Gość: LoRd QulaG IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.06.06, 23:28 dobra a gdzie jej zdjęcie?? :) jak nie ma chłopaka to może ktoś z forumowiczów ją przygarnie? :P ja niestety nie mogę obecnie, choć znając takie konkursy jakaś piękność to to nie jest :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patriota Re: Miss World: Beckham jest Mister World IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:36 Nie widziała jeszcze spoconego Krzynówka. Na pewno zmieniłaby zdanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecuatoriano Re: Miss World: Beckham jest Mister World IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 23:37 Polki i tak sa najladniejsze... no i latynoski... www.ecuador.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony Ja ją biorę w ciemno z dobrodziejstwem inwentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianconera Miss World: Beckham jest Mister World IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:14 No nieeeeeeee! Beckham??? Tylko sobie wyobraźcie faceta pytającego rano: kochanie, gdzie jest mój krem pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś