Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarzyki :) !!

11.07.06, 09:06
    Wszyscy czekamy na rozpoczęcie nowej rundy :) Wydaje mi się że sama Legia juz
    nie wystarczy :) Wisły z Krakowa i Płocka Widzew Korona piłkarze z tych
    druzyn mogą przyniesc nam sporo punktów Widzew w obronie Korona i Wisły w
    ataku. Mam już swoich kilku kandydatów do gry ale musze poczekac az sie
    sparingi skonczą wtedy bedzie wiadomo kto zdrów i w jakiej formie :)

Pozdro dla rejmistrza którego bardzo cenię :)
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: Piłkarzyki :) !! 11.07.06, 11:15
        Oj tak, nowy sezon już tuż tuż :) Według mnie teraz liga na jesień (jak zawsze
        zresztą) będzie ciekawsza ponieważ do Ekstraklasy dołączają nowe zespoły, co
        ciekawsze oba z tradycjami, oba z Łodzi.

82a również wielkie pozdro, coś dawno tutaj nie skrobałeś ;)
        • 82a Re: Piłkarzyki :) !! 11.07.06, 11:43
          Racja nei skrobałm bo nei było oakzji:) EEHhe ale teraz szukuje sie na nowy
          sezon jzu jestem doswiadczony:)i nie bede robil głupich błedów :)

rejmistrz zycze ci zwyciestwa:) Moze na gg pogadmy o piłkarzykach ??:) Zdrowia:)
        • tomek_mz Re: Piłkarzyki :) !! 11.07.06, 11:59
          Witam:) tak się zastanawiam czy w ogole będą "Piłkarzyki". Jeśli chodzi o dwóch
          beniaminków to bardzo ciekawą drużyne ma Widzew. Moim zdaniem może to być
          nieobliczalna ekipa jest to bardzo młoda drużyna i myśle, że np takiego Iwana
          bedzie warto kupić. Mam nadzieje, że objawieniem ligi będzie Bartek Grzelak.
          • rejmistrz Re: Piłkarzyki :) !! 11.07.06, 17:39
            Nie wiem co sądzić o tej drużynie. Co prawda z beniaminkami to tak już jest, że
            jeden zawsze wyskoczy tak było przynajmniej w ostatnich latach, Cracovia i
            Korona kończyły jako beniaminki bardzo wysoko.

Co do klikania to liczę na sporą aktywność na czacie :) Już niedługo zaczyna
            się "sezon" na piłkarzykowego czata :P
          • maxiu40 Re: Piłkarzyki :) !! 11.07.06, 19:59
            tomek_mz napisał:

> Mam nadzieje, że objawieniem ligi będzie Bartek Grzelak.

a ja nie :P

ŁKS tworzy ciekawą druzynę, myślę, że stać ich będzie na miejsce w środku
            tabeli, a jeżeli dokupia jakiegos bramkostrzelnego napastnika z doświadczeniem
            to może byc ciekawie :)

pozdro dla tomka_mz i reszty ;)
            • goool333 Re: Piłkarzyki :) !! 12.07.06, 11:23

witam :) dawno mnie tu nie bylo. sezon juz wkrotce sie zacznie trzeba juz
              myslec nad jakims dobrym skladem , mysle ze obrona legi bedzie bardzo droge i
              gra bedzie ciekawsza niz na wiosne.
              pozdro:):):)i zycze wysokich miejsc :)
              • 82a Re: Piłkarzyki :) !! 12.07.06, 12:50
                Myślę że bedzie można kupić Eltona z Legii bo walczy ostanio 2 asysty walczy i
                jest w lepszje formie niz gotwalld i janczyk obecnie a Radoović nei grał:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka