o.l.o1 05.03.06, 20:22 Kiedy w klasyfikacji generalnej bedzie mozna zobaczyc sklady druzyn w jakich grali prezesi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finger222 Re: Klasyfikacja generalna 05.03.06, 21:24 według mnie uczciwiej będzie jak dokońca nie będzie można oglądac ekip drużyn przeciwnych. szczególnie w końcówce kiedy są małe różnice punktów a czołówka ma podobne składy i liczy sie wybór kapitana. każdy powinien liczyć na własne siły a nie odgapiać od innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja1791 Re: Klasyfikacja generalna 05.03.06, 22:07 Według mnie składy powinno byc widać. Przecież w prawdziwej lidze wiadomo kto gra. Pojawił się niedawno topik, gdzie ktoś się dziwi, jak można było zdobyć 70 punktów. Jawny skład wszystko by wyjaśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
o.l.o1 Re: Klasyfikacja generalna 06.03.06, 13:52 Ale przecież składy zawsze były dostępne. A tek wogóle to nie da sie zmienic kapitana po rozpoczeciu kolejki, a dopiero wtedy pojawiały sie sklady na daną kolejke. Odpowiedz Link Zgłoś
klata666 Re: Klasyfikacja generalna 07.03.06, 10:24 chyba ze ta sa składy kolegów z REDAKCJI :))) POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś