Gość: Byczko IP: *.ght.iadfw.net 21.12.02, 18:58 brawo ! Chelsea naprawde mnie w tym roku mile zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ace Re: Arsenal i Chelsea march on !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 22.12.02, 13:41 Chelsea ma spore szanse na Mistrza jak nie bedzie przegrywac z najlepsymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Arsenal i Chelsea march on !!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.12.02, 12:31 Tak, Chelsea rzecziwiscie gra swietnie (lub nie tak swietnie ale osaga dobre wyniki) i jest na drugim miejscu. Lecz nie sprawia mi to radosci nie lubie Chelsea (pomimo ze szkola moja byla obok Stamford Bridge) ani Arsenalu, ani Millwall, ani QPR, ani Crystal Palace. Jak widzicie jest wiele klubow w Londynie ktorych nie lubie. Najlepszy klub Londynski (WHU) niestety spadnie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Arsenal i Chelsea march on !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 23.12.02, 16:49 Zajebiscie gra Zola - druga mlodosc !!! swietna obrona Desailly - klasa, super bramkarz - Cudicini, bardzo dobrze - Mario Stanic, Dunczyk Jasper Gronkjaer i Gudjohnsen nie mowie juz o Hasselbainku - gdyby jeszcze zaczal strzelac wiecej bramek ! Chelsea gra troche podobnie do Evertonu. Idzie im bardzo dobrze, maja najmniej straconych bramek w lidze i swietna forme. Podtrzymuje moja teze - mysle ze beda sie liczyc w walce o mistrza i szczerze im tego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś