Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    06.08.06, 13:35
    miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3529496.html
    zadaszone całe trybuny, podgrzewany tor... no no :) szczególnie to drugie
    brzmi dosyć abstrakcyjnie :) ale nic, tylko się cieszyć z konkurencji i mieć
    nadzieję, że nareszcie radni zdecydują się na tę inwestycję. Bo Anglicy w
    nieskończoność nie będą podbijali swej oferty, a jak sama Nesta zostanie na
    placu boju, to zapewne od razu im się zmieni koncepcja budowy stadionu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: stadion IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.08.06, 14:18
        Oby do tego czasu nie był on arena zmagań w niższej lidze:-/
        Gazeta rozpoczeła dyskusje 'jak uratować żużel w Toruniu'- im więcej o tym piszą
        tym większym jestem pesymistą.
        • Gość: speed Re: stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:38
          Panowie, czekam na nowy obiekt w Toruniu. Adriana jest od lat jedną z
          najlepszych drużyn ekstraligi. ten nowy stadion nalezy sie Wam. Wiadomo, że o
          pieniądze i mocnego inwestora dzisiaj bardzo ciężko. Nowy obiekt na pewno
          przyciągnie jeszcze więcej kibiców, a z pewnością więcej ciekawszych zawodów,
          nie tylko ligowych. Obiecuję, że będę jednym z pierwszych kibiców bydgoskich,
          którzy przyjadą na pierwsze zawody. Pamiętajcie, żeby przygotować komfortową "
          klatkę " dla kibiców drużyny przyjezdnej z extra barkiem i hot spotami :-)))
          wtedy na derby będę przyjeżdżał co roku !
        • Gość: Szrek Re: stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:39
          Mnie zadziwia /żeby nie powiedzieć: zatrważa/ maraz, jaki panuje w
          kierownictwie klubu. Czy ci ludzie nie widzą, że swoją postawą pogłębiają
          dołek, w jakim jest klub. Teraz trzeba działań, konktretnych, a nie bezjajowego
          przyglądania się "z czym i kto do mnie przyjdzie?". Opowiedzcie się
          ludzie /mowa do po prezesa i jego kumpli/ jakiego inwestora chcecie bo jak
          dotąd nic tylko zniechęcacie do siebie obu. Każdy z konkurujacych inwestorów ma
          granice kórej nie przekroczy. Potem zacznie się tylko odejmowanie. Jeśli tego
          nie rozumiecie odejdźcie z klubu zanim go do końca pogrążycie.
          • Gość: Chris Re: stadion IP: *.mia.bellsouth.net 06.08.06, 16:15
            Juz wiedze ten nasz nowy stadion sportowy klubu zuzlowego KS Torun...tak samo
            jak zobaczylem hale widowiskowo - sportowa podobna do Hali Mistrzow czy
            Luczniczki,jak widze slamazarna rozbudowe stadionu na Bema i nieokrzesane
            Jordanki po ktorych biegam codziennie...chwala Bogu ze jeszcze mam gdzie
            pobiegac...chociaz po ciemku...Jak zobacze nowy obiekt to nawet jestem sklonny
            udac sie pieszo na pielgrzymke co raczej odloze w planach pewnie na kolejne 5
            lat...Widzac co sie dzieje w tej chwili musze byc pesymista nikt nie kiwnal
            palcem w tej sprawie,a kazdy patrzy jak wypelnic swoje prywatne konto lacznie z
            tymi ciamajdami w klubie,Szrekami,Mezydlami i innymi spadkobiercami terenow
            wokol Polchemu...
            • Gość: Szrek Re: stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:51
              W dość "ciekawym" miejscu zacytowałeś Chris moją xsywę. Przypadek czy też jakaś
              insynuacja?
              • Gość: Chris Re: stadion IP: *.mia.bellsouth.net 09.08.06, 19:34
                Szrek Szreku dla mnie to prezydent Toronto:)To zadna insynuacja:)
                • Gość: Szrek Re: stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:49
                  Sie normalnie uspokoiłem. Chłopie w samą porę tego niusa przysłałeś bo ja już
                  od bacy ciupaske pożyczać chciałem. A wiesz jaki jest handel z góralami.
                  Pozdrowionka
                  • Gość: baca Re: stadion IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.06, 07:54
                    Jak na torunioków to wam pozyce za zdjęcie jocka na motorku, jak mocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka