Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogóra ...

IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:22
    No ale ci Serbowie deklasuja tych Polakow, o jejku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Schweiger Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogóra ... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:23
        Ale dostaja baty Polacy.
      • Gość: eversman Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogóra ... IP: 62.69.204.* 22.07.06, 20:24
        pierwszy!!:D
        • Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:30
          Tylko TRZECI , tylko 3. Az milo tym Serbom sie kibicuje.
          • Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:36
            1 : 0 dla Serbow. I te serbskie dziewczyny takie sliczne , balkanskie.
            • Gość: Brodos Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:08
              Oni daja innym wygrac!!!
              :-))))
              Pozdrawiam
              • Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 21:12
                Rozumiem , to ta polska odmiana kanapy freudowskiej. Ja musza sie leczyc niech
                to robia i w ten sposob. Byleby tylko Kabotyn Pierwszy alias Mamlok Osliniony
                nie zaprzestal swych wystepow w TV.
                • Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:20
                  Czesc Schweiger,
                  Widzisz usmiech przy moim zdaniu?
                  Apropos, mowiles o pieknych balkanskich kobietach. Gdzie mozna obejrzec ten
                  mecz poza TVP3, ktorej nie mam???
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:22
                    A jezeli mowiles o moich kompleksach, to raczej trafiles pod zly adres.
                    Nie mieszkam w Polsce (niestety) i nie musze leczyc kompleksow.
                    3maj sie i nie generalizuj, nie wszyscy Polacy sa zli.
                    • Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 21:34
                      jest 2: 1 dla Serbow.Ogladam w Niemczec 3 porzez normalny dekoder ze sklepu za
                      70 € . 3 JEST OGOLNODOSTEPNA. Pozdr.
                      • Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:38
                        Czesc. Ja jestem za miedza i tez mam dekoder (nie wiem, czy akurat za 70€), ale
                        mam tylko TV POLONIA. Jade do Polski kupic Canal+!!!
                        3maj sie
                        • Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:00
                          Brodos! Zamow mechanika ze sklepu TV , oni znaja dokladnie frekwencje.Powinien
                          ci ustawic TV Polonia , Kultura , TVP 3 , Polsat 2 , Puls , Polonia 1 i jeszcze
                          jakies bzdury.Jak masz kupowac platna platforme , bierz Polsat. Nie bierz Cyfry
                          + . sa trudnosci w odbiorze jak masz spodek na dwa lub wiecej satelity
                          jednoczesnie.Cyfra + nie umie rozroznic miedzy tymi satelitami.Polsat
                          pozycjonuje sie od razu na wlasciwym i jest ok.pozdr.
                          • Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 22:03
                            Na Polsacie chyba nie ma TVP1, 2, itp.
                            Chyba, ze cos sie zmianilo a ja nie jestem en courant!
                            Pozdrawiam
                • Gość: MEGATOMEK CO TO ZNACZY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:15
                  CO TO JEST KANAPA FREUDOWSKA I TEN MAMALAK TO KTO??? WYJAŚNIJ PROSZE
                  • Gość: Schweiger Re: CO TO ZNACZY??? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 11:41
                    Tomek , zostaw tatusiowi jego komputer w spokoju i wracaj do przedszkola .Inie
                    zapomnij zabrac ze soba klockow.
              • Gość: bombardier Bez jaj! IP: *.promax.media.pl 22.07.06, 22:21
                Niestety mialem racje - nasi nie maja jaj! jak zwykle kiedy trzeba bylo
                powalczyc, gryzc parkiet, opanowac cykora wszyscy mieli posrane gacie a
                Ignaczaka natychmiast powinien zastapic ktos inny...no to tyle - moze kiedys
                urodza sie jacys ludzie o inne mentalnosci i wtedy Polska bedzie wygrywac z
                najlepszymi i w siatkowce i w innych sportach ale na to trzeba poczekac jeszcze
                dluuugo
                • Gość: Brodos Polska wyjdzie z grupy IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 22:27
                  te 2 mecze i tak sa bez znaczenia. SC to jeden z najlepszych zespolow na
                  swiecie. Chcialbym, abysmy takie problemy mieli w pilce noznej. Tymszasem
                  Polska grajac 100 razy z druzynami z pierwszej 10 UEFA przegralaby 100 razy.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: mk Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 02:59
                    masz rację, Serbia to ekstraklasa światowa.
                    Obok Brazylii, Włoch, Rosji.
                    Nie mamy z nimi szans tak samo jak w piłce niożnej z Brazylią, Argentyną,
                    Włochami......
                    • Gość: Schweiger Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 08:16
                      i z Niemcami.Przede wszystkim z Niemcami nie maja Polacy ZADNYCH szans wygrac w
                      pilke nozna. Z Niemcami NIGDY jeszcze nie wygrali. Hehehe.
                      • Gość: heinrich Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 09:41
                        Daj sobie spokój głupi prostaku. Artykuł tyczy się chyba siatkówki, w której
                        niemiaszki nic nie znaczą... Widzę, że za pomocą piłki nożnej leczysz swoje
                        kompleksy. Wpiep.rzasz sie na kazde forum sportowe, wyjezdzajac ciagle z tymi
                        samymi tekstami. Zamiast przesiadywac przed kompem wzialbys sie do roboty
                        pasozycie, w koncu niemiaszki to taki pracowity narod (w przeciwienstwie do
                        nas - leni "polaczkow" czyz nie?)...
                        Na szczescie nie to jak kopię piłkę decyduje jakim jestem człowiekiem, a ty jak
                        widze masz ze soba bardzo duze problemy...
      • Gość: bombardier Jestesmy po prostu slabi IP: *.promax.media.pl 22.07.06, 20:51
        i ani Lozano ani nikt inny tego nie zmieni...jak zwykle jak trzeba pokazac jaja
        to okazuje sie ze naszym ich brakuje...szkoda gadac...
      • Gość: ech przegrają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:23
        trudno się mówi, żyje się dalej
      • Gość: Kolo Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.07.06, 21:31
        On ma jakąś misję czy co? Ty oglądasz czy piszesz, najlepiej się wyłącz.
        • Gość: Koper Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 21:43
          Polak ktory mysli ze jest Niemcem i gardzi Polska, zalosne.
          • Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:03
            Czemu wlasciwie "zalosne"?
            • Gość: Koper Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 23:01
              bo jestes nikim
              • Gość: mk Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 03:00
                bo nimcy dostają w zada od nas w siatkówce.
          • Gość: P Re: Kim jest ten schweiger? IP: 80.54.27.* 22.07.06, 22:04
            schweiger to taki trol forumowy - kiedys pisal jako schuja,ale bauer u ktorego
            wypasa zmienil operatora ,to i ksywka sie tez zmienila.

trolek przestal pisac na temat cienkiej gry Polakow,bo wygrali 4 seta.trolek sie
            obudzi po 5 gdyby jednak w tie-breaku Serbowie wygrali.

mozna go spokojnie olac - g-o-w-n-o ma to do siebie ze zawsze wyplywa do
            gory.tak samo jest z tym trolkiem.
            • Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:33
              Ciekawe.Jestes tutaj nie pierwszym baranem panie P, ktory usiluje mnie porownac
              albo tez identyfikowac z kims o takim ,niewatpliwie kontrowersyjnym nicku.Musze
              cie jednak rozczarowac.Jestem moim oryginalem i na pewno nie tym , czym bys
              mnie chcial obgadac.Natomiast ty jestes niewatpliwie tym czym jestes , czyli
              baranem.
              • Gość: trejo Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.07.06, 23:50
                Dobra Schuja,rozszyfrowany zostales,mozesz pisac pod swoim normalnym
                nickiem.Nie musisz sie rozdrabniac.Stali bywalcy i tak wiedza o co chodzi.
              • Gość: Ewunia 28 Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:28
                OOO schuja!
                Przecież to Ty- nikt w taki sposób nie konstruuje zdań.
                Przeca poznam Cię na końcu świata.
                • Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:46
                  Nastepna usilujaca mi cos imputowac , czy wrecz wmawiac dziecko w moj brzuch.
                  Nie jestem niczyjim sobowtorem ,moja panno. Pomylilas sie w twojej kobiecej
                  intuicji. Amoze to juz bylo cos wiecej niz intuicja? A moze tam juz bylo jakies
                  uczucie??? Uczucie nieowzajemnione????? No to ci wspolczuje panno .Ale sie nie
                  matrw.Chlopak , tak agresywnie prezentujacy swym nickiem preferencje seksualne
                  mogl byc niebezpieczny . No , chyba nie pozostawil jakiejs pamiatki po sobie ,
                  z 9- miesiecznym zaplonie?uciekam , bo obiecalem to Brodosowi.
          • Gość: Obiektywny Re: Prowadzisz prywatna wojne, Schweiger? IP: 195.173.13.* 23.07.06, 15:19
            Co jest z toba Schweiger? Na 76 postow okolo 20 jest twoich. W czym rzecz?
            Nienawidzisz kraju w ktorym sie wychowales, wyksztalciles? Za co? Jakas panna
            cie ostatnio rzucila, polska panna? Albo przegrales u buka w zeszlym tygodniu,
            bo postawiles na Amerykancow? Wytlumacz mi to logicznie, bo nie rozumiem twego
            zacietrzewienia. Serbia jest numerem trzecim bodajze na swiecie i jest to
            druzyna, z ktora malo kto daje sobie rade. Polska Jest zdaje sie szosta, nikt
            naprawde sie nie spodziewal, ze to bedzie bulka z maslem. Wczoraj gra byla
            bardzo wyrownana i tyle, ale jak chcesz sie wyzyc to sprobuj na forum
            pilkarskim. Widze ze mieszasz pilke z siatka notorycznie, co ma jedno z drugim
            wspolnego? Skopaliscie nam dupe? Ledwo, ledwo wygraliscie, panie kolego, nie
            skopaliscie. Po Argentynie byl to dla Was najtrudniejszy mecz. Wlochy sie po
            was przejechaly bez wiekszych problemow i po ptokach. Wyluzuj stary, bo wszyscy
            pomysla ze masz obsesje.

Dla rownowagi - gdzie jest Twoj rownie zjadliwy komentarz na temat przegranej
            Japonii, tak na wszelki wypadek jakbys stwierdzil ze problemu ze swym "bylym
            krajem" nie masz?
      • Gość: jaga Czy oni nauczą się kiedyś serwować? IP: *.csk.pl 22.07.06, 21:32
        Dlaczego tylko 10% naszych zagrywek jest mocnych? A reszta to same flaki, po
        których Serbowie biją nam gwoździe. :((
      • Gość: kibic Polska - bialo-czerwoni!!! IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 21:52
        Lejemy ich!!!
        • Gość: Schweiger Re: Polska - bialo-czerwoni!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:20
          Jednak zgodnie z moimi przewidywaniami oni was zlali 2: 3
      • Gość: rafik Nadmuchany balonik pekł jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:24
        Wyciulali ich jak małe dzieci. Kolejny rok stagnacji.
      • Gość: jinx Re: Serbowie sie z nas smieja IP: 24.205.214.* 22.07.06, 22:27
        pewnie juz maja tez powiedzenie "mocny jak Polak".
        • Gość: Schweiger Re: Serbowie sie z nas smieja IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:36
          Gość portalu: jinx napisał(a):

> pewnie juz maja tez powiedzenie "mocny jak Polak".
          NIE DOKONCZYLES TEGO POWIEDZENIA , powinno byc ; MOCNY JAK Polak w pysku.
          Hehehe.
          • Gość: Kucharz Re: Serbowie sie z nas smieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:20
            Schweiger zastanów sie co ty piszesz.... Gó..arz z ciebie a nie Polak. Lepiej
            wyjedz i zmień obywatelwsto. Bez takich ludzi jak ty w tym kraju bedzie
            zdecydowanie lepiej
            • Gość: borsuk odp IP: *.chello.pl 23.07.06, 00:34
              popieram kucharza! Schweiger to glupia menda. nie zapominaj ze jestes Polakiem
              lamusie!!
      • Gość: celnik1 Kompleks Serbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:47
        Co jest, taka cienizna, to miał byc mecz?
      • forumowicz_pospolity Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 22.07.06, 23:25
        wyrównany mecz
        zadecydowała zagrywka, tak jak wczoraj
        dziś u nas było lepiej w tym elemencie ale Serbowie mają więcej zawodnikow
        potrafiących ukąsic z serwu
      • Gość: MR.X Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:57
        Proponuję zbojkotować następny mecz tych cianiasów w Polsce , żeby wreszcie
        zrozumieli, ze polskich kibiców nie można zrobić w babuko!
        • Gość: aigel sam sie zbojkotuj baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:40
          najlepiej razem z twoim kumplem schweigerem
      • Gość: borsuk Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.chello.pl 23.07.06, 00:31
        Świat bez serbów byłby lepszy! Denerwują mnie bardziej niż ruscy. Ale trzeba
        przyznać, że nawet Brazylia by dziś z nimi nie wygrała. Niedługo gramy u
        siebie. Kibice: bądźmy siódmym zawodnikiem naszej ekipy!!!!!!!
        • Gość: mk Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 03:05
          byli faktycznie dobrzy, a nasi... słabi.
          Nie wykorzystali wszystkich szans nasi.
          A przy mniejszych umimiejętnościach powinni...
          Łatwo powiedzieć - Serbowie są genialni, wszystko potrafią, gdybyśmy mieli
          takie talenty jak oni u siebie to kto wie... niestety nie mamy.
          • Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 08:34
            Chcialbys polska repre wylgac tym ,ze Serbowie byli genialni??? Guzik
            prawda.Serbowie sobie swoja pozycje wypracowali ciezka praca, ktore to slowo wy
            tam w Polsce gladko zastepujecie pojeciem " jakos sie pokombinuje" , czyli
            proba oszustwa samych siebie.Za Wagnera bylo tak dobrze u was , no bo trener
            przymusil tych polskich zawodnikow do bardzo ciezkiej pracy nad kondycja i
            poprawa techniki gry.I efekty byly. Po prostu na was ,Polakow ,musi byc
            ktos ,kto jak kat z batem przymusi was do ciezkiej pracy.Ten Maly Czlowiek ,
            Latynos w dodatku do tego sie nie nadaje absolutnie.Wagner , mimo ze oficjalnie
            posiadal wasze polskie obywatelstwo byl , de facto z mentalnosci i pochodzenia
            dalszego NIEMCEM ( jak juz samo jego nazwisko o tym swiadczy) , co tez dalo
            wynik w osiagach waszej repry.Fazit; Niemca wam tam u was potrzeba Polacy ,
            Niemca. Ten by was nauczyl (moresu).Hehehe.
            • Gość: heinrich Ciekawe jaki byłby wynik meczu Serbia - Niemcy... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 09:43
              • Gość: juro Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;25:4) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:23
                Niemcy to przecież w siatce strasznie gó..ana drużyna.
                Schweiger, idź lepiej na forum piłkarskie, bo tu się ośmieszasz,
                niczym niemieccy siatkarze w każdym swym meczu. :)))
                • Gość: Schweiger Re: Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;2 IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 10:46
                  Przeciez ja tu kibicuje naszym niemieckim braciom ( no kuzynom )Serbom w
                  meczach jak lali wam ,Polakom regularnie du pska i omawiam przyczyny tej
                  regularnosci.Chcesz mnie , Niemcowi , zabronic kibicowania Serbom przeciw
                  wam???:Po co tu mieszasz niemieckich siatkarzy , oni nie grali w piatek i
                  sobote przeciw Serbom i nie oni dostali w du psko tylko wy , Polacy ( JAK
                  ZWYKLE ZRESZTA) . Jak juz to ty i tobie podobni osmieszacie sie tu , probujac
                  odwrocic uwage od waszej miernoty pisaniem o niemieckiej druzynie , ktorej w
                  Serbii wogole nie bylo. Oj wy Polcy , stare sztuczki propagandowe tu
                  zazywacie.Lipa jestescie w siatce i takimi juz pozostaniecie.Hehehe.
                  • Gość: ULTRAS POLSKA nie karmić tego trola Schweiger'a!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.07.06, 11:11
                    to prostak i zarozumialec jak każdy farbowany niemiec
                  • Gość: tia Re: Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;2 IP: *.fema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:19
                    leczysz kompleksy z przegranej 2-giej wojny swiatowej?
            • Gość: Dojczlander Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.lodz.msk.pl 23.07.06, 15:34
              Debil

Wagner - nazwisko austriackie, ale wy, jedyny narodzie rodem ze szwabii zawsze wicie lepiej..
      • Gość: Profesór Ździh Tie - break ***Geneza*** IP: *.globalconnect.pl 23.07.06, 01:23
        Nazwa tie - break pochodzi od starodawnego tańca Tajlandczyków, który swym
        wyglądem przypominał współczesny break dance. Co charakterystyczne - taniec ten
        składał się z piętnastu figur, dlatego też dzisiaj siatkarze grają do 15
        piątego seta.
      • Gość: ja Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:34
      • Gość: ja Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:39
        a mi si wydaji ze polacy po prostu nie potrafia serwowac i chyba za pozno juz dla nich na nauke, moze nastepne pokolenie ( swoja droga serwis chyba najlatwiej wytrenowac -przeciez nikt z przeciwnikow nie przeszkadza a i na treningu wystarczy miec pilki i siatke i serwowac do usranej albo do nauczenia sie)
        • Gość: Nika Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.06, 09:05
          Święte słowa, też mi się coś robiło jak widziałam te ich zagrywki, chociaz
          wczoraj było i tak lepiej niż w pt no i przegraliśmy 3:2 a nie 3:1:(
          • Gość: jasiek Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.csk.pl 23.07.06, 10:13
            JAk widzialem jak serwuuje Grzyb, to wiem, ze ja tez bym tak samo zaserwowal.
            Mimo ze w siatke nie gralem juz z 5 lat.
      • bleble2000 Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 23.07.06, 11:57
        jesli wygramy dwa mecze u siebie z japoncami i jankesami(co jest bardzo
        prawdopdobne) oraz wygramy jeden mecz u siebie z serbami,to bedziemy miec tyle
        samo zwyciestw (co serbowie)(oczywiscie zakladajac to ze oni tez potem wszystko
        wygraja),
        to teraz co dedycuje o tym, ktora druzyna jest pierwsza?
        - bilans bezposrednich starc?
        - bilans wygranych setow?
      • bleble2000 kto awansuje? bilans setow/bezposrednich starc ? 23.07.06, 12:02
        jesli wygramy dwa mecze u siebie z japoncami i jankesami(co jest bardzo
        prawdopdobne) oraz wygramy jeden mecz u siebie z serbami,to bedziemy miec tyle
        samo zwyciestw (co serbowie)(oczywiscie zakladajac to ze oni tez potem wszystko
        wygraja),
        to teraz co dedycuje o tym, ktora druzyna jest pierwsza?
        - bilans bezposrednich starc?
        - bilans wygranych setow?
        • Gość: Schweiger Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:15
          Coooo widze .Na koniec melduje sie do glosu ostatnia grupa polskich kibicow ,
          tzw . rachmistrze i inni wrozbici.Wiesz przeciez doskonale ,ze to ta sama
          metoda myslenia co p przypadku powiedzenia ; gdyby babcia miala wasy to by byla
          dziadkiem , polskim dziadem.Hehehe.Amoze ci liczydlo przyslac , rachunki ci
          pojda lepiej.
          • Gość: Brodos Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.fbx.proxad.net 23.07.06, 12:20
            Czesc Schweiger,
            Prosze Ciebie, daj sobie spokoj z krzewieniem anty-przyjazni polsko-
            niemieckiej. Przykro mi sie robi jak widze jak ludzie daja sie tutaj prowokowac.
            A co do 'gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem', to tylko czysta
            kalkulacja.
            3maj sie
            • Gość: Schweiger Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:34
              Brodos, bo cie lubie ,za twoje obiektywne i wywazone komentarze , opuszcze na
              dwa dni to forum. A co do szarpania niektorych tu po pyskach; czy to moja
              wina ,ze te glupole na najmniejsza wzmianke o tym ,np . ze my Niemcy zlalismy
              Polakom w czasie ostatnich MS a i przedtem w noznej du psko , i to rowno ,
              dostaja bialej , polskiej goraczki. Prawde pisze a ta ich kole w mozg. Ale
              obiecalem , dotrzymam . Zamelduje sie tu aktywnie jutro wieczorem. Pozdr.
              • Gość: ciekawy Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 23.07.06, 12:45
                A gdzie sie tak ladnie nauczyles mowic po polsku
                prawdziwy niemcu. Chyba tam wszyscy toba gardza w
                reichu, bo ani z ciebie niemiec ani polak i dlatego
                musisz odreagowac. Czy moze dostales kiedys ostro
                wpie..w Polsce albo dziewczyna cie olala i uraz pozostal?
              • dami7 Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star 23.07.06, 12:47
                "my Niemcy"
                Fajny Niemiec, z Ciebie, czysty Bawarczyk albo Tyrolczyk... Taki, co to lubi
                Polsat pooglądać i GW poczytać!
                • Gość: ciekawy Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 23.07.06, 13:00
                  Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? Po kolczykach.
        • Gość: Brodos Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.fbx.proxad.net 23.07.06, 12:16
          Czesc bleble,
          Na pewno nie decyduje bilans bezposrednich starc, bo inaczej bylibysmy na
          drugim miejscu.
          Decyduje najprawdopodobniej liczba wygranych setow, pozniej punkty.
          Ale i tak nie musimy tak szarzowac jak powiedziales. Mozemy zajac 2 miejsce,
          ale wtedy bedziemy mieli ciezka przeprawe w dalszej fazie.
          Pozdrawiam
      • katarzyna_poznanska Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 23.07.06, 12:58
        może wie ktoś ile drużyn wychodzi z grupy?
        • Gość: m Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:19
          1.
      • Gość: b_lebowski Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.koba.pl / *.koba.pl 23.07.06, 13:32
        A ty szwajger za "tych Polaków" to w papę dostaniesz.
        • Gość: aaa Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: 80.244.139.* 23.07.06, 16:43
          oj..czytam to i czytam i mi sie slabo robi jak widze wypowiedzi niektorych osob
          (czyt. tego nie Polaka)...ale nie o tym mamy tu rozmawiac..faktycznie gra nie
          byla zachwycajaca...grali slabo ale momentami, zwlaszcza w 2 i 4 secie ich gra
          byla bardzooo dobra. Niech mi ktos odpowie, czy nie moznabylo tak grac przez
          caly mecz?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka