dwyane 02.08.06, 21:49 jak to wlodar, nie zmienil sie przez wakacje...60 minuta i ktora to juz okazja zmarnowana...myslicie ze sie w lidze moze przelamie w 2 kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dennis26 Re: Wlodar ;) 03.08.06, 05:55 Pewnie w lidze nie wyjdzie w pierwsze 11-tce Dobrze ze chociaz przed tym sezonem w redakcji poszli po rozum do głowy i nie dali znowu ponad 4 mln za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
dumitru Re: Wlodar ;) 03.08.06, 18:42 on sie przełamie chyba za 20 lat <hahaha> ale przynajmniej sie z tego ciesze bo jestem za Wisłą :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper11 Re: Wlodar ;) 04.08.06, 18:23 Ja to od lat się dziwię, że takie zero, z roku na rok udowadniające, że aby strzelić gola potrzebuje 150 okazji, wciąż ma miejsce w drużynie aspirującej do mistrzostwa kraju (o LM nie wspominając!!!). Dziwi mnie, że wszyscy to zauważyli i cała Polska leje z "nędzy" Włodarczyka, a tylko Wdowczyk i ludzie w Legii z uporem maniaka stawiają na tego dziada. Musi lepiej robić laskę Wdowczykowi (wcześniej innym trenerom), niż Rasiak Janasowi, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
prodir Re: Wlodar ;) 04.08.06, 19:30 Byl, jest i bedzie kaleka. ktora nie spojrzy gdzie jest bramka przed strzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
knigen Re: Wlodar ;) 04.08.06, 23:02 zobaczycie teraz w Grodzisku!!! Przyrowski i Wy się przekonacie,że na orange ekstraklasę nędza wystarczy GROCLIN-LEGIA 0-3 dwa razy Włodarczyk i raz Edson(z wolnego oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Wlodar ;) 06.08.06, 07:23 Było blisko,on sie nadaje raczej do podawania piłek niz do wystepowania w druzynie mistrzów kraju.Jesli ta druzyna ma reprezentowac moj kraj w LM to dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: Wlodar ;) 06.08.06, 07:59 Lepiej jak kto kolwiek by nas reprezentowal LM daje ok 16 milionow zlotych klubowi ktory tam awansuje czyli podwaja 2 razy finanse klubu z Polski Oprocz tego Legia dostaje cenne jak cholera punkty do rankingu UEFA co daje jej w najlepszej sytuacji rozstawienie w nastepnej edycji LM I oczywiscie Polska dostaje przy tym dodatkowe punkty i nie tak jak w nastepnym sezonie wystawi 3 druzyny + Intertotto do pucharow Jak przynajmniej 50 % wie Polska skonczyla tamten rok na 37 miejscu a wyprzedzily ja Cypr i inne wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Wlodar ;) 06.08.06, 08:20 chyba nie łudzisz sie ze z taką grą sa w stanie przejść Szachtar,ostatnie 5 meczow nie pokazali kompletnie nic.Co sie tyczy puktow i wiekszej ilosci miejsc to co to da? ze wiecej druzyn sie skopromituje? wystarczy wspomniec mecze Lecha w intertoto i Zagłebia w el.p.uefa To jak tak gra druzyna zajmujaca 3 miejsce na koniec sezonu to az strach pomyslec jak by grały te dalsze.No tak ale jest wytłumaczenie ze byli na innych etapach przygotowań bo my polacy zawsze jestesmy tacy biedni i zawsze nam wieje wiatr w oczy:( biedactwa ech, a polski kibic jak co roku moze tylko modlic sie zeby wylosowali jakas słabsza druzyne bo w walce z przecietniakami nasze druzyny nie majac szans wznoszac sie nawet na wyzyny. Nie tak trudno zrozumiec ze poziom polskiej ligi jest zenujaco niski. Odpowiedz Link Zgłoś