Gość: duch olabogi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 15:53 Kibicom Wisly, Legii, innych druzyn, a nawet kibicom innych dyscyplin sportowych - zyczenia Wesolych, Zdrowych, Spokojnych Swiat Sklada Duch Olabogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gela Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 18:47 Również pozdrawiam wszystkich z okazji Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.12.02, 18:56 Ja z okazji świąt życzę kibicom Wisły żeby wyeliminowała Lazio, kibicom Legii utrzymania Mistrzostwa, a kibicom innych drużyn wywalczenia miejsca w pucharach lub utrzymania. No a wszystkim życzę wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 19:08 Nic dodać nic ująć. Wesołych Świat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.12.02, 20:45 Wesolych, wesolych! Tylko nie przezerajcie sie na swieta. Trzeba dbac o linie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 20:50 życze wszystkim forumowiczom aby w nowym roku nie straszył ich duch olabogi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.02, 21:25 Zycze wszystkim zdrowych spokojnych Swiat Bozego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 21.12.02, 23:41 Wszystkiego Najlepszego !!! Wesolych Swiat, udanego sylwestra i samych sukcesow w Nowym Roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:42 Blyskotliwych postow... Zeby forum tetnilo zyciem... Zeby watek "Wisla eliminuje Lazio" przeskoczyl Edytke Zebyscie byli dumni ze swoich sportowcow! ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.125.* 23.12.02, 12:11 Dla wszystkich forumowiczów duzo radości i pogodnych dni, ciepła świątecznego oraz sukcesów w Nowym Roku a sobie i najbardziej zagorzałym dyskutantom - więcej tolerancji. P.S. Oby Wam się nigdy nie przydarzyło otrzymać list takiej oto treści, ktory dzisiaj dostałem: Moj Drogi Mężulku, Wysylam ten list emailem bo chce miec pewnosc, ze go przeczytasz. Prosze, wybacz ze przeszkadzam, jednak pomyslalam, ze powinienes wiedziec co sie wydarzylo w naszym domu odkad pojawil sie w nim komputer - trzy lata temu. Dzieci maja sie niezle. Tomek ma juz siedem lat i jest madrym i ladnym chlopcem. Wykazuje spore zainteresowanie sztuka. W ramach zajec szkolnych narysowal portret calej naszej rodziny, na ktorym wszystkich przedstawil wyraznie, szczegolnie realistycznie wyszedl tyl twojej glowy. Powinienes byc z niego dumny. Mala Gosia we wrzesniu skonczyla trzy latka. Wyglada bardzo podobnie jak ty w tym wieku. Jest przeslicznym sprytnym dzieckiem. Ciagle pamieta jak spedziles z nami cale popoludnie podczas jej urodzin. To byl naprawde wspanialy dzien, pomimo, ze byla straszna burza i wysiadla elektrycznosc. Ja daje sobie rade coraz lepiej. Przefarbowalam wlosy na blond iodkrylam, ze z takimi lepiej sie czuje. Jerzy, to jest pan Kowalski, zajal sie dokladniej moja kariera i bardzo sie z nim wszyscy zaprzyjaznilismy. Odkrylam, ze sprzatanie domu jest o wiele latwiejsze, gdy zdalam sobie sprawe, ze nie przeszkadza ci odkurzanie w przeciwienstwie do piorek, ktore powodowaly kichanie. Dom jest w niezlym stanie. Latem pomalowalam salon, jestem pewna, ze to zauwazyles. Upewnilam sie przy tym, ze malarze wytna otwory w narzucanych na ciebie foliach dzieki czemu bedziesz mogl oddychac. No coz, kochanie, musze juz konczyc. Wujek Jerzy, to jest, chcialam powiedziec pan Kowalski zabiera nas wszystkich na Świeta w góry i musze sie spakowac. Wynajelam gosposie ktora zajmie sie domem podczas naszej nieobecnosci, bedzie ci nalewac kawe i przynosic posilki na biurko, dokladnie tak jak lubisz. Mam nadzieje, ze ty i komputer bedziecie sie dobrze bawic w czasie gdy nas nie bedzie. Tomek, Malgosia i ja bedziemy czesto o tobie myslec. Wspomnij nas czasem pomiedzy restartami systemu. Twoja Zona. Odpowiedz Link Zgłoś