ponczekmen Re: sprzedawajcie piechne 10.03.06, 19:33 Juz sprzedałem... i co teraz...czy mam kupić kogoś na jego miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: sprzedawajcie piechne 10.03.06, 19:34 jak juz sprzedaliscie, to teraz Edsona da Silve. Dobrze radze :D Czemu niby Piechne sprzedawac? Nie potrafisz bardziej rozwinac swojej wypowiedzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponczekmen Re: sprzedawajcie piechne 10.03.06, 19:45 i tez go sprzedałem... Kogoś jeszcze?...Może Gajtkowskiego albo Qatare Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: sprzedawajcie piechne 11.03.06, 08:44 Łatare zostaw! Powinien byc kapitanem w najblizszej kolejce :P widziales jak ladnie strzelil w meczu z Beł-towem :D Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: sprzedawajcie piechne 11.03.06, 11:43 sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3204691.html Piechna moze byc zawieszony na kilka meczów w co wątpie na karze finansowej sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: sprzedawajcie piechne 11.03.06, 12:48 Jest jeszcze coś takiego jak kara w zawieszeniu. Na przykład Majdan takim "dysponuje". Piechna zapłaci karę pieniężną i zostanie powiedzmy ukarany zawieszeniem w 3 meczach (to drugie to będzie oczywście w zawieszeiu! czyli jak sytuacja się powtórzy to będzie pauza). To tylko hipoteza :) Odpowiedz Link Zgłoś
awruk69 Re: sprzedawajcie piechne 11.03.06, 20:09 PZPZ nie odwazy sie go zawiescic bedzie bulił Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: sprzedawajcie piechne 11.03.06, 20:26 Jesli jakims cudem uda im sie wyjasnic ta sprawe (bo nie wierze ze znajda "zelazne" dowody), to Piechna bedzie bulił. Druga opcja jest taka, ze zrobia z niego kozla ofiarnego (dla rozwiazania sprawy) i tez bedzie bulil :) Zawiesic to go nie zawiesza :P Dziwny przypadek z tym Choto. W zeszlym roku tez ktos mu podobno cos powiedzial brzydkiego na boisku i nie pamietam jak sie sprawa zakonczyla. O innych czarnoskorych pilkarzach jakos sie nie slyszy, zeby byli obrazani na boisku, a przeciez sporo ich gra w naszej lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: sprzedawajcie piechne 18.03.06, 13:37 deja vu... Jesienia tez sprzedawaliscie przed 3 kolejka i co? :> Ja zaczekam, bo moze on tak ma, że 2 kolejki spi i pozniej dopiero zaczyna strzelac :D Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: sprzedawajcie piechne 18.03.06, 14:20 Nie wiadomo czy on jet wogole winny a tu ju zludzie sie zastanawiaja czy odwaza sie go zawiesic, czy moze tylko kara finansowa:D moze jest poprostu niewinny:P --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś