Gość: Markus IP: *.task.gda.pl 10.02.03, 09:44 Nie wiem chyba sobie nie radzę na tym portalu, nie mogę nigdzie znaleźć tabeli PLK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Sopotu Re: Prokom Trefl Sopot - Polonia Warbud Warszawa IP: 153.19.15.* 10.02.03, 09:59 Panowie Trenerzy i Prezesi Prokomu Dopiero A. Koniecki dostrzegł wszechstronność F. Dylewicza, to że nie będzie strzelcem ale właśnie człowiekiem od zbiórek, asyst, bloków i "swoich" punktów. Potencjalnym specjalistą od triple double lub przynajmniej double-double. Wiem, wiem wygrywamy, ale chciałbym oglądać w moim zespole Polaka, który będzie równie ważny jak Jagodnik czy Joe. Niestety asekuranctwo trenera i jego strach przekladają się na psyche takich zawodników jak właśnie Dylewicz. Szkoda. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym sezonie Dylewicz wróci do nas jako pełnoprawny zawodnik, a nie człowiek wychodzący na parkiet ze świadomością że niezależnie jak zagra to i tak nie pogra więcej niż 5-7 minut. Z najlepszymi życzeniami Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimer Re: Prokom Trefl Sopot - Polonia Warbud Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 12:39 ale głupota , Dylu ,pomimo pełni szacunku i tego że go lubię jednak jest trochę za słaby jak na zespół który pretentuje do mistrzostwa, Old Spice niewiadomo jeszcze czy zagra w górnej szóstce więc nie można tego porównywać. To tak jak kibice podniecają się grą Potulskiego. Ok gra fajnie ale w zespole z dolnej części tabeli. na poziomie na jakim gra obecnie PTS nie dałby sobie rady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś