Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prosiaczek na plastrony!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 12:27
    ...co wy nato drodzy kibice?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ted® Re: Prosiaczek na plastrony!!! IP: proxy / *.cytanet.com.cy 08.01.03, 13:12
        jesli pan sponsor zazyczy sobie logo na plastronie to
        bedzie o bydzi glosno :)
      • Gość: + Re: Prosiaczek na plastrony!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 12:45
        Gość portalu: opal napisał(a):

> ...co wy nato drodzy kibice?

ja na waszym miejscu tego pomysłu bym nie popierał.mając głowe prosiaka na
        plastronie, łatwo można sie domyślec jak bedą was nazywac kibice w całej polsce.
        Np. "Idziesz na zużel? A kto przyjechał? Świnie!"
        Zdecydowanie NIE!
        Gryf sie dużo lepiej prezentuje.
        Pozdr.
        • Gość: MONK Re: Prosiaczek na plastrony!!! IP: *.tvtorun.u.com.pl 12.01.03, 13:59
          Moze lepiej nie - gryf ma zostac - inaczej niedlugo zaczniemy sie zastanawiac
          jak nazywal sie nasz klub - vide Wroclaw
          • Gość: Kamil Re: Prosiaczek na plastrony!!! IP: 213.77.40.* 12.01.03, 16:20
            Leszno to "Byki" - całkiem przyjemnie.Tarnów - "Jaskółki" - może być. A my jak
            byśmy się mieli nazywać? "Świnie"?
            • Gość: MONK Re: Prosiaczek na plastrony!!! IP: *.tvtorun.u.com.pl 12.01.03, 17:10
              Ciekawe skad wogole ten pomysl??? To nawet nie jest glowny sponsor klubu. Co
              ma powiedziec Crulex, ktory daje 600 000 zl i nawet nie wymaga czlonu druzyny
              • Gość: michu a w toruniu ... IP: 158.75.5.* 13.01.03, 11:24
                anioły na kanapie z adrianny...:))
                • Gość: krzyzak Re: a w toruniu ... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:01
                  Gość portalu: michu napisał(a):

> anioły na kanapie z adrianny...:))
                  michu, no i co ja mam odpowiedziec....? wzeszłym jakże udanym sezonie mówiłem
                  na nich -anioły pierdoły! 8-)
                  • Gość: gulczas87 wiocha miała by ubaw IP: *.awacom.pl 14.01.03, 13:43
                    Wyobrażacie sobie miny torunian oni by z naszej nazwy padli....
                    chyba przestane oglądać żużel... bez protasa i z świnią na plastronie...
                    • Gość: + Re: wiocha miała by ubaw IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 17:26
                      Powiem tak.gdyby wasi wystapili w derbach z prosiaczkiem na plastronach byłby
                      niezły teatr.
                      • Gość: MONK Serio, niech juz sie zacznie ten sezon IP: *.tvtorun.u.com.pl 14.01.03, 20:38
                        Bo wyraznie nie mamy o czym gadac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka