Gość: mario2 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:03 ze maryjka po bateryjki dla swojego "misia" pobiegla. Maryjko, moze przerobienie "misia" na zasilanie z prostownika by pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Cos mi sie wydaje, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:04 Jakie znowu bateryjki? Mój miś tego nie używa! On jest nowszej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:07 www.sinita.pl/info117.htm Bo to wlasnie chyba o tym dyskutujemy ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:09 No, jeśli wg Ciebie tak wyglada miś, to ja Tobie bardzo współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:12 Ja nie wiem o jakiego misia Tobie chodzi. Przypuszczam ze wlasnie o takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:17 No, mis jak wygląda, to każdy wie. Przede wszystkim jest kudłaty, a Ty mi tu jakąś gołą glistę wciskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:19 bo to mis- skin! Nie gustujesz w takich? Jesli nie to opowiedz nam, jakiego misia Ty uzywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:22 Ja misia nie używam, to raczej on używa sobie czasem na mnie, ale mu to wybaczam, bo bardzo go ...lubię. W ogóle to nie potrafię traktować nikogo przedmiotowo, zwłaszcza misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:25 Pomyslalby kto, ze misia nie uzywasz :) I jeszcze traktujesz go osobowo! czy to nie fetyszyzm? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:28 W żadnym wypadku! Wszak slipów jego w torebce nie noszę, ani tym bardziej nie wącham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:31 mis w slipach? To sie teraz tak nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś