Gość: marsl Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.piekna.pl 09.02.03, 18:11
                      errata
                      zamiast LULASem czytaj LUCASem
                      sory Luc niech Moc będzie z Tobą
                      • kuti_master Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 09.02.03, 18:51
                        Gość portalu: marsl napisał(a):

> errata
                        > zamiast LULASem czytaj LUCASem
                        > sory Luc niech Moc będzie z Tobą

Najpierw Bachus uśmiercił Lucasa, a teraz podobnie uczynił Marsl :)

Gość portalu: marsl napisał(a):
                        > razem utworzymy duet Świętokrzyski

Jak wszyscy uczestnicy zgłoszą swój akces, to przedstawie jaki jest układ sił w
                        FORlidze (czyżby rejon Małopolski znów górą nad Mazurskim?).
                        • Gość: bachus69 Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 10.02.03, 21:31
                          kuti_master napisał:

>
                          > Najpierw Bachus uśmiercił Lucasa, a teraz podobnie uczynił Marsl :)

E tam, od razu uśmiercił- nie odzywał siękilka miesięcy, więc zacząłem sięo
                          niego martwić.

>
                          > Jak wszyscy uczestnicy zgłoszą swój akces, to przedstawie jaki jest układ sił
                          w
                          >
                          > FORlidze (czyżby rejon Małopolski znów górą nad Mazurskim?).

Mazowiecki Kuti Mazowiecki. Bo się warszawiaki obrażą.
                          • Gość: okęciak Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen IP: *.net / 192.168.0.* 11.02.03, 15:50
                            Gość portalu: bachus69 napisał(a):

> kuti_master napisał:
                            >
                            > >
                            > > Najpierw Bachus uśmiercił Lucasa, a teraz podobnie uczynił Marsl :)
                            >
                            > E tam, od razu uśmiercił- nie odzywał siękilka miesięcy, więc zacząłem sięo
                            > niego martwić.
                            >
                            > >
                            > > Jak wszyscy uczestnicy zgłoszą swój akces, to przedstawie jaki jest układ
                            > sił
                            > w
                            > >
                            > > FORlidze (czyżby rejon Małopolski znów górą nad Mazurskim?).
                            >
                            > Mazowiecki Kuti Mazowiecki. Bo się warszawiaki obrażą.

hahahhaha juz sie zastanawialem czy nam jaks trzecia potega wyrosla
                            • jarek55 Re: Podwierdzenie: FORliga 2002/03 - runda wiosen 18.02.03, 22:56
                              Dobry wieczor :D
                              Chcialem potwierdzic swoj udzial w FORlidze na sezon 2002/03
                              i tak jakby co to jestem z okregu Mazowieckiego :)
                              pzdr
      • Gość: krzrek Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 28.02.03, 01:11
        Piszę tak sobie,bo od ostatniej wypowiedzi minęło już 10 dni.
        • Gość: okeciak Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 07:38
          Gość portalu: krzrek napisał(a):

> Piszę tak sobie,bo od ostatniej wypowiedzi minęło już 10 dni.

Spokojnie, za kilka dni tu bedzie wrzalo
      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 28.02.03, 21:18
        No to panowie ruszyło!!! Moj skladzik juz wybrany pozostalo tylko zdecydowac
        jak rozdysponowac 1.7 milionika na 5 grajków glebokiej rezerwy. Tylko troszke
        sie zagalopowalem z nazwa i zamiast Adee Team Poznan wyszlo Adee Team
        Pozna...... a wcale mój Team nie chce nikogo poznawać hehehehe . No ale moze
        ten lapsus przyniesie mi szczęście. Pozdrawiam Prezes Adee
      • krzrek Oficjalne zgłoszenie 28.02.03, 23:38
        Nazwa drużyny: KS Leszcze
        prezes : krzrek
        • kuti_master Oficjalne zgłoszenie 01.03.03, 00:40
          Prezes: Kuti
          Drużyna: Masters Kraków
          • bachus69 Re: Oficjalne zgłoszenie 01.03.03, 14:35
            Prezes: Bachus
            Nazwa: Triceps Squad
            • Gość: okeciak Re: Oficjalne zgłoszenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 15:33
              Prezes Okęciak samozwanczy skarbnik Forligi.
              Team F.C. Okecie.
              Glupiemu bratu dam juz spokoj ale nie to zeby zmadrzal tylko mam go juz dosc
              • tompie Re: Oficjalne zgłoszenie 01.03.03, 23:56
                Witam.
                Ponowne zgłoszenie.
                Druzyna-Swit Poznan
                Prezes-Tompie.
                Pozdrawiam.
                • ugugunana Re: Oficjalne zgłoszenie 02.03.03, 10:27

Witam!

Potwierdzam chęć uczestnictwa:

Chairman - Ugugunan
                  Team - Ugugunana
                  Hometown - Warsaw

Myślę, iż najwyższy czas na oficjalne zatwierdzenie składu ligi przez szanowną
                  administrację, mające wyraz w stosownym oświadzczeniu na łamach forum...
                  Przydałby się również stosowny wątek oraz garść szczegółów o potencjalnych
                  nagrodach - nie wiem ile kasy mam szykować...*-)

Pozdrawiam i DO BOJU!
                  • ugugunana Re: Oficjalne zgłoszenie 02.03.03, 10:40
                    ugugunana napisał:

> Myślę, iż najwyższy czas na oficjalne zatwierdzenie składu ligi przez
                    > szanowną administrację, mające wyraz w stosownym oświadzczeniu na łamach
                    > forum...

Żartuję oczywiście... *-) Po prostu nie moge się już doczekać... Jednak: co
                    nagle to po diable... Trzeba atrcystarannie dobrać uczestników... To ma być
                    przecież najlepsza liga i niekoniecznie chodzi tu o pierwsze miejsce w
                    klasyfikacji lig prywatnych, chociaż...
              • ambroz Re: Oficjalne zgłoszenie 04.03.03, 17:23
                prezes:Ambroz (jak zawsze)
                drużyna:ambrozki (ale czule no nie)
          • Gość: chechaouen Re: Oficjalne zgłoszenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 12:10
            prezes: chechaouen
            drużyna: FC Chechaouen
          • mufan Re: Oficjalne zgłoszenie 03.03.03, 13:25
            Prezes: Jan Lewandowski(mufan)
            Drużyna: Cyklon Lębork
            • Gość: Lucas Re: Oficjalne zgłoszenie IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 03.03.03, 15:47
              Witam Prezesow

Prezes: lucas_emperor
              Druzyna: EMPEROR Kielce

pzdr.
              • jarek55 Re: Oficjalne zgłoszenie 03.03.03, 23:50
                Nazwa drużyny: FC Sulejówek
                Prezes klubu: Yaru
                pzdr
      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 02.03.03, 11:33
        Potwierdzam zgłoszenie prezes:Adee
        klub: Adee Team Pozna
      • mirekl3 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 03.03.03, 15:56
        Co prawda już raz się zgłaszałem ale wolę dmuchać na zimne jakbyście mieli
        mnie pominąć...
        prezes : Mirekl
        drużyna : FCJeleniag
        pzdr !
        • koszemelok1 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 03.03.03, 22:57
          widze ze urwałem sie z choinki ale jakoś uciekla mi sprawa piłkarzyków w
          zimowej przerwie myśle jak tu się zarekomendować chyba powiem o wszystkich
          sprawach jakie mnie dotyczą w piłkarzykach.Moja drużyna FC.DZYNDZLE zajela 70
          miejsce w kwalifikacji na wiosne niektórzy powinni mnie tu znać inni nie jestem
          jednym z założycieli "osławionej" PYRLANDIA LEAGUE a zarezem jej zwycięzcą, to
          chyba wszystko.Aha jeśli spóźnilem sie do waszej "pierwszej" ligi niechce grać
          w drugiej.Możeto zabrzmi patetycznie ale nie bede prezesem drugiej kategori.
          pozdr.
          koszemelok
          FC.DZYNDZLE
          • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 03.03.03, 23:22
            ....z cala stanowczoscia popieram kandydaturae kosze na czlonka naszej ligi....
            • koszemelok1 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 03.03.03, 23:48
              thx za poparcie a przy okazji wiedzialem ze sie myle, ale zal mi troche tylek
              ścisnoł kiedy zobaczyłem post inspi bez odzewu od chyba 28 lutego.....stad moje
              rozgoryczenie.nara
      • Gość: tompie Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.03.03, 00:28
        Witam .
        Kuti kiedy skład naszej ligi?
        Pozdr.
        • Gość: krzrek Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 04.03.03, 00:34
          Cześć.
          Kuti ostatnio chodzi szybko spać.
      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 04.03.03, 00:43
        jak sie calu dzien ciezko pracuje na forum to sen szybko zabiera w kraine
        spoczynku
      • Gość: adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 04.03.03, 00:45
        a tak aby nie bylo watpliwosci Adee=adrian.b
      • wratislavia1 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 04.03.03, 11:07
        Czesc

Pewnie juz nie ma miejsca do rozgrywek 1 ligowych,lecz jesli bedzie tworozna 2
        liga to jestem chetny,
        prezes:masta71miasta druzyna:parasol_wroclaw
      • inspirator2 kolejny ochotnik :) 04.03.03, 12:43
        Rowniez chcialbym przylaczyc sie do tej ligi. Tak jak prezes koszemelok
        przegapilem jesienia ten watek, ale mam nadzieje, ze jeszcze znajdzie sie dla
        mnie miejsce w 20 ligi. Prawdopodobnie wiekszosc z Was kojarzy mnie z rundy
        jesiennej. Jesli nie, mysle, ze znajda sie na tym watku osby, ktore moga za
        mnie poswiadczyc:)
        prezes: student
        druzyna: AE Poznan

Pozdrawiam i zycze udanych transferow, inspirator

PS. Pislem juz wczesniej w lutym, ale chyba cos zjdlo mojego posta.
        PS2. Z powodu wyjazdu nie bedzie mnie do 13 marca.
        • koszemelok1 Re: kolejny ochotnik :) 04.03.03, 13:46
          poświadczam pełną gębą!!!!!!!!!!!
        • Gość: inspirator Re: kolejny ochotnik :) IP: *.ae.poznan.pl 06.03.03, 15:00
          W zwiazku z postem Kuti'ego w watku Wielkopolska league wycofuje swoje
          zgloszenie. Zycze Wam dobrej zabawy i do zobaczenia juz wkrotce.

Pozdrawiam, inspirator
      • Gość: Arch Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 13:48
        Lepiej późno niż wcale podobno. Więc jeśli jest jakieś wolne miejsce to chętnie
        się przyłacze.
        Prezes archaniol_, druzyna Upadłe Anioły, miasto Wasrszawa
        Pozdr. Arch.
        • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 04.03.03, 15:01
          1) Drugiej ligi nie będzie.
          2) Kandydatura ewentualnych nowych prezesów będzie rozpatrzona.
          3) Ostatnio obowiązki wzywają do wczesnego wstawania, stąd taka późna odpowiedź.
          • ambroz Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 04.03.03, 16:58
            oczywiscie kuti ze w to wchodze jak sie miejsce dla mnie znajdzie
      • Gość: mallina Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.03, 17:29
        o rany tez jestem jako potencjany uczestnik!!!!!!!!
        zglaszam sie rzecz jasna:-)
        chyba ze za pozno???
        • Gość: krzrek Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 04.03.03, 22:45
          Mallina,jak wezmą mnie a Ciebie nie,to odstępuję Ci swoje miejsce.
          Pozdrawiam.
          • Gość: okeciak Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 07:30
            Gość portalu: krzrek napisał(a):

> Mallina,jak wezmą mnie a Ciebie nie,to odstępuję Ci swoje miejsce.
            > Pozdrawiam.

Spokojnie ,Malina ma juz miejscowke zaklepana od jesieni
            • Gość: krzrek Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 10:05
              Wiem.Czytam stare posty też.Chciałem być dżentelmenem.
              Pzdr.
              • Gość: marsl Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 05.03.03, 10:43
                Chłopaki (i dziewczyny- sorka malina) nie zapominajcie o mnie!!! Dobra?
                marsl - Złocisrokrwiści
              • Gość: tompie Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.03.03, 14:20
                Witam.
                Krzrek nie przesadzaj z tym miodem.Mysle ze dla stałych bywalcow i tych ktorzy
                zgłaszali sie jesienia znajdzie sie miejsce w naszej lidze(ew.zarzad jak juz
                bedzie rozpatrzy propozycje powiekszenia ligi do 25).PANOWIE co z EWITĄ macie
                jakis kontakt? Moze wypadało by ja zaprosic(nie trzeba by pozniej poszukiwac
                jej wynikow).
                Pozdr.
              • mallina Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 05.03.03, 14:58
                :-))))
                bardzo mi milo, naprawde!
                wlasnie chyba wczoraj zostalam "wpisana" z czego sie bardzo ciesze i teraz to
                nic tylko czekac na poczatek rozgrywek!!!

pozdrawiam!
      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 14:26
        Panowie a kiedy wybieramy wladze naszej ligi??? jakos ten temat ucichł....
        czekam na odzew adee
        • Gość: okeciak Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 17:52
          Gość portalu: Adee napisał(a):

> Panowie a kiedy wybieramy wladze naszej ligi??? jakos ten temat ucichł....
          > czekam na odzew adee

No ja jestem samozwanczym skarbnikiem:)))
          Czyli lape na kasie trzyma Warszawa.
          Mysle tylko nad wpisowym znaczy nad jego wysokoscia:)))))
        • tompie Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 05.03.03, 20:35
          Witam.Kuti chyba prezesem,a dwa pozostałe miejsca?Moze prezes Kuti da jakies
          propozycje?
          Kuti-Krakow.
          ????-Warszawa
          ????-Poznań
          Pozdrawiam.
          HUEGS ty.........!!!
          • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 23:34
            popieram pomysl przedmówcy.... w sprawie naszej ligi ale nie zgadzam sie co do
            winowajcy porazki wisły .. ja obstawiem ,ze zawalił żuraw postepuja strasznie
            egistycznie nie podajac piłki kużbie.....
            • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 00:22
              Zawalił Żurawski, Jop i Angelo
              • mirekl3 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 08:21
                dla mnie zdecydowanie Hugues zawalił Wiśle mecz i to przy obu bramkach. i
                zastanawiaja mnie dziwne zmiany Kasperczaka. dlaczego Kuźba ??? a Zurawia już
                sprzedałem ze złości...pzdr !
                • Gość: chechaouen Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 10:26
                  ten mecz mógł potoczyć się zupełnie inaczej i wnerwiaja mnie wypowiedzi
                  (Szczęsny,Szaranowicz), że "Lazio pokazało klasę", "wygrało zasłużenie"
                  itp.Gdyby po strzale głową Uche piłka poleciał 5 cm niżej to mecz pewnie by się
                  skończył wynikiem 3:1,4:1 itp. Brawo dla Wisły. Chyba pierwszy raz w moim życiu
                  widziałem polską drużynę, która potrafi długo utrzymywać się przy piłce,
                  dominować w środku pola nad lepiej wyszkolonym technicznie rywalem i nie
                  wykopywać piłki na oślep przy każdej nerwowej sytuacji. A to co wyprawiał z
                  tymi zarozumiałymi gwiazdorami Uche to było coś niesamowitego. Kibicuję Legii,
                  ale wczoraj - mimo porażki - byłem dumny, że mistrz mojego kraju potrafi tak
                  grać. pozdrawiam
                  chechaouen
                  • mirekl3 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 10:51
                    no póki co mistrzem jeszcze jest Legia, ale z taką grą Wisły kto wie.... też
                    jestem dumny z gry Krakowian , ale mam strasznego kaca dzisiaj z powodu nie
                    wykorzystanej szansy wyeliminowania Lazio :)
                    • kuti_master Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 11:20
                      Też jestem wściekły niesamowicie, teraz Wisła będzie mogłą się skupić tylko na
                      lidze, co mocno redukuje szanse Legii na mistrzostwo. Co do wypowiedzi
                      Chechaouena, że Wisła dłużej utrzymywała się przy piłce od lepiej wyszkolonych
                      rywali... a kto powiedział, że lepiej wyszoklonych? Uche mijał jak tyczki
                      defensywę Lazio (i nie tylko), Kosa założył siatkę Stamowi, nawet Cantoro
                      (beznadziejna jesień, świety początek wiosny) ośmieszał Stankovica i Simeone.
                      • Gość: Adee Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 06.03.03, 11:44
                        mam tylko troche watpliwosci czy wiselka po tem co przzyla w rozgrywkach UEFA
                        bedzie ze 100% zangarzowaniem walczyla w lidze czy beda grali tylko na 0.5
                        gwizdka.. Kaperek bedzie mial spore problem ze zmobilizoaniem nowokreowanych
                        gwiazdek eurepejskiej piłki..... Ale obym sie mylił..
                      • mirekl3 Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 12:17
                        Kuti przemawia przez Ciebie chyba troche lokalny patriotyzm. Chyba jednak
                        zawodnicy Lazio są troszku lepiej wyszkoleni technicznie od Polaków w Wiśle.
                        Nie mówie tu o Uche i Cantoro ale oni raczej techniki nie uczyli się na
                        polskich boiskach...co do Kosowskiego to przyznaj ,że to nie był najlepszy
                        mecz w jego wykonaniu. Poza tą siatką raczej Stam był wczoraj niestety górą w
                        pojedynkach z nim... no i te balony przy dośrodkowaniach. Nie zmienia to
                        faktu ,że mecz był wyrównany ale mając tych parę sytuacji podbramkowych trzeba
                        je wykorzystywać w starciu z takim przeciwnikiem jak Lazio. pzdr !
                        • ophir Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 17:15
                          Jeżeli istnieje taka możliwość chciałbym wstąpić w szeregi FORligi Jeżeli
                          oczywiście Uznacie że jestem tego wart (dopiero zaczynam moja przygode z
                          piłkarzykami,ale szybko sie ucze)
                        • archaniol_ Re: FORliga 2002/03 - runda wiosenna 06.03.03, 20:54
                          Uche rzeczywiście robił z nimi co mu się żywnie podobało. Szkoda tylko , że na
                          drugim skrzydle Kosowski nie nie kręcił tak samo. Szkoda , że przy jego
                          szybkości nie umiał porządnie dośrodkować i żal rzutów rożnych w końcówce. Poza
                          tym troszke taktycznie przegrany mecz. I niestety widać, że jak ktoś ma status
                          gwiazdy, to nawet jak nic nie robi jest nie do ruszenia. Ciekaw jestem czy po
                          tym meczu notowania Hugues'a w piłkarzykach spadną :>
                          Pozdr. Arch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka