Gość: adam IP: *.icpnet.pl 19.03.06, 10:39 co za tytuł? kto sprawdza literowki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy 19.03.06, 10:51 nikt, niedziela jest;)) Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandalf711 Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:59 to jak oni mogą skakać w niedzielę to krzywda dla dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek strajk korektorów :) IP: *.net.autocom.pl 19.03.06, 11:14 strajk korektorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupus_salatus Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy 19.03.06, 11:15 "dzenikaze" Gazety mają inne podniety niż sprawdzać literówki bo się męczą główki --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:25 Podobał mi się komentarz Tajnera do jednego ze skoków w 1 serii: - Trafił w pustkę, narty zostały, musiał na nie czekać, później przyszły. Starałem to sobie wyobrazić, jak same narty lecą za skoczkiem i jeszcze, skubane, go doganiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy IP: *.eranet.pl 19.03.06, 11:30 Nasi sprawozdawcy od skoków to gadają jakby się podniecali klockami w przedszkolu. Dobrze z jednej strony że te skoki się już kończą bo nie będzie trzeba słuchać Szaranowicza, i tych dwóch pozostałych, bo się niedobrze robi. Nie wiem kto ich tam wysyła żeby to komentować. Małysz tylko się za nich wstydzić musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.03.06, 15:29 No za dzisiejszą sondę Hellera to Adam się nawstydził za wszystkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raku Kojonkoski w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:42 A w Zetce podali, ze Kojonkoski za 40 tys euro miesiecznie bedzie prowadzil polska reprezentacje. Teraz bierze ok. 25 tys za misiac... i znow glupi Polacy sie natna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kojonkoski w Polsce! IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.06, 12:23 Gość portalu: raku napisał(a): > A w Zetce podali, ze Kojonkoski za 40 tys euro miesiecznie bedzie prowadzil > polska reprezentacje. Teraz bierze ok. 25 tys za misiac... i znow glupi Polacy > sie natna... Kojonkoski wywiadami podbija cenę u Norwegów (chce podwyżki), a polskie media robią tylko szum. Lepiej poczytać bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Kojonkoski w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:43 Wcale się nie natną, a przekonają się co są warte polskie skoki. Tyle, że on ma kontrakt i raczej do Polski póki co nie trafi i znowu będzie marudzenie, że np. Lepisto się nie nadawał, był za kiepski. Raz a dobrze zainwestować w najlepszego, póki jest na topie i przekonać się o naszej potędze. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy 19.03.06, 12:05 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! dziękujemy dziękujemy dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordJim Re: Trwa wietrzy konkurs w Planciy IP: 86.42.76.* 19.03.06, 12:06 ..i doleciał do końca ..:O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrypa Re: Szaranowicz.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 12:30 A popieram tego Pana. Pamiętacie? Szaranowicz: Adaś ciągnij, ciągnij.... a co on kobieta? Adas, Adas i jest dobrze! cieszmy się z tego co jest. A teraz wracam do: s8.bitefight.pl/c.php?uid=43417 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_ch Adaś, Adaś,.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 12:28 I jest dobrze. Cieszmy się z tego co jest. Adas, Adas i jest dobrze! A teraz wracam do: s8.bitefight.pl/c.php?uid=43417 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skijumper Re: Adaś, Adaś,.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:34 śmieszą mnie te żąłosne pytania "Adam czy będziesz kontyunuował karierę"? Co za idiotyzm... Oczywiście, że będzie, a to z jednej i prostej przyczyny - on żyje ze skakania na nartach. Nawet jeśli nie osiąga satysfakcjonująych wyników, to przecież jest reklama, sponsorzy itd. I doskonale go rozumiem, kariera sportowca jest krótka, więc powiniem zarobić jak najwięcej. A tak na marginesi, wszyscy mówią o skokach. a Tymczasem Tomek Sikora wygrał dzisiaj zawody PŚ w biathlonie pokonując Poiree i Bjoerndalena. Wielki sukces, Gratulacje! A pana komentatora Szaranowicza odsyłam na korepetycję do Panów Jarońskiego i Wyrzykowskiego z eurosportu. Jest rach ciach ciach i skuś baba na dziasa, nie ma filingu fajtera takmingu i szukania powietrza... Odpowiedz Link Zgłoś