Gość: obserwator IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:33 W Czewie nad stadionem zapaliło się światło, czy zapali się w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ale Resuper oświetlenie mamy w cze-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Światło IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 25.03.06, 15:48 Musze Ciebie zmartwić medaliku,maszty już stoją niebawem zabłyśnie światełko,a te wszystkie pseudożużlowe jednostki DECYDENCI co nam tutaj źle życzyli pozdrawiam serdecznym POCAŁUJCIE NAS W CZTERY LITERY:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:28 A tobie tylko czułości w głowie. Pieszczoch jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Światło IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:44 Chris nie uzywałbym "specjalnych " słów gdybyś nie dał mi takiego przyzwolenia. Napiałem ten post w formie zapytania bo choc nie przepadam za apatorkiem to wolę oglądać mecz z wami niż z druzna na siłe wyciagnientą z 1 ligi (z całym szacunkiemdo 1 ligi) bo poziom jakby nie ten. Ale widze krzyżaku obsrany że coś na rzeczy jest bo "udeż w stół a nożyce .......... " Ty masz chyba jakis DECYDENCKI kompleks. Z Żużlowym pozdrowieniewm. Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Światło 27.03.06, 16:17 "udeż..." ooo qrde. jeszcze nożyce można było przez "rz" pojechać :) a na rzeczy nic nie ma, bo maszty już w Toruniu stoją. ot co :) a ile można czytać posty typu "czy Toruń zdąży ?", "jak Toruń będzie jeździł w ekstralidze, to będzie to świństwo". Więc w końcu Chris nie wytrzymał :) oświetlenie będzie, bandy będą, ekstraliga będzie, mecze częstochowsko- toruńskie również kropka :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Światło IP: *.torun.mm.pl 27.03.06, 20:05 Ty to nawet na ksywę medalik nie zasługujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Światło IP: *.tvk.torun.pl 28.03.06, 19:01 mogę ci powiedzieć że już sie prawie na całym stadionie zaświeciło, trwa właśnie montaż jupiterów na 1 łuku bo tylko tam jeszcze nie były zamontowane myłem widziałem rozmawiałem z kolegą który to robi jestem spokojny że zabłysnie 31 marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Światło IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:39 No no świało będzie- ciekawe tylko czy ilość luksów wystarczy własciwie to nie ma znaczenia bo przyjedzie Kaczmarek i jakoś to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Światło IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 29.03.06, 09:46 No- ciekawe tez czy słupy bedą prosto stały, albo czy odpowiedniego koloru bedą zeby mozna było jeszcze chwile podegradować Toruń do I ligi. Nudny sie robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Do Obserwatora zuzlowego speca... IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 29.03.06, 12:17 ...SAMOTNY WIECZÓR...PLASTIKOWA BUTELKA CIEPŁEJ WÓDKI,KOMPUTER I UŁAŃSKA FANTAZJA... Nie przypuszczałem obserwatorze że ludzie mieszkający na Jasnej Górze w rzeczywistości muszą mieć taką "ciemnie" intelektualną. Nasze jupitery są tak mocne,że wiązka ich światła mogłaby oświetlić Twój nadwątlony mózg i jeszcze wystarczyłoby na resztę tych gamoni wypisujących brednie na tym forum:] Doczepiliście się do tego światła,do estetyki masztów,zajmij sie chłopie swoim stadionem bo słyszałem że na koronie w gornych rzedach jest tak wysoko że trzeba mecze ogladać PRZEZ LORNETKE TEATRALNA:))) P.S. Jestem spokojny Kolaborze smieszą mnie tylko takie wypowiedzi a ten cały OBSERWATOR to chyba też jest ELEKTRYKIEM WYSOKICH NAPIĘC I JAK SAPER NIGDY SIE NIE MYLI,bo wszystko wie na temat Kaczmarków,Karwanów i stadionowych luksów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Do Chrisa co to wie lepjej IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 01:23 Nigdy nie uwazałem siebie za wszystko wiedzącego to Ty tak to widzisz (wolno Ci). Jak juz pisałem temat ten rozpoczołem bo interesowało mnie czy Apator zdąży spełnić wymogi GKSŻu i tym sposobem zostanie w e-lidze. (Gdyby nie degradacja klubu z Gdańska tematu by nie było). Powtarzam wolę być świadkiem zawodów na wysokim poziomie Łatwo z tego wywnioskować że zyczyłem i nadal życzę wam jazdy w exstra lidze, ale chcę aby odbyło się to uczciwie (wymogi to wymogi). Tak, Tak pamiętam że Jazon odnosił śię krytycznie do dziwnych zdarzeń na Toruńskim owalu. Jednak samo pisanie i krytykowanie nie daje żadnej Gwarancji że to się zmieni. P.S. Na Jasnej Górze mieszkają zakonnicy O.Paulini.A co do wysokosci korony stadionu, to powinieneś kiedys zobaczyc mecz z takiej własnie perspektywy kapitalna widoczność np.przeciwległej prostej. TAKIEJ widocznosci nie ma na waszym stadionie wiem bo byłem. "SAMOTNY WIECZÓR...PLASTIKOWA BUTELKA CIEPŁEJ WÓDKI,KOMPUTER I UŁAŃSKA > FANTAZJA..." to twoja fantazja czy moze prktyka? POZDEAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Obserwuj sobie dalej IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 30.03.06, 13:05 Heh- "samo pisanie i krytykowanie nie daje żadnej gwarancji że coś się zmieni". Wytłumacz mi zatem po kiego wała cały czas drążysz ten temat? Czyżbys był nie tylko obserwatorem, ale równiez recenzentem i zwierzchnikiem wszystkich którzy mieszają w żuzlu? Jeżeli tak to niepotrzebnie sie tu rozdrabniasz zamiast wziąć sie do rzeczy. Zgodziłem się z Toba że nie wszystko wokół Apatora było w zeszłym sezonie uczciwe- tak rzeczywiście uważam. Jednak nie licz tu na żadne samobiczowanie, bo nikt swojemu klubowi, nawet w imie zasad nie bedzie zyczył degradacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator milczenie - To jest zasada !! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:17 Jazon, Chris macie racje nie ma co o tym wszystkim pisać lepiej milczeć. Wcale mnie nie dziwi nawet to że słupy postawiono w pasie bezpieczeństwa. Może się uda przetwać nadchodzący sezon bez wypadku w którym jakiś zawodnik wypadnie z toru a jesli się to zadrzy to bezwładnie lecący zawodnik jakoś taki maszt ominie.Nawet nie chcę mysleć co mobłoby się stać gdyby Szczepaniak wypadając z toru (Tarnów sezon 2005) trfił na taki właśnie słup. Więc milcze żeby nie "wykrakać" cytat z Jazona: >> bo nikt swojemu klubowi, nawet w imie zasad nie bedzie zyczył degradacji.<< NAWET W IMIE ZASAD a komu potrzebne jakieś zasady Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Więc milcz i nie zawracaj głowy IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 31.03.06, 15:14 Wiesz w pierwszej chwili zdecydowanie się co do ciebie pomyliłem- sądziłem że chciałes po prostu sprawdzić jakie jest podejście kibiców toruńskich do oskarżeń o stronniczość. W sumie dlatego podjąłem w ogóle z tobą dyskusję. Ale przeginasz- najpierw płakałes że cały swiat sprzyja Toruniowi bo nie będą mieli oświetlenia. Oświetlenie jest, a ty nie zdobyłes sie nawet na odszczekanie swoich bezpodstawnych, aczkolwiek rzuconych z całym przekonaniem oskarżeń. Jak się okazało że oświetlenie jest, to oczywiście za malo luksów NA PEWNO jest, albo KACZMAREK PRZYJEDZIE i bedzie wszystko ok. Przez myśl, albo przez gadło nie chcialo Ci przejśc że się myliłeś, a Toruń nie musiał tu liczyć na żadne koneksje. Teraz bedziesz jeszcze smęcił na temat słupów w pasie bezpieczeństwa i zapewne bedziesz bardzo rozczarowany jeżeli nikt sie o nie nie zabije. Taki malkontentom jak ty najwyraźniej nie da się dogodzić, zatem nie mam zamiaru dalej wdawać sie z toba w jałowe gadki. Kończe bo nie chce za chwile sam siebie cenzurowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: Do Obserwatora zuzlowego speca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:01 Ja natomiast jestem ciekaw kto pozwolil zeby maszty na torunskim obiekcie pojawily sie w... pasie bezpieczenstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Światło IP: *.petrus.com.pl 30.03.06, 20:38 Właśnie przejeżdżałam koło stadionu, światło świeciło pełnym blaskiem :) Wszyscy czepialscy - pora sobie znaleźć inny temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Zobacz medalik link nasyć swoje czepialskie ego:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 02.04.06, 18:54 www.speedway.torun.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Re: Zobacz medalik link nasyć swoje czepialskie e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:08 Czy te patyki z halogenikami to jest to oświetlenie stadionu?, czy mnie wzrok myli? Każdy realizator TV przeklnie takie rozwiązanie. W trakcie realizacji TV co chwile przed kamerą w trakcie śledzenia zawodników będą migały maszty, będzie to bardzo wkurzające, również dla widza przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Zobacz medalik link nasyć swoje czepialskie e 03.04.06, 21:21 "patyki z halogenikami" :)) fakt faktem, kwestia rozwiązania sprawy oświetlenia jest delikatnie mówiąc: nietrafiona :) bo i z samych trybun będzie teraz trochę gorzej widać, to co się dzieje na torze. Jednak wcale relacji tv wcale te maszty nie muszą przeszkadzać. Polsat zawsze rozbija swoje "rusztowania" i tak w pasie bezpieczeństwa, więc wcisną się między maszty, co w sumie jeszcze bardziej ograniczy widoczność (że o dmuchanych bandach nie wspomnę :( ). Jednak wystarczy, że pokażą najlepsze ujęcie, moim zdaniem, dostępne na żużlu, czyli z trybuny głownej i nie będzie kłopotów, bo tutaj światła są przymocowane do dachu, z tego co widziałem. Ja bardziej się martwię, żeby ktoś nie wypadł z toru prosto na te maszty, no ale na prostych to ciężko o taki manewr, a na łukach te bandy powinny swoje robić. Btw. to, mimo że oświetlenie nie jest jakieś super extra, wcale się nie martwię, bo to może tylko oznaczać, że zrobili takie coś tylko pod licencję, a tam już nowy stadionik w planach radnych się krystalizuje :) i działa :) Odpowiedz Link Zgłoś