Dodaj do ulubionych

Dawid Podsiadło

19.12.24, 18:19
Znacie? Lubicie jego piosenki? Ja czasem posłucham w radiu czy na YT , doceniam talent muzyczny i poczucie humoru. Wiem, że zapełnia stadiony zatem ma oddaną publiczność. Obejrzałam, a bardziej przewijałam dokument o nim na Neflixie i przyznam, że zupełnie wrażenia na mnie zrobił poza fragmentami z koncertów.
Obserwuj wątek
    • pani.asma Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 18:24
      bosszsz to juz dokument jest o podsiadlo na netflixie, czyli slawniejszy jest niz michael jackson
    • nick_z_desperacji2 Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 18:29
      Nie znam piosenek, bo nie jestem w stanie słuchać jego głosu, więc choćby był drugim Bobem Dylanem i dostał Nobla, nie przełamię się.
    • silenta Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 18:34
      Lubię, słucham, dokumentu nie oglądałam.
    • czarna_kita Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 18:42
      Nawet lubię.
    • primula.alpicola Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 18:56
      Moja młodsza planuje zostać jego żoną, tak bardzo lubi.
      Ja lubię tak normalnie.
    • czcigodnystarzec Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 19:01
      abasia0 napisała:
      > Znacie?

Nie.
    • tomanksa Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 19:22
      Znam i lubię. Wielką fanką nazwać się nie mogę ale tak jak pisałam, lubię. I lubię na tyle, że załapałam się na finałowy koncert w Chorzowie. Kurczę, przeżycie nie do opisania. Coś wspaniałego. Dokumentu jeszcze nie oglądałam ale mam zamiar, przede wszystkim ze względu na wstawki z koncertów. Fajnie będzie przypomnieć sobie te emocje.
      • em_em71 Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 06:27
        Klimat zaplecza fajnie oddany.
    • kaki11 Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 20:56
      Lubię posłuchać niektórych kawałków, ale wielką fanką nie jestem smile sam Dawid wydaje się raczej sympatyczny i zaskakująco nieśmiały, ale to wrażenie raczej z urywków, które gdzieś tam widziałam, niż z jakiegoś większego śledzenia. Na koncercie nigdy nie byłam.
    • hanusinamama Re: Dawid Podsiadło 19.12.24, 21:18
      Lubię, słucham, z córką na koncercie byłam (ona lubi)
      Bardzo lubię jego wersję "Lubię wracać tam gdzie byłem", wolę od oryginału
      • em_em71 Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 06:25
        Ja miałam ciary przy Nic nie może wiecznie trwać na Męskim Graniu.
    • em_em71 Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 06:30
      Bardzo lubię, nawet w reklamach mnie nie drażni 😀
    • przepio Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 06:38
      Nie znałam jeszcze rok temu, tz może ze 2-3 piosenki, ale po obejrzeniu paru fragmentów koncertów stwierdziłam, że chcę iść go zobaczyć. Cudem udało mi się kupić bilety do Chorzowa i przeżyłam szok, podobnie jak pozostałe osoby, które na ten koncert wyciągnęłam. To było takie show, którym żyliśmy potem przez następne parę dni.
      Film był parę tygodni temu w kinie, a bilety rozeszły się od razu. Na pewno do kina nie wybrałabym się, ale wczoraj obejrzałam go na Netflixie. Pokazana po prostu praca rzeszy ludzi przy tak dużym przedsięwzięciu, jakim byly te koncerty w tym roku.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 08:01
      Jeden z niewielu polskich wokalistów, który umie śpiewać na żywo i ma chyba jeden z najlepszych warsztatów i kulturę głosu, jaką niewielu innych naszych rodzimych śpiewaków może się pochwalić.Zwracam na to dużą uwagę, bo wszędzie pełno miernoty, doceniam i w sumie nie dziwię się, że jako jedyny chyba piosenkarz sam zapełnia największe stadiony w naszym kraju.
      Uwielbiam jego wersję Dlygosci dźwięku samotności zaśpiewana z Rojkiem w Chorzowie, zawsze mnie rozwala. Dokument pewnie w wolnej chwili obejrzę, uwielbiam te zakulisowe smaczki
      • hanusinamama Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 12:07
        Ja bardzo lubię go słuchać w radio. Starsza cóka ma płyty z męskiego grania i jego płyty ale koncert to było coś.
        Faktycznie na żywo śpiewa świetnie
    • princy-mincy Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 11:52
      Znam, ma super teksty, glos taki raczej przecietny, nic wybitnego. Mam nawet plyte, czasem sucham.
    • bywalec.hoteli Re: Dawid Podsiadło 20.12.24, 12:18
      śpiewak jakich wielu, nie rozumiem fenomenu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka