Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczuła...

22.02.06, 15:38
    Ale kaszalot! Dobrze, że chowa się za tymi goglami.
    Obserwuj wątek
      • Gość: west nie zgodziłbym sie z przedmówcą.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:56
        ... nazwanie Jagny kaszalotem nie jest chyba trafne...
        • Gość: gosc portalu Maczurajtis da d.... IP: *.oracle.com 22.02.06, 17:37
          Maczurajtis bedzie miala dobre usprawiedliwienie jesli jej wystep bedzie
          slaby: 'grypa'. Maczurajtis zawsze wyraza sie lekcewazaca o swoich kolezankach
          z ekipy, a najchetniej o nich nie wspomina. Istnieje tylko 'ona', wielka
          gwiazda. Wesze jutro niespodzianke, ale nie sprawi jej Jagna.
          • Gość: jankop może znowu jakiegoś palanta na męża podłapie i zno IP: *.chello.pl 22.02.06, 20:08
            znowu zrobi jej bachora i będzie lał po góralskim pysku.
            • Gość: per szyyng ... gdy w tym czasie ona będzie smakować Baraninę IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.06, 23:52
      • Gość: Cenzor Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.255.181.62.in-addr.dgcsystems.net 22.02.06, 15:58
        Dlaczego poprzednia sesja byla bez snowboardu ?
      • Gość: Karpios Nazywanie jej kaszalotem jest bardzo nie trafne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:06
        Naprawde nie wiem dlaczego nazywasz ja kaszalotem....moze jestes niwidomy...
      • Gość: eqx Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.c240.petrotel.pl 22.02.06, 16:08
        Lepiej by sie wzieły za dobry terni9ng a nie za pokazywanie dupy.Pożniej
        wiadomo jakie sa tego wyniki na olimpiadzie. One sie nadaja na konkurs poznej
        pieknosci a nie na olimpiade
        • Gość: Johnny Najpierw dostań się na olimpiadę później gadaj ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:49
          Najpierw dostań się na olimpiadę albo chociaż jakieś mistrzostwa, później
          staraj się dostac do Playboya... i tak Ci się to nie uda bo jesteś "cienias" a
          Ona to wszystko osiągnęła. A Wy potraficie tylko negować i kpić... a co Wy
          zrobiliście?? Nawet jak to piszecie "dupy" nie potraficie pokazać!! ale z
          Was "KASZALOTY"
          • Gość: athom Re: Najpierw dostań się na olimpiadę później gada IP: *.atol.com.pl 22.02.06, 19:38
            Pokazac potrafia, tyle, ze nikt nie chce ogladac...
      • Gość: tom Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: 10.40.68.* 22.02.06, 16:47
        witam
        Tak sobie czytam komentarze pod artykulami czy pod zdjeciami i wydaje mi sie,
        ze bardzo czesto pisza je ludzie, ktorzy sa po prostu sfrustrowani. Bardzo
        rzadko sa to rzetelne komentarze, krytka...tylko atak, jad...Przypomina mi sie
        scena z Dnia Swira - koniec dnia - modlitwa do sasiada. Ludziska!!! A poza tym
        Jagna nie musi sie nikomu podobac, ale po co od razu ja atakowac. Osobiscie
        trzymam kciuki za Jagne, chociaz nie robie sobie wielkich nadziei na medal.
        pozdrawiam i polecam wiecej usmiechu:)
      • Gość: Pio zdjęcia aparatem w komórce robione? IP: *.ump.pl 22.02.06, 16:51
        bo jakoś fatalna...
      • Gość: kasia Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: 193.130.178.* 22.02.06, 17:27
        Po pierwsze nie zgadzam sie z Toba, a po drugie ona ma na desce dobrze jezdzic
        a nie Ci sie podobac. A sowja droga ciekawe jak Ty jestes piekny - bo niestety
        zauwazylam ze najczesciej kobiety sa krytykowane przez pryszczatych /
        brzuchatych / chuderlawych panow z popsutymi zebami i brudnymi paznokciami -
        spojrz najpierw w lustro a potem sie bierz do oceniania innych! Amant sie
        kurcze znalazl!
        • Gość: Miki Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.06, 17:42
          Dobrze piszesz Kasiu. Do tych pryszczatych, wasiastych twarzy z popsutymi
          zebami, z brudnymi, lysiejacymi i nie strzyzonymi wlosami, do tych brudnych
          pazurow, brzuchatych chuderlawych korpusow, dolozyl bym jeszcze krzywe i chude
          jak dwa tluste ciule nogi.
          • Gość: kasia Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: 193.130.178.* 22.02.06, 19:17
            Nie wiem Miki czy ironizujesz czy sie ze mna zgadzasz ale ja naprawde jako
            kobieta mam dosc wysluchiwania na swoj temat opinii wypowiadanych "scenicznym
            szeptem" przez takich lalusiow.
      • Gość: bolo CKM-owski spec od retuszu to prawdziwy mistrz IP: *.forweb.pl 22.02.06, 17:30
        z takiego paszteta zrobić fajną babkę to naprawdę sztuka!
      • Gość: aha kurczę...cuś zbrzydła ostatnio.Ładniejsza była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:31
        czas i stres robi swoje:P
      • Gość: j.p IMHO IP: *.devs.futuro.pl 22.02.06, 17:47
        oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje
        ale mialem okazje poznac Jagne i uwierz ze jest calkiem ladna babka
      • Gość: makk a z plejboja ic nie ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:50
        ;((
      • Gość: wojtek Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.stat.adsl.xs4all.be 22.02.06, 18:31
        Kocham Jej oczy na Medal
        • Gość: lola Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:43
          Jak zwykle kiedy dziewczyna jest ładna,kiedy coś sobą reprezentuje,to wzbudza
          agresję w tych,którym daleko do tego wszystkiego.Chciałabym zobaczyć tę wielką
          urodę osoby,która nazywa Jagnę kaszalotem.Nie przesadzaj,spójrz w lustro i -
          jeżeli potrafisz-odpowiedz sobie na pytanie: skąd tyle żółci w Tobie?Zgadzam
          się z tą osobą,która powyżej napisała,że sam fakt,iż dziewczyna jest na
          olimpiadzie, świadczy o tym,że jest w ścisłej światowej czołówce.To wielkie
          osiągnięcie,czego gratuluję bardzo ładnej Jagnie!!!HEJ!!!
          • Gość: gosc portalu Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.oracle.com 22.02.06, 21:15
            Ladna jest, nie da sie zaprzeczyc. Ale pusta jak dzban, nie patrz na jej zdjecia
            (dupe) ale na jej wypowiedzi, dno..... I nie chodzi tylko o jej intelekt, ale
            brzydka ceche krytykowania wsyatkich wokol niej.
          • Gość: gosc portalu Piekna Jagna IP: *.oracle.com 22.02.06, 22:06
            Ladna jest, nie da sie zaprzeczyc. Ale pusta jak dzban, nie patrz na jej zdjecia
            (dupe) ale na jej wypowiedzi, dno..... I nie chodzi tylko o jej intelekt, ale
            brzydka ceche krytykowania wsyatkich wokol niej.
          • Gość: tunia Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu IP: *.visp.energis.pl 26.02.06, 13:39
            jak ktos jest na olimpiadzie to wcale nie znaczy ze jest w swiatowej
            czolowce!!!!!a ci wszyscy murzyni,grecy i inne nacje ktore raczej w zimowych
            sportach nie sa w czolowce tez biora udzial,liczy sie udzial,ale nie rozumiem po
            co robic gwiazde z kogos kto nia nie jest!!!
      • Gość: MadMax Ja uważam, że Jagienka jest super :-) całus IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 22.02.06, 19:59
        Charakterologicznie dla mnie anioł. Pozdrowienia i kciuki aż bolą od trzymania.
        tomcio_n@poczta.onet.pl
      • Gość: pasztet Jaga pasztet a w CKM nawet kaszalot wygląda super IP: *.chello.pl 22.02.06, 20:11
      • Gość: messenger fajna dziewucha! IP: *.7.12.vie.surfer.at 22.02.06, 23:05
        ostro daje na desce! trzymam kciuki zeby jej dobrze poszlo!!!
      • rodnecken Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu 25.02.06, 17:19
        Jak wynika z wypowiedzi p Jagny to dobrze się bawiła!!!.Powinna się bawić za
        własne pieniądze a nie za pieniądze podatników.
        • baba67 Re: Olimpijska sesja foto-treningowa Jagny Marczu 25.02.06, 18:35
          Ile ona ma wzrostu ?
          Nie lubie jej, bo bylam fanka Sebusia, to ona twierdzi, ze ja pral po pysku,
          zeby dostac wylaczne prawo do opieki nad dzieckiem.
          Nie jest kaszalotem, niemniej, jesli ona wazy 66kg do CKM obrobili ja o jedna
          trzecia co najmniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka