Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finisz w Paryżu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:13
    Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym
    koksie!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • plaszcz żonka koksiarza _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 27.07.06, 20:38
        Gość portalu: sezam napisał(a):

> Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym
        > koksie!!!!!!!!!!

Może lepiej żeby juz jej po tych koksach nie zapladnił, zeby dzieci mialy odpowiednia liczbe rączek i nozek :)
        • maksimum Re: żonka koksiarza _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 27.07.06, 21:38
          plaszcz napisał:

> Gość portalu: sezam napisał(a):
          >
          > > Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym
          > > koksie!!!!!!!!!!
          >
          > Może lepiej żeby juz jej po tych koksach nie zapladnił, zeby dzieci mialy
          >odpowiednia liczbe rączek i nozek :)

Widze,ze przecietny polski cpun nie odroznia testosteronu od amfy.
      • Gość: www Juz go oceniliscie? IP: *.5.15.vie.surfer.at 27.07.06, 21:37
        A wiec juz wiadomo ze bral?
        TAA,W DORABIANIU LATEK JESTESMY NAJLEPSI W EUROPIE!!!
        • Gość: ralf Re: Juz go oceniliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:49
          W dorabianiu łatek koleżko to w Europie nie ma lepszych niż Francuziki i
          Hitlery ... a info o tym że brał jest pewne
      • Gość: dawid_ Re: Finisz w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:15
        Wszyscy biorą, a jednego łapią. HIPOKRYZJA!
        • Gość: do sezam Re: Finisz w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:47
          Po koksie to dopiero można ... non stopem (wiem bo ziomki na siłce mają z tym
          problem, z tym staniem oczywiście :),

Dragi i koks to syf dla palantów i mięczaków !!!!
          • Gość: dawid_ Re: Finisz w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:57
            Bzdury piszesz. Bez sterydów nie istnieje profesjonalny sport. Ludzkie
            możliwości szybko się wyczerpują a koks pozwala ci dłużej i ciężej trenować. To
            nie droga na skróty, ale jedyna droga żeby osiągnąc cokolwiek powyżej pewnego
            pułapu. Niestety w takim kolarstwie pułap jest tak niski, że bez wspomagania to
            sobie można jeździć nad wisłą po bulwarze.
            • mair Re: Finisz w Paryżu 28.07.06, 08:04
              no i jezdza, biegaja, graja itp. i dlatego jestesmy taka sportowa potega bo
              Polska to Eldorado dla czystego sportu, a jesli sie juz "koksuja" to raczej
              dzialacze z PZPN
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka