Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 16:22
    Wąsaty... się skończył, sprzedał się wszyscy to widzą. ... ci na imie,Wąsaty,... ci na imie... ci na
    imie... ci na imie Wąsaty,... ci na imie. Przez dwa
    lata udawał, że jest dobry a teraz daje dupy przy każdej okazji.
    Ilu cie miało, wąsaczu, ilu cie miało Ilu cie miało, wąsaczu Ilu
    cie miało. Doskonale wiem co mówię w końcu jestem wuefistą-
    pedofilem.

Starczy
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tadeusz Łopuch Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 16:24
        Coś mi k/u/r/w/a wycina te c/h/u/j/e wiec pisze jeszcze raz

Wąsaty c/h/u/j/ się skończył, sprzedał się wszyscy to widzą,
        c/h/u/j/ ci na imie,Wąsaty, c/h/u/j/ ci na imie c/h/u/j/ ci na
        imie c/h/u/j/ ci na imie Wąsaty, c/h/u/j/ ci na imie. Przez dwa
        lata udawał, że jest dobry a teraz daje dupy przy każdej okazji.
        Ilu cie miało, wąsaczu, ilu cie miało Ilu cie miało, wąsaczu Ilu
        cie miało. Doskonale wiem co mówię w końcu jestem wuefistą-
        pedofilem.

Starczy
      • Gość: Magda Niczyj Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 16:57
        Kupczą Polską i Polakami. To koniec. Unia Europejska i masoneria
        nas zniszczą.
        • Gość: Taduesz Wrocław Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 17:11
          To prawda pani Magdo, jeżeli tak dali pójdzie to nie będzie nas,
          polaków. Mam jednak sen, wielki sen, ze jak kiedys wszyscy razem
          wyjdziemy na ulicę i krzykniemy c/h/u/j wam na imię,
          euroentuzjaści, c/h/u/j wam na imię, c/h/u/j wam na imię,
          euroentuzjaści c/h/u/j wam na imię, to wtedy wygramy

Kibice zawsze wierni
          ŚLĄSK
          WISŁA
          LECHIA
          • Gość: SZWED Resztki niemcow w Breslau IP: *.telia.com 26.01.03, 17:29
            Oto wyszedl ostani ss-man z piwnicy we Wroclawiu.. oblezenie bylo dlugie
            • Gość: Tadeusz Łopuch Re: Resztki niemcow w Breslau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 17:55
              k/u/t/a/s/i/e/ nie bądz taki mądry, k/u/t/a/s/i/e
      • Gość: Armando Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 17:35
        Gratuluje Tadziu. W koncu ktos odwazyl sie to napisac. Wszyscy
        tak mysla, WSZYSCY ale dopiero Ty miales odwage to powiedziec.
        Mysle ze kazda szkola powinna miec takiego nauczyciela wf-u. Ale
        niestety kazda szkola ma takiego nauczyciel na jakiego
        zasluguje. Twoja opinia jest jak moja fryzura; krotka i
        z/a/j/e/b/i/s/t/a. To byl zaszczyt gdy moglem pana poznac. Ilu
        cie mialo Wasaczu ilu cie mialo, ilu cie mialo Wasaczu ilu cie
        mialo?!?
        Starczy, Adam
      • Gość: jot Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: 80.51.244.* 26.01.03, 17:49
        po co Panu Małyszowi FUNDACJA IZY iADAMA MAŁYSZÓW
      • Gość: noiki O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.proxy.aol.com 26.01.03, 18:41
        MOZE KTOS MI WYJASNI TE OSTRE KOMENTARZE....
        • Gość: normal Re: O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 26.01.03, 18:59
          widzisz pieski szczekaja chociarz nikt ich nie rozumie...
          uff cale zycie z wariatami
          • Gość: Figa Re: O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.01.03, 22:10
            hamstwo i głupota w Polsce przekracza wszelkie normy . powinni
            Was wszystkich za ten słownik Bez narkozy wykastrować.
            Jestem ciekaw co na to Gazeta na krórej łamach się takimi
            słowamioperuje "FE" figa.życzę zdrowia bo o rozum już za późno.
            • Gość: Tadeusz Łopuch Re: O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 23:13
              Gość portalu: Figa napisał(a):

yyyyyyyyyyyyyyyyy. Ja czuc radocha wy mnie bluzgac. BTW ilu cie miało, figo?
            • Gość: Tadeuszfan Re: O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 23:20
              Tiaaa. Hamstwo sie szerzy :) Jak widac na twoim przyjladzie
              panie piekny nie tylko chamstwo ale i analfabetyzm. Uwielbiam
              takie komentarze.Czlowieczku kompromitujesz sam siebie w
              przeciwienstwie do autora tego kontrowersyjnego, smiesznego
              topicu.Poza tym w imieniu Gazety dziekuje za troske, ich
              administratorzy tez sie uciesza ze maja takiego szlachetnego
              obronce slowa. Tak trzymaj misiaczku. Pseudointelektualizm az
              promieniuje z twojej rzeczowej opinii.
          • Gość: Taduesz Łopuch Re: O CO TUTAJ CHODZI...???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 23:22
            Internauci szczekają karawana prawdy tadeusza idzie dalej.
            • Gość: noiki DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.proxy.aol.com 26.01.03, 23:33
              Gość portalu: Taduesz Łopuch napisał(a):

> Internauci szczekają karawana prawdy tadeusza idzie dalej.

..ZE TO JAKIS NORMALNY TEMAT I PO PROSTU NIE ZALAPALEM...
              A TU WIDAC ZE TO TYLKO BYLO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!! JAKIEGOS IDIOTY.
              • Gość: Taduesz Łopuch Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 23:39
                Komentowanie jakiejs zachowania, bez znajomości jego celu jak i okolicznośći,
                które doprowadziły do jego powastania powszechnie nazywamy ignorancją.
                Gratuluje, kolejny frajer ogolony. POWER TO THE PEOPLE
                • Gość: noiki Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.proxy.aol.com 27.01.03, 04:19
                  Gość portalu: Taduesz Łopuch napisał(a):

> Komentowanie jakiejs zachowania, bez znajomości jego celu jak i okolicznośći,
                  > które doprowadziły do jego powastania powszechnie nazywamy ignorancją.
                  > Gratuluje, kolejny frajer ogolony. POWER TO THE PEOPLE

NO TO WYTLUMACZ PRZYJACIELU;PRZECIEZ O TO MI SIE ROZCHODZILO OD POCZATKU....
                  • Gość: Tadeusz Łopuch Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 18:49

> NO TO WYTLUMACZ PRZYJACIELU;PRZECIEZ O TO MI SIE ROZCHODZILO OD POCZATKU....

Z poczatku niby tak później jednak: "A TU WIDAC ZE TO TYLKO BYLO KOMPLETNE
                    DNO!!!!!!!!!!!!! JAKIEGOS IDIOTY". W każdym razie jest to niewybredny, dosyc
                    hermetyczny zart malej grupy osob. Czerpiemy radoche ze wyzwisk kierwanych w w
                    naszą stronę przez ludzie, ktorzy myślą(i prawdopodobnie się tym jeszcze
                    dowartosciowują), że stoją po jednynej slusznej stronie barkykady, barkykady,
                    której w istocie nie. starczy

i cos, zeby do końca nie odchodzic od konwencji
                    arka gdynia, /k/u/r/w/a/ świnia
                    • Gość: good son Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.jaist.ac.jp 27.01.03, 21:00
                      Gość portalu: Tadeusz Łopuch napisał(a):

> W każdym razie jest to niewybredny, dosyc
                      > hermetyczny zart malej grupy osob. Czerpiemy radoche ze wyzwisk kierwanych w
                      w
                      > naszą stronę przez ludzie, ktorzy myślą(i prawdopodobnie się tym jeszcze
                      > dowartosciowują), że stoją po jednynej slusznej stronie barkykady

Dowcip robi się naprawdę zajebisty, kiedy go się długo, obszernie, potoczyście,
                      rozwlekle, aksjologicznie i ideologicznie tłumaczy.
                      • Gość: Taduesz Łopuch Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 21:54

> Dowcip robi się naprawdę zajebisty, kiedy go się długo, obszernie,
                        potoczyście,
                        >
                        > rozwlekle, aksjologicznie i ideologicznie tłumaczy.
                        załosne

jak juz pisalem dowcip jest hermetyczny, nas to bawi, nie liczymy, ze
                        kogokolwiek innego tez, robimy to tylko i wylacznie dla wlasnej radochy. Mysl
                        sobie co chcesz my i tak mamy to gdzies.
                        Ilu cie mialo, good son, ilu cie mialo, ilu cie mialo, good son, ilu cie mialo
                        • Gość: good son Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.jaist.ac.jp 28.01.03, 04:23
                          > jak juz pisalem dowcip jest hermetyczny

Ach, niezwykle. Jak puszka sardynek na Saharze. Ale dopóki nie zacząłeś się
                          tłumaczyć, szło Ci całkiem nieźle. Fanowi już trochę gorzej, on chyba też od
                          dawna z nikim nie spał. Albowiem są rzezańcy, którzy z żywota matki tak się
                          narodzili, i są rzezańcy, któych ludzie uczynili, i są rzezańcy, którzy się
                          sami otrzebili dla królestwa niebieskiego. Kto może pojąć, niechaj pojmuje.
                          • Gość: Taduesz Łopuch Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 20:01
                            Gość portalu: good son napisał(a):

> > jak juz pisalem dowcip jest hermetyczny
                            >
                            > Ach, niezwykle. Jak puszka sardynek na Saharze.
                            Kolejny wojewódzki, to juz nudne
                            >Ale dopóki nie zacząłeś się
                            > tłumaczyć, szło Ci całkiem nieźle.
                            Tlumaczyc sie zaczalem, bo ktos w koncu zauwazyl, ze cos z tym potokiem
                            nienawisci nie gra, bynajmniej nie byles to ty.
                            >Fanowi już trochę gorzej, on chyba też od
                            > dawna z nikim nie spał.
                            powoli zniżasz się do naszego poziomu
                            > Albowiem są rzezańcy, którzy z żywota matki tak się
                            > narodzili, i są rzezańcy, któych ludzie uczynili, i są rzezańcy, którzy się
                            > sami otrzebili dla królestwa niebieskiego. Kto może pojąć, niechaj pojmuje.

Standardowe: ilu cie miało?
                            • Gość: good son Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.jaist.ac.jp 29.01.03, 04:50
                              > > Ach, niezwykle. Jak puszka sardynek na Saharze.
                              > Kolejny wojewódzki, to juz nudne

To nie Wojewódzki, tylko Gombrowicz, przyjacielu... Słuchem słuchać będziecie,
                              a nie zrozumiecie i widząc, widzieć będziecie, a nie ujrzycie. Albowiem zatyło
                              serce ludu tego, a uszami ciężko słyszeli i oczy swe zamrużyli, żeby kiedy
                              oczyma nie widzieli i uszami nie słyszeli, a sercem nie zrozumieli i nie
                              nawrócili się, a uzdrowiłbym ich. Starczy.
                              • Gość: Tadeusz Łopuch Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 17:04

> To nie Wojewódzki, tylko Gombrowicz, przyjacielu...
                                coż wyszedłem na ingnoranta, na szczescie nie znaczy to, że nie moge miec
                                racji, nie oznacza to tez, ze ty ja masz
                                Słuchem słuchać będziecie,
                                > a nie zrozumiecie i widząc, widzieć będziecie, a nie ujrzycie. Albowiem
                                zatyło
                                > serce ludu tego, a uszami ciężko słyszeli i oczy swe zamrużyli, żeby kiedy
                                > oczyma nie widzieli i uszami nie słyszeli, a sercem nie zrozumieli i nie
                                > nawrócili się, a uzdrowiłbym ich. Starczy.

To jest moje ostateczne stanowiskok: masz za mało danych zeby nas oceniac, to
                                chyba oczywiste i niepodwazalne
                                • Gość: good son Re: DZIEKI ZA ODPOWIEDZI..BO JUZ MYSLALEM.. IP: *.jaist.ac.jp 29.01.03, 19:06
                                  > > To nie Wojewódzki, tylko Gombrowicz, przyjacielu...
                                  > coż wyszedłem na ingnoranta, na szczescie nie znaczy to, że nie moge miec
                                  > racji, nie oznacza to tez, ze ty ja masz

wcale nie, to nie jest jakiś szczególnie znany czy istotny cytat z "Dziennika" -
                                  "i był to śmiech grzecznościowy a odgradzający, zupełnie hermetyczny, śmiech
                                  puszki sardynek na Saharze... Boże miłosierny!"

> To jest moje ostateczne stanowiskok: masz za mało danych zeby nas oceniac, to
                                  > chyba oczywiste i niepodwazalne

Ależ ja wcale nie mam zamiaru Ciebie/Was oceniać i nic mi do tego, kim
                                  jesteś/jesteście! Twój dowcip mnie śmieszył, a uwaga, że zbytnim tłumaczeniem
                                  się, kaznodziejstwem i mentorstwem psujesz efekt, miała charakter czysto
                                  techniczny i stylowy. Możesz ją olać, zakopać i zaorać, to przecież Twoja
                                  sprawa. Skoro jednak od razu ruszyłeś na mnie z siekierą, postanowiłem się
                                  trochę pobawić. Gdzieżbym zasię wypatrywał źdźbła w oku bliźniego?!
                                  Lecz ja wam powiadam, że każdy, który się gniewa na brata swego, będzie winien
                                  sądu. Kto by zaś rzekł bratu swemu: głupcze, będzie winien Rady. A kto by
                                  rzekł: szalony, będzie winien ognia piekelnego.
      • Gość: lukis Re: Skoki w Sapporo: Małysz znów poza podium IP: 213.216.71.* 26.01.03, 20:47
        Sven, jest ostatnim mamlasem, i nie ma szans na wygrana pucharu
        swiata, chyba ze maly malysz spierdoli skoki...
        • Gość: ja Malysz poza podium IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:57
          a mialo byc tak pieknie
        • Gość: ja Malysz poza podium IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:59
          a mialo byc tak pieknie
        • Gość: ja Malysz poza podium IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 05:00
          a mialo byc tak pieknie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka