Gość: sezam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:13 Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym koksie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plaszcz żonka koksiarza _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 27.07.06, 20:38 Gość portalu: sezam napisał(a): > Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym > koksie!!!!!!!!!! Może lepiej żeby juz jej po tych koksach nie zapladnił, zeby dzieci mialy odpowiednia liczbe rączek i nozek :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: żonka koksiarza _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 27.07.06, 21:38 plaszcz napisał: > Gość portalu: sezam napisał(a): > > > Niezła ta żonka koksiarza:)Ciekawe czy jeszcze potrafi ja zaspokoić po tym > > koksie!!!!!!!!!! > > Może lepiej żeby juz jej po tych koksach nie zapladnił, zeby dzieci mialy >odpowiednia liczbe rączek i nozek :) Widze,ze przecietny polski cpun nie odroznia testosteronu od amfy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Juz go oceniliscie? IP: *.5.15.vie.surfer.at 27.07.06, 21:37 A wiec juz wiadomo ze bral? TAA,W DORABIANIU LATEK JESTESMY NAJLEPSI W EUROPIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Juz go oceniliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:49 W dorabianiu łatek koleżko to w Europie nie ma lepszych niż Francuziki i Hitlery ... a info o tym że brał jest pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid_ Re: Finisz w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:15 Wszyscy biorą, a jednego łapią. HIPOKRYZJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sezam Re: Finisz w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:47 Po koksie to dopiero można ... non stopem (wiem bo ziomki na siłce mają z tym problem, z tym staniem oczywiście :), Dragi i koks to syf dla palantów i mięczaków !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid_ Re: Finisz w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:57 Bzdury piszesz. Bez sterydów nie istnieje profesjonalny sport. Ludzkie możliwości szybko się wyczerpują a koks pozwala ci dłużej i ciężej trenować. To nie droga na skróty, ale jedyna droga żeby osiągnąc cokolwiek powyżej pewnego pułapu. Niestety w takim kolarstwie pułap jest tak niski, że bez wspomagania to sobie można jeździć nad wisłą po bulwarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Finisz w Paryżu 28.07.06, 08:04 no i jezdza, biegaja, graja itp. i dlatego jestesmy taka sportowa potega bo Polska to Eldorado dla czystego sportu, a jesli sie juz "koksuja" to raczej dzialacze z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś