radzikw 27.01.03, 03:29 To wspaniały sport ! Kto jest za tym aby pokazywac NFL czesciej niech sie wpisze !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 03:35 prosze mnie nie rozsmieszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surfer67 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.cvx14-bradley.dialup.earthlink.net 27.01.03, 09:22 brak jakiejkolwiek wiedzy o NFL, powoduje, ze ignoranci tacy jak "ja" wyglaszaja tutaj swoje obszczymurskie opinie. "Ja", zostaw prosze swoja ignorancje dla polskich pilkarzy, ktorzy nie maja nawet w marzeniach szansy , zeby w wydolnosciowych testach pokonac jakiegikolwiek gracza NFL. Dream about beeing at least as fit as most of them))..Meantime stay in your pathetic world...looser like you...gimme your spelling and quart-inteligence mumbling)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 10:41 masz racje, ale ignowantow takich naj "ja" jest w Polsce 99%. Juz wole zeby puscili w TV kolejny raz "Samych swoich" niz cala Polska mialaby gapic sie na sport, ktorego nikt w Europie nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:37 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > cala Polska mialaby gapic sie na > sport, ktorego nikt w Europie nie rozumie. Proponuje, zebys jednak nie pisal w imieniu calej Europy. Od ponad 20-tu lat istnieja ligi europejskie i w niektorych krajach (Holandia, Niemcy, Wlochy, Finlandia, Francja, Hiszpania, Austria, Anglia) jest to bardzo popularny sport. Czesto ilosc sezonowych abonamentow biletowych jest wyzsza niz w pierwszoligowych klubach pilkarskich. I nie mam tu na mysli rozgrywek WFL, lecz wlasnie ligi narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 29.01.03, 18:06 Gość portalu: surfer67 napisał(a): > brak jakiejkolwiek wiedzy o NFL, powoduje, ze ignoranci tacy jak "ja" > wyglaszaja tutaj swoje obszczymurskie opinie. "Ja", zostaw prosze swoja > ignorancje dla polskich pilkarzy, ktorzy nie maja nawet w marzeniach szansy , > zeby w wydolnosciowych testach pokonac jakiegikolwiek gracza NFL. Dream about > beeing at least as fit as most of them))..Meantime stay in your pathetic > world...looser like you...gimme your spelling and quart-inteligence > mumbling)))) O ku..a, teraz to mnie rozsmieszyles. Testy wydolnosciowe w czym? chyba ze w wpier....niu hamburgerow. Taki NFLowiec nie wytrzymalby tepa z pierwszym lepszym amatorem z Polskiej okregowki. hahaha A co do wiedzy NFL, to nic nie zmienia. Znam wszyskie przepisy NFLu i nadal sadze ze gra jest nudna i strata czasu. Out, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.utp.pl 29.01.03, 18:16 nie wiem o zawodnikach jakich pozycji mowisz, ale watpie zeby wydolnosciowo jakikolwiek pilkarz okregowki byl mocniejszy od wide receivera Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:46 Gość portalu: czapski napisał(a): > nie wiem o zawodnikach jakich pozycji mowisz, ale watpie zeby wydolnosciowo > jakikolwiek pilkarz okregowki byl mocniejszy od wide receivera Na krotki dystans steroidy w systemie wide receivera moze by i pomogly ale na dluzszy dystans wide receiver wysiada i babcia z laska by go wyprzedzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 22:07 na pewno inny jest trening w futbolu, a inny w pilce noznej. Pilkarze sa bardziej przystosowani do jednostajnego, dlugotrwalego wysilku. Futbolisci do silnych i szybkich zrywow. Nie deprocjonowalbym jednak wytrzymalosci futbolistow az tak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: NFL w Polsce na codzien´ !!!!!!!! 30.01.03, 14:53 iti2 napisał: > Taki NFLowiec nie wytrzymalby tepa z pierwszym > lepszym amatorem z Polskiej okregowki. Nie masz pojecia jak wygladaja treningi w tym sporcie. Gralem 8 lat w football ( z tego 3 w pierwszej lidze - tylko europejskiej)i widzialem wielu przychodzacych z innych dyscyplin. Wszyscysmy rzygali na poczatku. Nie ma chyba dyscypliny, w ktorej trening wytrzymalosciowy bylby tak morderczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 13:56 JA jestem, ale nie na codzien bo to by mi sie przejadlo. Tak cztery razyw w roku moze byc :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dostep.pl 27.01.03, 14:11 tak, cztery razy w roku, najlepiej cztery kwarty rozłozone na kwartały.. bedzie aż nadto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 27.01.03, 15:45 oczywiscie to byloby super , mozna byloby zaczac od superbowl zeby ludzie zobaczyli jakie to swieto w usa i jak Amerykanie potrafia docenic sukces sportowców i razem z nimi sie bawic ale to niestety myślenie życzeniowe , ale oczywiscie jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 22:28 A kto to będzie oglądał?jakiś pojebany usański sport? wole żeby LM albo biathlon w tvp pokazywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 22:38 Zgadzam sie z koro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 27.01.03, 22:46 I jeszcze MLS! Te zaciete pojedynki, widownia wiwatujaca przy strzalach nad bramka i w slupek i gdzie nie spojrzec reklamy chipsów. Po prostu uwielbiam imprezy sportowe made in usa. Szczyt moich marzen to ESPN w kazdym polskim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 28.01.03, 15:01 Gość portalu: m04 napisał(a): > I jeszcze MLS! Te zaciete pojedynki, widownia wiwatujaca przy strzalach nad > bramka i w slupek i gdzie nie spojrzec reklamy chipsów. Po prostu uwielbiam > imprezy sportowe made in usa. Szczyt moich marzen to ESPN w kazdym polskim domu > . prosze nie porównuj MLS z NFL bo to pierwsze dopiero sie w USA rozwija , chociaz sadzac po profesjonalizmie z jakim Amerykanie zabrali sie do pilki juz niedlugo bedzie lepsze niz w Polsce , nie wiem co cie tak denerwuje w imprezach sportowych pokazywanych w amerykańskich stacjach czy to ze podchodza do wysilku sportowcow z nalezytym szacunkiem , bo zdaja sobie sprawe ze nie zawsze wszystko musi sie udac i potrafia docenic gdy cos sie uda . Ja rozumiem polski kibic przyzwyczajony jest do banialuk pana Szaranowicza wygłaszanych w czasie gdy pada gol lub do jego przemyslen podczas gdy na bramke sunie ladna akcja , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.tamqfl1.dsl-verizon.net 28.01.03, 15:12 Gość portalu: m04 napisał(a): > widownia wiwatujaca przy strzalach nad > bramka i w slupek A co wolisz ta holote co nie potrafi sie zachowac przed, w trakcie i po meczu, to sa z pewnoscia dla ciebie prawdziwi kibice. Biezcie przyklad z kibicow NFL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl 27.01.03, 22:49 Popieram w pelni. Sport jest rewelacyjny!!! Gdyby ci krytykanci ktorzy w ogole nie wiedza o co chodzi poswieciliby choc chwile na poznanie zasad sami by sie zainteresowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 23:58 wszyscy nagle zaczeli interesowac sie NFL bo jest final wczesniej jak zaczal sie sezon to nikogo to nie obchodzilo :) obszczymurki amerykanskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco Obszczymurek to ty jestes. IP: *.tamqfl1.dsl-verizon.net 28.01.03, 15:18 Jak Ci sie amerykanskie rzeczy nie podobaja to nie ogladaj amerykanskich filmow, nie zakladaj nic z napisem NIKE i nie dotykaj komputera (windows tez amerykanski) baw sie tylko tym co krajowe i wczesniej sprawdz czy nie jest przypadkiem na licencji amerykanskiej palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl 28.01.03, 20:50 a skad ty wiesz czy ja sie wczesniej nie interesowalem? ty debilu polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 28.01.03, 20:58 dokladnie , nie wiem czy ma sens wyjasnianie i tlumaczenie czegokolwiek ja , bo on i tak zawsze bedzie wiedzial lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escoba Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:01 nie ma co w ogole rozwodzic sie nad pokazywaniem nfl w polskiej telewizji, bo w polskiej telewizji nie pokazuja niczego. skoro nie ma szans na nhl i nba to zapomnijcie o pozostałych ligach zawodowych. a w ogole to niby kto miałby komentowac nfl. ekipa z canal+ w postaci zarzecznego i społki probowała i skonczyło sie zenującym klopsem. same bzdury, kłamstwa, zasłyszane historyjki, stereotypy o amerykańskich grubasach. po prostu katastrofa. nie wspomne o całkowitym braku znajomosci reguł gry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafiu99 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.lanservice / 192.168.1.* 30.01.03, 15:40 NFL jest po prostu nudne, ja jestem za baseballem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 18:14 futbol nudny a baseball ciekawy?? nie ma nic nudniejszego od baseballu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 30.01.03, 21:02 Gość portalu: czapski napisał(a): > futbol nudny a baseball ciekawy?? nie ma nic nudniejszego od baseballu I w tym momencie wszystkie Twoje argumenty obracaja sie w pyl...bo na jakiej podstawie twierdzisz ze bejzbol jest nudny? Na pewno jest bardziej popularny w naszym kraju, trenujaca w sportowych strojach mlodziez mozna spotkac na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 30.01.03, 22:02 mlodziezy trenujacej baseball jeszcze nie spotkalem, a mieszkam w Szczecinie, wczesniej w Warszawie, wiec chyba jednak nie na kazdym kroku mozna ja spotkac. jakie moje argumenty zostaly obalone??? ja lubie futbol- bo jest widowiskowy, dynamiczny i dlatego ze strategia trenera odgrywa w tym sporcie role wieksza niz w kazdym innym sporcie zespolowym ktore znam. baseball jest dla mnie jednostajny. jezeli komus innemu sie podoba, to ok, ale po to jest forum zeby wypowiadac wlasne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 30.01.03, 22:21 Gość portalu: czapski napisał(a): > mlodziezy trenujacej baseball jeszcze nie spotkalem, a mieszkam w Szczecinie, > wczesniej w Warszawie, wiec chyba jednak nie na kazdym kroku mozna ja spotkac. > jakie moje argumenty zostaly obalone??? ja lubie futbol- bo jest widowiskowy, > dynamiczny i dlatego ze strategia trenera odgrywa w tym sporcie role wieksza > niz w kazdym innym sporcie zespolowym ktore znam. baseball jest dla mnie > jednostajny. jezeli komus innemu sie podoba, to ok, ale po to jest forum zeby > wypowiadac wlasne opinie Skoro tak to nie czepiaj sie ludzi, dla których amerykanski football jest nudny jak flaki z olejem. W baseballu tez cos musi byc skoro elektryzuje miliony Amerykanów. I nie opowiadaj mi, ze w Szczecinie nie widujesz mlodziezy cwiczacej z bejzbolami bo sam widzialem w telewizji rozentuzjazmowane grupy fanatyków tego sportu. U paru widac bylo nawet palkarski talent, wiekszosc wykazywala predyspozycje na miotacza. Na koniec trenowali obieganie baz, za które robily policyjne radiowozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: NFL w Polsce na codzień !!!!!!!! IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 31.01.03, 10:23 sorry, nie zlapalem dowcipu. ale nie wiedzialem ze ten argument przekonuje cie do baseballu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 heheheh IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 01.02.03, 23:27 to moze to Cie przekona :) Polska gospodarzem ME 2004 w baseballu PAP 2003-02-01 (18:14) Podczas obradującego w Krakowie kongresu Europejskich Federacji Baseballu oraz Softballu przyznano Polsce prawo organizacji w 2004 roku Mistrzostw Europy seniorów w baseballu. sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=438434&kat=1992&katn=Top+zdj%EAcia&widn=Polska+gospodarzem+ME+2004+w+baseballu Odpowiedz Link Zgłoś