Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zupełne początki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:51
    Widziałam tylko wspinających się ludzi i też chciałabym spróbować. Czy
    wybierając się na sztuczną ściankę muszę już wcześniej zainwestować np. w
    buty? Gdzie w Warszawie można pójść i zobaczyc jak to jest?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wrx Re: zupełne początki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:47
        na poczatek kup sobie zwykle korkotrampki (takei gumowe polskie) oczywiscie za
        male :) i obetnij korki. Na poczatek bedziesz musial przejsc szkolenie. w
        zalezonsci od scian jest to platne badz nie. na slasku
        www.centrumtransformator.pl szkolenie jest darmowe przy pierwszym wejsciu a
        pozostaly sprzet do porzyczenia za przyslowiowa zlotowke. W W-wie pewnie kasuja
        jak za wszytko
        • johankas Re: zupełne początki 15.08.06, 20:02
          a co oprocz butow? np jakie spodnie musza byc tzw. dresowe czy dopuszczalne sa
          dzinsy steczowe?
          • aard spodnie 22.08.06, 16:33
            takie, które pozwolą Ci w razie czego dośc wysoko unieść nogę. Zatem nie jeansy.
            A w ogle dobrze jest zabrać krótkie, bo na ściankach (przynajmniej łódzkich)
            dość często bywa nieznośnie gorąco ;)
      • Gość: aga Re: zupełne początki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:39
        hej tez chetnie bym sprobowala, zorientowala sie jak to jest na sciance
        mieszkam w wawie i zaczynam szukac gdzie sa i ile kosztuje scianki w zwiazku z
        tym jesli masz ochote na towarzystwo to moje gg 2078689
        • johankas Re: zupełne początki 15.08.06, 21:44
          z przyjemnoscia ale niestety nie mieszkam w Warszawie...
          • doman0 Re: zupełne początki 19.09.06, 23:43
            Witam! ja jestem z pod warszway lac ucze sie w wawie i troche sie wspinalem (tylko na ściankach, w skałkach jeszcze nie bylem :( ) w kazdym razie nie mam z kim chodzic na scialke bo moj "partner " od wspinu sie przeprowadzil... wiec chetnie bym sie z kims wybrał na ścianke nawet jesli jest to calkiem zielona osoba (sam tez nie mam zbytnio duzo doswiadczenia) moj nr gg :2391277
            Doman0
        • yasmine_yasmine Re: zupełne początki 22.08.06, 12:27
          ale ja mieszkam w Warszawie
          i też chciałabym zacząć się wspinać, ale jestem zielona ;)

pozdr,
          yy
      • gabulla Re: zupełne początki 08.09.06, 12:28
        jeszcze się nie wspinałam, ale chciałabym zacząć, zatem szukam partnera na
        ściankę,
        warszawa
        • Gość: kama Re: zupełne początki IP: *.centertel.pl 03.10.06, 08:58
          ja chcętnie Tobie potowarzyszę, też chciałabym zacząć a jestem zieloniutka moje
          GG 4936736 pozdrawiam
      • Gość: Gorguś(Kaśka) Re: zupełne początki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:00
        Dobra nie będę owijać w bawełnę... Potrzebuję kogoś kto mi wyjaśni tajniki
        wspinaczki skałkowej. Jestem ciałkiem zielona, ale błagam: pomórzcie! Moje gg:
        8923905

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka