Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie

17.02.06, 11:24
    Ja zaproponuję Szaranowicza:
    ”I Morgenstern, to chłopak którego nie da się lubić”
    i
    Szpakowskiego:
    ”Bramka powiedziałbym piłkarska - od słupka do środka”
    Obserwuj wątek
      • Gość: aeternus13 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:10
        za każdy taki durny błąd popełniony na antenie komentatorzy powinni płacić 100
        zeta, moze by chociaż wtedy mysleli co gadaja a nie paplali na oślep...
        • Gość: koza Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:29
          największa wpadka to prowadzący studio olimpijskie w programie pierwszym i
          drugim. mam wrażenie, że są to ludzie przypadkowi, którzy nie śledzą wcale
          zmagań naszych sportowców i nie wiedzą na co ich stać. ich głupkowate kometarze
          o tym, że nasi sportowcy zawodzą i miejsce w drugiej dziesiątce to obciach
          powinni zweryfikować z dotychczasowymi osiągnięciami naszych sportowców.
          powinni też chociaż kiedyś spróbować trochę potrenować w takich warunkach jak
          nasi sportowcy. życzę im powodzenia i chciałaby, żeby byli chociaż przed
          zawodnikami z Kenii.
          • Gość: oburzona Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:02
            Prowadzący studio olimpijski Sylwia Dekert i Jacek Kurowski faktycznie chyba
            znalezli się tam z przypadku. Nie dość że świntuszą, to jeszcze flirtują ze
            sobą na wizji, prezentują bardzo niski poziom. Dwuznacznym komentarzom przy
            okazji saneczkarstwa nie było końca - teksty typu kto u góry kto na dole,
            pomysły z mikstami i kto tam byłby na górze, informowanie widzów że nie tylko
            prowadzący są w bardzo rozluznionej atmosferze, ale również operatorzy którzy
            chichoczą, na koniec wywody że kobietę poznaje się też jak KOŃCZY - RATUNKU,
            dziwi mnie że nikt nie zrobi z tym porządku, nikt tego nie nadzoruje? Właściwie
            za każdym razem pełno wpadek, które zakłócają oglądanie nadawanej transmisji z
            olimpiady. Jeśli chodzi o komentarze osób relacjonujących poszczególne
            konkurencje znoszę to w miarę dobrze, krew mnie zalewa jak widzę tę dwójkę w
            studio.

Jestm oburzona i skazana na dalsze oglądanie tych prymitywów w TVP...
            :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
            • Gość: oburzona Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:05
              Dodam jeszcze, że prowadzący studio zachęcają do kontaktu widzów (zarówno
              telefonicznego jak i mailowego) dlatego podaję adres mailowy:

widzowie@tvp.pl

ja skorzystałam z okazji i napisałam w sprawie tej dwójki prymitywów...
              • Gość: ja Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.poboznego.osiedla.net 19.02.06, 19:58
                Mnie trafiło po prostu, gdy słuchałem pier do lenia podczas inauguracji.
                O ile podczas nudnego przemarszu ekip komentatora mam gdzieś, tak
                podczas części "artystycznej" członki mogłyby się zamknąć.
                • patman Wystarczy popatrzeć na Eurosport 19.02.06, 20:45
                  Eurosport ogląda się to bez znurzenia bredzeniem komentatorów, którzy nie budują jakichś dziwnych figur retorycznych, żeby zrobić ludziom wodę z mózgu. Owszem, od czasu do czasu zakradnie się do ich komentarzy jakieś przejęzyczenie, ale nie jest to notoryczne.
                  • Gość: bakarat Re: Wystarczy popatrzeć na Eurosport IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 19.02.06, 21:36
                    gdyby komentatorzy z EUROSPORTU osiedli się w tvp gdzie te nie znające się na dyscyplinach ofiary miałyby szukać pracy . W eurosport cenią fachowców w tvp ładne buźki niestety dla większości Polaków.
            • Gość: BAKARAT Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 19.02.06, 21:03
              TA SYLWIA Dekert robi z siebie błazna w studio w towarzystwie Mariusza Czerkawskiego po co tak tvp psuje widowisko które jest tylka raz na cztery lata
              • Gość: tyszanin Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 19.02.06, 21:32
                Na koniec pytanie do Czerkawskiego "Czy zostałby komentatorem sportowym" odp Czerkawskiego "pozostawie to fachowcom szydząc z nich po parodii jaka była po meczu Czech
            • Gość: widz Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.szczecin.mm.pl 19.02.06, 21:57
              To był Rafał Patyra.
            • Gość: sonia :) Re: Komentarze w TVP: PRYMITYWNE, DNO KOMPLETNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:37
              przeżuć się na Eurosport - ja nie narzekam (Wyrzykowski i Jaroński są superaśni, chociaż najlepiej im wychodzi komentowanie Tour de France)
              • karmazynala Re: Komentarze w TVP 15.03.06, 19:14
                Gość portalu: sonia :) napisał(a):

> przeżuć się na Eurosport - ja nie narzekam (Wyrzykowski i Jaroński są
                superaśni
                > , chociaż najlepiej im wychodzi komentowanie Tour de France)

Zgadzam się w 100% =D
      • Gość: eli Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:46
        Babiarz komentując jazdę par sportowych: "partnerka zahaczyła ząbkami o lód"
        Czyż to nie piękne? :)
      • marek788 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 17.02.06, 14:57
        Tajner: spojrzcie panstwo jak on sie pieknie ZWALIL NA NARTY :)
        • tomlee28 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 17.02.06, 15:04
          PO CHOLERE TW CYTATY!!!
          PSIOCZYCIE NA STARYCH KOMENTATORÓW, NIECH SIĘ MŁODZI UCZĄ
          ZABAWA W WYPOMINANIE KOMUŚ CZEGOŚ NIE NA MOIM POZIOMIE

BAWCIE SIĘ DZIECI DALEJ
          • Gość: mosze-sama [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:59
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Erni Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.chello.pl 19.02.06, 13:20
            to po co to czytasz?
      • Gość: dladki Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:27
        Szpaku stwierdził, że Szwedzi na igrzyskach w Lillehamer grali u siebie.
        • Gość: paczka Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.kolonianet.pl 17.02.06, 22:17
          Ktoś tam walczył z Amerykaninami
          • sasanka2411 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 18.02.06, 18:00
            Oni generalnie za duzo mowia
            Nie mozemy przy tej gadaninie swobodnie myslec
            Mniej slow panowie --ogladajacy ma swoj rozum i podtekstow /czesto
            beznadziejnych/ nie potrzebuje
      • Gość: maggiemagic Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.aster.pl 18.02.06, 20:07
        To ja przedstawie moja kolekcję:
        Z ceremonii otwarcia igrzysk:

Co 2 lata mamy zimowe a co 2 lata letnie, a tak na prawdę co 4

W 2008 roku, za cztery lata

[o czapkach jednej z ekip] komponują się z, jak mówią fachowcy, zgni lozieloną
        kurtką

Niemcy dobrali kolory tak jak to Niemcy

-zdobyła dwa złote medale, ale jeden zabrali potem
        -tak. [po chwili]Ale to nie był złoty

Co wiemy o Islandii? Wiemy, że ta młoda dama też jest narciarką

[o reprezentantce Wysp Dziewicych] wierzymy na słowo, że jest saneczkarką

Ten pan zjeżdża na śledzia czyli jest skeletonistą

Aria z "TurandotA" [o arii z opery "Turandot", którą śpiewał Pavarotti.
        Turandot to imię żeńskie]

A teraz z igrzysk:

Chciał skończyć karierę, nie udało mu się

Wykonywali skok z innego ujęcia kamery

...a ramiona rotowały dalej

Ten program jest jak kobrze spakowany bagaż: ciężkie rzeczy na dnie, jedwabne
        koszule na wierzchu

Jedzie jedno jestestwo [o łyżwiarskiej parze sportowej]

Wygrywają ci, którzy myślą o łykaniu swoich partne... swoich przeciwników

Zależy od stanu w jakim stanie jest

[o Bode Millerze] ładna figura, przyznacie Państwo, jedna narta prowadzona
        przodem, druga tyłem, a on jedzie sobie tak sto na godzinę

Adam Małysz zdobył srebrny medal na dużej skoczni i, jak pamiętamy, przegrał
        tylko z Adamem Małyszem

• Gość: Bolek Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:32
          "...to może być historyczny moment w historii...", - Łyżwiarstwo.
          "...czy będzie miała dobry czas? Nie niebędzie..." - Snowboard Cross.
          • Gość: ja Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.poboznego.osiedla.net 19.02.06, 19:50
            Właśnie w Wiadomościach usłyszałem:
            "Adam Małysz zajął 7 miejsce, otarł się o medal"
            A.Tajner

• Gość: zebur Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:08
        z dzisiejszego konkursu tym razem nie komentator a Stoch: komentator: nie
        awansujesz do finału, jak się zdarzy coś strasznego Stoch: mam nadzieję...
      • Gość: Dees Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.06, 22:06
        Któryś z nich podczas zawodów saneczkarskich dwójek:
        "Nadal prowadzą braciowie Linderowie" (or whatever)
        • Gość: Bolek Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:34
          Braciowie, są braciami, itd.
      • Gość: jaslon na stronie GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:05
        "Jeden z wysciugów w snowcrossie - prowadzi mistrz olimpijski Seth Wescott."

sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71348,3170393.html
        Dziennikarze to dupy, wszyscy :-))))))))
        Dupy wysciugowe ;)
      • bazyliszek4 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 18.02.06, 23:46
        Wyrzykowski podczas biegu mężczyzn na dochodzenie najpierw wspomniał o trzech
        złotych medalach do rozdania, a potem zrobił z Bjoerndalena Szweda...
        Chruścicki nie popisał się w czasie short-tracku, gdy nie zauważył faulu Belga
        (pokazali to dwa razy na powtórkach) i upierał się, że powinni zdyskwalifikować
        Amerykanina...
      • Gość: kij Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 19.02.06, 00:26
        Komentujący zawody snowboardzistów na half-pipe, chcąc zabłysnąć obyciem w
        slangu freestyle'owców, cały czas mówił "pajpa", "w pajpie", "na pajpie", aż w
        końcu, przy wywrotce jednej z zawodniczek krzyknął: "Ach, upadła na pajpę!".
        • tetro3 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 19.02.06, 01:11
          Tym razem nie Turyn, ale nasz niezapomniany Jan Ciszewski -dopóki piłka w grze.
          Stosuję to powiedzenie jako zyciową wskazówkę. Pozdrawiam Tetro
      • Gość: portfonetka Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.chello.pl 19.02.06, 09:05
        wczoraj pani chylewska: na pieciu kanalach nieustanne transmisje - od wyboru do
        koloru
        • Gość: hotfinger Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 15:34
          Moj komentarz do tego serialu głupot: Szefowie TV ( a także politycy) w kółko
          pieprzą o profesjonalizmie, który powinien cechować, itd., itp.
          Powstaje pytanie, gdzie ten profesjonalizm? I czy nieszczęśni autorzy tych
          wpadek zasługuja na takie pieniądze, które biorą w TV? Wpadka może sie zdarzyc
          każdemu , ale od czasu do czasu . jeęzli jest to pasmo wpadek, jak w przypadku
          Szaranowicza, Szpakowskiego, Chylewskiej, czy jeszcze paru innych, powstaje
          pytanie: co oni tam jeszcze, ci "profesjonaliąści' tam robią?
      • Gość: Adrian Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:09
        Dla mnie szczytem byl ostatni turniej 4 skoczni. Ostatni konkurs, ostatni skok.
        W. Szaranowicz:
        "Janda mial 2 punkty przewagi po pierwszej serii... tak Czech Jakub Janda
        zwyciezca, Jakuba Janda!!! [chwila ciszy - pojawia sie tablica z wynikami]
        Szaranowicz czyta wyniki: "1072... 1072..." - minuta ciszy... jak mozna sie tak
        zbloczyc na atenie?
        • Gość: nabiał Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:33
          przemek babiarz podczas łyżwiarstwa figurowego, brzmiało to mniej więcej tak: -
          "to jest naprawdę mała różnica, to są ułamki punktów, tak, dwa punkty różnicy"
      • Gość: hikikomori Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 19.02.06, 12:58
        A mnie wkurza, że do niektórych konkurencji dają swoich kolegów, którzy często się na tym nie znają. Taki np. Jóźwik to może zna się dobrze na płotkach bo sam był kiedyś płotkarzem, ale o biegach narciarskich to wie mniej więcej tyle co ja. Mówi same banały tak jakby było jakieś proste przełożenie z lekkiej atletyki. No i ta Śmigun Szaranowicza. Przecież w języku estońskim czy rosyjskim nie ma bynajmniej "ś". A może to kolejny polski akcent, może miała polskiego dziadka gdzieś w 16. wieku. A jak się słucha takiego Chruścickiego na Eurosporcie to aż się chce oglądać bo facet wie co mówi i widać że się na tym autentycznie zna i go to interesuje. Szpakowski to już prawie recydywa. Przecież hokej to nie piłka nożna, a on ciągle na olimpiadzie zimowej ma jakieś piłkarskie ciekawostki w czasie meczów hokejowych. Czy w publicznej telewizji naprawdę mają tylko kilku komentatorów piłkarskich, którzy ponoć znają się na wszystkim i zawsze muszą wszystko komentować.
        • asia_k123 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 19.02.06, 17:42
          Katarzyna Wójcicka pojedzie za chwilę na dystansie 10m. - TVP1 przed chwilą,
          miało być oczywiście 100m
          • asia_k123 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 19.02.06, 17:43
            Zjadło mi jedno zero - 1000m
          • Gość: mona Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:43
            no i widzisz -sama się pomyliłaś. To zabłysnęłas!
      • clk snowboard 19.02.06, 14:27
        "to byla luzna dyscyplina, z duza iloscia fantazji"
        "to hafpajpowcy"
        " Shaun ma problemy z cera" (podczas przejazdu)
        "pajpa"
        "amplituda skokow"

Mylenie notorycznie nazw trickow, pie..nie trzy po trzy o wygladzie
        zawodnikow/zawodniczek. Przy trudniejszych trickach cisza.

A z wczoraj ze skokow
        "malysz leci, fatalnie skrzyzowane narty"
        Tajner bodajze "To nie malysz, tylko przedskoczek"

Chylweska w studio
        "Aby wygrac, wyslij sms na numer... oooo zapomialam juz mamy numer na ekranie"
      • Gość: CooperTM Enejdżelu i enbijeju IP: *.exel.pl 19.02.06, 17:17
        "prawie wszyscy z rosyjskiej druzyny jezda w enejdżelu"

"tak jak Charles Barkley z enbijeju"

Dariusz Szpakowski, hokej.
        • Gość: nabiał Re: Enejdżelu i enbijeju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:20
          "zawodnik podczas wjazdu do pajpy":))
        • viator Re: Enejdżelu i... 20.02.06, 10:38
          wykluczenia za "kuking", "holding" itp.
          jakby nie można było po polsku powiedzieć
      • Gość: Krociech Na trzecim miejscu kombinator z Rosji... IP: *.sm-rozstaje.pl 19.02.06, 20:17
        norweski oczywiście. Ale to akurat z radia.
      • Gość: Helon Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 19.02.06, 20:31
        Mnie komentarze Szaranowicza też rozbrajają. Ale największy hit jaki słyszałem
        to komentarz Sebastiana Chmary biegu 100m ppł Aurelii Trywiańskiej na
        mistrzostwach Polski w lekkiejatletyce w lipcu 2003 r. "proszę Państwa jaki ona
        ma luz w kroku"
        Tylko skąd on to wiedział ;) Pełny profesjonalizm!!!!
      • Gość: radek Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.it-net.pl 19.02.06, 21:08
        jakoś przeszła bez echa wypowiedź Piotra Dębowskiego, który komentując short-
        track i opowiadając o Apollo Ohno powiedział, że jego matka również
        identyfikuje się z synem i dlatego także zapuściła bródkę taką jak on.
      • Gość: tyszanin Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 19.02.06, 21:11
        "turniej wygra drużyna która będzie miała świetnego bramkarza" HOCKEY kolejny Kolumb ja myślałem że w hokeju chodzi o stosunek liczby bramek , a to ten bramkarz jednak wygrywa mecz . po co tam tych zbędnych zawodników wpuszczają
        • rozmowy_kontrolowane Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 20.02.06, 06:19
          Jazda figurowa na lodzie, faworyzowana przez komentatora para źle pojechała.
          "Lodowisko było za śliskie dla tych zawodników".

Mogli sobie solą posypać.
      • viator mecz hokejowy rosja-kazahstan 20.02.06, 08:25
        "...objechał bramkę i wsadził mu krążek od tyłu..."
        • Gość: gość Re: mecz hokejowy Finlandia - Kanada IP: *.orange.pl 20.02.06, 10:18
          Sakić, Ignila i podobne wpadki podczas wymawiania nazwisk zawodników. Joe Sakic
          nie pochodzi z Jugoslawii, wiec czemu konsekwentnie mowia na niego Sakić?????
          Ignila, podczas meczu slyszalem to chyba 3-4 razy. Jerome Iginla to jeden z
          najlepszych hokeistów. Komentator pewnie slyszal o nim po raz pierwszy. Brak
          profesjonalizmu komentatorów mnie wkurza.
          • Gość: blue Re: mecz hokejowy Finlandia - Kanada IP: 195.116.182.* 20.02.06, 11:27
            Jerome Iginla to legenda w Kanadzie, kanadyjczycy mają w domach figurki z jego
            podobizną, wiec zgadzam sie, ze moglibysmy chociaz poprawnie wymawiac
            nazwisko - czysta przyzwoitość
          • Gość: Stefan Re: mecz hokejowy Finlandia - Kanada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:18
            Było Ignila, Ignilla, Ingilla i Ingila. A pewnie już niedługo będzie Del
            Pierro.:D
        • husyta "...objechał bramkę i wsadził mu krążek od tyłu... 14.03.06, 13:20
          viator napisał(a):

> "...objechał bramkę i wsadził mu krążek od tyłu..."

A kto to powiedział?
      • Gość: STRZAŁ nasi komentatorzy cały czas "szczają" czyżby IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.02.06, 10:13
        wywodzili się z PISuarów ??? ciągle słyszę "szczał", "szczelił" i temu
        podobne !!! a my wszyscy - normalni - Polacy wiemy jak się STRZELA !!!!
        • Gość: Słuchacz Re: nasi komentatorzy cały czas "szczają" czyżby IP: *.mcon.pl 20.02.06, 11:34
          Polecam kanał eurosport.Duet Jaroński - Wyrzykowski - wspaniały!!!!!!!
          Kultura, spokój, wywazony humor, wiedza, tembr głosu, KLASA!
          • Gość: sonia :) Re: nasi komentatorzy cały czas "szczają" czyżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:44
            Zgadzam się, Wyrzykowski i Jaroński rulezzz! Podczas Tour de France są zarąbiści - wiedzą wszystko o miasteczkach przez, które przejeżdżają zawodnicy...
        • Gość: sonia :) Re: nasi komentatorzy cały czas "szczają" czyżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:41
          Po prostu pochodzą spod Krakowa - tam jest taka gwara, np. nie mówią trzy tylko czy!
      • Gość: krysia Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:46
        oni nawet mylą kto wygrywa, kto prowadzi itp. wiecej:
        www.tutej.pl/cms.php?i=7978
        • karmazynala Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 20.02.06, 13:26
          "zjeżdżała alpejka, dmuchnął wiatr i upadła" Monika Lechowska =)

Coś takiego. Dokładnie nie pamiętam
      • bazyliszek4 Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie 20.02.06, 16:27
        "doświadczenie, pewność i brak formy to trzy słowa, którymi możemy określić
        postawę Lasse Kjusa w tym sezonie" powiedział współkomentujący z Domańskim na
        Eurosporcie.
        ale i tak uważam go za bardzo dobrego sprawozdawcę...
        • Gość: kot w butach Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:14
          no co ty! domanski i ten drugi nie maja zadnej wiedzy i gadaja tylko okragle
          slowka zeby to ukryc! wczoraj na eurosporcie komentowal pelka z polsatu sport -
          to jest dobry sprawozdawca! szkoda ze wieczorem go zabraklo
      • Gość: michnia Re: Wpadki komentatorów z Turynu - wpisujcie IP: *.cust.tele2.it 20.02.06, 18:50
        i tak najlepszy jest wojciech lazarek.podczas finalu pucharu afryki
        powiedzial:druzyna egiptu gra lepiej niz wczoraj,ale gorzej niz jutro.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka