Gość: Schweiger IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:22 No ale ci Serbowie deklasuja tych Polakow, o jejku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schweiger Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogóra ... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:23 Ale dostaja baty Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eversman Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogóra ... IP: 62.69.204.* 22.07.06, 20:24 pierwszy!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:30 Tylko TRZECI , tylko 3. Az milo tym Serbom sie kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 20:36 1 : 0 dla Serbow. I te serbskie dziewczyny takie sliczne , balkanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:08 Oni daja innym wygrac!!! :-)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 21:12 Rozumiem , to ta polska odmiana kanapy freudowskiej. Ja musza sie leczyc niech to robia i w ten sposob. Byleby tylko Kabotyn Pierwszy alias Mamlok Osliniony nie zaprzestal swych wystepow w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:20 Czesc Schweiger, Widzisz usmiech przy moim zdaniu? Apropos, mowiles o pieknych balkanskich kobietach. Gdzie mozna obejrzec ten mecz poza TVP3, ktorej nie mam??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:22 A jezeli mowiles o moich kompleksach, to raczej trafiles pod zly adres. Nie mieszkam w Polsce (niestety) i nie musze leczyc kompleksow. 3maj sie i nie generalizuj, nie wszyscy Polacy sa zli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 21:34 jest 2: 1 dla Serbow.Ogladam w Niemczec 3 porzez normalny dekoder ze sklepu za 70 € . 3 JEST OGOLNODOSTEPNA. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 21:38 Czesc. Ja jestem za miedza i tez mam dekoder (nie wiem, czy akurat za 70€), ale mam tylko TV POLONIA. Jade do Polski kupic Canal+!!! 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:00 Brodos! Zamow mechanika ze sklepu TV , oni znaja dokladnie frekwencje.Powinien ci ustawic TV Polonia , Kultura , TVP 3 , Polsat 2 , Puls , Polonia 1 i jeszcze jakies bzdury.Jak masz kupowac platna platforme , bierz Polsat. Nie bierz Cyfry + . sa trudnosci w odbiorze jak masz spodek na dwa lub wiecej satelity jednoczesnie.Cyfra + nie umie rozroznic miedzy tymi satelitami.Polsat pozycjonuje sie od razu na wlasciwym i jest ok.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Polacy nigdy nie przegrywaja!!! IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 22:03 Na Polsacie chyba nie ma TVP1, 2, itp. Chyba, ze cos sie zmianilo a ja nie jestem en courant! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGATOMEK CO TO ZNACZY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:15 CO TO JEST KANAPA FREUDOWSKA I TEN MAMALAK TO KTO??? WYJAŚNIJ PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: CO TO ZNACZY??? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 11:41 Tomek , zostaw tatusiowi jego komputer w spokoju i wracaj do przedszkola .Inie zapomnij zabrac ze soba klockow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier Bez jaj! IP: *.promax.media.pl 22.07.06, 22:21 Niestety mialem racje - nasi nie maja jaj! jak zwykle kiedy trzeba bylo powalczyc, gryzc parkiet, opanowac cykora wszyscy mieli posrane gacie a Ignaczaka natychmiast powinien zastapic ktos inny...no to tyle - moze kiedys urodza sie jacys ludzie o inne mentalnosci i wtedy Polska bedzie wygrywac z najlepszymi i w siatkowce i w innych sportach ale na to trzeba poczekac jeszcze dluuugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Polska wyjdzie z grupy IP: *.fbx.proxad.net 22.07.06, 22:27 te 2 mecze i tak sa bez znaczenia. SC to jeden z najlepszych zespolow na swiecie. Chcialbym, abysmy takie problemy mieli w pilce noznej. Tymszasem Polska grajac 100 razy z druzynami z pierwszej 10 UEFA przegralaby 100 razy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 02:59 masz rację, Serbia to ekstraklasa światowa. Obok Brazylii, Włoch, Rosji. Nie mamy z nimi szans tak samo jak w piłce niożnej z Brazylią, Argentyną, Włochami...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 08:16 i z Niemcami.Przede wszystkim z Niemcami nie maja Polacy ZADNYCH szans wygrac w pilke nozna. Z Niemcami NIGDY jeszcze nie wygrali. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heinrich Re: Polska wyjdzie z grupy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 09:41 Daj sobie spokój głupi prostaku. Artykuł tyczy się chyba siatkówki, w której niemiaszki nic nie znaczą... Widzę, że za pomocą piłki nożnej leczysz swoje kompleksy. Wpiep.rzasz sie na kazde forum sportowe, wyjezdzajac ciagle z tymi samymi tekstami. Zamiast przesiadywac przed kompem wzialbys sie do roboty pasozycie, w koncu niemiaszki to taki pracowity narod (w przeciwienstwie do nas - leni "polaczkow" czyz nie?)... Na szczescie nie to jak kopię piłkę decyduje jakim jestem człowiekiem, a ty jak widze masz ze soba bardzo duze problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier Jestesmy po prostu slabi IP: *.promax.media.pl 22.07.06, 20:51 i ani Lozano ani nikt inny tego nie zmieni...jak zwykle jak trzeba pokazac jaja to okazuje sie ze naszym ich brakuje...szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech przegrają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:23 trudno się mówi, żyje się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.07.06, 21:31 On ma jakąś misję czy co? Ty oglądasz czy piszesz, najlepiej się wyłącz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 21:43 Polak ktory mysli ze jest Niemcem i gardzi Polska, zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:03 Czemu wlasciwie "zalosne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 23:01 bo jestes nikim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 03:00 bo nimcy dostają w zada od nas w siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Kim jest ten schweiger? IP: 80.54.27.* 22.07.06, 22:04 schweiger to taki trol forumowy - kiedys pisal jako schuja,ale bauer u ktorego wypasa zmienil operatora ,to i ksywka sie tez zmienila. trolek przestal pisac na temat cienkiej gry Polakow,bo wygrali 4 seta.trolek sie obudzi po 5 gdyby jednak w tie-breaku Serbowie wygrali. mozna go spokojnie olac - g-o-w-n-o ma to do siebie ze zawsze wyplywa do gory.tak samo jest z tym trolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:33 Ciekawe.Jestes tutaj nie pierwszym baranem panie P, ktory usiluje mnie porownac albo tez identyfikowac z kims o takim ,niewatpliwie kontrowersyjnym nicku.Musze cie jednak rozczarowac.Jestem moim oryginalem i na pewno nie tym , czym bys mnie chcial obgadac.Natomiast ty jestes niewatpliwie tym czym jestes , czyli baranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.07.06, 23:50 Dobra Schuja,rozszyfrowany zostales,mozesz pisac pod swoim normalnym nickiem.Nie musisz sie rozdrabniac.Stali bywalcy i tak wiedza o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:28 OOO schuja! Przecież to Ty- nikt w taki sposób nie konstruuje zdań. Przeca poznam Cię na końcu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Kim jest ten schweiger? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:46 Nastepna usilujaca mi cos imputowac , czy wrecz wmawiac dziecko w moj brzuch. Nie jestem niczyjim sobowtorem ,moja panno. Pomylilas sie w twojej kobiecej intuicji. Amoze to juz bylo cos wiecej niz intuicja? A moze tam juz bylo jakies uczucie??? Uczucie nieowzajemnione????? No to ci wspolczuje panno .Ale sie nie matrw.Chlopak , tak agresywnie prezentujacy swym nickiem preferencje seksualne mogl byc niebezpieczny . No , chyba nie pozostawil jakiejs pamiatki po sobie , z 9- miesiecznym zaplonie?uciekam , bo obiecalem to Brodosowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Prowadzisz prywatna wojne, Schweiger? IP: 195.173.13.* 23.07.06, 15:19 Co jest z toba Schweiger? Na 76 postow okolo 20 jest twoich. W czym rzecz? Nienawidzisz kraju w ktorym sie wychowales, wyksztalciles? Za co? Jakas panna cie ostatnio rzucila, polska panna? Albo przegrales u buka w zeszlym tygodniu, bo postawiles na Amerykancow? Wytlumacz mi to logicznie, bo nie rozumiem twego zacietrzewienia. Serbia jest numerem trzecim bodajze na swiecie i jest to druzyna, z ktora malo kto daje sobie rade. Polska Jest zdaje sie szosta, nikt naprawde sie nie spodziewal, ze to bedzie bulka z maslem. Wczoraj gra byla bardzo wyrownana i tyle, ale jak chcesz sie wyzyc to sprobuj na forum pilkarskim. Widze ze mieszasz pilke z siatka notorycznie, co ma jedno z drugim wspolnego? Skopaliscie nam dupe? Ledwo, ledwo wygraliscie, panie kolego, nie skopaliscie. Po Argentynie byl to dla Was najtrudniejszy mecz. Wlochy sie po was przejechaly bez wiekszych problemow i po ptokach. Wyluzuj stary, bo wszyscy pomysla ze masz obsesje. Dla rownowagi - gdzie jest Twoj rownie zjadliwy komentarz na temat przegranej Japonii, tak na wszelki wypadek jakbys stwierdzil ze problemu ze swym "bylym krajem" nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Czy oni nauczą się kiedyś serwować? IP: *.csk.pl 22.07.06, 21:32 Dlaczego tylko 10% naszych zagrywek jest mocnych? A reszta to same flaki, po których Serbowie biją nam gwoździe. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polska - bialo-czerwoni!!! IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 22.07.06, 21:52 Lejemy ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Polska - bialo-czerwoni!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:20 Jednak zgodnie z moimi przewidywaniami oni was zlali 2: 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Nadmuchany balonik pekł jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:24 Wyciulali ich jak małe dzieci. Kolejny rok stagnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Serbowie sie z nas smieja IP: 24.205.214.* 22.07.06, 22:27 pewnie juz maja tez powiedzenie "mocny jak Polak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Serbowie sie z nas smieja IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 22:36 Gość portalu: jinx napisał(a): > pewnie juz maja tez powiedzenie "mocny jak Polak". NIE DOKONCZYLES TEGO POWIEDZENIA , powinno byc ; MOCNY JAK Polak w pysku. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: Serbowie sie z nas smieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:20 Schweiger zastanów sie co ty piszesz.... Gó..arz z ciebie a nie Polak. Lepiej wyjedz i zmień obywatelwsto. Bez takich ludzi jak ty w tym kraju bedzie zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk odp IP: *.chello.pl 23.07.06, 00:34 popieram kucharza! Schweiger to glupia menda. nie zapominaj ze jestes Polakiem lamusie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celnik1 Kompleks Serbów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:47 Co jest, taka cienizna, to miał byc mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 22.07.06, 23:25 wyrównany mecz zadecydowała zagrywka, tak jak wczoraj dziś u nas było lepiej w tym elemencie ale Serbowie mają więcej zawodnikow potrafiących ukąsic z serwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.X Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:57 Proponuję zbojkotować następny mecz tych cianiasów w Polsce , żeby wreszcie zrozumieli, ze polskich kibiców nie można zrobić w babuko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel sam sie zbojkotuj baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:40 najlepiej razem z twoim kumplem schweigerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.chello.pl 23.07.06, 00:31 Świat bez serbów byłby lepszy! Denerwują mnie bardziej niż ruscy. Ale trzeba przyznać, że nawet Brazylia by dziś z nimi nie wygrała. Niedługo gramy u siebie. Kibice: bądźmy siódmym zawodnikiem naszej ekipy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 03:05 byli faktycznie dobrzy, a nasi... słabi. Nie wykorzystali wszystkich szans nasi. A przy mniejszych umimiejętnościach powinni... Łatwo powiedzieć - Serbowie są genialni, wszystko potrafią, gdybyśmy mieli takie talenty jak oni u siebie to kto wie... niestety nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 08:34 Chcialbys polska repre wylgac tym ,ze Serbowie byli genialni??? Guzik prawda.Serbowie sobie swoja pozycje wypracowali ciezka praca, ktore to slowo wy tam w Polsce gladko zastepujecie pojeciem " jakos sie pokombinuje" , czyli proba oszustwa samych siebie.Za Wagnera bylo tak dobrze u was , no bo trener przymusil tych polskich zawodnikow do bardzo ciezkiej pracy nad kondycja i poprawa techniki gry.I efekty byly. Po prostu na was ,Polakow ,musi byc ktos ,kto jak kat z batem przymusi was do ciezkiej pracy.Ten Maly Czlowiek , Latynos w dodatku do tego sie nie nadaje absolutnie.Wagner , mimo ze oficjalnie posiadal wasze polskie obywatelstwo byl , de facto z mentalnosci i pochodzenia dalszego NIEMCEM ( jak juz samo jego nazwisko o tym swiadczy) , co tez dalo wynik w osiagach waszej repry.Fazit; Niemca wam tam u was potrzeba Polacy , Niemca. Ten by was nauczyl (moresu).Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heinrich Ciekawe jaki byłby wynik meczu Serbia - Niemcy... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.07.06, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;25:4) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:23 Niemcy to przecież w siatce strasznie gó..ana drużyna. Schweiger, idź lepiej na forum piłkarskie, bo tu się ośmieszasz, niczym niemieccy siatkarze w każdym swym meczu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;2 IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 10:46 Przeciez ja tu kibicuje naszym niemieckim braciom ( no kuzynom )Serbom w meczach jak lali wam ,Polakom regularnie du pska i omawiam przyczyny tej regularnosci.Chcesz mnie , Niemcowi , zabronic kibicowania Serbom przeciw wam???:Po co tu mieszasz niemieckich siatkarzy , oni nie grali w piatek i sobote przeciw Serbom i nie oni dostali w du psko tylko wy , Polacy ( JAK ZWYKLE ZRESZTA) . Jak juz to ty i tobie podobni osmieszacie sie tu , probujac odwrocic uwage od waszej miernoty pisaniem o niemieckiej druzynie , ktorej w Serbii wogole nie bylo. Oj wy Polcy , stare sztuczki propagandowe tu zazywacie.Lipa jestescie w siatce i takimi juz pozostaniecie.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAS POLSKA nie karmić tego trola Schweiger'a!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.07.06, 11:11 to prostak i zarozumialec jak każdy farbowany niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Jak to jaki? Serbia : Niemcy 3:0 (25:8;25:6;2 IP: *.fema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:19 leczysz kompleksy z przegranej 2-giej wojny swiatowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojczlander Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.lodz.msk.pl 23.07.06, 15:34 Debil Wagner - nazwisko austriackie, ale wy, jedyny narodzie rodem ze szwabii zawsze wicie lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesór Ździh Tie - break ***Geneza*** IP: *.globalconnect.pl 23.07.06, 01:23 Nazwa tie - break pochodzi od starodawnego tańca Tajlandczyków, który swym wyglądem przypominał współczesny break dance. Co charakterystyczne - taniec ten składał się z piętnastu figur, dlatego też dzisiaj siatkarze grają do 15 piątego seta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:39 a mi si wydaji ze polacy po prostu nie potrafia serwowac i chyba za pozno juz dla nich na nauke, moze nastepne pokolenie ( swoja droga serwis chyba najlatwiej wytrenowac -przeciez nikt z przeciwnikow nie przeszkadza a i na treningu wystarczy miec pilki i siatke i serwowac do usranej albo do nauczenia sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.06, 09:05 Święte słowa, też mi się coś robiło jak widziałam te ich zagrywki, chociaz wczoraj było i tak lepiej niż w pt no i przegraliśmy 3:2 a nie 3:1:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.csk.pl 23.07.06, 10:13 JAk widzialem jak serwuuje Grzyb, to wiem, ze ja tez bym tak samo zaserwowal. Mimo ze w siatke nie gralem juz z 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 23.07.06, 11:57 jesli wygramy dwa mecze u siebie z japoncami i jankesami(co jest bardzo prawdopdobne) oraz wygramy jeden mecz u siebie z serbami,to bedziemy miec tyle samo zwyciestw (co serbowie)(oczywiscie zakladajac to ze oni tez potem wszystko wygraja), to teraz co dedycuje o tym, ktora druzyna jest pierwsza? - bilans bezposrednich starc? - bilans wygranych setow? Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 kto awansuje? bilans setow/bezposrednich starc ? 23.07.06, 12:02 jesli wygramy dwa mecze u siebie z japoncami i jankesami(co jest bardzo prawdopdobne) oraz wygramy jeden mecz u siebie z serbami,to bedziemy miec tyle samo zwyciestw (co serbowie)(oczywiscie zakladajac to ze oni tez potem wszystko wygraja), to teraz co dedycuje o tym, ktora druzyna jest pierwsza? - bilans bezposrednich starc? - bilans wygranych setow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:15 Coooo widze .Na koniec melduje sie do glosu ostatnia grupa polskich kibicow , tzw . rachmistrze i inni wrozbici.Wiesz przeciez doskonale ,ze to ta sama metoda myslenia co p przypadku powiedzenia ; gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem , polskim dziadem.Hehehe.Amoze ci liczydlo przyslac , rachunki ci pojda lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.fbx.proxad.net 23.07.06, 12:20 Czesc Schweiger, Prosze Ciebie, daj sobie spokoj z krzewieniem anty-przyjazni polsko- niemieckiej. Przykro mi sie robi jak widze jak ludzie daja sie tutaj prowokowac. A co do 'gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem', to tylko czysta kalkulacja. 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.pools.arcor-ip.net 23.07.06, 12:34 Brodos, bo cie lubie ,za twoje obiektywne i wywazone komentarze , opuszcze na dwa dni to forum. A co do szarpania niektorych tu po pyskach; czy to moja wina ,ze te glupole na najmniejsza wzmianke o tym ,np . ze my Niemcy zlalismy Polakom w czasie ostatnich MS a i przedtem w noznej du psko , i to rowno , dostaja bialej , polskiej goraczki. Prawde pisze a ta ich kole w mozg. Ale obiecalem , dotrzymam . Zamelduje sie tu aktywnie jutro wieczorem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 23.07.06, 12:45 A gdzie sie tak ladnie nauczyles mowic po polsku prawdziwy niemcu. Chyba tam wszyscy toba gardza w reichu, bo ani z ciebie niemiec ani polak i dlatego musisz odreagowac. Czy moze dostales kiedys ostro wpie..w Polsce albo dziewczyna cie olala i uraz pozostal? Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star 23.07.06, 12:47 "my Niemcy" Fajny Niemiec, z Ciebie, czysty Bawarczyk albo Tyrolczyk... Taki, co to lubi Polsat pooglądać i GW poczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 23.07.06, 13:00 Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? Po kolczykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: kto awansuje? bilans setow/bezposrednich star IP: *.fbx.proxad.net 23.07.06, 12:16 Czesc bleble, Na pewno nie decyduje bilans bezposrednich starc, bo inaczej bylibysmy na drugim miejscu. Decyduje najprawdopodobniej liczba wygranych setow, pozniej punkty. Ale i tak nie musimy tak szarzowac jak powiedziales. Mozemy zajac 2 miejsce, ale wtedy bedziemy mieli ciezka przeprawe w dalszej fazie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_poznanska Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór 23.07.06, 12:58 może wie ktoś ile drużyn wychodzi z grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:19 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: *.koba.pl / *.koba.pl 23.07.06, 13:32 A ty szwajger za "tych Polaków" to w papę dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Liga Światowa: trwa rewanż Serbia i Czarnogór IP: 80.244.139.* 23.07.06, 16:43 oj..czytam to i czytam i mi sie slabo robi jak widze wypowiedzi niektorych osob (czyt. tego nie Polaka)...ale nie o tym mamy tu rozmawiac..faktycznie gra nie byla zachwycajaca...grali slabo ale momentami, zwlaszcza w 2 i 4 secie ich gra byla bardzooo dobra. Niech mi ktos odpowie, czy nie moznabylo tak grac przez caly mecz????? Odpowiedz Link Zgłoś