rumacz 18.03.06, 13:39 który zostaje po połaczeniu? nie wierzę że nie jest to ustalone !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dennis26 Re: lech czy amika? 18.03.06, 13:40 Juz dawno jest to ustalonei trudnie nie bylo o tym slyszec jesli sie choc troszke ktos interesuje piłką nożną.Wszyscy ida do Lecha i tam bedzie druzyna Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: lech czy amika? 18.03.06, 13:44 dla ciebie inaczej skonstruuję pytanie.... nowy klub bedzie grał w poznaniu ale ale z którego klubu bedzie licencja??? a dla denisa 26 kto w meczu lech amica sie podłoży??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja1791 Re: lech czy amika? 18.03.06, 16:40 Po połączeniu powstanie Leica lub Amich. Zakład bedzie produkował domowe minibrowary na bazie mikrofali i ekspresu do kawy. Oczywiście w kolorze zielonym. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: lech czy amika? 18.03.06, 16:48 Jak kto dostanie licencje? Klub bedzie sie nazywał KKS Lech Poznan to co beda grali pod licencja amici jak tego klubu nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: lech czy amika? 18.03.06, 17:33 denis , proszę cię już sie nie odzywaj!!! Nowy klub bedzie to kks lech ale z czyja licencją, Słyszałem ostatnio kawełek rozmowy nt temat w tvn24 ze zostanie ten ktory bedzie wyzej w tabeli. n Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: lech czy amika? 18.03.06, 17:53 proste pytanie: a co to za różnica która drużyna wystąpi o licencję ??? druga drużyna i tak wyląduje na ostatnim miejscu. dla nas kibiców i tak nie ma to większego znaczenia. jedyny problem to ewentualne występy w europejskich pucharach. UEFA na pewno nie będzie taka pobłażliwa jak nasz rodzimy PZPN który pozwala klubom robić co im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: lech czy amika? 18.03.06, 18:06 róznica żadna, ale wydawało mi sie ze to jest forum do gry piłkarzyki . Chce dokonac zmian i zastanawiam sie czy w pewnym momencie amica nie powie sobie pas Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: lech czy amika? 18.03.06, 18:10 Lepiej zadaj sobie pytanie czy PZPN lub UEFA nie powie sobie pas... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: lech czy amika? 18.03.06, 18:38 No właśnie zastanawia mnie jakie to ma znaczenie dla Piłkarzyków ??? Od dawna wiadomo że w nowej drużynie będą grać najlepsi gracze z obudwu dryżyn i to która z nich wystąpi o licencję tego nie zmieni. Zapewne i tak o tą licencję wystąpi zupełnie nowa spółka. To że Amica może odpuścic niektóre spotkania wiadomo od momentu gdy ogłoszono fuzję i sprawa kto wystąpi o ewentualną licencję na przyszły sezon nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: lech czy amika? 18.03.06, 18:45 W lidze a może dokładniej KKS Lechem zostanie ta druzyna która zakwalifikuje sie do pucharów. Pytanie kto to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś