fnoll 16.07.04, 23:12 wyobraźcie sobie wielką wonną górę... adin... dwa... tri... i co widzicie? [sam się zafiksowałem na wielkiej wonnej górze dwa dni temu, ale nie będę na razie sugerował] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: wielka wonna góra IP: *.unl.edu 16.07.04, 23:16 nic nie widze bo mi ten wonny, wielki cycek zaslania caly swiat .... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:28 Gość portalu: Imagine napisał(a): > nic nie widze bo mi ten wonny, wielki cycek zaslania caly swiat .... piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:17 A ja wciaz widze tego konia:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:30 No tego, pamietasz, wielkiego konia, co to go nastolatek meczyl. Won byla nie do wytrzymania:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:35 to nie był nastolatek, a koń był bezwonny - musisz się nauczyć odróżniać swoje projekcje od tego co ludzie piszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:38 Przeciez sam kazales wpisac tu swoje projekcje. Wlasnie tego wonnego konia zaraz ujrzalam. Wymeczonego ogromnego konia pokrytego biala wonna piana. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:46 niby tak - tylko się ci wzrok omsknął z "wielkiej wonnej góry" na nick "fnoll" a projekcje na temat jakichkolwiek nicków nie są tematem tego wątku tematem jest "wielka wonna góra" jeśli temat cię nie kręci, a kręci cię "fnoll" - załóż nowy wątek p.t. "fnoll" i opisz w nim swoje skojarzenia z tym nickiem, zachęć innych, może być ciekawie, czemu nie odwagi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: wielka wonna góra 16.07.04, 23:57 Nie zaprzecze, ze pytanie skojarzylo sie z nickiem. Czy mozna kontrolowac skojarzenia? Moze gdyby to pytanie zadal ktos inny, to tez skojarzenie byloby inne. To nawet ciekawe. Gdyby pytanie zadala cossa, to by mi sie ukazala wielka gora miekkich platkow rozanych. mocca - skojarzenie wielkiej gory mocnej aromatycznej kawy (tu moze ide na latwizne, ale przeciez idzie o natychmiastowe skojarzenia, czyz nie?), imagine - gora w tybecie, ale jakos bez zapachu. Nie zakladam watku pt fnoll, bo sam nick mi sie z koniem nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wielka wonna góra 17.07.04, 00:33 ho, ho, ho - to mi się kojarzy z takim rysunkiem mleczki: panowie pochyleni nad pełną muszlą mówią "zrobiliśmy wiele, zrobimy jeszcze więcej" ale skąd to wszystko się bierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: wielka wonna góra 17.07.04, 10:16 Rozwiaz wreszcie te zagadke, to mial byc jakis test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: wielka wonna góra IP: 62.233.233.* 17.07.04, 15:07 fnollu, jezli cytujesz geniuszy to rób to dosłownie i nie wypaczaj sensu krish the accurate Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: wielka wonna góra 17.07.04, 14:39 fnoll napisał: > wyobraźcie sobie wielką wonną górę... > > adin... dwa... tri... [Ty sie zafiksowales na adin dwa tri, fnoll] Widze wielka kope siana, odrobine zle podsuszonego, wygrzana sloncem, parujaca trawianym zapachem. Ja chce na wies, zet PS A teraz mow, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: wielka wonna góra 17.07.04, 14:44 fnoll napisał: > wyobraźcie sobie wielką wonną górę... > > adin... dwa... tri... > > i co widzicie? wielką stertę pachnących mitów i złudzeń > > [sam się zafiksowałem na wielkiej wonnej górze dwa dni temu, ale nie będę na > razie sugerował] Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: wielka wonna góra 17.07.04, 21:15 wykrywacz.klamcow napisał: > Brzuch piękne :))) a ja widzę górę Przysłup pod Baranią Górą, na której stoku, przynajmniej kiedyś, było wielkie jagodzisko - i gdy się nagrzało w słońcu... ale to było tylko pierwsze, co zobaczyłem - potem przed oczyma wyobraźni przesuwało mi się jeszcze wiele innych wielkich wonnych gór, z których nie wszystkie było dosłownie górami - ale wszystkie były baaardzo dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: wielka wonna góra IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.07.04, 22:32 kupe...i poczucie ulgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wielka wonna góra IP: 195.117.90.* 17.07.04, 23:47 widzę SejmRP i stwierdzenie że pieniądze nie śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wielka wonna góra IP: 195.117.90.* 17.07.04, 23:51 wielka wonna góra to sejm rp gadający że pieniądze jednak nie śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: wielka wonna góra IP: 62.233.233.* 17.07.04, 23:52 znaczy sie kupa gówna, po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wielka wonna góra IP: 195.117.90.* 17.07.04, 23:55 chciałam żeby to było gówno wysublimowane;) a i net apologizajcuje że sto razy muszę to samo pisać Odpowiedz Link Zgłoś