Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    19.07.06, 23:26
    myslicie ze bedzie dobry?? kto bedzie w podstawowym ataku legii?
    Obserwuj wątek
      • aaa475 Re: Brandao?? 19.07.06, 23:34
        dwyane napisał:

> myslicie ze bedzie dobry?? kto bedzie w podstawowym ataku legii?

ja mysle ze w podstawowym mimo wszytsko mlody i wedlug mnie cienki pokazal to
        wczoraj w meczu z austria janczyk a partnerem wlodar pewnie
        • wlk.brytania Re: Brandao?? 19.07.06, 23:48
          Stary,od pieciu minut probuje rozszyfrowac co chciales powiedziec i chyba sie
          poddam...
          • dwyane Re: Brandao?? 20.07.06, 00:09
            wlk.brytania napisał:

> Stary,od pieciu minut probuje rozszyfrowac co chciales powiedziec i chyba sie
            > poddam...

jesli to bylo do mnie to to co sadzicie o Eltonie Brandao, czy zapowiada sie na
            dobrego zawodnika(czy moze ktos wie cos o jego dokonaniach w poprzednich
            klubach) i czy bedzie w podstawowym skladzie legii, teraz jasno? :)
            • sines Re: Brandao?? 20.07.06, 00:31
              > jesli to bylo do mnie
              Raczej nie. Co do Brandao - Legia ma czterech napastników, ze sparingów można
              wysnuć wniosek, że pierwszym napastnikiem jest Włodar, drugim był Elton ale
              prawdopodobnie dlatego, że wyjazd na ME ma Janczyk.
              • dwyane Re: Brandao?? 20.07.06, 08:56
                ach ten włodar :) no coz...moze ten sezon bedzie dla niego przelomowy.
                • sines Re: Brandao?? 20.07.06, 11:27
                  W ostatnim sezonie grał, bo po kontuzji Gottwalda i Janczyka nie miał kto go
                  zastąpić. W tym sezonie Legia ma kilku napastników, więc słabsza forma któregoś
                  z nich zaowocuje pewnie zmianą w składzie. W sparingach chyba najlepiej wypadł
                  Elton (jedna bramka i kilka asyst) oraz Gottwald (trzy bramki), ale czy oni będą
                  grać w pierwszym meczu od początku to wie tylko trener. W sobotę jest mecz o
                  Superpuchar, wtedy będzie mniej więcej wiadomo, jak ma wyglądać pierwszy skład
                  Legii (bo to że nie będzie Edsona to chyba wiadomo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka