Dodaj do ulubionych

Cos mi sie wydaje,

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:03
ze maryjka po bateryjki dla swojego "misia" pobiegla.
Maryjko, moze przerobienie "misia" na zasilanie z prostownika by pomoglo?
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Cos mi sie wydaje, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:04
      Jakie znowu bateryjki? Mój miś tego nie używa! On jest nowszej generacji.
      • Gość: mario2 taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:07
        www.sinita.pl/info117.htm
        Bo to wlasnie chyba o tym dyskutujemy ? :)))
        • Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:09
          No, jeśli wg Ciebie tak wyglada miś, to ja Tobie bardzo współczuję.
          • Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:12
            Ja nie wiem o jakiego misia Tobie chodzi. Przypuszczam ze wlasnie o takiego :)
            • Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:17
              No, mis jak wygląda, to każdy wie. Przede wszystkim jest kudłaty, a Ty mi tu
              jakąś gołą glistę wciskasz.
              • Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:19
                bo to mis- skin! Nie gustujesz w takich?
                Jesli nie to opowiedz nam, jakiego misia Ty uzywasz :)
                • Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:22
                  Ja misia nie używam, to raczej on używa sobie czasem na mnie, ale mu to
                  wybaczam, bo bardzo go ...lubię. W ogóle to nie potrafię traktować nikogo
                  przedmiotowo, zwłaszcza misia.
                  • Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:25
                    Pomyslalby kto, ze misia nie uzywasz :)
                    I jeszcze traktujesz go osobowo!
                    czy to nie fetyszyzm? :)
                    • Gość: maryjo2 Re: taki mis? :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:28
                      W żadnym wypadku! Wszak slipów jego w torebce nie noszę, ani tym bardziej nie
                      wącham.
                      • Gość: mario2 Re: taki mis? :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:31
                        mis w slipach? To sie teraz tak nazywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka