Gość: pele IP: 217.97.208.* 05.01.03, 12:59 hmm no cóż naszczęscie to tylko terning!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafal Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.chello.pl 05.01.03, 13:05 ciekawe zdania: >"Dobry skok odda również Jane Ahonen, który wylądował na 128 m. >(...) Świetnie skoczył natomiast Janne Ahonen - 128,5 metra." oj panowie, wiem ze zimno ale grzac to sie mozna nie koniecznie tylko od wewnatrz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzub Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 13:08 Dobrze, że to tylko trening ciekawe jak w kwalifikacjach. Już za chwilę.Może Małysz nie startuje w nih. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: proxy / 10.40.1.* 06.01.03, 07:23 Gość portalu: dzub napisał(a): >nih. co to za wyraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: 213.149.2.* 05.01.03, 13:12 Sie zdarza Teraz moze byc juz tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Malysz Ludzie odwalcie sie odemnie, IP: *.bredband.skanova.com 05.01.03, 13:17 bede skakal teraz maks 100 metrow, bo takie mam widzimisie,lubie misie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crka Adama Małysz Re: Ludzie odwalcie sie odemnie, IP: 217.98.124.* 05.01.03, 13:46 Tata olej to skakanie wrcaj do domu, i tak jestes najlepszy nie udowadniaj tego na siłe , P.S. Mama teskni, sąsiad cały czas naprawia to nowe łóżko w Waszej sypialni - nie daje rady co wieczór przychodzi i znów próbuje , tata Wróć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malysz Re: Ludzie odwalcie sie odemnie, IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 05.01.03, 17:09 Gość portalu: Adam Malysz napisał(a): > bede skakal teraz maks 100 metrow, bo takie mam > widzimisie,lubie misie. jak smiesz baranie podszywac sie pod moje nazwisko. To ja jestem Adam Malysz i bede od dzisiaj skakac tylko 20 m. Buhaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert janne ahonnen IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 13:45 ile razy skakal ahonnen? i kto placi tym pismakom, ktorzy maja problemy ze sformulowaniem krotkiej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Małysz Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.chello.pl 05.01.03, 13:46 Nieprawda że jestem 60. Już awansowałem na 58. Poczekajcie jeszcze chwilę, może jeszcze awansuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia A podczas kwalifikacjach ktory? IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.03, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 05.01.03, 13:58 pewnie mu zle zawialo... hehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Mateja w kwalifikacjach 77 m. 23 pkt. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 14:15 Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Mateja Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 15:38 A co tam robi Mateja!!! Lepiej niech siedzi w domu i nie robi sobie i NAM obciachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olisababa bez 40 rozbójników gratulacje IP: proxy / *.chello.pl 05.01.03, 15:40 cześć pele! nie miałem dotąd okazji pogratulować ci tych 3 pucharów świata w piłkie kopane, więc niniejszem to uskuteczniam. nie wiedziałem, że tak świetnie władasz polską mową. ja ciągle nie umiem i ten pościk to moja ślubna musi mi pisać. masz ze 50 baksów pożyczyć? oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vigor Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: 80.51.255.* 05.01.03, 15:40 co chcecie, skakał z niskiej belki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan ADAŚ jest OK!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 15:43 Chciałbym, żeby Małysz przeskakiwał rywali jak dawniej, ale jeśli będzie skakał bliżej od nich, to nie powód, aby się nad nim pastwić. Chylę czoła - po tym co zrobił w poprzednich sezonach, może skakać i 50 metrów bliżej od Svenów czy Martinów. I tak jest wielkim sportowcem i skromnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus FLASCHE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 05.01.03, 17:07 Malysz ist eine Flasche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malamysz Cienizna Re: Adam Małysz 160. na treningu IP: *.client.attbi.com 05.01.03, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
kubalus87 odczepta się 05.01.03, 18:20 odwalcie się od naszego naszego skoczka eksportowego. może mistrzu ma chandrę??? wy nie macie gorszych dni??? jak możecie mówić o nim takie rzeczy??? gdyby jego ostatnia 3- letnia kariera potoczyła sie w odwrotnym kierunku (tzn. 2 lata temu skakał by tak jak teraz, a teraz jak 2 lata temu) to wszyscy by mu czubki nart całowali. a ty porypańcu nie nabijaj się z rodziny adama!!!!! nie podawaj się za jego córkę!!!!! ty myślisz że to łatwo żyć z takim słynnym nazwiskiem? jak się wszyscy z twego ojca nabijają??? miło ci tak? czy ty wiesz co ona musi przeżywać? adam nie słuchaj się tych krwiopijców i bimberpijców. po prostu nie spełnili się ludzie zawodowo oraz w życiu i wyżywają się na innych. poza ty jeśli będziesz to czytał to ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I POŁAMANIA NART W NOWYM 2003 ROKU. twój fan kuba k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tataMalysza synku zgol te debilne wasiska, bedziesz dalej lecial!! IP: *.proxy.aol.com 05.01.03, 18:35 adasiu kochany zgol tego wasa, to on powoduje ze teracisz szybkosc i uzyskujesz odleglosci jak tomcio, przesylamy ci sierp od burmistrza wisly abys to uczynil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Re: W Bischofshofen bez systemu K.O. !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 18:42 no to chyba w jutrzejszym konkursie nie bedzie obowiazywal system K.O. poniewaz w regulaminie jest napisane ze jezeli tego samego dnia mialyby zostac rozegrane kwalifikacje co konkurs to oboiazywac musi wtedy system z PŚ-czyli najlepsza 30 skacze w 2 serii. taki przypadek byl raz w 45 TCZS w pierwszym konkursie w Oberstdorfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.sympatico.ca 05.01.03, 20:42 Pamietam jak w przeszlosci na turnieje jezdzil praktycznie tylko Pan Piotr Fijas i czasami zdazylo sie ze zajal leprze miejsce, ile to bylo autentycznej radosci. O walce w czolowce Pucharu Swiata nikt nie marzyl. Dzis mamy zawodnika ktory caly czas od trzech sezonow jest w czolowce Pucharu Swiata i praktycznie zeby nie wiem jak mu zle poszlo to srednio nie byl w tym sezonie nizej niz 10-ty /z duzym marginesem /. Nie wiem co niektorzy chca od niego. Wiekszosc z zawodnikow marzy o tym by raz udalo sie wejsc na "pudlo" w Pucharze Swiata, snia oczywiscie o zwyciestwach. Pan Adam dokonal tak duzo w tym sporcie i pewnie jeszcze nie raz jeszcze pokaze klase ale nie liczcie ze bedzie kosil wszystkich i zawsze. Ci co sa niezadowoleni z wynikow naszego "Orla" / nie wylaczajac dziennikarzy / pewnie nie wiedza jak trudno jest dzis o wyczyn. A moze uda wam sie dziennikarze namowic ktoregos z naszych reprezentantow / z wyjatkiem A. Malysza / zeby opowiedzial ile go to kosztuje wysilku i pracy zeby byc reprezentantem i po jedenastu konkursach zajmowac powiedzmy 34 miejsce. Przypominam - Sven Hannawald 8 miejsce Martin Schmitt 23 miejsce Simon Ammann 31 miejsce ja przepraszam ze nie wymieniam tych wszystkich wspanialych zawodnikow pomiedzy Nimi. Adam Malysz 3 miejsce Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Antek Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.ipt.aol.com 05.01.03, 21:28 strzel sie Antek w glowe i rozwal na polowe Odpowiedz Link Zgłoś
zeenek Re: Adam Małysz 60. na treningu 05.01.03, 22:33 No i co panowie dziennikarze. Tak jak pisałem wcześniej odnosząc się do Waszego artykułu 'poczuli respekt', mówiłem, że Adam nie jest przewidywalny w tej edycji pucharu i że są od niego lepsi. Zresztą ciężko, żeby sportowiec trzymał taką formę aż przez trzy sezony, ale nie przesądzajmy jeszcze wyniku ostatniego konkursu TCS, ja osobiście życzę mu jak najlepiej,trzymam kciuki i wcale nie jestem rozczarowany gorszą postawą Adama, wręcz przeciwnie, podziwiam go za taką formę - w miarę wyrównaną. Także ugryźcie się kilka razy w język zanim spłodzicie kolejną dziennikarską kaczkę i piszcie bardziej powściągliwie bo jak sami widzicie po opiniaj części baranów, za podsycanie nieuzasadnionej nadzieii w artykułach, nietylko Waszych, to głupie i niedouczone społeczeństwo gotowe jest go skopać. Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: Adam Małysz 60. na treningu 06.01.03, 00:50 zeenek napisał: > No i co panowie dziennikarze. Tak jak pisałem wcześniej odnosząc > się do Waszego artykułu 'poczuli respekt', mówiłem, że Adam nie > jest przewidywalny w tej edycji pucharu i że są od niego lepsi. > Zresztą ciężko, żeby sportowiec trzymał taką formę aż przez trzy > sezony, ale nie przesądzajmy jeszcze wyniku ostatniego konkursu > TCS, ja osobiście życzę mu jak najlepiej,trzymam kciuki i wcale > nie jestem rozczarowany gorszą postawą Adama, wręcz przeciwnie, > podziwiam go za taką formę - w miarę wyrównaną. > Także ugryźcie się kilka razy w język zanim spłodzicie kolejną > dziennikarską kaczkę i piszcie bardziej powściągliwie bo jak > sami widzicie po opiniaj części baranów, za podsycanie > nieuzasadnionej nadzieii w artykułach, nietylko Waszych, to > głupie i niedouczone społeczeństwo gotowe jest go skopać. Zgadzam sie z Toba w 100% Dziennikarze w Polsce maja niebywala zdolnosc przejaskrawiania rzeczywistosci. W przypadku sukcesow - wynosza pod niebiosa, gdy przyjda porazki - depcza z blotem. A powinni byc ludzmi odpowiedzialnymi. Przecierz wyrabiaja opinie u mniej, nazwizjmy to, lotnej czesci spoleczenstwa. Rozbudzaja oczekiwania do absurdalnych rozmiarow i konczy sie to wszystko rownie absurdalnym rozczarowaniem. Troche wiecej rozsadku a mniej emocji rzycze redakcji sportowej GW w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajczu Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.p.lodz.pl 06.01.03, 03:46 Czytajac wczesniejsze opinie(nie wszystkie), stwierdzam ze my Polacy to chory naród!!! Ludzie czego wy chcecie od tego malysza, nie umywacie mu sie nawet do stop , a krytykujecie go za to..... , no wlasnie za co???? Za to ze osiagnal ogromny sukces i jest swietnym skoczkiem??? ze caly czas jest w swiatowej czolowce???? ze swietnie promuje i rozslawia nasz piekny kraj???? ze jest swietnym sportowcem , jakiego nie bedziemy mieli przez nastepne 10lat???? zastanowcie sie zasrani malkontenci!!!!! A zreszta was nigdy nic nie zadowoli!!! Macie tkie zasrane charaktery i tylko potraficie krytykowac i niszczyc!!! A po za tym to chyba nie warto nawet z wami dyskutowac!!! Osiagnijcie cos sami a potem kogos krytykujcie. Bo grzejac dupe w fotelu latwo to robic!!! Nie wiecie co to sport!!! A w ogole to sorki za nieladne slowka, ale nie mozna inaqczej rzemowic do tego stada narzekajacych baranow, ktorym nigdy sie nie dogodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty zeenek Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 07:18 strzel sie zeenek w glowe i rozwal na polowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.ita.pwr.wroc.pl 06.01.03, 07:57 Ciekawe jakimi sukcesami mogą pochwalić się osoby tak narzekające na wyniki Małysza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkisz Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.ericpol.pl 06.01.03, 12:06 Kiedy ludzie wrescie zrozumieja, ze od roku Malysz jest bez formy? Jest dobrym skoczkiem, wiec laduje w czolowce, ale na zwyciestwa go nie stac. Moze od czasu do czasu. Ale najprzykszejsze, ze do grona propagatorow sukcesu (TVP i Tajner) dolaczyl sam Malysz, ktory tez zaczyna juz winic warunki za swoje skoki. I tak juz na marginesie. Po tym "wspanialym" konkursie w Ga-Pa, gdzie Malysz "b. dobrymi" skokami zajal drugie miejsce wszyscy przegapili, ze takich rownie dobrych lub duzo lepszych skokow oddano 8-10. Tyle, ze sporo bylo wywrotek, co dalo Malyszowi 2 miejsce. Po prostu tym razem mial szczescie jak na olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Tajner Zgol te rude wasy, IP: *.bredband.skanova.com 06.01.03, 12:27 Ja juz mam tego wszyzdkiego dosc, Malysz dziala mi na nerwy, on juz nie wygra w tym roku, moze w zakopanym bedzie drugie miejsce jezeli kibice nie zawioda i obrzuce Ahonena i Hanawalda i Schmitta i Peterke i Hoelwarta i innych z pierwszej dziesiatki kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: *.kszalin.com.pl / *.klubwww.koszalin.com.pl 06.01.03, 12:42 Sądze że powinniśmy wziąść coś na wstrzymanie. Mamy fenomenalnego sportowca,który przez dwz lata błyszczał,teraz obniżył loty do ścisłej czołówki a my szukamy tylko mistrza przez cały okres,a może poszukajmy szansy pocieczenia naszej dumy u innych sportowców.Lecz niestety nie możemy,bo nikt nas nie raczy sukceami w dyscyplinie ,którą kochamy potraktujmy Małysza jak człowieka ,który dał nam wiele,a teraz cieszmy sie z jego nawet 20 miejsca,a szybko wskoczy tam gdzie powinien. kwon2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Adam Małysz 60. na treningu IP: proxy / 212.160.234.* 06.01.03, 13:14 Pozostawmy wyniki, osiągnięcia i zasługi Naszego skoczka.Zastanówmy się dlaczego w tym roku idzie tak ciężko. I co widzimy: menadżderem naszego skoczka jest austriak, i spójrzmy na wyniki ekipy austrickiej.Gratuluję polskim <baronom - kadrze specjalistów> podłożenia się austriakom. Za ile kasy to zrobiliście. Adam wyrzuć tego szpicla jak również kombinezon i te nowe narty. To jest puszka pandory spreparowana przez konkurencję.Gratuluję trenerowi wspólnych trenigów z Finami przed sezonem. Patrz na wyniki Ahonena.Trenerze tajnerze do którego kraju wyemigrujesz po dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanni Malysz na smietnik, te ludzkie odpady IP: *.bredband.skanova.com 06.01.03, 15:04 no i co ?, nie mowilem ze koniec , niech wraca do roboty, jako blacharz, ma troche kasy,kupi sobie nyske i bedzie kladl dachy, zatruni gorali ,moze byc najwiekszy w branzy budowlanej w poludniowej Polsce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Goplany on teraz bedzie robil w cukierkach i czekoladzie IP: *.bredband.skanova.com 06.01.03, 15:08 widzialem go w reklamie,zajada sie czekolada Goplany, niech kladzie dachy z piernika, ale sie ostatecznie przekonamy w Zakopanem, zajmie moze 6-8 lokate, wedlog mnie bedzie 12-15 w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś