maniek696 01.04.06, 21:24 Kto wystawił a kto nie. Ja wystawiłem, za PS liczyłem ze chociaż wejdzie z ławy bo janczyk i gotvald maja kontuzję. No i taki suprise, pyknął brameczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juzio-2005 Re: Pitry - przyznawać sie:) 01.04.06, 21:38 A ja go sprzedałem przed ta kolejka i kupiłem Zachorskiego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rio89 Re: Pitry - przyznawać sie:) 01.04.06, 21:59 A ja go właśnie przed tą kolejką kupiłem opłacało sie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepangd Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 00:07 Ufff to nie jestem sam tez wymieniłem go na Zahorskiego ale oczywiście pod wodzą super trenera Liczki nawet najlepszy zespół mozna zpuścić z ligi ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
juzio-2005 Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 13:06 Nom ciekawe kiedy Groclin zmieni trenera. Chyba znów kupie Pitrego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mar_markiewicz Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 13:19 Ja tez postawilem na Pitrego :) a Janczyka posadzilem na lawie. W dodatku Gajtkowski tez mi strzelil. Szkoda tylko ze nie postawilem na ktoregos z nich jako kapitana... Ale i tak jestem po tej kolejce zadowolony! :) Odpowiedz Link Zgłoś
serwer2 Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 17:31 a ja dlugo sie wahalem, ale mimo wszystko wystawilem pitrego no i sie oplacilo :) w ogóle mój atak nieźle zagral bo mimo że janczyka na lawie musialem posadzic to chalbina zaliczył asyste a brożek (kapitan) bramke... najlepsza moja kolejka w tej edycji, chyba 63 pkt :D Odpowiedz Link Zgłoś
mcmilan Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 18:08 Ja go wystawilem praktycznie z koniecznosci, no i sie nie zawiodlem:) Oprocz niego mialem szczescie miec w skladzie jeszcze m.in. Gajtkowskiego, Pawla Brozka, Wachowicza, Blaszczykowskiego i Edsona, takze ze wstepnych wyliczen wyszlo mi jakies 73pkt w tej kolejce:D Mam nadzieje, ze na pierwsza 50-ke rankingu kolejki sie zalapie:) Teraz tylko moge zalowac, ze nie zdecydowalem sie dac na kapitana Edsona zamiast Brozka - zawsze 5pkt wiecej by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
fredi01 Re: Pitry - przyznawać sie:) 02.04.06, 18:48 Witam!no ja tez postawilem na Pitrego :) a mialem w składzie także Edsona, Gajtkowskiego oraz Cierzniaka :):) Odpowiedz Link Zgłoś
marianos2 Re: Pitry - przyznawać sie:) 03.04.06, 05:03 Cholera a ja go nie wystawiłem (pewnie dlatego, że go nie miałem wogóle w składzie) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś