Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto gra w Championship Managera???

IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 14:31
    Kto jest kibicem piłkarskim i zetknął się z serią CM na pewno się w tej grze
    zakochał. Ja osobiście od 3 lat grywam w tę gierkę regularnie. Znam mnóstwo
    ludzi cm-maniaków, którzy potrafią w nią grać całe dnie (ja od kiedy zacząłem
    pracować grywam tylko wieczorami - oprócz weekendów). wtedy wszystko inne
    przestaje się liczyć, oprócz twojej drużyny, jej gwiazd itp. Na nowej wersji CM
    01/02 jest uwaga: "przed instalacją pożegnaj się z rodziną..." to chyba mówi
    wszystko

pozdr dla wszystkich maniaków CM
    Obserwuj wątek
      • Gość: LOLEK Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 18.10.01, 14:37
        CO TO ZA GIERKA OPOWIEDZ TROCHE
        POTRZEBNE SA JAKIES WYMAGANIA SPRZETOWE
        • Gość: lyk Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 18:15
          menadżer piłkarski; graficznych wymagań nie ma dużych, instalacja ok. 1 GB.
          Serdecznie polecam, bo o tej gierce nie da się opowiadać, w to po prostu trzeba
          pograć.

pozdr

ps. warto sprawdzić
          arena-cm.prv.pl
          www.champmanager.prv.pl
      • Gość: Wookie Swietna gierka IP: *.czestochowa.top.pl 18.10.01, 20:23
        Od kiedy zaczalem w nia grac (sezon 97/98) jakies 2lata temu to do tej pory nie
        znudzila mi sie. Uwazam ze jest to jedna z najlepszych gier jakie kiedykolwiek
        sie ukazaly. Sam moge sie pochwalic m.in wygraniem Ligi Mistrzow WISŁĄ (jak
        ktos nie wierzy moge pokazac screeny) lub mistrzostwem z Energie Cottbus. A wie
        ktos moze kiedy wyjdzie nowy CM?
        • Gość: lhp Nowy Ceem nadciaga IP: 213.25.71.* 19.10.01, 10:17
          IM group mialo obsuwe, dlatego tez nowy Ceem 01/02 bedzie dostepny dopiero w
          sobote w sklepach.

Pzdr
          • Gość: collinus Re: Nowy Ceem nadciaga IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.01, 18:45
            z sieci mozna juz sciagnac 01/02 :)
      • Gość: Marcinek Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 10:41
        Ja też gram cm-a od kilku lat (pierwszy jaki ukazał się na PC-ta). Jest ekstra
        grą i mam nadzieję że zostanie taką na wieki. Jest wiele rzeczy które podobają
        mi się w tej grze, przedewszystkim brak rozbudowy stadionów, stawiania kibli i
        ustalania cen za hot-dogi przez menadżerów, czyli przez nas. Kolejny plus to
        przedstawienie meczu które uruchamia wyobraźnię i nie patrzymy na oklepane
        animacje po których wiadomo że padnie gol lub nie. No a największy plus to
        statystyki i baza danych o piłkarzach. Mam ndzieję że nowego cm-a dostanę w
        przyszłym tygodniu bo już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam i niech nasze grono
        maniaków rośnie w siłę.
        • Gość: lyk Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.unregistered.formus.pl 19.10.01, 13:41
          to juz w przyszlym tygodniu premiera "nowego" CM... baardzo dobrze. a swoja
          droga, ciekawe czy ktos wie ,kiedy wyjdzie CM 4 (to bedzie kompletny odlot). ja
          slyszalem, ze cos kolo gwiazdki w tym roku. czy ktos cos wie???
          • Gość: Goldi Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 19:43
            CM 4 nie ukaze się wcześniej niz za rok.
      • pc Re: Kto gra w Championship Managera??? 19.10.01, 13:45
        ja dość długo nie grałem;
        zacząłem ponownie od niedawna.
        Mam już od groma save'ów (chyba z każdej ligi, nawet greckiej - PAO :-), szkoda
        tylko że nie nagrałem pamiętnego (dla mnie) pierwszego sezonu MU. Ale w sumie
        też czekam na tą gierkę z niecierpliwością.
      • Gość: cm CM 0102!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.10.01, 17:22
        Scianijcie gierke z:
        www.isomachine.com/

• Gość: Goldi Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 19:41
        W CMa gram od 8 lat. Mimo wszystko skończyłem bez problemów V LO i jestem na V
        roku studiów w terminie...
      • Gość: lyk Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: *.unregistered.formus.pl 22.10.01, 08:06
        dziś idę kupić nowego CM 01/02... muszę się jeszcze tylko pożegnać z rodziną,
        zainstalować i ...............

pozdr
      • batavia Re: Kto gra w Championship Managera??? 22.10.01, 09:35
        Najlepsa gra na świecie to Settlers 3i4 CM jest dopiero na drugim miejscu :)
        Pozdro dle CM maniaków i współczucia dla ich rodzin...
        • Gość: Luxc Re: Kto gra w Championship Managera??? IP: 213.17.164.* 22.10.01, 14:04
          Gram od czterech lub pięciu lat - dzisiaj listonosz ma przynieść nową wersję
          prosto do domu. Z rodziną pożegnałem się już przy wcześniejszych :)))
          Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka