dwyane 19.07.06, 23:26 myslicie ze bedzie dobry?? kto bedzie w podstawowym ataku legii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa475 Re: Brandao?? 19.07.06, 23:34 dwyane napisał: > myslicie ze bedzie dobry?? kto bedzie w podstawowym ataku legii? ja mysle ze w podstawowym mimo wszytsko mlody i wedlug mnie cienki pokazal to wczoraj w meczu z austria janczyk a partnerem wlodar pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Brandao?? 19.07.06, 23:48 Stary,od pieciu minut probuje rozszyfrowac co chciales powiedziec i chyba sie poddam... Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Brandao?? 20.07.06, 00:09 wlk.brytania napisał: > Stary,od pieciu minut probuje rozszyfrowac co chciales powiedziec i chyba sie > poddam... jesli to bylo do mnie to to co sadzicie o Eltonie Brandao, czy zapowiada sie na dobrego zawodnika(czy moze ktos wie cos o jego dokonaniach w poprzednich klubach) i czy bedzie w podstawowym skladzie legii, teraz jasno? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Brandao?? 20.07.06, 00:31 > jesli to bylo do mnie Raczej nie. Co do Brandao - Legia ma czterech napastników, ze sparingów można wysnuć wniosek, że pierwszym napastnikiem jest Włodar, drugim był Elton ale prawdopodobnie dlatego, że wyjazd na ME ma Janczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Brandao?? 20.07.06, 08:56 ach ten włodar :) no coz...moze ten sezon bedzie dla niego przelomowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Brandao?? 20.07.06, 11:27 W ostatnim sezonie grał, bo po kontuzji Gottwalda i Janczyka nie miał kto go zastąpić. W tym sezonie Legia ma kilku napastników, więc słabsza forma któregoś z nich zaowocuje pewnie zmianą w składzie. W sparingach chyba najlepiej wypadł Elton (jedna bramka i kilka asyst) oraz Gottwald (trzy bramki), ale czy oni będą grać w pierwszym meczu od początku to wie tylko trener. W sobotę jest mecz o Superpuchar, wtedy będzie mniej więcej wiadomo, jak ma wyglądać pierwszy skład Legii (bo to że nie będzie Edsona to chyba wiadomo). Odpowiedz Link Zgłoś