Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.pke.pl 02.06.06, 08:54
    - Taki już jestem, mówię to, co myślę i niczego nie będę odwoływał ani
    przepraszał - mówił wczoraj Super Expressowi Artur Boruc (26 l.), który po
    wtorkowym meczu z Kolumbią na Stadionie Śląskim obraził kibiców, mówiąc, że
    ci "odwalili niezłą wioskę".

REKLAMA Czytaj dalej

- Ja ich obraziłem? Równie dobrze to my, piłkarze, moglibyśmy się poczuć
    urażeni - nie wyraził skruchy polski bramkarz. - Rozumiem, że zagraliśmy
    słabo, że rozczarowaliśmy wszystkich, ale kibice powinni być dla nas wiatrem
    w plecy w każdej sytuacji. Nie będę przepraszał kogoś, kto wołał na
    nas "złodzieje" czy "pajace". Zresztą na Stadionie Śląskim nigdy nie było
    dobrej atmosfery. Powinny tu się odbywać koncerty muzyczne, a nie mecze
    reprezentacji. Tym bardziej że w Polsce jest kilka stadionów, gdzie atmosfera
    jest dużo lepsza - przekonuje Boruc

Pado: "Niddy" LOL!

Ten synek rozbawia do łez ;)

Tomasz Kuszczka no. 1 !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: dok Re: B(or)uc IP: 212.160.172.* 02.06.06, 09:45
        moim zdaniem nic tu zabawnego nie ma, smutne jest to, co to co powiedzial Boruc
        to potwierdzenie faktow, ktore wszyscy widzieli. chyba ze taki juz tam jest
        standard kibicowania, ze na swoich sie gwizdze, dopinguje sie rywali, no i
        oczywiscie duza liczba trabek na trybunach.
        • Gość: Krzyś Re: B(or)uc IP: *.pke.pl 02.06.06, 09:56
          taaaa, najlepiej zwalić na kibiców. Sami kopacze są bez skazy ;/

Chodziło mi tutaj o jedno jego słowo: "NIGDY" - buc ;<
          • Gość: dok Re: B(or)uc IP: 212.160.172.* 02.06.06, 10:41
            zagrali piach, to jest jasne, ale jak ide na stadion kibicowac swojej druzynie
            to nigdy na nich nie gwizdze, a bywalo tak ze grali wiekszy piach niz repra.
            a o jedno slowo to chyba nie ma co robic afery. jedna sprawa to mozliwosc
            tworczej dzialanosci dziennikarzy (Borus opowiada na swojej stronie, jak nie
            udzielajac przez dluzszy czas wywiadow czytal rzekomo swoje wypowiedzi w
            roznych gazetach). a nawet jesli rzeczywiscie tak powiedzial..rozne rzeczy
            pilkarze wygaduja, umowmy sie ze nie sa mistrzami erudycji.
            a juz wyciaganie z ew. wypowiedzi Boruca faktu, ze Kuszczak powinien byc nr 1
            jest lekko zabawne.
            pzdr
          • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 02.06.06, 10:46
            Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> taaaa, najlepiej zwalić na kibiców. Sami kopacze są bez skazy ;/
            >
            > Chodziło mi tutaj o jedno jego słowo: "NIGDY" - buc ;<
            Boruc typowy przyklad jak z chama sie zrobil pon...Prawie bramkarz..
            A ja chcialbym powiedziec nidy wiecej B(or)uca w Kadrze Polski!
            • Gość: dok Re: B(or)uc IP: 212.160.172.* 02.06.06, 10:56
              na szczescie nie Ty o tym decydujesz..
              • oska82 Re: B(or)uc 02.06.06, 11:14
                Trąbki nie trąbki, gwizdy nie gwizdy ale jedno jest pewne Boruc jedzie na
                mundial przez pomyłkę..., zresztą jak połowa kadry...:(
                • Gość: snake Re: B(or)uc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 14:35
                  Boruc jest w pierwszej piątce polskich bramkarzy; idealny nie jest, ale taki
                  jest poziom polskiej piłki;

a najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi takich gó.. wiedzących o piłce, co tak
                  bez zastanowienia gada co ślina na język przyniesie;

już bardziej martwiłbym się obroną - beznadziejnym Jopem i nienadążającym
                  Bąkiem;
            • Gość: zblazowanydekadent Re: B(or)uc IP: 80.72.40.* 02.06.06, 11:13
              aż chciałoby się powiedzieć: nigdy więcej chorych osób na tym forum
              • Gość: Krzyś Re: B(or)uc IP: *.pke.pl 02.06.06, 11:40
                Cyfra ;))

dok, ale kibice klubu to jedno, a kibice repry to drugie.
                U mnie pierwszy klub, później ew, repra.
                Tam zupełnie ludzie chodzą, w większości ;/

Wg mnie Kuszczak jest lepszy, i to nie ze względu na wypowiedź Boruca. Osobisci
                go lubie jako bramkarza, człeka, ale jak na serio tak pedzioł, to jak
                przyjedzie na Śląski (?????) to bydzie mioł "niezłe" przywitanie i pobyt ;)

Pozdro ze Stlicy Górnego Śląska:)
                • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 02.06.06, 12:04
                  Krzys,ja Boruca nigdy nie lubilem a do tego uwzam go za przecietnego bramkarza.
                  Dudkowi,to on jak narazie do piet nie dorasta.
                  Inna sprawa to jego zachowanie.Kompletny brak skromnosci,nadmierny tupet i
                  przesadne zadufanie w sobie nie majace pokrycia w faktycznych umiejetnosciach.
                  Poza tym ten prawie bramkarz zapomina ze to on jest dla kibicow a nie kibice
                  dla niego...
                  Co do Kuszczaka sie nie wypowiadam bo go znam tylkoz Niemiec,a tam sie raczej
                  dobrze nie prezentowal.No ale minelo juz troche czasu i gral w duzo
                  mocniejszej niz Boruc lidze wiec moze masz racje.
                  Bo ja w zaistnialej sytuacji postawil bym na...Fabianskiego.
                  Uwazam ze i tak duzo na MS nie zdzialamy,a jesli chlopak ma rzeczywiscie talent
                  to taki wystep bardzo mu pomoze,a nszej kadrze nie zaszkodzi.
                  Wedlug mnie juz teraz Fabianski nie ma gorszych umiejetnosci od Boruca/jak nie
                  lepsze/,a przewyzsza go stala ,rowna forma.Jest to normalny,spokojny,skromny
                  mlody czlowiek calkowite przeciwienstwo Boruca...
                  • berserk75 Re: B(or)uc 02.06.06, 13:27
                    Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Krzys,ja Boruca nigdy nie lubilem a do tego uwzam go za przecietnego bramkarza.

jak wiadomo lepszy jest chociażby Cabaj

> Dudkowi,to on jak narazie do piet nie dorasta.
                    > Inna sprawa to jego zachowanie.Kompletny brak skromnosci,nadmierny tupet i
                    > przesadne zadufanie w sobie nie majace pokrycia w faktycznych umiejetnosciach.

zupełne przeciwieństwo Dudka mówiącego o naćpanym Janasie i menadżerskich
                    układach, które decydowały o powołaniach. Dudek ma jaja i umie godnie przyjąć
                    brak powołania LOL
                  • Gość: james Re: B(or)uc IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.06.06, 12:13
                    1. Zadziornosc i pewnosc siebie Boruca, to atut. W najwazniejszych meczach jakie
                    rozegral w swojej karierze byl zawsze bardzo pewnym punktem swojej druzyny
                    (vide: Anglia-Polska, wszystkie mecze Celticu z Rangersami, rewanz z Artmedia).
                    Gral pewnie caly sezon w klubie i rownie dobrze w reprezentacji. Pewnosc
                    bramkarza na linii, uspokaja cala formacje obronna. Moim subiektywnym okiem, to
                    Boruc jest bardziej przydatny kadrze nawet niz jeden z najlepszych polskich
                    bramkarzy w historii polskiej pilki, tj Dudek.

2. Usuwanie zawodnika z kadry za wypowiedzi to jakas glupota. Co innego jezeli
                    zawodnik psuje atmosfere w klubie swoimi wypowiedziami. Wtedy jest gorzej. Ale i
                    na to jest remedium. Potrzebny jest wtedy jakis autorytet i ... byc moze troche
                    silnej reki. Glosno bylo juz wczesniej o krytycznych wypowiedziach Boruca na
                    temat kibicow Celticu i m.in J Hartsona. Nieoficialnie wiadomo,ze Roy Keane
                    przeprowadzil rozmowe z Borucem w szatnii, przy calej druzynie, podczas ktorej
                    mial Boruca spoliczkowac.

• Gość: ddddd przecie to nie byli kibice na śląskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 14:42
                    "Poza tym ten prawie bramkarz zapomina ze to on jest dla kibicow a nie kibice
                    dla niego..."

ku...wa przecież to nie byli kibice, to dla kogo on niby ma być?? przecież nie
                    dla takiego bydła
                • Gość: dok Re: B(or)uc IP: 212.160.172.* 02.06.06, 13:11
                  pewnie rzeczywiscie inni, co nie zmienia faktu, ze ich zachowanie bylo
                  zenujace, chyba nwet bardziej niz gra naszych..a gwizdy dla Rasiaka tylko
                  dlatego ze sie pojawil na boisku to byl szczyt.
                  ja tam lubie wszystkich 3 naszych reprezentacyjnych bramkarzy (Dudka lubilem do
                  momentu, w ktorym ujawnil sie jako wyznawca spiskowej teorii dziejow)
                  Boruca i Kuszczaka lubie za to samo, sa dosc przebojowi, Boruca szanuje za jego
                  gre w Legii, nigdy nie bal sie uzyc mocniejszych slow, jak Legia piach grala
                  (niczym J. Wisniewski w Gorniku;) )
                  pewnie talent z nich wszystkich najwiekszy ma Fabian, ale za malo ograny.
                  Przeciw Kuszczakowi swiadczy to, ze w sumie to on rozegral w ostatnich latach
                  30 spotkan ligowych a tak to grzal lawe. Boruc rzeczywiscie popelnial bledy w
                  tym sezonie, ale w takiej lidze jak szkocka to sie moze zdarzyc, jak dwa razy w
                  meczu pilke musi zlapac.
                  pzdr
                • berserk75 Re: B(or)uc 02.06.06, 13:25

> jak na serio tak pedzioł, to jak
                  > przyjedzie na Śląski (?????) to bydzie mioł "niezłe" przywitanie i pobyt ;)

nie on pierwszy i nie ostatni. taka specyfika obiektu. tylko czy repra zagra tam
                  w najbliższym czasie?
                  • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 02.06.06, 13:50
                    berserk75 napisał:
                    tylko czy repra zagra ta
                    > m
                    > w najbliższym czasie?
                    zagra zagra,bo mam taka nadzieje ze Janasa po MS juz nie bedzie...

p.s.zreszta pierwszy bedziesz krzyczal zeby odszedl....
                    • berserk75 Re: B(or)uc 02.06.06, 13:53
                      marzenie ściętej głowy
                      • Gość: widzewiak Re: B(or)uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:19
                        nigdy wiecej b(or)uca w reprezentacji.warszawiak i mysli ze jak mu palma odbila
                        to moze mowic i robic co chce.skonczy jak szamotulski w podmiejskim klubie na
                        zadupiu.
            • radulamen Cabaj na bramkarza :) 05.06.06, 12:58
              To jest bramkarz, prawdziwy...
              • Gość: Cyfra Re: Majdan na bramkarza :) IP: *.w.pppool.de 05.06.06, 15:00
                nie boj sie,Cabaj sie odbuduje i Ci jeszcze pokaze!
          • Gość: Lee UP !!! IP: 80.54.171.* 04.06.06, 19:44

skoro kazdy szanujacy sie kibic a było ich wielu z kazdej strony polszy, skoro
            kazdy był przyjechal nawet po parogodzinnej drodze oczekuje od REPREZENTCJI
            przede wszystkim serca w grze ... a co widziales ? miernota .. nie powstydziłaby
            sie tego nawet 2 liga .... i boruc okazał swa wypowiedzia jaki jest .. dla mnie
            to nie jest zaden nr 1 .. zakłamany, warszawski pies i tyle ...

pozdro i gromkie OLE ...

tak na powaznie czym do niemiec jedziecie ? jak cos gg 1238813
      • Gość: pegasus Re: B(or)uc IP: 80.51.147.* 02.06.06, 12:00
        gdy czytam niektore wpisy zastanawiam sie co jest gorsze poziom intelektualny i
        wiedzy o polskiej pilce kibicow czy gra polskiej reprezentacji w meczu z
        Kolumbia!
        mam wrazenie ze niektorzy sa zazdrosni ze oni sami nie jada do Niemiec,
        lol kto wam zabronil grac w pilke? pewnie wasze kariery na kopalni i na roli...
        • Gość: StaTom Re: B(or)uc IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.06, 12:44
          Jak w knajpie zamowisz objad a dostaniesz gowno to rozumiem ze narzekac nie
          bedziesz. I slusznie, po co zmieniac przyzwyczajenia zywieniowe.
          • homohedonistus Re: B(or)uc 02.06.06, 13:10
            No pewnie, na boisku zawsze lepiej prezentuje się ta drużyna, której kibice więcej zapłacą za wejście. Taki jest sport.
          • Gość: pegasus Re: B(or)uc IP: 80.51.147.* 03.06.06, 11:14
            10 zl placiles za wjazd z czego wieksza kwote przeznaczono dla ofiar katastrofy
            budowlanej w Chorzowie, pytanie jest jedno dlaczego jak zwykle nie zostales w
            domu? skoro ci zal tych 10zł? na stadionie pojawilo sie wiekszosc tepych
            burakow a nie kibicow z okazji tanich biletow, nawet nie potrafili tego
            uszanowac dlaczego placa tak malo za bilety....
        • Gość: Krzyś Re: B(or)uc IP: *.pke.pl 02.06.06, 12:56
          co masz do kopalni i roli? Gdyby nie to, to teraz byś na boso w wiśle ryby
          łowiłobił, cudaku!
          Troche szacunku i pokory!
          • berserk75 Re: B(or)uc 02.06.06, 13:29
            nie rozśmieszaj mnie, bo zajadów dostanę. powiedz jeszcze, że kopalnie nam
            gospodarkę ciągną LOL
      • bazyliszek4 Re: B(or)uc 02.06.06, 15:01
        Boruc powiedział prawdę.
        a tym, ktorzy nazywają go bucem przypomne dowcip: idzie facet brzegiem rzeki i
        dostrzga wędkarza. uśmiecha sie pod nosem i myśli - podejdę do niego i zapytam
        się jak biorą? jak źle, to powiem: "pewnie - takiemu bucowi nigdy nie biorą!".
        a jak dobrze, to powiem: "jasne - takiemu bucowi zawsze biorą!".
        podchodzi z uśmiechem na ustach do wedkarza i pyta:
        - jak tam rybki? biorą?
        - zjeżdżaj bucu!
        • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 02.06.06, 16:40
          kawal w stylu Boruca..a to ze mowia onim buc to sobie sam zasluzyl swoja
          wypowiedzia.Kto mu dal prawo obrazac kibicow?Dlaczego innych pilkarzy nikt nie
          obraza?Bo maja kulture i waza slowa!Dla przykladu przeczytaj sobie wypowiedz
          Mirka Szymkowiaka:
          Mirosław Szymkowiak: Słabo graliśmy i przegraliśmy zasłużenie. Publiczność ma
          prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami
          piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka.
          • bazyliszek4 Re: B(or)uc 03.06.06, 11:18
            oczywiście, że Boruc miał rację - kibice "odstawili wieś". i to wyjątkowo
            zapyziałą i śmierdzacą... dołowanie Kuszczaka czy wygwizdanie na dzień dobry
            Rasiaka, to dokładnie ten sam wariant "polskiego kibicowania", który można było
            zaobserwować chociażby na tym forum po omdleniu na trasie biegu Kowalczyk, po
            wypadku Jędrzejczak i wiele, wiele razy przy innych okazjach...
      • Gość: emjot Re: B(or)uc IP: *.devs.futuro.pl 02.06.06, 20:22
        niech sobie wszyscy broniący pana Boruca przypomną jak po wiochmeńsku obsobaczył
        kibców Celticów i kolegów z drużyny
        bo
        proszę państwa
        buc zawsze zostaje bucem
        choćby z furmany przesiadł się do volvo czy innego lexusa

• Gość: Jester Re: B(or)uc IP: 195.18.251.* 03.06.06, 10:19
          A mnie guzik obchodzi co powiedział wtedy. Teraz miał rację. Jeśli gwizdali
          podczas meczu to znaczy że nie są prawdziwymi fanami reprezentacji.
          Dobrzy kibice to tacy ktrzy podczas meczu dopingują piłkarzy do końca, a po
          gwizdku mogą gwizdać do woli.
          • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 03.06.06, 10:40
            nauczcie sie w Polsce wreszcie ze KLIJENT nasz PAN!Ja place i wymagam!Jesli
            dostaje BUBEL a zaplacilem to REKLAMUJE, a nie przyjmuje z pokora to co mi dali!
            Czasy komuny juz minely w ktorych ktos robil mi laske ze w ogole cos mi
            sprzedal...
            Wiec panem Boruca sa KIBICE!Jak ich zabraknie to nie bedzie jego!I jeszcze raz
            powtorze.To on jest dla kibicow a nie odwrotnie!
            Szymek tez gral w tym meczu a jego wypowiedz byla calkiem inna....
            • berserk75 Re: B(or)uc 03.06.06, 17:22
              jak jesteś KLIJENTEM (kto to w ogóle jest?) to nie nazywaj się kibicem
            • radulamen Cyfra+ sięgaj czasami po słownik... 05.06.06, 13:09
              Ja wiem że masz tyle wspólnego z Polską co waleń z Wisłą, ale staraj sie
              chociaż pisać po polsku...albo przejdź na deutsch.
              • Gość: Cyfra do radulamen IP: *.w.pppool.de 05.06.06, 14:58
                natomiast twoj nick jest typowo polski ...
                a przejdz na Deutsch jak piszesz to niby jest po polsku?
          • Gość: emjot Re: B(or)uc IP: *.devs.futuro.pl 03.06.06, 22:49
            a powinno panie kolego
            bo Boruc ma to do siebie że szybciej mówi niż myśli
            i obrażanie kibiców ma chyba (?) we krwi..
            oszywiście poza tymi jedynymi i wybranymi z eLki...
      • Gość: . Ległych nie lubie, ale takich kiboli bardziej IP: *.ny325.east.verizon.net 02.06.06, 20:28
        Takiej holoty kibolskiej trzeba sie pozbyc ze stadionów.
      • bob1111 Re: B(or)uc 02.06.06, 21:28
        Boruc jest sredniej klasy kopaczem w skali europy o swiecie nie wspomne,
        sukcesow zbyt wielkich nie osiagnal - jak ktos ma recenzowac kibicow to wolal
        bym zeby ktos z autorytetem i sukcesami.
        Jezeli zakladamy nasi ze kopacze maja prawo do slabszego meczu a ostatnio zle
        albo beznadziejnie, kibice maja prawo miec slabszy dzien i dac upust emocja w
        sposob werbalny (bez demolowania miasta i stadionu).
        Ja ide na mecz glownie dla gry reszta jest dodatkiem wiec moze nasze "gwiazdki"
        zagraja wrescie jakis dobry mecz a pozniej niech oczekuja uznania.
        Nasi kopacze przynajmniej oficjalnie sa zawodowcami, wiec graja nie dla
        przyjemnosci tylko za kase ktora maja od kibicow (bezposrodnie lub posrednio)
        wiec troszke pokory na szacunek to trzeba sobie zasluzyc.

Gwizdy na Rasiaka za caloksztalt sa glupie, niestyt stal sie symbolem i kozlem
        ofiarnym. Kibice byli slabi (okres przygotowawczy, przetrenowanie itp) ale nasi
        kopcze tez subtelnie mowiac zagrali piach.

W polsce mamy kilka stadionow gotowych pomiescic wiecej niz 10 tys ludzi, Slaski
        jest najwiekszy - niech wiec tam graja w pilke, jak reprezentacja bedzie grala
        fajna pilke to bedzie fajna atmosfera.
        • bazyliszek4 Re: B(or)uc 03.06.06, 11:10
          bob1111 napisał:

> Jezeli zakladamy nasi ze kopacze maja prawo do slabszego meczu a ostatnio zle
          > albo beznadziejnie, kibice maja prawo miec slabszy dzien i dac upust emocja w
          > sposob werbalny (bez demolowania miasta i stadionu).

jeśli zakładamy, że kibice maja prawo gwizdami "podnosić na duchu" swojego
          bramkarza, który popełnił błąd, to inny bramkarz ma prawo nazwać ich
          zachowanie "odstawianiem wsi"...
          • Gość: Porter Motłoch i hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:03
            Tak tylko mozna nazwać ludzi, którzy przychodzą na mecz reprezentacji Polski i
            wygwizdują zawodnika, zanim ten zdążył kopnąć piłkę, staraja się załamać
            własnego bramkarza przy każdej interwencji, po tym, jak ten popełnił
            makabryczny błąd i życzą własnej reprezentacji wysokiej porażki. To po prostu
            czerpanie radości z cudzych niepowodzeń gromady nieudaczników na trubunach,
            którzy wyobrażaja sobie, że za 10 złotych kupili sobie prawo do poprawy
            samopoczucia kosztem reprezentacji Polski.
            • Gość: zblazowanydekadent Re: Motłoch i hołota IP: 80.72.40.* 03.06.06, 13:22
              No i tym sposobem, według logiki Cyfry, okazało się, że Porter tkwi ciągle w poprzednim systemie. Warto było czekać na ten dzień.
              • Gość: koszalin Re: Motłoch i hołota IP: *.aster.pl 03.06.06, 15:44
                Dla mnie ten mecz graliśmy na wyjeździe. Po tym meczu stadion śląski nie
                zasługuje by nazywać go stadionem polskim.
                • Gość: Krzyś Re: Motłoch i hołota IP: *.pke.pl 05.06.06, 08:01
                  popieram;)

To jest Stadion Ślaski, żaden inny!
                  • Gość: Porter Re: Motłoch i hołota IP: *.orion.pl 05.06.06, 09:43
                    I niechaj odtąd gra na nim reprezentacja Śląska. Inni nie są tego zaszczytu
                    głodni.
                    • Gość: Krzyś Re: Motłoch i hołota IP: *.pke.pl 05.06.06, 11:19
                      Amen!
                      Popatrz, jak zgoda między nami ;)
                      • Gość: Porter Re: Motłoch i hołota IP: *.orion.pl 05.06.06, 12:57
                        Tylko, wiesz co, Krzyś? Nie wpuszczajcie na Śląski tych kibiców z całej Polski,
                        co przyjeżdżają i psują Wam opinię.
                        • Gość: Krzyś Re: Motłoch i hołota IP: *.pke.pl 05.06.06, 13:03
                          ja juz kmkomuś tu pisałem, jak jest rózniaca między naszą publiką, a np. Waszą.
                          U Was na meczu repry jest niemal sama Legia + ziomale, którzy czują klimat. A u
                          nas w większości to wycieczki i niedzielni kibice od nas jak i z reszty Polski.
                          Brak zdecydowanego lidezra spośród grup kibicowskich. I mniej więcej dlatego to
                          tak wyglądało ( w dodatku to był mecz towarzyski).

Zróbmy podobny szpil na 10 -lecia to efekt byłby podobny ...

Pozdrawiam Ciebie, krawaciarzu ;)))
                          • Gość: Porter Re: Motłoch i hołota IP: *.orion.pl 05.06.06, 14:29
                            Ja Ci powiem - byłem na Śląskim ostatni raz w 1985, na meczu z Belgią. W ogóle
                            jeździłem trochę na kadrę. I obiecałem sobie, że więcej nie pojade: Byłem
                            jedynym nie całkiem zalanym kibicem w zasięgu wzroku. Przyjeżdżały autobusy
                            zakładowe z całego Śląska, kopalnie huty, FSM i co tam jeszcze i z tych
                            autobusów wylewali sie ci mniej zalani (bo ci bardziej spali w autobusach), z
                            truden włazili na trybuny, rozrabiali, jak reksy. Przy mnie pobiło się dwóch
                            facetów, o to, czy wygramy 2-0, czy 4-0. A poziom chamstwa był taki, że trudno
                            opisać. Nie, żeby gdzie indziej był Wersal. Ale czegoś takiego to naprawdę nie
                            widziałem. I już więcej na Śląski nie pojechałem, bo pogarszało się z meczu na
                            mecz.
                            • Gość: Krzyś Re: Motłoch i hołota IP: *.pke.pl 06.06.06, 06:40
                              no, to czyli sie zgadzamy że tam same wynalazki śmigają.

Pozdro;)
                              • Gość: Krzyś Re: Motłoch i hołota IP: *.pke.pl 06.06.06, 06:41
                                aha, a mecz 1985 z Belgią, był moim pierwszym: miałem wtedy 10 lat! ;))
              • Gość: Porter Re: Motłoch i hołota IP: *.orion.pl 05.06.06, 09:44
                Logika Cyfry to oksymoron (ox-y-moron).
            • bob1111 Re: Motłoch i hołota 03.06.06, 17:46
              Jezeli to byl motloch i holota.
              To jak okreslic zachowanie ktorem pamietam z tego samego stadionu chyba z 99
              roku z meczu ze Szwecja w eliminacjach ME za kadencji Wojcika gdzie musialem sie
              ewakuowac z sektora bo kibole zaczeli sie lac miedzy soba.
              To byla moja ostatnia wizyta na Slaskim, ale kto wie pewnie jeszcze kilka lat
              nie bedziemy mieli wiekszego stadionu wiec sie moze wybiore.
              Troszke umiaru - zachowanie bylo nie wlasciwe ale bez przesady.
              Marnosc widowiska plus narodowa dyskusja o powolaniach zrobila swoja, nie bylo
              to mile dla naszych pilkarzy mozna powiedziec ze bylo niepotrzebne.
              Ale bojowe komentarze naszych "gwiazd" do czego maja prowadzic, jakos nie
              zachecaja mnie do aktywnego kibicowania, co najwyzej do daszego bojkatu pewnej
              sieci restauracji ktore reklamuje Boruc.
              • Gość: Porter Re: Motłoch i hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:49
                To, co opisujesz, to był bandytyzm.
          • bob1111 Re: B(or)uc 03.06.06, 17:27
            Gadac ma prawo a mi sie ma to prawo nie podobac to co on gada - nazywa sie to
            wolnosc slow :), ale niech sie lepiej zajmie lapaniem pilek. Bo cos ostatnio
            zrobil sie strasznie zlotousty, chociarz szkoda ze nie rozwianol tematu
            pozytywow w grze naszych kopaczy w meczu z Kolumbia ja ich nie doszczeglem.
            • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 03.06.06, 20:29
              Boruc najbardziej ublizyl sobie ,bo przeciez on pochodzi z wiochy i tam sie
              wychowal...
      • Gość: Ślonzok Re: B(or)uc IP: *.chello.pl 03.06.06, 20:49
        "Zresztą na Stadionie Śląskim nigdy nie było
        dobrej atmosfery".

Boruc jest aroganckim chamem o inteligencji kurczaka. Mówiąc takie słowa o
        Śląskim udowodnił, że z jego wiedzą na temat historii polskiej piłki nożnej też
        jest nietęgo. Stadion Śląski zawsze słynął z niesamowitej atmosfery, dość
        przypomnieć wygraną z ZSRR, potem z Anglią, a za kadencji Engela z Norwegią -
        osoby, które były na tych meczach raczej słów Boruca nie potwierdzą.
        Obiekt nie jest nowoczesny, ale dokładnie takimi samymi obiektami były
        przybudowane niedawno stadiony w Berlinie, Londynie (Wembley), Mediolanie,
        Rzymie czy Paryżu. Mają jednak swoją historię i zasługi, i tylko jakiś
        opóźniony w rozwoju matoł mógłbym powiedzieć o nich, że brak im dobrej
        atmosfery. W poszczególnych tych krajach postanowiono zainwestować w
        modernizacje owych stadionów również ze względu na historię i tylko w Polsce
        pojawiają się głosy, by Stadion Śląski zburzyc, albo ograniczyć do organizacji
        koncertów oraz zapomnieć, że kiedykolwiek grano tu w piłkę.
        Boruc jest z Siedlec, zabawne, że wszyscy ludzie z Siedlec, których poznałem
        okazali się straszliwymi wieśniakami. Nie chcę generalizować, może są w
        Siedlcach również porządni ludzie. Chętnie poznam.
        Najmniej mam tolerancji dla arogancji i buty osób, którym słoma z butów wystaje.

• Gość: majrix Re: B(or)uc IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.06.06, 22:20
          Sorki, ale się nie zgodzę że stadionami typu Śląskiego były te z Mediolanu, czy
          Paryża. Nie stawiałbym także w jednym rzędzie ze Śląskim stadionu w Rzymie (tam
          organizowane są np. MŚ w LA - na Śląskim nic oprócz okazyjnie żużla chyba się
          nie dzieje). Wembley może i było podobne, ale Anglicy zrównali je z ziemią. Z
          tej listy ostał się jeno Berlin, ale to jest jak przypadek Rzymu. A zauważ
          jeszcze że ostatnio zmiotło takie stadiony podobne do Śląskiego jak np.
          Olimpiastadion w Monachium, Parkstadion w Gelsenkirchen, nikt się nie bawił w
          modernizację tych obiektów tylko wybudowano całkiem nowe, funkcjonalne typowo
          piłkarskie areny. Mów co chcesz, ale Śląski jest przeżytkiem. Szkoda utopionej
          w nim kasy, bo za to można było zmodernizować np stadion GKS KAtowice.
          • bob1111 Re: B(or)uc 03.06.06, 23:15
            Fajnie stadion mozemy zbuzyc tylko jakos nie widac nowego, poza planami.
            Zaplanowanych stadionow narodowych w ciagu ostatnich lat mielismy kilka.
            Ale wybudowal sie jeden ligowy w Kielcach o niezbyt imponujacej pojemnosci.
            • Gość: Porter Re: B(or)uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:03
              A za kasę, którą wpakowano w latach dziewięćdziesiątych w ślunskiego dinozaura
              można by zbudować pięć stadionów takich, jak w Kielcach.
              • bob1111 Re: B(or)uc 04.06.06, 00:41
                Moze masz racje tylko, ze potrzebujemy przynajmniej jednego wiekszego stadionu w
                Polsce.
                A tu mamy jedynie koncepcje na papierze.

• Gość: Porter Re: B(or)uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:46
                  Tylko, że Śląski to były wyrzucone pieniądze. Stary stadion, beznadziejna
                  widoczność i fatalna publiczność.
                  • Gość: majrix Re: B(or)uc IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 04.06.06, 09:27
                    Zgadzam się Z Tobą, o to mi chodziło że za tę kasę co wpompowano w Śląski,
                    można by było podudować nowy stadion na pewno nie mniejszej pojemności niż ta
                    którą obecnie ma Śląski, nawet zmodernizować i rozbudować np. stadion na
                    Bukowej czy inny na Śląsku.
                    A co do publiczności, często ludzie powołują się na super atmosferę na
                    trybunach (mecz z ZSRR, Anglią, Walią czy Norwegią za Engela). Zgoda, pewnie
                    wtedy było super, ale to były świetne mecze i wygrane przez naszych piłkarzy.
                    Druga strona medalu jest taka, że tę publiczność jest najłatwiej uciszyć w
                    Polsce. Wystarczy, że naszym nie idzie z 15 minut i koniec z łaską.
                    • berserk75 Re: B(or)uc 04.06.06, 09:30
                      Gość portalu: majrix napisał(a):

> Druga strona medalu jest taka, że tę publiczność jest najłatwiej uciszyć w
                      > Polsce. Wystarczy, że naszym nie idzie z 15 minut i koniec z łaską.

KIJENT płaci i wymaga, nie wiedziałeś?
        • Gość: Porter Nunckiewicz, siadej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:27
          I nie pitol
      • Gość: Kaszyc a odczepcie się od Boruca!! wrrr IP: *.mmj.pl 03.06.06, 21:24
        barany
      • Gość: Kaszyc a odczepcie się od Boruca!! wrrr IP: *.mmj.pl 03.06.06, 21:27
        jedyne co Polak potrafi to marudzić a zawiść to podstawa! prawdziwi kibice by
        wiedzieli że Polacy byli po ciężkim tygodniu przygotowań więc oczekiwaliście
        cudu albo że ambicja ich pociągnie jak niektórzy z nich zagrali tylko kilka
        meczów w tym sezonie!!! wrrr trochę obiektywizmu i pokory Rodacy!!!
      • Gość: Paulo Maldini Grubas puścił szmatę, bo się spasł w McDonaldzie!! IP: *.centertel.pl 03.06.06, 21:50
        Panie Boruc, jakbym puścił taką szmatę, jak pan w meczu z Kolumbią, to bym
        spuścił głowę i nieodzywał się ze wstydu przez tydzień. Przecież ten spasiony
        bramkarz, nawet nie wystartował do tego rykoszetu z ponad 30 metrów. A piłka
        leciała chyba przez dobre 2 sekundy. Nasz mocny w gębie golkeeper, zdołał się
        tylko ni to poślizgnąć, ni to podeprzeć. Chyba tak przytył po tym reklamowanym
        przez siebie, gó..anym żarciu z McDonads'a. Ono na pewno robi gorsze
        spustoszenie w organiźmie - patrz film "Supersize Me" - niż kufel zimnej Warki
        po meczu. Ale ta druga reklama została ocenzurowana. B(or)uc po tej wtopie
        pozostaje nonszalancko pewny siebie i uważa się za lepszego od Dudka. Panie
        Artur zobacz jaki szczupły, zwinny i szybki jest Jurek, który ponoć niegrał
        wielu meczów w tym sezonie, ale za to ciężko trenował w klubie o marce, o jakiej
        może Pan tylko pomażyć. O Kuszczaku nie wspomnę, bo ten koleś powinien wrócić do
        bramkarskiego przedszkola.
        • bazyliszek4 lol 03.06.06, 22:07
          ty naprawde myślisz, że skoro Boruc reklamuje McDonaldsa to znaczy, że w nim
          jada? reklama rzeczywiście ogłupia, oj ogłupia...
          • Gość: Paulo Maldini Re: lol IP: *.centertel.pl 03.06.06, 22:12
            To była aluzja do jego tuszy i powolności w sytuacji, w której puścił szmatę.
            Nie wiem tylko czy rozumiesz co to jest aluzja.
            • bazyliszek4 Re: lol 03.06.06, 22:24
              nie wiem czy wiesz, ale Boruc nie ma tuszy. ani nawet nadwagi. chyba, że taki
              forumowy ekspert lepiej iocenia w TV wage zawodnika niż lekarze i trenerzy na
              zgrupowaniu...
              i nie puścił szmaty - rykoszet kilkanaście metrów przed bramką, gdy piłka
              zmienia tak znacznie lot, jest nie do obrony...
              • Gość: Paulo Maldini Re: lol IP: *.centertel.pl 04.06.06, 13:52
                Widzę, że niezbyt szczegółowo przeglądasz publikacje na temat Boruca. Poza tym
                łatwo ulegasz tzw. autorytetom czyli tej całej otoczce specjalistów, którzy
                częstokroć wygadują nieskończone herezje.
                Wracając do tematu Atura - przeglądnij sobie wywiady samego Boruca z przed kilku
                tygodni. Sam przyznał, że przytył w Celticu kilka nadprogramowych kilogramów.
                Dodał, że nie ma jak treningi bramkarskie w Legii, gdzie na dodatkową masę nie
                miałby szans. Zobacz zdjęcia Boruca gdy bronił w Legii i teraz jak wygląda. Poza
                tym kończę tę dyskusję, bo dalsze wysuwanie argumentów nie ma sensu, gdy ktoś na
                siłę obstaje przy swoim.
                • bazyliszek4 Re: lol 04.06.06, 14:32
                  Gość portalu: Paulo Maldini napisał(a):

> Widzę, że niezbyt szczegółowo przeglądasz publikacje na temat Boruca. Poza tym
                  > łatwo ulegasz tzw. autorytetom czyli tej całej otoczce specjalistów, którzy
                  > częstokroć wygadują nieskończone herezje.

chętnie uległbym twojemu autorytetowi, ale wolę tych heretyków, ktorzy
                  obserwują go na co dzień - w klubie i reprezentacji - od kogoś, kto prowadzi
                  swoje głębokie analizy na porównywaniu zdjęć Boruca. przyznaję, że bardziej
                  ufam trenerom niż forumowiczom - nawet jeśli ci trenerzy to tylko Strachan i
                  Janas, a forumowicz sam wielki Maldini...
                  w jednym masz rację - rzeczywiście trudnio dykutowac z kims, kto napisał, że
                  Boruc "nawet nie wystartował do tego rykoszetu z ponad 30 metrów" podczas gdy
                  rykoszet był w polu karnym.
                  • Gość: Porter Re: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:14
                    A mnie się wydaje, że Boruc rzeczywiście po wyjeździe do Szkocji przybrał na
                    wadze, ale teraz wrócił do normy. Chociaz oczywiście moge sie mylic. W każdym
                    razie w pierwszym meczu, w którym będzie miał duzo roboty, da się to zauważyć.
                    Dodatkowo - ja nie jestem ekspertem od gry bramkarskiej, ale Boruc w Legii miał
                    unikalną cechę, wyróżniająca go spośród wszystkich polskich bramkarzy:
                    nieprawdopodobnie szybko zbierał sie z ziemi po interwencjach. Na początku
                    Fabiański był w tym elemencie dużo słabszy, ale ostatnie mecze ligowe pokazały,
                    że zrobił w tej kwestii ogromne postępy.
                    • bazyliszek4 Re: lol 04.06.06, 15:50
                      problem w tym, że nawet jeśli ktoś waży kilogram, dwa czy trzy więcej, to nic
                      to nie oznacza. Sebastian Świderski powiedział w wywiadzie, że po dwóch latach
                      gry w siatkarskiej Serie A waży 5 kilogramów więcej. w siatkówce nie ma jednak
                      az takich frustratów, którzy zaraz nazwą go "spaślakiem".
                      kolega Maldini zapewne jest wielkim admiratorem Jurka Dudka - świadczy o tym
                      uwaga, że "Boruc uwaza się za lepszego od Dudka" (znasz Porter jakąkolwiek
                      wypowiedź Boruca, w której by to twierdził?). a polski kibic czesto najlepiej
                      wyraża swoje ciepłe uczucia dla idoli gnojąc - oczywiście anonimowo - innych.
                      jak lubi Justynę Kowalczyk, to niekoniecznie za medal IO, ale za przyćmienie
                      Małysza. jak siostry Radwańskie, to dlatego, że nie cierpi Domachowskiej. a jak
                      Pawła Korzeniowskiego, to dlatego, że nie lubi reklam TV z Jędrzejczak -
                      "morderczynią brata"...
                      • Gość: Porter Re: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:44
                        Ja na miejscu Janasa wziąłbym na mundial trzech bramkarzy: Boruca, Dudka i
                        Kowalewskiego. Uważam, że to są to trzej najlepsi polscy bramkarze.
                        Ewentualnie, zamiast Kowalewskiego mógłbym rozważyć Fabiańskiego, po naukę, ale
                        byłoby to naruszenie zasady, że jadą najlepsi, a branie dwudziestojednoletniego
                        dzieciaka, jako nr 3 niczemu nie służy. Kuszczaka bym nie brał, bo widziałem
                        bardzo wiele meczów WBA i w znacznej części Kuszczak bronił - nie, że
                        katastrofalnie, albo słabo, tylko po prostu przeciętnie. Tak naprawdę przegrał
                        WBA tylko dwa mecze, w pozostałych po prostu bronił wszystko, co trzeba było,
                        puszczał zaś trudniejsze piłki i tyle. Boruc miał troche klopsów w końcówce
                        sezonu, ale przez Boruca Celtic nie przegrał żadnego meczu, podobnie, jak
                        wczesniej Legia, a możliwości ma nieporównywalnie większe, niż Kuszczak.
                        Nie mam pojęcia, dlaczego Dudek nie pojechał na mistrzostwa. Albo Janasa
                        posmarowali menadżerowie Kuszczaka i Fabiańskiego, albo Dudek naraził się w
                        jakiś sposób Janasowi, jak wcześniej chocby Saganowski, albo wreszcie obawia
                        się, że Dudek siedzący na ławie zamiast grać psułby atmosferę. Tak czy owak,
                        napisało mi się na tym forum, że w pierwszym meczu Boruc w piątej minucie łamie
                        palec i mamy klops, jak cholera. Bo naprawde nie mamy żadnego zmiennika, co do
                        którego możemy miec pewność, że udźwignie cieżar odpowiedzialności. Istnieje
                        jakis sens zabierania trzech bramkarzy na taki turniej, ale Janas wolał zabrać
                        tylko jednego pełnowartościowego i dwóch chgw po co. Jeżeli Borucowi nic sie
                        nie stanie, to wszystko będzie OK. A jak sie stanie, to może byc słabo.
                        • bazyliszek4 Re: lol 05.06.06, 00:53
                          co do Kuszczaka sie nie wypowiadam, bo nie oglądam Premiership. i Kowalewskiego
                          w lidze rosyjskiej też nie.
                          Boruc zaliczył dwa klopsy w koncówce sezonu, ale w ostatnich meczach Celticu,
                          już gdy zdobyli tytuł, znów bronił bardzo dobrze. w towarzyskich meczach
                          Celticu z drużynami Premiership też, ale tego już nie widziałem.
                          zas co do Dudka, to być może rzeczywiście chodziło o to, że siedząc na ławie
                          psułby atmosferę. jego zachowanie po nominacjach bardzo tę wersję
                          uprawdopodabnia...
                        • berserk75 Re: lol 05.06.06, 10:34
                          Gość portalu: Porter napisał(a):

> Boruc miał troche klopsów w końcówce
                          > sezonu, ale przez Boruca Celtic nie przegrał żadnego meczu, podobnie, jak
                          > wczesniej Legia

Cracovia ;)
                          • Gość: Porter Re: lol IP: *.orion.pl 05.06.06, 13:00
                            Cholera, sam sobie o tym przypomniałem, tuż po wysłaniu posta. Ale proponuję
                            uznać, że mecz zawalił kapitan Surma, co Boruca rozgrzesza, przynajmniej w
                            jakiejś części.
                            • bob1111 Re: lol 05.06.06, 15:31
                              Do wpadek dodal bym czerwona kartke w czasie turnieju Lobanowskiego na Ukrainie
                              w meczu chyba z Izraelem.
                              • Gość: Porter Re: lol IP: *.orion.pl 05.06.06, 16:09
                                Nie ma zgody - inaczej padłby gol, ratował faulem sytuację po błądzie
                                bramkarza. No i bez konsekwencji, bo dzięki eksplozji talentu Rasiaka
                                wygraliśmy nie tylko mecz, ale i cały turniej.

A propos - dziennikarz do Łobanowskiego, po wygranym przez sborną meczu:
                                D. Dlaczego pan sie nie uśmiecha?
                                Ł. A z czego mam się cieszyć?
                                D. No jak to - ze zwycięstwa.
                                Ł OK. Jak zdobędę mistrzostwo świata, to się do pana usmiechnę.
                        • Gość: Cyfra Re: lol IP: *.w.pppool.de 05.06.06, 15:10
                          Gość portalu: Porter napisał(a):
                          Jeżeli Borucowi nic sie
                          > nie stanie, to wszystko będzie OK. A jak sie stanie, to może byc słabo.

Tak Porter,wlasnie Boruc pokazal swoja"klase" w meczu ze stojaca Chorwacja....
                          I nie poniecaj sie slaba liga szkocka,w ktorej Boruc mial tylko poczatek w
                          miare dpbry...
                          • Gość: Porter Re: lol IP: *.orion.pl 05.06.06, 15:29
                            Koniec też miał dobry. Boruc mial ogromny udział w zdobyciu przez Celtów tytułu.
              • gieniak Re: lol 05.06.06, 21:28
                Chyba właśnie nad tym myślał B(or)uc zamiast przynajmniej spróbować. Właśnie za
                taką postawę dostali gwizdy od kibiców. No ale jak grajki nie grają to kibice
                winni ... wiadomo.
        • Gość: Porter Re: Grubas puścił szmatę, bo się spasł w McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:29
          Golkeeper?
          • Gość: Lee ole ! + wyjazd IP: 80.54.171.* 04.06.06, 19:45
            skoro kazdy szanujacy sie kibic a było ich wielu z kazdej strony polszy, skoro
            kazdy był przyjechal nawet po parogodzinnej drodze oczekuje od REPREZENTCJI
            przede wszystkim serca w grze ... a co widziales ? miernota .. nie powstydziłaby
            sie tego nawet 2 liga .... i boruc okazał swa wypowiedzia jaki jest .. dla mnie
            to nie jest zaden nr 1 .. zakłamany, warszawski pies i tyle ...

pozdro i gromkie OLE ... sam wczoraj zrobilem ze 3 cheeesy ... :D

tak na powaznie czym do niemiec jedziecie ? jak cos gg 1238813
            • Gość: Porter Re: ole ! + wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:43
              Gdyby tak było, to bydło nie gwizdałoby na Rasiaka jeszcze przed wejściem na
              boisko, a na Kuszczaka - przy każdym dojściu do piłki.
      • ww1916 Re: B(or)uc 05.06.06, 19:53

>
        > Ten synek rozbawia do łez ;)

Krzyś, a ja cię miałem za kumatego :))

A Ty tu taką wiochę na forum odwalasz jak nie przymierzając na Ślunskim
        • Gość: Krzyś Re: B(or)uc IP: *.pke.pl 06.06.06, 06:44
          może jestem kumaty inaczej ;))

Już mi przeszło. Po prostu sie wkurzyłem tym całym jego gadaniem, i stawianiem
          foch, jak i innych naszych gwiazdek. Biedni są, naprawdę ;/

I nie pisz jak Porter: Ślunsk, tylko Sląsk!

To tak samo jak stolyca ;)
          • Gość: Porter Re: B(or)uc IP: *.orion.pl 06.06.06, 12:01
            Nie stolyca, tylko Stolica. Warsiawa.
            • Gość: Porter Korekta IP: *.orion.pl 06.06.06, 12:03
              Winno być:
              Nie stolyca, tylko Stolyca. Warsiawa.
          • ww1916 Re: B(or)uc 06.06.06, 17:19

> może jestem kumaty inaczej ;))
            >

Spoko :))))

> Już mi przeszło. Po prostu sie wkurzyłem tym całym jego gadaniem, i
            stawianiem
            > foch, jak i innych naszych gwiazdek. Biedni są, naprawdę ;/
            >

Spoko :)))Zbyt szczery chłopak i tyle

> I nie pisz jak Porter: Ślunsk, tylko Sląsk!
            >
            > To tak samo jak stolyca ;)

Te hanys :)) Wyluzuj

Spotkamy się 14?? :)))
        • Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 06.06.06, 08:28
          ww1916 napisał
          A Ty tu taką wiochę na forum odwalasz jak nie przymierzając na Ślunskim

ciekawe ze najwiecej z ta "wiocha" wyjezdzaja ludzie tam urodzeni i
          wychowani...tzw.Warszawiacy przyjezdni...
          czyzby kompleksy?
          • ww1916 Re: B(or)uc 06.06.06, 17:22
            Po raz pierwszy napisze coś powaznie na tym forum: nie lubie ludzi głupich, bez
            poczucia humoru, bez dystansu do siebie i mało spostrzegawczych.
            W twoim przypadku przynajmniej nie muszę się zastanawiać co mnie irytuje...

• Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 06.06.06, 20:07
              uderz w stol a....

• ww1916 Re: B(or)uc 06.06.06, 20:12
                Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> uderz w stol a....
                >

wszystkie noże (tfu nożownicy) się odezwą

• Gość: Cyfra Re: B(or)uc IP: *.w.pppool.de 06.06.06, 21:04
                  a jak nazwac tych z siekierami?
                  • Gość: Krzyś Re: B(or)uc IP: *.pke.pl 09.06.06, 07:42
                    www ... zostaje w doma. Przez tych ciulików od biletów :<

Telebimy, kumple, piwo i .... wkurzona (lekkko pedziane LOL) żona w tle ;)))

Jestem wyluzowany jak mało kiedy ... po trzy dniowym szkoeleniu ... mój łeb ;/

Pozdrawiam i 3m się w Dortmundzie ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka