Gość: ja IP: *.cache 28.11.02, 20:01 Za kogo zawsze trzymaie kciuki??? Którego skoczka najbardziej lubicie??? Jak myślicie, jak będzie skakała w tym sezonie? Piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 20:31 Dotychczas najlepij skacze ojciec redaktor panie "ja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassio Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 00:14 Dla mnie najlepszy jest Hanni Przy okazji zapraszam na moją strone o nim :) www.svenh.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.cache 29.11.02, 21:16 Może ja też się wypowiem...Ja zawsze trzymam kciuki za Martina Schmitta, Adasia, Tonia, Andiego Glodbergera i Simona Ammana. Poza tym (już mniej, ale też trzyamam) za Loitzla, Kuettela i Freiholtza. Adaś skacze świetnie, a Martin myślę, ze niedługo dojdzie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.02, 21:37 Oczywiscie Adam Malysz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.cache 02.12.02, 14:28 Dlaczego nie piszecie??? Można się było spodziewać jakiejś burzliwej wymiany zdań (tak jak sezon temu) a tu...nic. Szkoda. PISZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassio Re: NAJLEPSZY SKOCZEK IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 16:48 no to ja pisze że mimo wszystko hanni jest najlepszy i bedzie jeszcze wygrywał nieraz w tym sezonie. ZOBACZYCIE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś