Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marek Karwan prezesem GKSŻ

IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.04.06, 17:14
    Brawo Prezesie tak trzymaj tylko tacy rzetelni ludzie mogą rzadzić sportem
    żużlowym:)Bez korupcji na czystych zasadach:)
    Obserwuj wątek
      • cancro Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 08.04.06, 19:22
        Matka, chwalą nas - wy mnie, a ja Was!
        Czyli w żuzelku wszystkoe po staremu. A miało być wreszcie normalnie - bez
        ustawianych meczy, bez cudów na torze... Ech...
        • Gość: Toma Toruń Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.torun.mm.pl 08.04.06, 21:03
          Jeżeli miały być zmiany w polskim żużlu to dlaczego do fotelu prezesa nie
          kandydował wielki orędownik zmian, znakomity menadżer Leszek Tyllinger?? Czyżby
          chciał jak Piłsudski działać z ukrycia?? Nie jestem zwolennikime Marka Karwana,
          ale ludzie jak ktoś chce zmian to niech robi to otwarcie. Pozdrowienia dla
          wszystkich kibiców żużla od mojej Moniki:-), która od czasu do czasu jest na
          meczu-)
          • exces Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 09.04.06, 14:04
            Tilinger nie kandydował do fotel"U" ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę, że
            dokąd w PZM-ot rządzi i piluje "koryta" stara gwardia-nikt i nic przynajmniej
            narazie, w żużlowym bagienku nie zmieni. GKSŻ pod wodzą pana Karwana dokonywała
            choćby w ubiegłym roku cudów regulaminowych,osiągnęła szczyty niekompetencji i
            wykazała się totalnym brakiem profesjonalizmu- za co kibice nagrodzili ten
            "TWóR" tytułem dętki roku. Tymczasem pan Karwan wystartował do fotel"U" i o
            dziwo ponownie wybrali go szefem!!! Widocznie komuś taka "kulawa" GKSŻ jest do
            czegoś (czego?) potrzebna...
            • Gość: Jazon Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 14:57
              Faktycznie wygląda na to że zła atmosfera wokół GKSŻ większości nie przeszkadza.
              Mimo to usprawiedliwienia jakiego szukasz dla Tyllingera nie kupuje- uważam że
              jeżeli ktoś ma płakac że mu sie krzywda dzieje to powinien przynajmniej próbowac
              coś z tym zrobic. Stanowisko dyżurnego krytykanta jest bardzo wygodne, bo nigdy
              za nic sie nie odpowiada.
        • Gość: Chris Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 10:44
          No tak Cancro co jak co ale Ty masz najwiecej do przekazania akurat w tym
          wątku...hehe:)
          • Gość: byzydura Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvgawex.pl 09.04.06, 16:30
            Tyllinger mowil, ze prezes powinien byc bezklubowy, a on jest aktywnym
            dzialaczem BTŻ-u, wiec jakby kandydował to zaraz by sie zaczely mnozyc glosy,
            ze mowi co innego niz robi. To kupujesz Jazonie? bo ja tak.
            pzdr
            • Gość: Jazon Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 18:42
              Pozostaje jeszcze kwestia realności takiego wyboru. A na pewno łatwiej byłoby
              doprowadzic do zmian na stanowisku ktore daje jakąs władzę.
              • Gość: Szrek Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:54
                Ktoś tu powiedział, że w żużlu rządzi "stara gwardia" i dlatego jeden z panów
                nie pchał się do władz. Co zatem powiedzieć o tym samym jegomościu, który
                szczyci się ponad 20letnim stażem w polskim żużlu?
                • exces Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 09.04.06, 21:26
                  W PZM-ocie SZREK, w PZM-ocie.Ryba psuje się od głowy, nie mam zamiaru analizować
                  decyzji Tylingera, mam tylko wrażenie, że niektórzy piewcy osiągnięć Pana
                  Przewodniczącego zapomnieli co mówiłó sie i na tym forum o GKSŻ jako takiej i
                  jej biczu na nieposłusznych - niejakim Kramczmarku.No ale może w nowym składzie
                  przyjdzie nowe...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka