Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    21.05.06, 12:18
    Chciałbym się dowiedzieć tak z ciekawości, czego to jest odznaka:

www.allegro.pl/item105278001_curling_sliczna_odznaka.html
    Obserwuj wątek
      • ccckb Re: Odznaka 21.05.06, 15:55
        ??? Ja też bym chciała to wiedzieć... :-)
      • niedoszly.islandczyk Re: Odznaka 22.05.06, 08:11
        Heh... A pan Burlewicz już ją tu kupuje. Trzeba się z rekompensować bo ktoś
        (ja) sprzątnął mu z przed nosa odznakę Duńskiej Federacji...
        • pntb1 Re: Odznaka 23.05.06, 22:38
          niedoszly.islandczyk napisał:

> Heh... A pan Burlewicz już ją tu kupuje. Trzeba się z rekompensować bo ktoś
          > (ja) sprzątnął mu z przed nosa odznakę Duńskiej Federacji...

Nie ma problema. Po pierwsze: Duńczyków już mam <szpan>bo dostałem od Joela
          Ostrowskiego, reprezentanta tego kraju z polskimi korzeniami</szpan>. Po drugie:
          mam tę przewagę, że wiem co to za odznaka (przynajmniej tak mi się wydaje). Ale
          powiem tylko jeśli uda mi się kupić! ;-)))
          Paweł
          • wisieneczka1 Re: Odznaka 24.05.06, 18:10
            Pan wyżej wymieniony dostał odznakę od Joela??? <skaczezzazdrości>
          • lpiworowicz Re: Odznaka 25.05.06, 10:47
            > niedoszly.islandczyk napisał:
            >
            > > Heh... A pan Burlewicz już ją tu kupuje. Trzeba się z rekompensować bo
            > > ktoś (ja) sprzątnął mu z przed nosa odznakę Duńskiej Federacji...
            >
            > Nie ma problema. Po pierwsze: Duńczyków już mam <szpan>bo dostałem od J
            > oela Ostrowskiego, reprezentanta tego kraju z polskimi korzeniami</szpan>.
            > Po drugie:
            > mam tę przewagę, że wiem co to za odznaka (przynajmniej tak mi się wydaje).
            > Ale powiem tylko jeśli uda mi się kupić! ;-)))
            > Paweł

A propos.
            Chyba Panu nie wybaczę, że podczas tylu transmisji Pan komentował tego Joela i
            NIGDY (nigdy nikt z moich znajomych ani ja o tym nie słyszał) nie wspomniał o
            tym, że mamy w Polsce też Ostrowskiego i też jest w reprezentacji kraju (wtedy
            był)!!! To jak my mamy promować ten polski curling skoro nie można przemycić
            nawet tak błahej informacji przez tak narzucającą się anegdotkę... :(

Oczywiście, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, Paweł robi świetną robotę i
            komentuje ten curling na poziomie (przyciąga do niego ludzi, nie ma nic
            najważniejszego), ale jest jednak ta łyżka dziegciu. Dość niewiele pada słów
            odnośnie spraw bieżących polskiego curlingu - wiem, że padają, ale dla mnie to
            jednak zdecydowanie za mało. Oczywiście to tylko moje zdanie :)

Pozdrawiam i życzę udanych łowów :)
          • damiahn Re: Odznaka 26.05.06, 13:47
            > Ostrowskiego, reprezentanta tego kraju z polskimi korzeniami</szpan>. P
            > o drugie:
            > mam tę przewagę, że wiem co to za odznaka (przynajmniej tak mi się wydaje).
            Ale
            > powiem tylko jeśli uda mi się kupić! ;-)))
            > Paweł

został 1 dzień... :D
            A jak bardzo Pawle Ci zależy na tej odznace...?
            czuję, że bardzo bardzo byś ją chciał mieć...
            jak obiecasz piwo - to nie podbije stawki... ;)
            a jeśli nie...
            • niedoszly.islandczyk Re: Odznaka 27.05.06, 19:46
              Pawle nie bądź pan taki zachłanny i powiedz co to za odznaka ;-) I czy masz w
              kolekcji ozdnakę z USA od Royjeskiego? I mam jescze jedno pytanie gdzie można
              (czy w ogole można) nabyć znaczek PZC?
              • kasia_mcc Re: Odznaka 07.06.06, 21:18
                No Pawle, skoro już kupiłeś tę odznakę, to mozesz nam zdradzić, skąd ona
                pochodzi i co przedstawia.

Pozdrawiam sesyjnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka