Gość: Chris IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.04.06, 17:14 Brawo Prezesie tak trzymaj tylko tacy rzetelni ludzie mogą rzadzić sportem żużlowym:)Bez korupcji na czystych zasadach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 08.04.06, 19:22 Matka, chwalą nas - wy mnie, a ja Was! Czyli w żuzelku wszystkoe po staremu. A miało być wreszcie normalnie - bez ustawianych meczy, bez cudów na torze... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.torun.mm.pl 08.04.06, 21:03 Jeżeli miały być zmiany w polskim żużlu to dlaczego do fotelu prezesa nie kandydował wielki orędownik zmian, znakomity menadżer Leszek Tyllinger?? Czyżby chciał jak Piłsudski działać z ukrycia?? Nie jestem zwolennikime Marka Karwana, ale ludzie jak ktoś chce zmian to niech robi to otwarcie. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców żużla od mojej Moniki:-), która od czasu do czasu jest na meczu-) Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 09.04.06, 14:04 Tilinger nie kandydował do fotel"U" ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę, że dokąd w PZM-ot rządzi i piluje "koryta" stara gwardia-nikt i nic przynajmniej narazie, w żużlowym bagienku nie zmieni. GKSŻ pod wodzą pana Karwana dokonywała choćby w ubiegłym roku cudów regulaminowych,osiągnęła szczyty niekompetencji i wykazała się totalnym brakiem profesjonalizmu- za co kibice nagrodzili ten "TWóR" tytułem dętki roku. Tymczasem pan Karwan wystartował do fotel"U" i o dziwo ponownie wybrali go szefem!!! Widocznie komuś taka "kulawa" GKSŻ jest do czegoś (czego?) potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 14:57 Faktycznie wygląda na to że zła atmosfera wokół GKSŻ większości nie przeszkadza. Mimo to usprawiedliwienia jakiego szukasz dla Tyllingera nie kupuje- uważam że jeżeli ktoś ma płakac że mu sie krzywda dzieje to powinien przynajmniej próbowac coś z tym zrobic. Stanowisko dyżurnego krytykanta jest bardzo wygodne, bo nigdy za nic sie nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 10:44 No tak Cancro co jak co ale Ty masz najwiecej do przekazania akurat w tym wątku...hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvgawex.pl 09.04.06, 16:30 Tyllinger mowil, ze prezes powinien byc bezklubowy, a on jest aktywnym dzialaczem BTŻ-u, wiec jakby kandydował to zaraz by sie zaczely mnozyc glosy, ze mowi co innego niz robi. To kupujesz Jazonie? bo ja tak. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 18:42 Pozostaje jeszcze kwestia realności takiego wyboru. A na pewno łatwiej byłoby doprowadzic do zmian na stanowisku ktore daje jakąs władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:54 Ktoś tu powiedział, że w żużlu rządzi "stara gwardia" i dlatego jeden z panów nie pchał się do władz. Co zatem powiedzieć o tym samym jegomościu, który szczyci się ponad 20letnim stażem w polskim żużlu? Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Marek Karwan prezesem GKSŻ 09.04.06, 21:26 W PZM-ocie SZREK, w PZM-ocie.Ryba psuje się od głowy, nie mam zamiaru analizować decyzji Tylingera, mam tylko wrażenie, że niektórzy piewcy osiągnięć Pana Przewodniczącego zapomnieli co mówiłó sie i na tym forum o GKSŻ jako takiej i jej biczu na nieposłusznych - niejakim Kramczmarku.No ale może w nowym składzie przyjdzie nowe...? Odpowiedz Link Zgłoś