Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga looserów

IP: 62.233.246.* 09.01.03, 20:41
    Ponieważ znam sie na piłce jak świnia na gwiazdach - vide moje wyniki w lidze typerów, to pomyślałem sobie że może warto stworzyć ligę looserów. Takich co niezbyt się znają, ale lubią spekulować (idealnie dla mnie!!!!!!!!!).
    Proponuję dziś kiedy jeszcze transfery są nie zamkniete obstawić 11 Lecha, która wybiegnie 8 marca w Ostrowcu. Może jakieś dodatkowe punkty w lidze typerów dla looserów...?

Piszemy w następującej kolejności: bramkarz, prawy obr. dwóch środkowych, lewy obr, prawy pomocnik, defensywny, środkowy, lewy, napastnicy:

oto moje typy: Tyrajski, Kryger, Bosacki, Kaliszan, Poledica, Madej, Cikas, Czereś, Golinski, Gajtkowski, Ślusarski.

MAM RACJĘ!
    Obserwuj wątek
      • misza01 Re: Liga looserów 10.01.03, 08:57
        W życiu nigdy:)

Tyrajski, Wójcik, Kaliszan, Bosacki, Poledica- Madej, Jacek, Piskuła, Cikas-
        Reiss, Gajtkowski

Nie ma takiej możliwości,żeby w Ostrowcu w "pierwszym" nie wyszedł Reiss z
        Piskułą,:)
        • Gość: guerra Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.01.03, 11:53
          salog jeśli Ty się tak znasz na piłce jak piszesz to ja nie wiem w ogóle co to
          futbol...:)
          pzdr
        • Gość: waldek Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.01.03, 12:14
          misza01 napisał:

> W życiu nigdy:)
          >
          > Tyrajski, Wójcik, Kaliszan, Bosacki, Poledica- Madej, Jacek, Piskuła, Cikas-
          > Reiss, Gajtkowski
          >
          > Nie ma takiej możliwości,żeby w Ostrowcu w "pierwszym" nie wyszedł Reiss z
          > Piskułą,:)
          I tu zgadzam się całkowicie z Miszą nie ma takiej możliwości żeby nasze dwa
          kozły ofiarne (przyczyna całego zła w Lechu- w oczach niektórych), nie wyszły
          w pierwszej jedenastce!!!
          Moje typy to: Tyrajski-Wójcik,Kali,Bosy,Krygier-Madej,Czereś,Piskuła,Polędwica-
          Reiss,Gajtkowski. (i trzy punkty w kieszeni)
          pozdr.
      • feelgood Re: Liga looserów 10.01.03, 12:22
        Gość portalu: salog napisał(a):

> Ponieważ znam sie na piłce jak świnia na gwiazdach - vide moje wyniki w lidze
        t
        > yperów, to pomyślałem sobie że może warto stworzyć ligę looserów. Takich co
        nie
        > zbyt się znają, ale lubią spekulować (idealnie dla mnie!!!!!!!!!).
        > Proponuję dziś kiedy jeszcze transfery są nie zamkniete obstawić 11 Lecha,
        któr
        > a wybiegnie 8 marca w Ostrowcu. Może jakieś dodatkowe punkty w lidze typerów
        dl
        > a looserów...?
        >
        > Piszemy w następującej kolejności: bramkarz, prawy obr. dwóch środkowych,
        lewy
        > obr, prawy pomocnik, defensywny, środkowy, lewy, napastnicy:
        >
        > oto moje typy: Tyrajski, Kryger, Bosacki, Kaliszan, Poledica, Madej, Cikas,
        Cze
        > reś, Golinski, Gajtkowski, Ślusarski.
        >
        > MAM RACJĘ!

Coś mi nie pasuje z tą ligą looserów :) Niby trzeba przegrać a typy dajecie
        prawdopodobne ;)

Szmatuła - Tyrajski, Plich, Luncik, Telichowski - Stachowiak, Klatt,
        Araszkiewicz, Nawrocik - Kaliszan, W. Kowalczyk :)

Wygrałem :)

Pzdr.
      • Gość: bocian Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl 10.01.03, 13:05
        Reiss - Czereszewski Goliński Szmatuła Chifon - Gajtkowski Rott Majchrzak
        Sołtys - Tyrajski Kaliszan :)
        WYGRAŁEM !! TRA LA LA
      • satyr22 Re: Liga looserów 10.01.03, 14:50
        Emil-Bocian-Sms z internetu-Maciej Roszak- Jakas postac spod marketu Kasia-
        DWujek-Cromm-Janusz Dzięcioł-Nomad - Cygan
        • Gość: misiek Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.01.03, 00:21
          hahhahaha
          co ty pierdolisz-dobry wujek zaliczyl wyrazny spadek normy, bocian zaczal
          dobrym wejsciem z zoladkoaw, ale potem rura mu zmiekla, moze wplyw na to miala
          obnizka formy u copoeira in the house, na bramce postawilbym ekipe spod kasi-
          hehehe maja doswiadczenie w zbieraniu kasy, reszta ekipa musi byc aktywna
          antynazi i proekologiczna, ale konkretne osoby nie przychodza mi do glowy
          • Gość: kumaty Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl 16.01.03, 00:26
            emil nie nadaje sie na bramke

moje typy sa takie:

mzm - ekipa spod kasi plus emil jako libero - bocian, kanik, danielo i pacynka
            mr garrissona - wlasciciel rozbratu z zona.
            • Gość: Piciu-Lech Re: Liga looserów IP: carramba:* / *.echostar.pl 16.01.03, 00:39
              bramka-bocian(forma rośnie-rozbrat,kasia,ANF,zieloni), obrona-rutinoscorbin,
              fajna żona, ubik, emil, pomoc-rzeźnik,młodzież alternatywna a do ataku Pyruś,
              cezary cezary i Richie z mody na sukces
              • Gość: Abisynia Re: Liga looserów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.01.03, 00:57
                Gość portalu: Piciu-Lech napisał(a):

> bramka-bocian(forma rośnie-rozbrat,kasia,ANF,zieloni), obrona-rutinoscorbin,
                > fajna żona, ubik, emil, pomoc-rzeźnik,młodzież alternatywna a do ataku
                Pyruś,
                > cezary cezary i Richie z mody na sukces

Superrezerwowy : Pawel Biedziak z KGP i Slawomir Jeneralski z TVP
                Trener : Janusz Zemke z SLD
                Prezes : Lew Rywin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka