Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    10.08.06, 00:44
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: Burkhardt 10.08.06, 01:17
        Brawoooo !!Tylko nie przesadzaj ze słowami bo aż trudno mi się doczytać!
        Brawo,brawo! Tak, jest ktoś taki, tak utworzyłeś nowy wątek, tak ktoś ci
        odpisał, tak, brawo wyszedłeś na głupka, nie niechce cię już tu więcej widzieć.

• ciastek144 Re: Burkhardt 10.08.06, 09:23
          ;]
        • thelegat Re: Burkhardt 11.08.06, 15:25
          A co, chlopak nie mogl sie pomylic??? Profesjonalisto i stary wyjadaczu
          rejmistrzu wrzuc na looz.. text w stylu "wyszedl na glupka" albo "nie chce cie
          juz tu wiecej widziec"..???!!! A kim ty czlowieku jestes??? Alfa i omega??
          Pewnie siedzisz caly dzien przed kompem i polujesz z nudow na "gorszych" od
          siebie.. Typowy Polaczku..!!
          • ciastek144 Re: Burkhardt 11.08.06, 15:51
            a ty kim jestes?? adowokatem??
      • utniak Re: Burkhardt 10.08.06, 11:02
        Podoba mi się oszczędność. Po co komu wiedzieć, o co biega? Z drugiej strony,
        odpowiedż rejmistrza jest celna i wniosek, tak oczywisty, że przyłączam się do
        niego. Jedno jest tylko pozytywne - jest ciekwie, bez ponuractwa.
        • riml2 Re: Burkhardt 10.08.06, 12:35
          no fakt wyszlo ciekawie,z tym ze musialo sie cos qu.. zle wyslac debilu bo
          mialo byc czy wie ktos kiedy buru wroci do gry?na marginesie wychodzi jak co
          niektorzy sa juz zesrani bo nie dopuszczaja do mozliwosci pomylki tylko od razu
          wymyslaja po..e intencje
          • petar Re: Burkhardt 10.08.06, 12:42
            No tak drogi Riml2... sam sobie tym postem wystawiłes świadectwo. Juz lepiej
            było puste posty wysyłać...
            • riml2 Re: Burkhardt 10.08.06, 12:51
              ty masz z bania czlowieku?! pisze ci ze cos musialo sie walnac bo nie mialem
              zamiaru wysylac pustego posta!
              meritum sprawy!!!:wie ktos kiedy bury wroci do gry?
              • marwi75 Re: Burkhardt 10.08.06, 13:01
                nie !!!!!!!
                • przemek.22 Re: Burkhardt 11.08.06, 18:05
                  Tyle wpisów sie juz zebrało, a autor nawet nie raczył wyjaśnić o którego
                  Burhardta mu chodzi ;)
                  Pomijając już nawet powód zakładania tematu :P
      • gregory61 Re: Burkhardt 14.08.06, 13:23
        cóż za poziom intelektualny dyskusji! chłopakowi się cos pomyliło a tu "znawcy"
        wymyślają mu od głupków, swoją drogą taki pusty temat może być dobry do dyskusji
        o zawodnikach, pozdrawiam
        • flower02 Re: Burkhardt 14.08.06, 18:19
          pomyłki jak widać zdarzają się. Każdy się może pomylić. Odpowiedź Rejmistrza
          lekko przesadzona a riposta Rimla bardzo prostacka.Może by tak powstrzymać się
          od epitetów na forum. Z drugiej strony dziwię się trochę prezesowi Utniakowi.
          Pamiętam jeszcze Twoją walkę na forum z obrażającymi Cię innymi prezesami a tu
          popierasz post w którym jakby nie spojrzeć obraża się innego prezesa.
          • utniak do flowera02 14.08.06, 20:20
            Drogi Przyjacielu ! Odpowiedź rimla ( debil ) załatwia sprawę. Nie kumasz ? Czy
            o to chodzi ? Zastanów się. jednak dziwię się, że takiemu... ktośkolwiek
            odpowada.
            • flower02 Re: do flowera02 15.08.06, 11:07
              Drogi Utniaku to, że odpowiedź rimla była prostacka nie ulega wątpliwości. Jest
              pewnie jeszcze bardzo młody i myśli,że używając epitetów zyska sobie na forum
              grono wielbicieli. W moim poście nie miałem zamiaru w jakikolwiek sposób go
              bronić i z pewnością nie kliknąłbym jednej literki pod Twoim adresem gdyby Twój
              post został wysłany po jego żenującej odpowiedzi. Pozdrawiam
              • utniak Re: do flowera02 15.08.06, 12:18
                też pozdrawiam. Czy przyłączasz się do reformatorkiego nurtu ? Czy możemy na
                Ciebie liczyć gdyby ...
                • flower02 Re: do flowera02 15.08.06, 22:14
                  Zawsze popierałem postulaty rozsądnych zmian w tej grze np. zmiana punktacji za
                  żółte kartki, ograniczenie drużyn jednego prezesa czy większa przejrzystość przy
                  zmianach cen danych zawodników. Ogólnie jednak podoba mi się ta gra i nie
                  chciałbym tutaj robić całkowitej rewolucji jaką proponują niektórzy prezesi. Dla
                  rozsądnych zmian macie oczywiście moje całkowite poparcie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka