Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Węgier F1 na żywo

• Gość: cyg@nek Aż mnie zatkało! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.08.06, 16:31
        Niesamowity debiut. Niesamowity sportowiec. Brawoooooooooo!
        Przy całym pechu tego kraju (nieustannie rządzą nim idioci), pojawia się ktoś
        taki jak Robert. Straciliśmy Małysza (emerytura), ale mamy nowego mistrza -
        Roberta Kubicę!
        • artur74 Polak zdobywa punkty w F1! Rewelacja! 06.08.06, 16:44
          Od paru lat nie oglądałem już na żywo całego wyścigu GP.
          Ten wyścig zapamiętam na lata!
          Niesamowity wyścig, mnóstwo nieprzewidzianych sytuacji, pokonani przez los i
          technikę Alonso i Schumacher.

A między nimi nareszcie Polak!

Wspaniały debiut!
      • Gość: Bart Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 06.08.06, 16:34
        Niestety, nie bylo tak pieknie jak byc moglo

Zaraz po starcie Kubica zajal pozycje lepsza od Heidfielda, wiec gdyby nie te 2 spiny, moglby dojechac na 3 miejscu, a moze i lepiej. Oczywiscie warunki na torze i fakt, ze byl to debiut duzo tluamczy. Moze to jednak przewazyc u szefow BMW kogo wystawic w nastepnych wyscigach. Mam nadzieje, ze jednak dadza mu druga szanse.
      • Gość: iceman222 Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: 212.122.112.* 06.08.06, 16:36
        "Trudno było wymarzyć sobie lepszy debiut!"Jak czytam takie bzdury to zygac mi sie chce.Nie nawidze takich autorow artykulow.Wymarzonym debiutem byloby wygranie GP przez Kubice.Zgadza sie czy nie.A wiec jak trudno sobie wymarzyc.Mozna sobie marzyc a jak powiedzial Robert marzenia sie spelniaja.Prosze wiec nie pisac wiecej takich glupot.
        • Gość: majka Robert! trzymałam kciuki! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 06.08.06, 16:41
          Ja nie narzekam. Bardzo się cieszę, to świetny wynik i wspaniała postawa
          Roberta. Gratulacje!

Nie marudźcie, nikomu z nas by się nie udało przejechać nawet jednego
          okrążenia.

• Gość: fanka Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:45
          Mało jaki zawodnik miał tak dobry debiut nawet sam Szumacher takiego nie miał,
          więc co się czepiacie, Boże co za naród ciągle by tylko by marudzili, zawsze im
          żle, przecież taki świetny występ to powód do radości, zajął miejsce punkowane
          w co wierzyli przed zawodami tylko nieliczni między innym ja wierzyłam. Teraz
          napewno dostanie szansę na regularniejsze starty, BMW zobaczyło, że warto na
          niego stawiać!
        • Gość: fvk Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.chello.pl 06.08.06, 20:37
          To już drugi iceman, który się dzisiaj nie popisał. Pili razem?
      • Gość: pawelf1 Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:39
        Gratulacje dla Roberta ;D

formula1pl.googlepages.com
      • waldek235 Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo 06.08.06, 16:39
        bardzo twardy i stanowczy, pomimo poslizgu zebral sie i walczyl do konica!!!!
      • Gość: 4G3GH Teraz media zrobią z Kubicy drugiego Małysza IP: *.compower.pl 06.08.06, 16:41
        [zniesmaczenie]
      • Gość: Mike Chcecie być jak Kubica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:44
        Zagrajcie w Live for speed, jest tam bolid BMW Sauber ;)
        • Gość: fanka Re: Chcecie być jak Kubica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:46
          Mało jaki zawodnik miał tak dobry debiut nawet sam Szumacher takiego nie miał,
          więc co się czepiacie, Boże co za naród ciągle by tylko by marudzili, zawsze im
          żle, przecież taki świetny występ to powód do radości, zajął miejsce punkowane
          w co wierzyli przed zawodami tylko nieliczni między innym ja wierzyłam. Teraz
          napewno dostanie szansę na regularniejsze starty, BMW zobaczyło, że warto na
          niego stawiać!
      • artur74 <<<M.Theissen: Kubica jedzie do końca sezonu! >>& 06.08.06, 16:52
        Po dekoracji, w wywiadzie dla niemieckiego RTL-u, niezwykle szczęśliwy szef
        teamu BMW-u M.Theissen, na pytanie jak ocenia wspaniałe 3.miejsce N.Heidfelda,
        powiedział, że się cieszy ale jeszcze bardziej cieszy go postawa Roberta!!!
        Przyznał, że na początku nie ustrzegł się błędów ale następnie z rundy na rundę
        nabierał pewności siebie! To wspaniały sukces Roberta w jego pierwszym występie
        w GP!
        Następne pytanie dotyczące przyszłości Kanadyjczyka w teamie BMW-u, przemilczał
        uśmiechem sugerującym...kolejny występ Kubicy już w przyszłym GP Turcji!!!
        • Gość: fanka Re: <<<M.Theissen: Kubica jedzie do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:55
          No tak jak myślałam ,że dadzą mu szansę jeżdzić regularnie i bardzo dobrze !
        • Gość: romko Sukces Roberta Kubicy IP: 219.95.46.* 06.08.06, 17:44
          Przyznam ze slyszlem cos o Kubicy, ale niewiele, dlatego nie twierdze ze "zawsze
          wiedzialem ... wierzylem ... nasz Robert", pelna euforia. Takie podejscie jest
          niepotrzebne, moze byc wrecz szkodliwe. To dobrze, ze Kubica zaczyna odnosic
          sukcesy z dala od Polski, "on his own" tzn bez uzaleznienia od polskich
          organizacji czy zwiazkow (PZM?) sportowych. Bo o jakiejkolwiek pomocy do tej
          pory nie bylo mowy (wspomnieli o tym komentatorzy BBC podczas transmisji, duzo
          pomogli Kubicy Wlosi). Troche analogiczny przypadek jak Wojciecha Fibaka z lat
          70-tych. Po pierwszych sukcesach to nagle on jest "nasz", wielu dzialaczy pewnie
          mysli intensywnie jak go uzaleznic, uwiazac, "zlicencjonowac" czy "uzwiazkowic".
          Wiadomo w jakim celu (vide Malysz), nic z tego panowie i panie. Nie do polskiego
          "piekla", co by sie stalo gdyby organzacja w stylu PZPN-u miala "otoczyc opieka
          " Kubice? Koniec.
          Mialem ogromna - jako Polak - satysfakcje ogladajac to GP w towarzystwie kolegow
          (przewaznie Brytyjczykow oszolomionych (prawie doslownie) wygrana
          Buttona)ogladajac polskiego kierowce w acji i flagi polskich kibicow na
          trybunach. Wysokokwalifikowany sport zawodowy coraz bardziej sie "odnarodawia"
          (np. czy po wygranej Szarapowej/Federera w Wimbledonie ktos wspomnial o wielkim
          sukcesie Rosji/Szwajcarii?) Niente). Kubica potrzebuje teraz powaznego sponsora
          (ING Bank?) bo w jego wieku, przy jego talencie i potrzebnym dostepie do
          top-notch pojazdow moze zajsc bardzo wysoko. I tego mu nalezy zyczyc i cieszyc.
          A POLITYKOM (ZWL TZW IV RP) WARA OD SPORTU !!!
          Pozdrawiam
          • Gość: ar Re: Sukces Roberta Kubicy IP: *.chello.pl 06.08.06, 21:02
            Gość portalu: romko napisał(a):
            > Kubica potrzebuje teraz powaznego sponsora
            > (ING Bank?)

Nie kumam tego tekstu. To jakaś kryptoreklama?
            Oglądałem to GP i widziałem na bolidzie: PETRONAS, INTEL, CREDIT SUISSE.
            Która z tych firm jest niepoważna? Ta pierwsza? Możliwe, że nie słyszałeś o Twin
            Towers w Kuala Lumpur, ale zapewniam Cię, że przy dzisiejszych cenach ropy każda
            firma naftowa jest poważna. Nawet Orlen, który dopiero w tym roku zaczął
            organizować sekcję do poszukiwań i eksploatacji złóż.

Robertowi Kubicy pomagał też Allianz, który współpracował w zeszłym roku z BMW w
            Williamsie. Przypuszczam, że właśnie te kontakty pomogły Kubicy trafić do nowego
            zespołu BMW-Sauber.

Żeby było śmieszniej pamiętam, że akurat ING był zaangażowany kilka sezonów temu
            w F1, chyba w Minardi. O wynikach nawet nie ma co pisać.
            • Gość: romko Do kryptoanalityka IP: 219.95.46.* 07.08.06, 01:36
              Do kolegi kryptoanalityka ar

Ja tez z kolei nie "kumam" twojego postu, ale pod jednym wzgledem - kula w plot
              kolego !

Gdybys zadal sobie klopot (orientacyjnego) zlokalizowania mojego IP (a
              przynajmniej tej jego dostepnej czesci)to moze moglbys sie zorientowac skad
              pisze swoje posty. Petronas Twin Towers mam w zasiegu 10 minut jazdy samochodem
              (z Damansara KL), a z firma Petronas mam na co dzien do czynienia. Tzn firma
              ktora mnie zatrudnia (jestem tu co prawda tylko jako expat (wlasnie w Gas & oil)
              bo na stale mieszkam w Stanach)prowadzi dla nich uslugi konsultacyjne. Zeby bylo
              smieszniej, wywod o "powadze firm naftowych" jest po prostu patetyczny. Pracuje
              w g&o od wielu lat, ale o Orlenie dowiedzialem sie dopiero (i tylko) z GW.
              Nie mam nic wspolnego z bankowoscia (ING?) bo - po prostu - tam za malo placa,
              nie musze byc ich "krypto-advertiser'em".
              "Kryptoreklama" - nie "kumam" (uzywam twojego slownictwa)? Niech twoim hobby
              pozostanie kryptoanaliza, a zeby pomoc zrozumiec ci po co Kubicy sponsor (i na
              czym to polega, pomimo wymalowanych na bolidach napisow tore widziales)pozwole
              sobie zacytowac fragment postu (z innego tematu o Kubicy) zamieszczongo przez
              d_ost (02.08.06 @ 14:12):

[Quote]

Re: Apel do dawnych fanow Malysza
              Przeczytaj komentowany artykuł »
              d_ost 02.08.06, 14:12 + odpowiedz

Akurat F1 finansowo radzi sobie calkiem niezle, wiec naplyw onetowcow jej chyba
              > nie pomoze ;) Natomiast co do rodzimych sportow motorowych masz niestety racje
              > .
              Formuła 1 finansowo radzi sobie umiarkowanie, stąd udział w stawce takich
              kierowców jak Albers czy w zeszłym roku Kartikheyan, których główną zaletą jest
              sponsor stojący za nimi. A Kubicy taki sponsor właśnie by się przydał,
              niezależnie od talentu. Normą jest, że ów sponsor związany jest z krajem
              pochodzenia kierowcy (jak choćby hiszpańska Telefónica Movistar sponsorująca
              Alonso i Renault). Firm, które w Polsce mogą wyłożyć odpowiednie pieniądze jest
              tak naprawdę kilka. Lotos, PKN, PZU, KGHM. Pomijając PKN ORLEN reklama poza
              krajem jest im potrzebna jak piąte koło u wozu, a więc inwestycja w Kubicę musi
              mieć odpowiedni efekt w kraju - i tu wracamy na forum onetu...

[End Quote]

Wracajac traz do temetu Minardi: dlaczego Petronas nie "zatrudnil" Malezyjczyka
              Alex'a Yoonga kiedy jezdzil przez jeden sezon w F1 (w Minardi) skoro jest jednym
              z glownych sponsorow innego, mocniejszego teamu F1?

Oswiec mnie swoja kryptoanaliza!

• Gość: ar Re: Do kryptoanalityka IP: *.chello.pl 07.08.06, 09:29
                Całkiem elegancko pominąłeś w swoim wywodzie Allianz.
                • Gość: ar OK, stop IP: *.chello.pl 07.08.06, 11:08
                  Nie ma sensu tego zaogniać.

Fakt, im więcej pieniędzy wokół Roberta Kubicy, tym lepiej dla niego.

Przyznaję, że niewłaściwie zinterpretowałem Twoją wypowiedź. Wychodzę z
                  założenia, że otoczenie Kubicy jak dotąd całkiem profesjonalnie go prowadzi i
                  raczej nie szuka rad odnośnie kolejnych ruchów na forum dyskusyjnym. Jakieś
                  rozmowy na pewno ciągle się toczą.
                  Wcześniej na innym forum starłem się z jakimś zawistnikiem, który najchętniej
                  wrzuciłby mu kamień pod koła, choć to mnie nie usprawiedliwia.

Wiadomo, że udział w F1 to kwestia świadomości firmy jak ważny jest wizerunek.
                  Trochę się dziwię, że Toyota nie prowadzi swojej stajni jako Lexus.
                  Wszystkie wymienione przez d_ost spółki to państwowi monopoliści, bez znaczenia
                  w skali światowej. Spełniają oba warunki, dla których z definicji nie wyłożą
                  pieniędzy na F1. Może któraś z nowych polskich firm IT byłaby zainteresowana,
                  np. Comarch, który większą część przychodów osiąga z zagranicznych kontraktów.
                  Choć to pewnie dla nich wciąż za wysoki próg.

Zaanagażowanie Repsola i Movistar w rozwój karier Sainza i Alonso wynikało m.in.
                  z wysiłków Hiszpanii, by poprawić swój wizerunek. O taką świadomość u polskich
                  polityków trudno, właśnie odłożyli do szuflady opłacony zarys strategii
                  promocyjnej Polski autorstwa Olinsa. Stać ich na to, bo to nie ich pieniądze,
                  tylko podatników.

Odpowiedź na końcowe pytanie: bo poważny team woli kierowcom płacić niż na nich
                  zarabiać.

Dla rozluźnienia atmosfery spojrzenie w przyszłość. Ponoć krążą pogłoski, że
                  skład BMW na przyszły sezon to Schumacher i Kubica. Jak dla mnie brzmi nieźle:
                  obaj to technofile, więć łatwo się dogadają. Skromny i chętny do nauki Robert
                  powinien poradzić sobie z ego Michaela. Do tego głodny sukcesów, rozwojowy
                  zespół. To wygląda jak Benneton z 1993 roku, ale z dwoma Ayrtonami w składzie:
                  starym lisem i młodym wilkiem.

Pozdrawiam i powodzenia
                  • Gość: romko Re: OK, stop IP: 219.95.46.* 07.08.06, 17:59
                    Zgadzam sie w zupelnosci, okazuje sie ze bylo to nieporozumienie wynikajace z
                    interpretacji, nie bylo natomiast intencji "scierania sie" tylko wymiany argumentow.
                    Mysle, ze sceptykow jak i entuzjastow pomyslu na jazde Kubicy w jednym zespole z
                    (Michaelem) Schumacherem byloby mniej wiecej tyle samo. Osobiscie, mialbym pewne
                    watpliwosci co do biegunowosci (neg, pos ?)polaryzacji jakiej ego Schumachera
                    mogloby udzielic uczacemu sie ciagle przeciez Polakowi. Oczywiscie, na pozycje
                    pierwszego kierowcy w dobrym, markowym zespole musi jeszcze popracowac, ale to
                    kwestia czsu. Pracowitosci i zaangazowania na pewno mu nie zabraknie.
                    Przesylam pozdrowienia z KL

PS Obawiam sie (na pewno masz lepsze rozeznanie)ze odpowiedich firm w Polsce nie
                    ma (z takich czy innych powodow) dlatego wymienilem ING Bank :0)
      • Gość: FUNLOVIN BRAWO KUBICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.08.06, 16:55
        no coments
        • Gość: jasiom22 Re: BRAWO KUBICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.ipt.aol.com 06.08.06, 18:14
          ...przyszly mistrz swiata???,.,, ;-)
      • Gość: hel Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.eranet.pl 06.08.06, 16:59
        rewelacja! po dlugiej przerwie start wsrod najlepszych kierowcow swiata i taki
        rezultat. dwa bledy, ale bledy tego dnia popelniali najlepsi. Robert! Zuch!
      • Gość: raugust Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.sympatico.ca 06.08.06, 17:02
        BRAWO, ROBERT. PIERWSZY ORZEL W F1

Czekalem na to osiemnascie lat i doczekalem sie ze mamy pierwszego polaka w F1,
        Robert spelniles moje mazenie. Pamietam jak by to bylo wczoraj. 18 lat temu
        pewien austriak w pracy powiedzial domnie ze polacy sa kiepskimi kierowcami bo
        niemamy zadnego kierowcy w F1, teraz ja sie smieje i jestem dumny z twojego
        debiutu. Sporo czytalem i jestem jeszcze pod wiekszym wrazeniem ze doszedles do
        tego sam bez wsparcia ze strony polskiego automobil klubu i rodakow. Goraco
        pozdrawiam z Toronto, Canada. Zycze dalszych sukcesow, bede sledzil twoje
        poczynania na torze. Robert Augustynowicz
        • Gość: www HeHe... IP: *.5.15.vie.surfer.at 06.08.06, 17:03
          • Gość: www HeHe... IP: *.5.15.vie.surfer.at 06.08.06, 17:04
            Teraz kazdy fanem wyscigow,a Polska potega Formuly 1!!!

Szkoda ze nie mozna startowac Maluchami,bylibysmy potega!!!
        • Gość: waldi Re: Grand Prix Węgier F1 na żywo IP: *.strong / *.strong-pc.com 06.08.06, 17:05
          Ale gość.Szacunek dla Roberta!!
      • Gość: sport fan tomek gollob IP: *.surfdsl.murphx.net 06.08.06, 17:06
        i tak nie bedzie nigdy lepszy od golloba,nie mowiac o jancarzu czy plechu
        • Gość: Ciacciatore Re: tomek gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:10
          A kim oni są ?? :P

Jeśli ktoś nie wierzy - własnie narodził się nowy, przyszły mistrz F1. Polak.
          Skad wiem ?? Znam RK. To wystarczy.
          • lze_elita.61 [...] 06.08.06, 17:20
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • lze_elita.61 [...] 06.08.06, 17:19
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: EbenezerDirt Re: Buhahaha! Ales sobie kierowcow znalazl:) IP: *.autocom.pl 06.08.06, 19:51
            fajny koleś i z ciebie, i z twojego przedmówcy. jeden nie może odżałować, że
            komuś się powiodło, drugi w związku z tym od razu pluje na Polaków jako całość
            (że pominę cytowanie Urbana, osobnika o kegosłupie moralnym na miarę Jacka
            Kurskiego). żenada. cale szczęście że wbrew pozorom nie wszyscy w tym kraju są
            tak beznadziejnie zakompleksieni.

a ja się cieszę po prostu, że Kubica miał taki udany debiut w F1. oby tak dalej!
        • Gość: Magda Re: tomek gollob wielki, szkoda ,że nie został IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:29
          mistrzem. Ja kocham speedway, szanuję Tomka, szkoda, że nie został nigdy
          mistrzem świata. Pamiętam rok 99 szkoda, że wtedy przez ten pech Tomek stracił
          złoto, ale srebro też dobre, tylko Tomek jak nikt wtedy na to złoto zasługiwał,
          jest to zawodnik , któremu tytuł się należy i szkoda ,że go nie zdobył, zawsze
          jakiś niedosyt pozostanie, co nie zmienia faktu ,że jest naprawde wielkim
          zawodnikiem, drugiego takiego nie będzie. Teraz to już jest raczej zapóżno na
          tytuł niestety, teraz nadzieją jest Jarek Hampel, chciaż w GP idzie mu różnie,
          ja jednak wierzę jego kariera potoczy się w dobrym kierunku i da nam dużo
          radości i nie wiadomo, może zostanie kiedyś mistrzem ja mu tego z całego serca
          życzę. Fajnie by było po ponad 30 latach doczekać się 2 mistrza świata po
          Jerzym Szczakielu. Jednak Roberowi Kubicy też kibicuję, lubię go ma chłopak
          talent, niech zdobywa sukcesy i rozsławia kraj, ja tam lubię prawie wszystkie
          sporty motorowe, ale speedway kocham nad życie !!!!
      • jarecki32 Chrzest Bojowy Kubicy 06.08.06, 17:09
        trudno sobie wyobrazic trudniejsze warunki jak na debiut w wyscigu.
        A jednak Robert poradzil sobie z nimi lepiej niz takie asy jak Raikonnen czy
        Fisi, ze juz nie wspomne o przehajpowanym mlodym Rosbergu, ktory rozbija auta z
        wyscigu na wyscig.
        Trudny to byl Chrzest (przydaloby sie mniej wody :)) ale ma juz go z soba
        Mozemy byc Roberta dumni !
        • Gość: ar Re: Chrzest Bojowy Kubicy IP: *.chello.pl 06.08.06, 21:14
          Robert Kubica to jeden z tych kierowców, którzy bardzo dobrze jeżdżą w deszczu,
          jak Senna czy Schumacher. Myślę, że deszcz mu raczej pomógł niż zaszkodził,
          pomimo początkowych problemów.
      • Gość: wisnia bravo RObert, gratulacje z Poznania IP: *.echostar.pl 06.08.06, 17:23
        jw
      • Gość: BartF1 Najswiezsza wypowiedz szefa BMW-Sauber ! po ang. IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 06.08.06, 17:35
        "This is our best result so far and will be a major boost for a entire crew. And i'm particularly happy that Robert also delivered a fine performence and succeeded in scoring points, in his debut race"
        • shachar Re: Najswiezsza wypowiedz szefa BMW-Sauber ! po a 06.08.06, 17:54
          tak! i jeszcze ze Robcio to 'real deal'!!
          wszyscy komentatorzy u mnie w telewizornii byli pod wrazeniem tego
          fenomenalnego debiutu:))))))))))!!!!!!
          gratulacje i oklaski :)
      • Gość: żul prezesik Szkoda ,że Polak osiąga sukcesy tylko za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:51
        tego buraczanego i zapyziałego kraju jakim jest (piiiiiiiiiiiiip) .
        • Gość: ar Re: Szkoda ,że Polak osiąga sukcesy tylko za gran IP: *.chello.pl 06.08.06, 21:20
          Większość kierowców F1 osiąga sukcesy poza granicami swoich krajów. To wynika z
          charakteru tego sportu. Trochę bardziej uprzywilejowani są Włosi, Niemcy i
          Francuzi, bo na ich terenie czasem odbywają się po dwa GP w sezonie.

Toru w Polsce brakuje, fakt. Tyle, że miałby problemy żeby zarobić na siebie
          poza tym jednym wyścigiem o GP. Zupełnie jak Hungaroring.
      • cezz gratulacje! 06.08.06, 17:52
        cieszę się bardzo że odyseja Roberta znalazła właściwy finał - choć to chyba
        dopiero początek drogi ;)

trzymam kciuki!
        • gabriel Re: gratulacje! 06.08.06, 18:07
          Gratulacje Panie Robercie, oby tak dalej, gaz do dechy i do przodu :)
      • Gość: telesforxyz kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:58
        • jarkoni Re: kubica 06.08.06, 19:38

Odnośnie Nice for speed, albo Live for speed to proponuję naukę anglelskiego
          hehe.....To jest NFS Need For Speed... A Kubica suuuper, gratulacje....
      • Gość: telesforxyz kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:03
        KUBICA fenominalny . INNI IDŻCIE W JEGO BOLIDY
      • Gość: am Re: Lutek – obudź się chłopie !!! IP: *.aster.pl 06.08.06, 19:06
        pomyliłeś forum, kolo.

brawo robert !!!
        • 11inch_cock dezinformacja 06.08.06, 19:38
          "Przy zmianie opon z deszczowych na slicki (opony do jazdy po suchym torze)
          błąd popełnili mechanicy. Jedno z kół nie zostało dobrze przymocowane i Hiszpan
          musiał przerwać pogoń za prowadzącym Buttonem"

w tv powiedzieli ze to byla awaria techniczna a nie blad mechanikow,
          klamczuszki ;)
      • Gość: sołtys Cmokam z zachwytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:36
        7 miejsce w gronie 14 co ukończyło i to jeszcze tych słabszych łauuuuuuuuu! Padam na kolana ! Gdyby tak jeszcze ze czterech wypadło byłby 3 i w polsce ogłoszono by nowe swięto państwowe.
        • jarkoni Re: Cmokam z zachwytu 06.08.06, 19:43

• Gość: sołtys Re: Cmokam z zachwytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:52
            Ja mu źle nie życze wręcz przeciwnie tylko śmieszą mnie te komentarze w mediach i robienie atmosfery tak choćby został mistrzem świata. Pragne zwrócic uwage że dziś większe osiągnięcia mieli polscy pływacy i to w konkurencjach niezwykle prestiżowych-olimpijskich ale dla niektórych mediów to miało drugorzędne znaczenie.
            • Gość: calcinus Bzdury gadasz IP: *.m.pppool.de 06.08.06, 19:53
              No ale nie wszyscy moga miec pojecie o tym elitarnym sporcie.
              • Gość: sołtys Re: Bzdury gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:02
                No właśnie sport w którym liczą się miliony $$$ to jeszcze sport czy juz komercja na maksa ? Bo ja wole coś co każdy może uprawiać i co jest dla zwykłych ludzi a nie dla "elit".
                • calcinus Re: Bzdury gadasz 06.08.06, 20:06
                  to twoja prywatna sprawa co Ci sie podoba ale chyba nie trzeba sie ze swoja
                  ignorancja obnosic na forum? Ja np. nie mam pojecia o golfie czy baseball-u a
                  wiec go na forum nie komentuje.
            • Gość: do kmiotka sołtysa Re: Cmokam z zachwytu IP: *.4web.pl 06.08.06, 20:06
              Najgorzej jak forumowy laik zabiera głos. Skoro inni nie ukończyli, a on tak, to
              jest lepszy od nich czy gorszy? Gdyby na 100 maturzystów, 99 nie zdało, a jeden
              który zdał dostałby mierną ocenę; byłby to jego sukces czy nie? Zamknij się
              człowieku, i nie zabieraj głosu w sprawie o której nie masz pojęcia.
      • Gość: ol spokojnie, pojechal niezle ale bez przesady IP: *.com.pl 06.08.06, 20:01
        Kubica popelnil dwa spore bledy, ktore w duzej mierze zniwelowal pozniejsza
        jazdą. Ogolnie byl dzisiaj niezly, ale wcale nie rewelacyjny. Heidfield z ktorym
        Kubica ma byc porownywany byl trzeci. Na trzecie miejsce wystarczyla spokojna
        jazda i unikanie wypadania z toru. Pogoda spowodowala pewna loteryjnosc
        dzisiejszego wyscigu, wiec z wyciaganiem wnioskow na temat tego jak dobry jest
        Kubica nalezy poczekac do bardziej normalnych warunkow pogodowych.
        • calcinus Re: spokojnie, pojechal niezle ale bez przesady 06.08.06, 20:04
          Pojechal bardzo dobrze: to byl jego pierwszy wyscig, na trudnym torze,
          przecietnym samochodem, nie scigal sie od listopada, baczka wykrecili prawie
          wszyscy, pierwsza piatka w ogole nie dojechala do mety!
          Pojechal REWELACYJNIE, sprawdz ile punktow zdobyl w debiucie Alonso :)
      • kolumb4601 Polak w BMW 06.08.06, 20:30
        Po raz pierwszy pozytywnie o Polaku w BMW ???
      • Gość: pfk Niestety Kubica nie zdobył 2 punktów :((( IP: 217.116.110.* 06.08.06, 21:37
        Został zdyskwalifikowany przez komisję techniczną FIA, ponieważ jego bolid po zważeniu po wyścigu był zbyt lekki. Zawiniły za bardzo zdarte opony...

Wielka szkoda! Gratulacje dla Roberta za wspaniałą jazdę i walkę z najlepszymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka