Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tragedia we Wrocławiu !!!

IP: 62.244.137.* 14.02.03, 12:36
    Jak podał dzisiejszy Przegląd Sportowy Robert Dados próbował popełnić
    samobójstwo. W bardzo ciężkim stanie przebywa w jednym z wrocławskich
    szpitali. Podobno Robert od dłuższego czasu cierpi na depresję i już
    wcześniej miał myśli samobójcze. Robert trzymaj się !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Remwil Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: 62.244.137.* 14.02.03, 16:36
        Przykro mi z tego powodu.
        • Gość: MaW Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: 213.172.174.* 14.02.03, 22:35
          Szkoda chłopaka, nie ma co!
          Trzymam za niego kciuki.
          • Gość: Mario Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:23
            Tak,to prawda szkoda chłopaka.W tych trudnych dla niego chwilach na pewno
            potrzeba mu wsparcia,bez względu na to jakie powody nim kierowały.Robert -
            trzymaj się!Chcemy Cię oglądać na torach w 2003 roku.
            • robert_wl Re: Tragedia we Wrocławiu !!! 15.02.03, 10:06
              Wyborcza podaje, że Dados próbował się powiesić. Ja też życzę Robertowi
              wszystkiego najlepszego trzymając za niego kciuki, ale z przykrością
              stwierdzam, że nie chciałbym już go oglądać na żużlowych torach. Nie dlatego,
              że go nie lubię, bo tak nie jest, ale dlatego, że może on stwarzać poważne
              zagrożenie dla innych zawodników na torze.
              • sledzik4 Re: Tragedia we Wrocławiu !!! 15.02.03, 10:28
                Jakoś to do mnie nie dociera - nie wiem - brak mi słów.
                • Gość: MONK Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 12:20
                  Dla mnie spory szok. nie wiem co nim kierowalo
                  • Gość: + Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 13:29
                    Gość portalu: MONK napisał(a):

> Dla mnie spory szok. nie wiem co nim kierowalo

Stres związany z ew. zatrudnieniem drabika, atmosfera w atlasie,Rusko i ten
                    drugi pajac Cieslak.Nie pierwszy raz sie słyszy ,ze w Atlasie cos nie
                    gra.Szkoda ,że muszą tego doświadczać sami zawodnicy.
                    • Gość: gunner Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.torun.mm.pl 15.02.03, 14:02
                      szok. sa takie imformacje, których w życiu byś się nie spodziewał.

trzymaj się Robert.
                      • Gość: SDB Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 14:35
                        Przeciez to chyba nie Rusko i Cieslak zawiazali mu petelke nie? Szkoda,
                        zuzlowca to ja juz w Dadosie nie widze- po wypadku motocyklowym ten czlowiek to
                        skladak a teraz okazuje sie ze i na psychice jest wyszczerbiony- szkoda,
                        szkoda, szkoda.
                    • Gość: MONK Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 15:09
                      Gość portalu: + napisał(a):

> Gość portalu: MONK napisał(a):
                      >
                      > > Dla mnie spory szok. nie wiem co nim kierowalo
                      >
                      > Stres związany z ew. zatrudnieniem drabika, atmosfera w atlasie,Rusko i ten
                      > drugi pajac Cieslak.Nie pierwszy raz sie słyszy ,ze w Atlasie cos nie
                      > gra.Szkoda ,że muszą tego doświadczać sami zawodnicy.
                      Kilka tygodni temu pisali ,ze zakontraktowanie Drabika to odpowiedz na klopoty
                      (wtedy blizej niesprecyzowane - pisali o tym domowym wypadku) Dadosa.
                      • elodia Re: Tragedia we Wrocławiu !!! 15.02.03, 19:18
                        blizej niesprecyzowane - pisali o tym domowym wypadku) Dadosa ... domowym ...
                        taaak ...skaleczył się w domu przy pracach domowych - niestety - to również
                        była próba samobójstwa - chce jeździć , kocha żużel ale organizmu nie oszuka ,
                        wpadł w depresję i skutki ... żal mi go bardzo ... depresja to straszny potwór.

• Gość: Sorry_ukrywam sie Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:29
                          elodia napisała:
                          > blizej niesprecyzowane - pisali o tym domowym wypadku) Dadosa ... domowym ...
                          > taaak ...skaleczył się w domu przy pracach domowych - niestety - to również
                          > była próba samobójstwa - chce jeździć , kocha żużel ale organizmu nie
                          oszuka ,
                          > wpadł w depresję i skutki ... żal mi go bardzo ... depresja to straszny
                          potwór.

Pytania sa nastepujace:
                          1. po pierwszej probie jakie poczyniono srodki zaradcze?
                          2. co zrobil szpital, ktory opatrywal Roberta po pierwszej probie
                          - czy wiedziano, ze byla to proba samobojcza czy tez ukryto to
                          przed lekarzami?
                          3. czy Robertem po pierwszej probie zajal sie psycholog? Jezeli nie
                          - czyja to wina i dlaczego do tego dopuszczono?
                          4. czy Robert byl po pierwszej probie pozostawiony sam sobie
                          czy tez usilujac targnac sie na swoje zycie po raz drugi wykorzystal
                          chwile gdy byl przez chwile sam?

• Gość: kibic Ojejku jejku! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 02:03
        A co mnie obchodzi jakis tam dados!!!!!!!!!
        Czy on jezdzi w polonii????
        NIE?! A wiec:
        DADOS DO PIECA!!!!!!

ps
        Rzeczywiscie tragedia....przezyl!
        • elodia Re: Ojejku jejku! 18.02.03, 22:23
          kibic spadaj na drzewo - tam twoje miejsce człekopodobny :(((
        • sledzik4 Re: Ojejku jejku! 21.02.03, 09:14
          Gość portalu: kibic napisał(a):

> A co mnie obchodzi jakis tam dados!!!!!!!!!
          > Czy on jezdzi w polonii????
          > NIE?! A wiec:
          > DADOS DO PIECA!!!!!!
          >
          > ps
          > Rzeczywiscie tragedia....przezyl!
          Cisną mi się różne słowa na klawiaturę.... jednak WSPÓŁCZUJĘ ci.
        • Gość: Prega Re: Ojejku jejku! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.03, 18:42
          szkoda mi ciebie chlopie, zamiast wspolczucia Bog dal ci pare pustych polek.
      • Gość: do kibica Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 18.02.03, 04:07
        sluchaj facet,tu nie chodzi gdzie kto jeżdzi,tylko o zdrowie człowieka.Jesteś
        potworem,nie wiem jak możesz czlowieka wysylać do pieca.Pewnie sam w biłbys
        Dadosowi noż w plecy co?
        • Gość: xkibic Re: Tragedia we Wrocławiu = narkotyki IP: 217.97.134.* 18.02.03, 08:55
          Z dobrze poinformowanych zrodel wiadomo mi, ze przyczyna prob samobojczych
          Dadosa sa rowniez narkotyki. Bral juz od pewnego czasu.
          Przykre to wszystko jak cholera.
          • Gość: ziaja Re: Tragedia we Wrocławiu = narkotyki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 23:29
            Przypadek Dadosa to nie jest złamanie obojczyka czy ręki , to choroba
            psychiczna. Z tego nie wychodzi się w ciągu miesiąca ,czy roku.Dlatego życzmy
            Robertowi szybkiego powrotu do normalego życia. Ja natomiast( przypuszczam ,że
            podobnie myślą zawodnicy startujący na torze) nie życzę mu szybkiego powrotu
            na tor, w tym przypadku jest to niebezpieczne.Robert przekroczył barierę
            strachu przed tym najgorszym.
        • robert_wl Re: Tragedia we Wrocławiu !!! 19.02.03, 16:20
          Gość portalu: do kibica napisał(a):

> sluchaj facet,
          Facet?! Przecież to jeszcze dziecko! Rozwydrzony gówniarz.

> tu nie chodzi gdzie kto jeżdzi,tylko o zdrowie człowieka.Jesteś
          > potworem,nie wiem jak możesz czlowieka wysylać do pieca.

Nie wysilaj się. Tego typu skrajnie prymitywne przypadki nie są w stanie tego
          pojąć.
          • Gość: MONK Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 01:16
            Ma ktos jakies newsy? Wyczytalem na sportsboardzie bardzo niepokojace plotki -
            nie bede ich tu sial ale jeslki ktos ma jakies informacje ...
            • Gość: xKibic Re: Tragedia we Wrocławiu !!! IP: 217.97.134.* 17.03.03, 07:48
              Gość portalu: MONK napisał(a):

> Ma ktos jakies newsy? Wyczytalem na sportsboardzie bardzo niepokojace plotki -

> nie bede ich tu sial ale jeslki ktos ma jakies informacje ...

Jak mi wiadomo Dados juz nie wroci do sportu ani do normalnego zycia. Ma
              zerwane nerwy w kregach szyjnych podczas proby samobojstwa. Na to nakladaja sie
              dodatkowo sprawy z narkotykami i oczywiscie stan psychiczny.
              Szkoda chlopaka, nie sprostal na zyciowym zakrecie.
      • lublin16 Re: Tragedia we Wrocławiu !!! 11.03.03, 14:59
        ROBERT DADOS JEST Z LUBLINA!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM ROBERTA KIBIC TŻ LUBLIN!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka