Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NFL w Polsce na codzień !!!!!!!!

27.01.03, 03:29
    To wspaniały sport ! Kto jest za tym aby pokazywac NFL czesciej niech sie
    wpisze !!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 03:35
        prosze mnie nie rozsmieszac
        • Gość: surfer67 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.cvx14-bradley.dialup.earthlink.net 27.01.03, 09:22
          brak jakiejkolwiek wiedzy o NFL, powoduje, ze ignoranci tacy jak "ja"
          wyglaszaja tutaj swoje obszczymurskie opinie. "Ja", zostaw prosze swoja
          ignorancje dla polskich pilkarzy, ktorzy nie maja nawet w marzeniach szansy ,
          zeby w wydolnosciowych testach pokonac jakiegikolwiek gracza NFL. Dream about
          beeing at least as fit as most of them))..Meantime stay in your pathetic
          world...looser like you...gimme your spelling and quart-inteligence
          mumbling))))
          • Gość: Geezoos Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 10:41
            masz racje, ale ignowantow takich naj "ja" jest w Polsce 99%. Juz wole zeby
            puscili w TV kolejny raz "Samych swoich" niz cala Polska mialaby gapic sie na
            sport, ktorego nikt w Europie nie rozumie.
            • chopin_m Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:37
              Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> cala Polska mialaby gapic sie na
              > sport, ktorego nikt w Europie nie rozumie.

Proponuje, zebys jednak nie pisal w imieniu calej Europy.

Od ponad 20-tu lat istnieja ligi europejskie i w niektorych krajach (Holandia,
              Niemcy, Wlochy, Finlandia, Francja, Hiszpania, Austria, Anglia) jest to bardzo
              popularny sport. Czesto ilosc sezonowych abonamentow biletowych jest wyzsza niz
              w pierwszoligowych klubach pilkarskich. I nie mam tu na mysli rozgrywek WFL,
              lecz wlasnie ligi narodowe.

• iti2 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 29.01.03, 18:06
            Gość portalu: surfer67 napisał(a):

> brak jakiejkolwiek wiedzy o NFL, powoduje, ze ignoranci tacy jak "ja"
            > wyglaszaja tutaj swoje obszczymurskie opinie. "Ja", zostaw prosze swoja
            > ignorancje dla polskich pilkarzy, ktorzy nie maja nawet w marzeniach szansy ,
            > zeby w wydolnosciowych testach pokonac jakiegikolwiek gracza NFL. Dream
            about
            > beeing at least as fit as most of them))..Meantime stay in your pathetic
            > world...looser like you...gimme your spelling and quart-inteligence
            > mumbling))))

O ku..a, teraz to mnie rozsmieszyles. Testy wydolnosciowe w czym? chyba ze w
            wpier....niu hamburgerow. Taki NFLowiec nie wytrzymalby tepa z pierwszym
            lepszym amatorem z Polskiej okregowki. hahaha

A co do wiedzy NFL, to nic nie zmienia. Znam wszyskie przepisy NFLu i nadal
            sadze ze gra jest nudna i strata czasu.

Out,
            • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.utp.pl 29.01.03, 18:16
              nie wiem o zawodnikach jakich pozycji mowisz, ale watpie zeby wydolnosciowo
              jakikolwiek pilkarz okregowki byl mocniejszy od wide receivera
              • iti2 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:46
                Gość portalu: czapski napisał(a):

> nie wiem o zawodnikach jakich pozycji mowisz, ale watpie zeby wydolnosciowo
                > jakikolwiek pilkarz okregowki byl mocniejszy od wide receivera

Na krotki dystans steroidy w systemie wide receivera moze by i pomogly ale na
                dluzszy dystans wide receiver wysiada i babcia z laska by go wyprzedzila.
                • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 22:07
                  na pewno inny jest trening w futbolu, a inny w pilce noznej. Pilkarze sa
                  bardziej przystosowani do jednostajnego, dlugotrwalego wysilku. Futbolisci do
                  silnych i szybkich zrywow. Nie deprocjonowalbym jednak wytrzymalosci
                  futbolistow az tak bardzo
            • chopin_m Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:53
              iti2 napisał:

> Taki NFLowiec nie wytrzymalby tepa z pierwszym
              > lepszym amatorem z Polskiej okregowki.

Nie masz pojecia jak wygladaja treningi w tym sporcie.

Gralem 8 lat w football ( z tego 3 w pierwszej lidze - tylko europejskiej)i
              widzialem wielu przychodzacych z innych dyscyplin. Wszyscysmy rzygali na
              poczatku. Nie ma chyba dyscypliny, w ktorej trening wytrzymalosciowy bylby tak
              morderczy.
      • Gość: kubasa Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 13:56
        JA jestem, ale nie na codzien bo to by mi sie przejadlo. Tak cztery razyw w
        roku moze byc :)

Pozdr.
        • Gość: olek Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dostep.pl 27.01.03, 14:11
          tak, cztery razy w roku, najlepiej cztery kwarty rozłozone na kwartały.. bedzie
          aż nadto
      • Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 27.01.03, 15:45
        oczywiscie to byloby super , mozna byloby zaczac od superbowl zeby ludzie
        zobaczyli jakie to swieto w usa i jak Amerykanie potrafia docenic sukces
        sportowców i razem z nimi sie bawic ale to niestety myślenie życzeniowe , ale
        oczywiscie jestem za
      • Gość: koro Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 22:28
        A kto to będzie oglądał?jakiś pojebany usański sport? wole żeby LM albo
        biathlon w tvp pokazywali
        • Gość: meficzek Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 22:38
          Zgadzam sie z koro!!!
      • Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 27.01.03, 22:46
        I jeszcze MLS! Te zaciete pojedynki, widownia wiwatujaca przy strzalach nad
        bramka i w slupek i gdzie nie spojrzec reklamy chipsów. Po prostu uwielbiam
        imprezy sportowe made in usa. Szczyt moich marzen to ESPN w kazdym polskim domu.
        • Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 28.01.03, 15:01
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> I jeszcze MLS! Te zaciete pojedynki, widownia wiwatujaca przy strzalach nad
          > bramka i w slupek i gdzie nie spojrzec reklamy chipsów. Po prostu uwielbiam
          > imprezy sportowe made in usa. Szczyt moich marzen to ESPN w kazdym polskim
          domu
          > .

prosze nie porównuj MLS z NFL bo to pierwsze dopiero sie w USA rozwija ,
          chociaz sadzac po profesjonalizmie z jakim Amerykanie zabrali sie do pilki juz
          niedlugo bedzie lepsze niz w Polsce , nie wiem co cie tak denerwuje w imprezach
          sportowych pokazywanych w amerykańskich stacjach czy to ze podchodza do
          wysilku sportowcow z nalezytym szacunkiem , bo zdaja sobie sprawe ze nie zawsze
          wszystko musi sie udac i potrafia docenic gdy cos sie uda . Ja rozumiem polski
          kibic przyzwyczajony jest do banialuk pana Szaranowicza wygłaszanych w czasie
          gdy pada gol lub do jego przemyslen podczas gdy na bramke sunie ladna akcja ,
        • Gość: arco Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.tamqfl1.dsl-verizon.net 28.01.03, 15:12
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> widownia wiwatujaca przy strzalach nad
          > bramka i w slupek
          A co wolisz ta holote co nie potrafi sie zachowac przed, w trakcie i po meczu,
          to sa z pewnoscia dla ciebie prawdziwi kibice. Biezcie przyklad z kibicow NFL.
      • Gość: czapski NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl 27.01.03, 22:49
        Popieram w pelni. Sport jest rewelacyjny!!! Gdyby ci krytykanci ktorzy w ogole
        nie wiedza o co chodzi poswieciliby choc chwile na poznanie zasad sami by sie
        zainteresowali
        • Gość: ja Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 23:58
          wszyscy nagle zaczeli interesowac sie NFL bo jest final
          wczesniej jak zaczal sie sezon to nikogo to nie obchodzilo :)

obszczymurki amerykanskie

• Gość: arco Obszczymurek to ty jestes. IP: *.tamqfl1.dsl-verizon.net 28.01.03, 15:18
            Jak Ci sie amerykanskie rzeczy nie podobaja to nie ogladaj amerykanskich
            filmow, nie zakladaj nic z napisem NIKE i nie dotykaj komputera (windows tez
            amerykanski) baw sie tylko tym co krajowe i wczesniej sprawdz czy nie jest
            przypadkiem na licencji amerykanskiej palancie.
          • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl 28.01.03, 20:50
            a skad ty wiesz czy ja sie wczesniej nie interesowalem? ty debilu polski
            • Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 28.01.03, 20:58
              dokladnie , nie wiem czy ma sens wyjasnianie i tlumaczenie czegokolwiek ja , bo
              on i tak zawsze bedzie wiedzial lepiej
              • Gość: escoba Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:01
                nie ma co w ogole rozwodzic sie nad pokazywaniem nfl w polskiej telewizji, bo w
                polskiej telewizji nie pokazuja niczego. skoro nie ma szans na nhl i nba to
                zapomnijcie o pozostałych ligach zawodowych. a w ogole to niby kto miałby
                komentowac nfl. ekipa z canal+ w postaci zarzecznego i społki probowała i
                skonczyło sie zenującym klopsem. same bzdury, kłamstwa, zasłyszane historyjki,
                stereotypy o amerykańskich grubasach. po prostu katastrofa. nie wspomne o
                całkowitym braku znajomosci reguł gry!!!
      • Gość: mafiu99 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.lanservice / 192.168.1.* 30.01.03, 15:40
        NFL jest po prostu nudne, ja jestem za baseballem
        • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 18:14
          futbol nudny a baseball ciekawy?? nie ma nic nudniejszego od baseballu
          • Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 30.01.03, 21:02

> futbol nudny a baseball ciekawy?? nie ma nic nudniejszego od baseballu

I w tym momencie wszystkie Twoje argumenty obracaja sie w pyl...bo na jakiej
            podstawie twierdzisz ze bejzbol jest nudny? Na pewno jest bardziej popularny w
            naszym kraju, trenujaca w sportowych strojach mlodziez mozna spotkac na kazdym
            kroku
            • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 22:02
              mlodziezy trenujacej baseball jeszcze nie spotkalem, a mieszkam w Szczecinie,
              wczesniej w Warszawie, wiec chyba jednak nie na kazdym kroku mozna ja spotkac.
              jakie moje argumenty zostaly obalone??? ja lubie futbol- bo jest widowiskowy,
              dynamiczny i dlatego ze strategia trenera odgrywa w tym sporcie role wieksza
              niz w kazdym innym sporcie zespolowym ktore znam. baseball jest dla mnie
              jednostajny. jezeli komus innemu sie podoba, to ok, ale po to jest forum zeby
              wypowiadac wlasne opinie
              • Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 30.01.03, 22:21

> mlodziezy trenujacej baseball jeszcze nie spotkalem, a mieszkam w Szczecinie,
                > wczesniej w Warszawie, wiec chyba jednak nie na kazdym kroku mozna ja spotkac.
                > jakie moje argumenty zostaly obalone??? ja lubie futbol- bo jest widowiskowy,
                > dynamiczny i dlatego ze strategia trenera odgrywa w tym sporcie role wieksza
                > niz w kazdym innym sporcie zespolowym ktore znam. baseball jest dla mnie
                > jednostajny. jezeli komus innemu sie podoba, to ok, ale po to jest forum zeby
                > wypowiadac wlasne opinie

Skoro tak to nie czepiaj sie ludzi, dla których amerykanski football jest nudny
                jak flaki z olejem. W baseballu tez cos musi byc skoro elektryzuje miliony
                Amerykanów.
                I nie opowiadaj mi, ze w Szczecinie nie widujesz mlodziezy cwiczacej z
                bejzbolami bo sam widzialem w telewizji rozentuzjazmowane grupy fanatyków tego
                sportu. U paru widac bylo nawet palkarski talent, wiekszosc wykazywala
                predyspozycje na miotacza. Na koniec trenowali obieganie baz, za które robily
                policyjne radiowozy.
                • Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 31.01.03, 10:23
                  sorry, nie zlapalem dowcipu. ale nie wiedzialem ze ten argument przekonuje cie
                  do baseballu
                  • Gość: m04 heheheh IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 01.02.03, 23:27
                    to moze to Cie przekona :)

Polska gospodarzem ME 2004 w baseballu PAP 2003-02-01 (18:14)

Podczas obradującego w Krakowie kongresu Europejskich Federacji Baseballu oraz
                    Softballu przyznano Polsce prawo organizacji w 2004 roku Mistrzostw Europy
                    seniorów w baseballu.

sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=438434&kat=1992&katn=Top+zdj%EAcia&widn=Polska+gospodarzem+ME+2004+w+baseballu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka